- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.961
günaydın hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım. nerelerdesiniz ayy bugün hava güneşli çok şükür, hadi gelin coşalım şurda, minik kuşlar bizi bizden haklı biliyorum. eşime geçen gün soruyorum ben ne bakımsızım dimi, ben senin yerinde olsam beni beğenmem diyorum :) yine cımbızımı aynama aldım çantama koydum, cuma vakti operasyonum var :))))
sizler ne yapıyorsunuz bakalım.
Kızlar deli olacam Doktor bulamıyorum bulsamda randevu bulamıyorum seda seni daha iyi anlıyorum çok zor süreç eşimle sorun yaşamasam doğmuyacam o kadar bunaldım doktor bulsam sorun kalmaz ama
Salak şeyler banada bi dr oyle yapti adet olunca gel dedi e haliyle onceden randevu alamadim adet olunca aradim vermedi randevu,herseyde bir hayir vardir tabikiÖzlem canım gelmeden ayarlamistim ama yamuk yaptılar sonra aradıklarım adet ol gel dediler adetim ayin 26 sinda birde onu bekledim hayırlısı ddemek bunda da var bir hayir
burcum hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin kuşum, Allah önüne çıkartsın inşallah herşeyin hayırlısını, zor bir süreç, ilk adım iyi bir dr bulmak, sonra tedavi süreci, sonra tuttu mu tutmadımı bekleme süreci ve sonunda inşallah hamilelik süreci ve doğumgunaydin kizlar bugun bir doktorla randevum bakalim ne diyecek medicalpark hastanesinde prof.dr.kadir savan insallah hayirli seyler soyler heyecan tavan yapmis durumda
nasılsınız kızlar, bu sıra yaz heyecanı ile balkona birsürü çiçek, domates, biber, çilek vs diktim saksılara, betüşe organik tarım yapıyorum :))) inşallah beceriririm bakalım.
betülüm de bu sıralar ağlayarak tutturma huyu başgösterdi, sanırım 2 yaş sendromu denilen şey başlıyor :))) o ağlayınca yapmıyorum dediği şeyi ama inanılmaz susmadan ısrarla ve çok yüksek sesle bağırarak ağlıyor, bide numaracı gözlerinden yaş çıkartıyor bir görseniz :) ama bazen çok sinirleniyorum saçma sapan şeylere uzun uzun ağlama krizine giriyor diye, onun için evdeki pasiflora şurup stoğumu tazeliyorum bugün, çnkü geçici bir dönemmiş, ona bağırıp çağırıp üzmek istemiyorum, en iyisi kendimi sakinleştireyim de bu dönemle sakince başa çıkayım dedim bakalım.
sizin minikler ne yapıyor anlatın bakalım, betülden haberler bitmez :)
canım bizde özledik seni bebekle zor oluyo dimi bende ara ara uğruyorum daha yeni başlıyosun burcumm hadi ya sabır..:)Canlarimmmmm sizi cok ozledim
Betul ve Fatih benim Eren le yarisir demek ki :) benim oglumunda gaz sancisi bitti aglamalari azaldi derken hop yine gaz yine aglama nobetleri
Yaso benim dislerim agriyo sıkmaktan,allah omurlerini uzun ve saglikali kılsın
burcu guzel haberlerle gel canim arkadasim
ne var ne yok yasom bi özet gec?
gül maşallah sana valla Allah güç kuvvet versin bu arada kurabiye işlerinide ihmal etmeden yürütüyorsun ya helal sana. inşallah hiranur daha sakin geçirir o dönemi dediğin gibi, sabır isteyen bir dönem. umursamamak en güzeli aslında ama ben bir zaman umursamıyorum sonra sesi kesilmeyince cinlerim tepeme çıkıyor:))
canım hadi hayırlısı inşallah..kizlar canlar geldim doktordan memnun kaldim bizi bir genetik uzmana yönlendirdi gittik onunda önerdiği tüp bebek normal yolla gebelik elde edersen bile ayni zorlukları yasarsin genetik incelemesi yapılmış embriyo transferi yapacaz dedi yani karar verip basliyacaz ben simdi istemiyorum dedim kararınızı verin gelin dedi.
bizimkide öyle canım hem kızıyo hem bi bakışları var görsen dalga geçer gibi gözlerini kısıyo yan yan umursamaz bakışlar atıyo çok fena çok yeni nesil amanınnnKizlar bemim oglum bile istediği olmayınca bi kiziyo Sipa yi görmelisiniz bağırıp duruyo vallahi simdiden parmaginda oynatiyo bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?