Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kıızz nerelerdesin.Allah şifa versin hepimiz atlatık bu günleri..bebişim pipili..
başka hamiş senin bilmediğin yok..seda uzun zaman dır yok sanırım..biraz ara verecem diyodu ama..gitme planlarıda yapıyodu sanırım..bu mesaj çağrı olsun gelsin anlatsın durumunu..onun dışında herkes iyii...

Kızlar bilet aldık cumartesi 7 uçağı ile istanbuldayiz inşallah Rabbimin izniyle 3 hafta orada olacağız bakalim neler olacak

hadi hayırlısı inşallah iyi sonuçlarla dönersinç..

Buketim inan ki oglan tum zamanimi aliyor. Sizi cok ozledim
Senin o pipilini yerim ben,cok sevindim Rabbim bide bunu tattirsin saglikla
Yasemin inan cok uzuldum cok gecmis olsun
Burcu istanbula niye gidiyosun,tedaviye baslamak icin mi Allah yardimcin olsun
ozlem,nazan,asli,ve ve herkes nasilsiniz? Bu sorum herkese opuyorum

Bide hazir gelmmisken sorayim,benim yaramaz,minik oglum sürekli memede olmak istiyor,memede uyuyor?varmiydi sizin bebişlerde boyle bi durum???
elimden geldigince gelmeye calisicam

ELBETTE VARDI..EMZİK KURTARIR BİRAZ AMA KOKUNU İSTER İŞTE..BİR DE HER KUCAĞINA ALDIĞINDA MEME VERMEMMEYİ DENE GAZI OLMASADA SIRTINI SIVAZLA FELAN..BİDE BUNU DENE..HER EMİŞTE KANINI DOYURMUYO..ALIŞKANLIK İŞTE...

Buketim emzige alışmadi,benim en büyük yaram valla,ben de cok üzerinde durmadim emzik beni kurtaracakti, dediklerini yapiyorum ama memeyi vermeyince bir ağlama krizi anlatamam,hayırlısı olsun

Nazanim canım benim, memede süt olsada olmasada emiyor,yani şöyle önce karnını doyuruyor sonra sadece hafifçe emzik gibi emiyor uyumaya devam ediyor. Haklısın bi ara mememi almıyor diye ağlıyordum şimdi bırakmıyor diye, sütüm artsın diye duydugum herşeyi yiyorum, 6 aylık hamile gibi görünüyorum

Burcu kız bu görüntüye cok şahit oldum ben içim bunalırdı, üzerine yağmur da yağar kesin

canim hosgeldin ben iyiyim cok şükür sen ve oglusunda iyidir insallah.
benim oglanda emzigi pek almadi aman zaten ben hic isteyerek vermemistim bi ara memeden ayirmak icin kullaniyordum cunku hemen uyaniyor du memeyi birakinca ve suan hala ben emzirerek uyutuyorum ve boylesi bence cok guzel oyle sallamayla ugrasmiyorum zaten sallayarak uyutmayi beceremiyorum benimkide once mama ile karnini doyurur sonra emerdi simdilerde memeye fazla duskun değil onceden isten gelir gelmez yapisirdi meme isterdi ama doymaz aglardi ek gidalardan sonra oyle meme istemiyor ama uykusu gelince emmek istiyor

Burcum hoşgeldin yaa bak sen gelince topik canlanmış çok şükür.
Oğluşun yaramazlıklara devam ediyor demek, çok normal kuzum gerçekten bende geçirdim bu dönemleri biliyorsun.
ben geceleri ilk önce emzirip ardından devam hep devam sütü veriyordum, bu yöntemle hiç öyle meme düşkünü olmamıştı betül. zaten sütüm azdı mecbur öyle yapıyordum yani.

* ilk zor dönemin ilk 6 ay. bu dönemde uyku düzeni kesinlikle yok
*ikinci zor dönemin 6-12 ay arası. bu dönemde 1 derece uykusu yavaş yavaş düzene girmeye başlar ama tam girmez, yani hiç olmazsa 1 hafta uyursun 1 hafta yine nöbet tutarsın. ama yavaş yavaş insana dönme çalışmaların başlar, tam olarak insana dönemezsin ama hiç olmazsa bazı girişimlerde bulunursun, örn; ağdaya başlarsın ama yarım kalır, duşa girersin ama 3 dakkada çıkman gerekir, yemek yersin ama tamamını bitiremezsin vs vs.
* 1 yaşından sonra inşallah herşey daha iyi olacaktır ALlah nasibederse. ama önce ilk 6.ayı bi atlat hayırlısıyla.

