Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın burcu canım Allah yavaş yavaş alıştırıyor seni o güzel duyguları hissetmeye bence canım arkadaşım. inşallah bu alıştırma rüyalarından sonra gönderecek göbüşüne bir güzel minik kuş. Cumalar hürmetine rabbim hayırlara çıkartsın rüyanı, sağlıkla kolaylıkla gerçeğe dönüştürsün inşallah.

AMİN GÜNE O KADAR MUTLU BAŞLADIM Kİ RABBİM BANA SEDA YA TUBA YA VE RABBİMDEN İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN O DUYGUYU

geçmişler olsun..geçecek atlatacaksın inşallah hepsini ikisi birden büyüyüp gidecek

Allah geçeğini nasip etsin..

Valla helal olsun Seda nasıl bir hafıza var sende? Süpersin ...Evet aynen öyle o doktor bu doktor...Ben gerçekten çoook memnunum...Keşke gelebilsen de Moşe ye muayene olabilsen...

Hayırlara çıksın İNŞALLAAAHH...RABBİM rüyalarının gerçekleştiği günü görmeyi hepimize nasip etsin...Çünkü hepimiz o günü sabırsızlıkla bekliyoruz...Her daim dualarımdasın...

selam kızlar nasılsınız biz çok şükür iyiz mevlüdümü okuttum çok şükür ohh rahatladım ya..binadakileride çağrıcam bi gün çok kalabalık die çağırmadım onlara ayrı yapıcam...güzel geçti bu hafta sonu anneme gecicem 1 hafta kalıcam rahatlarım biraz kafam dağılır değişiklik olur...:)
arkadaşlar dua listesini bitirdim ALlah kabul etsin inşallah hepinizin gönlündeki muratları

canım ALLAH razı olsun bende okuycam bu haftakileri daha..

bir kızım var 2 yaşında ve 5 aylık hamileyim

hoş geldin dilek aras hayırlısı olsun ALLAH kucağına almayı nasib etsin
benimde 22. ayı yeni doldurdu oğlum kızımda 2 ayını doldu..

cinsiyetini öğrenmedik. sürpriz olacak. doktoru tembihledik söyleme diye :)

günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar.
ALlah nasibederse bu hafta perşembe yani 2 gün sonra armutluya gidiyorum (yalovaya). 1 hafta kalıcam orda annnemlerin yeri var senede 15 gün kaplıca hakları. yol 4 saat filan sürüyor, arabada betül ile nasıl başa çıkıcam onu düşünüyorum. şurda istanbul içi bile yarım saatlik yolda kırk takla atıyorum. önerileriniz nelerdir. giderken annemlerle gidicez, dönüşü deniz otobüsü ile gelicez, o 1 saat sürüyor hadi diyorum o bir şekilde geçer.

Dİlek aras hoşgeldin tatlım tabiki dua listesine eklerim . Tabi hak geçmesin diye sende tüm arkadaşlar için okuman lazım canım benim. Okurum dersen, eklerim hemen. bu dua lsistesi bitince yeni bir dua etkinliği başlatıyoruz, istersen bu ve bundan sonrakilerede herzaman katılabilirsin.

Gül canım yaaaaaaaaaaaaaaaa ben nasıl unuttum resmen unuttum mevlüdü yaa, okadarda hazırdır hiranurumun hediyesini de almıştım. o gün evinin yakınlarından da geçtim ama zerre kadar aklıma gelmedi bukadarmı olur yaa kafa gitmiş bende resmen. inşallah ayrı birgün ayarlayalım da ben geleyim sana betüşümüde alıp. hatta tümayada haber verelim o da gelsin ayşesini alıp ayy negüzel olur.

Selam arkadaslar nasilsiniz?Biz kizimla iyiyiz.
Duamnur /Burcu canim buraya gelince mutlaka görüselim benim doktorum Yenibosna sefa hastanesinden Hayrettin akan benim ve bi arkadasimin bebek sahibi olmasina vesile olan doktor.
tümaycım canım bende isterim görüşmek inşallah haberleşip buluşuruz.

canım inşallah rüyaların gerçek olacak rabbim gönlüne göre versin
cinsiyetini öğrenmedik. sürpriz olacak. doktoru tembihledik söyleme diye :)
hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsunda

inşallah canım beklerim haberleşelim çok sevinirim...

kızlar dua listesini bitirdim herkese tek tek dua ettim rabbim kabul eder inşallah herkesin gönlündeki muradı nasip etsin amin
ALLAH kabul etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…