- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.861
Kizlar hayirli aksamlar ben isten ayrildim dun çok kotu kavga ederek ayrildim benim ekmegimle oynadilar hakkimi helal etmiyorum 1 senedir calisiyorum tazminat alabilir miyim ve başka hangi haklara sahibim
ALA ALAH YAA.. SEN SGK LIMIYDIN..SÖZLEŞMENDE NELER YAZIYO..SEN Mİ İSTİFA ETTİN ONLAR MI YOLLADI? NİYE KAVGA ETTİN.. VB GİBİ SORULARIMI Bİ YANITLA BAKALIM BELKİM YARDIMCI OLURUM..Kizlar hayirli aksamlar ben isten ayrildim dun çok kotu kavga ederek ayrildim benim ekmegimle oynadilar hakkimi helal etmiyorum 1 senedir calisiyorum tazminat alabilir miyim ve başka hangi haklara sahibim
Nazancim hosgeldin canim nasilsin ne var ne yokMerhaba canlar nasılsınız?
Buketttttt hamilemisinnn ay çok sevindim nasıl oldu süprizmi planlımı bu küçük melek yagmur gibi çok bekletmedi umarım sizi çok özledim telden çok kolay olmuyo takip etmek ne var ne yok inş. Herkes iyidir
KIIZ NERELERDESİN SEN..KÜSTÜN DE GİTTİN SANDIK.. EVET HAMİLEYİM..BUDA SÜRPRİZ YUMURTA..TABİKİ PLANLI DEĞİLDİ...:))SENDE NE VAR NE YOK..Merhaba canlar nasılsınız?
Buketttttt hamilemisinnn ay çok sevindim nasıl oldu süprizmi planlımı bu küçük melek yagmur gibi çok bekletmedi umarım sizi çok özledim telden çok kolay olmuyo takip etmek ne var ne yok inş. Herkes iyidir
DAVA HAKKIN SAKLIDIR..HAKKINI SAVUN PEŞİNE DÜŞŞ.SANADA UĞRAŞI OLUR KAFAN DAĞILIR..BAK BELKİ İYİ BİLE GELİR..ÇIKTIM DİYEDE ÜZÜLME..BAKARSIN HAMİLE KALDIN SAĞLIKLI SIHHATLİ .ZATEN AYRILMAN İCAP EDECEK..Buketcim SGK liyim sözleşme yok onlar yollama di ama cikarmadiklari pislik kalmadi bende en son patladim kavga konusu ise ben ise girerken 8:30 anlasmistim giriş saatini 1 senedir de öyleydi yeni elemanlar geldi sorun cikardilar sonrada kavga cikti
sagol canim sizede geçmiş olsun,tatilinin son günlerini guzel degerlendir tadini çıkarKızlar selam ben izindeyim son 3 günüm. Annemlerle Kaplıcalara geldik ama güzel biyer deniz orman vs herşey var.
Burcu canım bukete sonuna kadar katılıyorum bencede stresli bir ortamdan çıkman iyi olmuş. Maddi olarak çalışmaya mecbur bir durumun varmı. Bence yoksa bir yıl en azından çalışma. Hobi kurslarına git veya günlere katıl yada evde yapabileceğin bişeyler bul kendine bence. Bu şekilde hamiş olmanda kolaylaşır bence.
Ooooo nazanım gelmiş canım benim hoş gelmiş öpüyorum seni.
Özlem canım çok geçmiş olsun. Bizde aikecek Grip olduk 15 gündür geçmiyor.
Burdaki bi çocuk dr u KATARİN isimli bi şurup verdi yarım kaşık günde 3 defa. O iyi geliyor bence. Herkese tavsiye ederim.
allah kabul etsin sende biraz kafa dinlersin iyi olurBU ARAD ANNEM GELDİ ..KV UMREYE GİDİYO..20 GÜN ANNEM BAKACAK KICIŞIMA:)))
tatlım Allah şifa versin.neler atlattık buda geçerİyiyimözelcim ne olsun koşturmaca evde insan daha çok yoruluyor yauww ben topluyorum eslem dagıtıyo inan şu saat oldu işim bitmedi :) pasaklı pasaklı oturuyoz
Buket allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin ne yapayım bende saglık sorunları ile ugrasıyorum romotizma için göbekten iğneye basladım sedim crp düşmüyo ilaçları kessem hemen ikinciyi yapcam bende amma velakın uzun bi tedaviye basladım ilaçların yan etkisi hormonlar alt üst kesilmeyen bir adet offf allah dermansız dert vermesin diyorum anneciğin gelmiş gözün aydın kv ümresini allah kabul etssin
Burcu hakkını ara canım inş. Daha iyi bir iş bulursun rabbim yardımcın olsun
Sizlere nasıl küserim siz benim zor zamanımda dostlerımsınız kimbilir hanginizin duası kabul oldıda kızıma kavuştum allah herbirinizden razı olsun
Yasi iyi eglenceler tatlım sana resim atayımda esloşu görsun teyzrleri öpüyorum daha sık ugramaya calışacagım
Canim rabbim sifalar versin yavrularmizinda cani sağolsun onlar iyi olsun biz kosturur toparlariz bizdede durumlar ayni bizimki henuz dagitmiyor ama bende pek is guc yapamiyorum sen isten temelli ciktinmi ucretsiz izinmi kullaniyorsunİyiyimözelcim ne olsun koşturmaca evde insan daha çok yoruluyor yauww ben topluyorum eslem dagıtıyo inan şu saat oldu işim bitmedi :) pasaklı pasaklı oturuyoz
Buket allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin ne yapayım bende saglık sorunları ile ugrasıyorum romotizma için göbekten iğneye basladım sedim crp düşmüyo ilaçları kessem hemen ikinciyi yapcam bende amma velakın uzun bi tedaviye basladım ilaçların yan etkisi hormonlar alt üst kesilmeyen bir adet offf allah dermansız dert vermesin diyorum anneciğin gelmiş gözün aydın kv ümresini allah kabul etssin
Burcu hakkını ara canım inş. Daha iyi bir iş bulursun rabbim yardımcın olsun
Sizlere nasıl küserim siz benim zor zamanımda dostlerımsınız kimbilir hanginizin duası kabul oldıda kızıma kavuştum allah herbirinizden razı olsun
Yasi iyi eglenceler tatlım sana resim atayımda esloşu görsun teyzrleri öpüyorum daha sık ugramaya calışacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?