Özlemcim canım çok sağol, çok şükür betül de bende daha iyiyiz. ve o psikoloji hakkaten kötüdür yani anneni görünce seni unutması görmezden gelmesi, insan gıcık olur resmen. iş dönüşü daha fazla çok daha fazla onunla oyna ilgilen canını dişine tak , ancak belki ozaman sana döner, betül de babası ile aynı durumda, adam iştengeliyor betülün umru değil, ne seviniyor, ne yüzüne bakıyor, bana daha çok yapışıyor :)) dedim eşime kızınla oyna ilgilen sabırla biraz vakit geçir aranızda bir bağ oluşsun dedim.

Küçük burcummm ayyy gel kuzum gel, hangi bölgelere geleceksin tatlım istanbulda?

Nazancım canım çok sağol çok şükür daha iyiyiz. Allah herkese şifalar versin. sende artık daha sık geliyorsun çok sevindim yaaa canım benim çok özlemişim seni

özlemmmm canım hayırlı uğurlu olsun oyy yerim ben o çıt çıt sesi yaa maşallah subhanallah.
ama tabi senin için zor günler başlıyor sanırım. diş çıkartma dönemi çok fenadır oyyyyyyy....
bakalim canim yasayip göreceğiz simdilik iyi gidiyoruz insallah kolaylikla cikarir

kızlar selam napıyosunuz..herkesin bi derdi var kimse buralara uğrayamıyo...
bende baş ağrısıyla mücadele ediyorum..bu perşembe kontrolum var ..zor bekliyorum artık..tahammül edemiyorumm..
sürekli devam eden hiç azalmayan ilaçla bile geçmeyen bi ağrı...geçen haftanın başında işten izin aldım eve geldim bu yüzden sabah sat 9 da başladı gece saat 9 a kadar bilfiil devam etti..sabah bir saat arayla iki parol içtim kurum doktoruna gitim beni eve yolladı..eve geldim yattım geçmedi yedim geçmedi..en son dayanamadım akşam saat 6. da ümit hocayı aradım..evde ne var dedi majezik apranaks..majezik var ama olur mu dedim..buraya gelsende biz ağrı kesici verecez dedi..içi dedi..neyse 1 saatte yine mücadele ettim..önyargı varya..sonrada önce Allaha sonra doktora güveniyom dedim içitim..normalde 15 dk ya geçiren majezikle 1 saate etki etti biraz hafifledim zaten saat 9 oldu yattım uyudum..derken o haftanın sonunda yine baş ağrısı..yine akşam başladı gece tututurdu..uyanıyorumki başım ağırıyo arkadaşşş.deli olursun.gece kalktım parol içtim geçmedi.kalktım sabah hastaneye gittim..parolun serumunu verdiler bi işe yaramadı...anlattım hafta başında olanı..şaşırdı doktor nasıl verdi majezik diye..neyse.. kendi jkardeşi kadın doğumcuymuş ona açmış sormuşş.. sana paroldan başka bişey veremeyiz ama nane yağı diye bişey varmış..bitkisel ilaç hamileler kulanıyomuş onu al dedi..neyse onu aldım..biraz burnuma biraz şakaklarıma sürüyom..ağrım geçmiyo ama kafam uyuşuyo..
benim kafa davul.sürekli ağıroyoooooooooooooo ooooooooo oooo..hiç kesmiyo Allah başka bişey vermesin..migren den felan şüphelendiler ama bilmiym yaa..

Buket canim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bas ağrısı berbat birşey bende son gebeligimde yaşadım 3 ay boyunca basıma tülbent bağlayıp yattim ama benim 20 lık diştendi çıkmaya çalışıyordu yer yoktu hamileyim diye diste çekemiyordum aynen ağrıdan hergun agliyirdum doğum yattım ilk hafta çektim ve kurtuldum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…