- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.941
Canim borada bi ara yapmadi kakasini bir haftayi bulmustu galiba sonra kakasinda kan vardi uzun sure yapmayinca olmus tahlil falan yapildi bisey cikmadi sizdede oyle bisey olursa aklinda olsun zeytinyağı verseydin verdinmisağol canım inşallah inan içim dışm ıhlamur onunla ayakta duruyorum ilaç fln içemediğimden..
amin cnm sağolasın kuzucuk hasta olmaz inşallah mevsim değişimi ya dengesiz havalar..
canım isteksizlik konusuna gelince bence normal kadınlar zaten erkekler kadar istekli değil belli zamanlar oluyo yumurtlama zamnları nadiren istek oalbilir...ama şöyle bişide olabilir acaba hamle kalırım die korkuda olabilir mi..
sağol canım amin bu sene kış sert geçti öncekilere göre ee çocuklarda ilk defa karşılaşıyor soğukla normal tabi bakalım yarın dra gidicez hiranuru göstericez ne diycek kakasını hala yapmadı..
selam..kuzu geçer inşallah..popolarında çatlak oluyo bazen..ılık suya otuttur ve krem veriyolar..olur geçer merak etmeselam kızlar 1 hafta annemde kaldım geldim hepimiz grip olduk orda havalar değişken çok fena ya...değişiklik olsun dedim ama burnumdan geldi..RABBİM hasta olan herkese şifa versin...hiranur 7 gün kaka yapmadı pazar acile götürdük çünkü bağırsak düğümlenmesi olabilir diye korktuk çok şükür bişeyi yok gazı var dedi ama gazlı bir çocuk değil çok şükür fatihten biliyorum..totosunda minik bir yara var belki ondan yapmıyodur dedi dr ılık suya oturt dedi lavman yaptık arkasından yaptı ama su gibi oldu terden kuuzum benim ya perşembe günü çocuk cerrahına göstericez bi acildeki dr söyledi bakalım ne diycek inşallah perşembeye kadar kendisi yapar kakasını ALLAHIM daha büyük hastalık göstermesin korusun meleklerimizi...
gül canım hepinize Allah şifa versin inşallah.
dün akşamda betülün ateşi çıkıyor gibiydi ödüm koptu yine geçen seferki olmaz inşallah diye dualar ettim şurup verdim, bakalım bugün nasıl olacak. inşallah hastalık değildir de, diş filan çıkartma sebebiyledir bakalım...
ayyy kızlar yaa çok afedersiniz ama doğumdan sonra benim hiç isteğim kalmadı desem yalan olmaz. napıcam ben ya, ne yesem ne içsem de normale dönsem, zerre kadar o hissim kalmadı, sanki uçtu gitti benden. yardım edin yaa(((
İŞTE TAMDA BU NEDENLE DİYOM..BENDE BUGÜN DOKTORA GİTTİM..USG DE ZUM YAPTI PİPİSİNİ ÇEKTİ ÜSTÜNEDE PİPİ YAZDI AL BUNU BABASINA GÖTÜR YOKSA İNANMAZ DEDİ..Korkma bisey olmuyo diyene baksen karnindakini bişeyden saymiyosun herhalde
İŞTE TAMDA BU NEDENLE DİYOM..BENDE BUGÜN DOKTORA GİTTİM..USG DE ZUM YAPTI PİPİSİNİ ÇEKTİ ÜSTÜNEDE PİPİ YAZDI AL BUNU BABASINA GÖTÜR YOKSA İNANMAZ DEDİ..
buket haklısın, o kırmızı gecelik dün benimde aklımdan geçti, o mutlaka etki eder ama bana değil eşime etki eder, bana ne etki edecek, eşimede kırmızı bir picama takımı mı alsam acaba?ya aynı varya..hadi diyelim benimki süttendi sana ne oldu...gerçi iki aydır bende kestim ama tık yok..sen biraz şartlamışssın sanırım kendini..gülün dediği gibi hamile kalmaktan felan mı korkuyon..korkma korkma bişey olmuyo:)))
bi kafanda kur şöyle bi plan yap akşam kızmızı geceliğini giyde biraz gez bakalım ne olacak..
ayyy çok güldüm sabah sabah yaa ne süper bir doktorun var buket maşallah bayıldım yaa, tam sana uygun :))))) ayy pipi yazdı he :))) ne güzel bir hatıra ilerde oğlun için. oyy kuzum benim, hadi bakalım şimdi düşündüğün isimleri yaz bakalım yorum yapalım...İŞTE TAMDA BU NEDENLE DİYOM..BENDE BUGÜN DOKTORA GİTTİM..USG DE ZUM YAPTI PİPİSİNİ ÇEKTİ ÜSTÜNEDE PİPİ YAZDI AL BUNU BABASINA GÖTÜR YOKSA İNANMAZ DEDİ..
