Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

OTE="ranana, post: 40261783, member: 430201"]Selam kizlar ben geldim kimseler yok mu[/QUOTE]
Hosgeldin mesudecim yoksun çoktandır kızın nasıl sağlığın nasıl herşey yolunda inşallah

iyi geceler kizlar.dualari gec te olsa bitirdim.Rabbim kabul etsin insallah.benim icin dua eden arkadaslarin da agzina saglik.Allah hepsinden razi olsun

Çıktım özlem anne esloşa bakamadı saglık sebebiyle kres yasına kadar evdeyim kendimi işe yaramaz hissetsemde mecburum
Mesude nbr canım uzun zaman oldu
en iyisini yapmışsın, evet çalışan insa kendini eve ait hissedemiyor ama çocuklarımızında bu güzel dönemleri birdaha geri gelmeyecek aslında, onunla vakit geçirmek bence en doğru karar olmuş nazanım. doya doya vakit geçir sev sarıl öp, bazen kız tabi :)) sabrının sonuna kadara kullanıyor bu akıllı bıdıklar insanı, ara ara devrelerin yanıyordur eminim. Allah yardımcın olsun.

Ooo yasemin olmazmı gün içinde en az bi kez yanıyo devreler bahar geldi sürekli dışarda olmak istiyo yemek yemiyo anca mama içse yediremiyorum yemek tadına bile bakmıyo üzülüyorum
Özlemim hakikaten evde iş çok çalışırken planlı oluyosun işler sırayla evdeyken daha bi saçma düzen var :)
Bukett allah yarfımcın olsun canım dogum izninde doya doya evde vakit geçirşrsin kuzularınla

ben bu fikrine katılamayacağım...evde olmak için can atıyorum..:))işte daha çok iş var bana:)
benim isim herzaman yoğun değil canim seninki yogundur bende evde oturmak isterim tabi ama hafta sonu bisey anlamıyorum cabucacik geçiyor normalde uyuyan bora ben evdeyken uyumuyor onu bırakıp doğru düzgün işte yapamiyorum esim desen vardiyalı çalışıyor o yüzden benim icin evdeki is daha çok zaten tembelim

hakkaten kızlar ne hikmetse çalışırken evinde işleri daha düzenli ve aksamadan yürüyor. ama evde olunca bütün düzen bozuluyor, bi bakıyorum akşam olmuş aaa eşim gelecek yemek yok daha ortada...
betül fena halde ateşlendi kılar paar gününden beri hastanelerdeyim. düşmüyor birttürlü ilk gittiğimde gece 2de ateşini bi ölçtüler 40.7 !!!! hemen elinin üzerinden damardan serumun içine ateş düşürücü koydular sabah 5 te eve geldik, ertesi gün yine 39.8 e kadar yükselince yine gittik, bu sefer fitil ve 1.5 kaşık dolven verdiler, sonra hemen ıslak çarşafa sardılar, ama tabi betülü hayal edebiliyorsunuzdur, ağlamaktan morardı yavrucak, birde kan aldılar , hastanedeyken okadar ağlıyorki oyüzden ateşi birtürlü düşmüyor, bende sonuçları beklemeden aldım çıktım eve geldim. sonra akşam üzeri birdaha gittik, meğerse kanda enfeksiyonmu bakterimi bişey olmuş , o yüzden ateşlenyormuş, hemen diğer antibiyotiği kes, o bi işe yaramaz dedi, 5 gün iğne olacak dedi. işte çok şükür şimdi şimdi daha ateşi düşmeye baladı hamdolsun.
ama hastanedeki ağlayışlarında bende ağladım, ikimizde 2 gözümüz 2 çeşmeydik. Allahım çocukları sen koru yarabbim aman onlar iyi olsun.
Gül anlatıyordu üzülüyordum fatih emir için, fakat yaşamak dinlemekten 10000 kat daha zor tabiki. gülümde neler çekmiş kızcağız birde 2 çocukla....

Yasom çok geçmiş olsun gerçekten çocuğun hastalığı fena oluyo hiç bişe yapamiyorsun elinden bişe gelmiyo çocuklar hasta olmasın

sağolun canım arkadaşlarım şimdide ben hastayım dökülüyorum, hayırlısı ile şu kışı bir atlatsaydık yaa...
internette yazdığına göre yne kar geliyormuş

bende de tam tersi biz varken daha çok uyuyo:)) demek anne baba yanında olduğunu hissediyo ondan

ahh kuzuma neler yapmışlar bu nedir yaa ıslak çarşaf marşaf of yavrucağı ağlatılar..Allah sana sabırlar versin..

Canlaaaaaarımmmm sizi çok özledim çok
Yazacak bi sürü şeyim var, oğlan uyanmadan yazayim
öncelikle dua lidtesini bitirdim biraz geç. Kaldim hakkinizi helal edin

Yavrumu sürekli birilerine şikayet ediyorum acayip vicdan yapiyorum,kuzumun uyku düzeni yok,bi gün 12 saat uyanik kaliyo,bigün gündüz uyuyo gece uyumuyo bi gun sadece gece uyuyor ve sürekli meme istiyor memede uyuyor ,meme olmadan kesinlikle uyumuyor, artik emzikde almiyor..vs vs Allahima hamdolsun bizimle beraber O nun emaneti..
Siz nasilsiniz?
Buketin bebeginin cinsiyeti ne? Hamile olan varmi? Burca seda tüp bebege basladimi?
hemen özet gecin acayi ölzedimsizi
bu arad ben wc ye gitmeye zor vakit buluyorum ,tüylerim orman gibi oldu, eşimle kanka durumundayiz, bu yüzden gelemiyorum hakkinizi helal edin
hepinizi cok seviyorum öuyorum

canim çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin çocukların hasta olmasi zor aman onlar iyi olsun, sanada gecmis olsun bu arada

bende de tam tersi biz varken daha çok uyuyo:)) demek anne baba yanında olduğunu hissediyo
hii anne babanin yaninda olduğunu hissediyor ama bence özlem gidermek için yapıyor bunu annem gayet güzel uyutuyo uyumayinca bakmayi beceremedigimi kötü beceriksiz anne olduğumu düşünüyorum bide bizim oğlan anneme cok düşkün onu gördümu beni görmüyo gözü dünyalar onun oluyo ben iyice sinir oluyorum bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…