- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.901
kıızz nerelerdesin.Allah şifa versin hepimiz atlatık bu günleri..bebişim pipili..Canlaaaaaarımmmm sizi çok özledim çok
Yazacak bi sürü şeyim var, oğlan uyanmadan yazayim
öncelikle dua lidtesini bitirdim biraz geç. Kaldim hakkinizi helal edin
Yavrumu sürekli birilerine şikayet ediyorum acayip vicdan yapiyorum,kuzumun uyku düzeni yok,bi gün 12 saat uyanik kaliyo,bigün gündüz uyuyo gece uyumuyo bi gun sadece gece uyuyor ve sürekli meme istiyor memede uyuyor ,meme olmadan kesinlikle uyumuyor, artik emzikde almiyor..vs vs Allahima hamdolsun bizimle beraber O nun emaneti..
Siz nasilsiniz?
Buketin bebeginin cinsiyeti ne? Hamile olan varmi? Burca seda tüp bebege basladimi?
hemen özet gecin acayi ölzedimsizi
bu arad ben wc ye gitmeye zor vakit buluyorum ,tüylerim orman gibi oldu, eşimle kanka durumundayiz, bu yüzden gelemiyorum hakkinizi helal edin
hepinizi cok seviyorum öuyorum
Kızlar bilet aldık cumartesi 7 uçağı ile istanbuldayiz inşallah Rabbimin izniyle 3 hafta orada olacağız bakalim neler olacak
ELBETTE VARDI..EMZİK KURTARIR BİRAZ AMA KOKUNU İSTER İŞTE..BİR DE HER KUCAĞINA ALDIĞINDA MEME VERMEMMEYİ DENE GAZI OLMASADA SIRTINI SIVAZLA FELAN..BİDE BUNU DENE..HER EMİŞTE KANINI DOYURMUYO..ALIŞKANLIK İŞTE...Buketim inan ki oglan tum zamanimi aliyor. Sizi cok ozledim
Senin o pipilini yerim ben,cok sevindim Rabbim bide bunu tattirsin saglikla
Yasemin inan cok uzuldum cok gecmis olsun
Burcu istanbula niye gidiyosun,tedaviye baslamak icin mi Allah yardimcin olsun
ozlem,nazan,asli,ve ve herkes nasilsiniz? Bu sorum herkese opuyorum
Bide hazir gelmmisken sorayim,benim yaramaz,minik oglum sürekli memede olmak istiyor,memede uyuyor?varmiydi sizin bebişlerde boyle bi durum???
elimden geldigince gelmeye calisicam
canim hosgeldin ben iyiyim cok şükür sen ve oglusunda iyidir insallah.Buketim inan ki oglan tum zamanimi aliyor. Sizi cok ozledim
Senin o pipilini yerim ben,cok sevindim Rabbim bide bunu tattirsin saglikla
Yasemin inan cok uzuldum cok gecmis olsun
Burcu istanbula niye gidiyosun,tedaviye baslamak icin mi Allah yardimcin olsun
ozlem,nazan,asli,ve ve herkes nasilsiniz? Bu sorum herkese opuyorum
Bide hazir gelmmisken sorayim,benim yaramaz,minik oglum sürekli memede olmak istiyor,memede uyuyor?varmiydi sizin bebişlerde boyle bi durum???
elimden geldigince gelmeye calisicam
bakalim canim yasayip göreceğiz simdilik iyi gidiyoruz insallah kolaylikla cikarirözlemmmm canım hayırlı uğurlu olsun oyy yerim ben o çıt çıt sesi yaa maşallah subhanallah.
ama tabi senin için zor günler başlıyor sanırım. diş çıkartma dönemi çok fenadır oyyyyyyy....
Kizlar Günaydın hayirli cumalar, boranin ilk disi çıkıyor dün akşam farkettim pek görünmüyor ama parmagimla bakinca hissediliyor bide bardağa değiyor cit cit ses yapiyor cok sevindim
cok tatli cook ama yaramaz göstermiyor açmıyor ağzını yada dilini koyuyor bende ikidebir kontrol ediyorum cok hoşuma gidiyor ama daha minicik görünüyorhayırlı olsun canikom.ay çok tatlı oluyo o çıt sesi yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?