C
Canim borada bi ara yapmadi kakasini bir haftayi bulmustu galiba sonra kakasinda kan vardi uzun sure yapmayinca olmus tahlil falan yapildi bisey cikmadi sizdede oyle bisey olursa aklinda olsun zeytinyağı verseydin verdinmi
selam..kuzu geçer inşallah..popolarında çatlak oluyo bazen..ılık suya otuttur ve krem veriyolar..olur geçer merak etme
ya aynı varya..hadi diyelim benimki süttendi sana ne oldu...gerçi iki aydır bende kestim ama tık yok..sen biraz şartlamışssın sanırım kendini..gülün dediği gibi hamile kalmaktan felan mı korkuyon..korkma korkma bişey olmuyo:)))
bi kafanda kur şöyle bi plan yap akşam kızmızı geceliğini giyde biraz gez bakalım ne olacak..
canlarım iyi geceler. 1 saat evvel hastaneden geldik, betülüm çok hasta oldu, önce ishal başladı 3 gün evvel, sonra cuma günü kusma başladı, bugünde ateşi çıkınca 39a doktora götürdük. ilk başta diş çıkarıyor heralde dedik, ha bugün geçer ha yarın geçer dedik ama ateş olunca ben çok korkuyorum onun için gittik. cuma günü 10-15 defa kusut, 2 yudum su içse hemen akabinde kustu yani, karnı bomboş uyudu yavrum. dr baktı büyük ihtimalle rota virüsü var dedi bu sıra salgın dedi, bağırsak enfeksiyonuda olmuş dedi, ilaçlar verdi. rota virüsüne yapılacak bişey yok dedi, 1 hafta sürer sonra geçmeye başlar dedi. sen susuz ve gıdasız bırakma dedi.
ben buraya yazdım ki inşallah sizlerin başına gelmez de , Allah korusun olursa filan bilginiz olsun istedim.
betüşüme dua edin canlarım olurmu, inşallah kısa zamanda toparlansın atlatsın...
buket haklısın, o kırmızı gecelik dün benimde aklımdan geçti, o mutlaka etki eder ama bana değil eşime etki eder, bana ne etki edecek, eşimede kırmızı bir picama takımı mı alsam acaba?
ayyy çok güldüm sabah sabah yaa ne süper bir doktorun var buket maşallah bayıldım yaa, tam sana uygun :))))) ayy pipi yazdı he :))) ne güzel bir hatıra ilerde oğlun için. oyy kuzum benim, hadi bakalım şimdi düşündüğün isimleri yaz bakalım yorum yapalım...
canlarım iyi geceler. 1 saat evvel hastaneden geldik, betülüm çok hasta oldu, önce ishal başladı 3 gün evvel, sonra cuma günü kusma başladı, bugünde ateşi çıkınca 39a doktora götürdük. ilk başta diş çıkarıyor heralde dedik, ha bugün geçer ha yarın geçer dedik ama ateş olunca ben çok korkuyorum onun için gittik. cuma günü 10-15 defa kusut, 2 yudum su içse hemen akabinde kustu yani, karnı bomboş uyudu yavrum. dr baktı büyük ihtimalle rota virüsü var dedi bu sıra salgın dedi, bağırsak enfeksiyonuda olmuş dedi, ilaçlar verdi. rota virüsüne yapılacak bişey yok dedi, 1 hafta sürer sonra geçmeye başlar dedi. sen susuz ve gıdasız bırakma dedi.
ben buraya yazdım ki inşallah sizlerin başına gelmez de , Allah korusun olursa filan bilginiz olsun istedim.
betüşüme dua edin canlarım olurmu, inşallah kısa zamanda toparlansın atlatsın...
buketim amin diyorum bu resmi mesajına öncelikle :)))selam müllet ben geldiömmm.evvela 3 aylarınızı tebrik ederim(ne kadarda resmi oldu) inşallah layıkıyla nasıbimizi alırız bu aylardan..dün ben izinliydim evde temizlik pasta börek çörek işleri vardı..bugün işteyim..
valla yaso yine iki ismli olur..rüzgar düşündük baya bii..yağmurla ilintili olsun diye..bu seferde eser savurur sinirlimi olur acaba diye çekindimm..şu ara mete ismi üstündeyim baağı bi hşuma gitti.
ah geçmiş olsun yaa.nedir bu çocukların hastalıklardan çektiği..kuzucuk sen aşısını yaptırmışmışdın..yaptırdığın haldem kapıyo çocuk yaa..hem nerden kapıyo yaso...senin yengen bakıyodu demi..9onunda büyük çocukları varsa ondandır belki haa...ne dersin?*Allah şifa versin yaa..sanada zor bebişine de..
YA OLUR.ÇOCUKTAN ÇOCUĞA GEÇER..BU ARALAR MİLLET ÇOCUĞUMA SU ÇİÇEĞİ BULAŞSADA BÜYÜKKEN GEÇMESE FELAN DİYE UĞRAŞIYOMUŞ..AMA SIKLIKLA OLUNCA BENCE SORGULANMALI YASO...buketim amin diyorum bu resmi mesajına öncelikle :)))
bu arada eşimin yiğeninin 2 ismi var "rüzgar mete" sende şimdi isimleri yazınca şaşırdım , onlarda 2 isim birden koydular.
yani evet aynen dediğin gibi biraz sinirli inatçı bir tip. ama tabi herkes öyle olacak diye birşey yok. ama güzelliğini sorarsan sarı saçlı mavi gözlü, küçük behlül diyor herkes :)))
hastalık mevzusuda şöyle, ben o aşıyı yaptırmamıştım zaten, ve evde ilk olarak betüş hasta oldu, sonra diğer kuzenine betülden geçti heralde, bu sefer tam tersi yani betüş başlattı hastalık furyasını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?