- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.981
evet canim bizimki erken basladi yada gec bile kaldi bagirirken gozlerini kapatiyo bide SıpaBurcu canım hoşgeldin yaaa ayy seni çok özlüyorum hamişleyken hep burdaydın ya şimdi yokluğun çok belli oluyor. Erene daha sabırlı daha olumlu yaklaşabilmek için ben herzamanki gibi melisa çayını öneriyorum kuzum, hem sütünden onada geçer azda olsa belki o da sakinleşir lütfen hergün 1 tane iç tatlişkom. eğer sen sallama çayını bulamazsan ben sana kargo ile gönderim gerçekten hemen veririrm kargoya yarın elinde olur. seni en iyi anlayan annelerden biri benim biliyorsun...
Özlemmm ayy seninki erken başlamış anacım sinirli erkeklerden olacak desene Allah yardımcın olsun :)
Burcu canım maddi olayları hallettikten sonra hiç hazır olmayı filan bekleme, çünkü nekadarda hazır olsan yine o doktor kapısındaki stresi yaşıyor insan yani, ben 1,5 sene boyunca her gittiğimde yaşadım, o Allahın emri heralde. dr u beğenmene çok sevindim inşallah hamile kalıp bebeğini kucağına almana vesile olacak dr odur.
Gül çok doğru diyorsun insan bişeyler yapıp kendini işe yarar hissetmek istiyor. aslında en büyük iş çocuk bakmak bunu sonuna kadar canı gönülden söylüyorum ki ben şahsen çalışarak kolaya kaçıyorum belkide, akşama kadar çocuk bakmak hem sabır hem yorgunluk hem tahammil yönünden çok çok çok daha zor benim fikrimce...
ay Gül valla benim oglanda ayni bu yaşta sinirli,daha yolun başındayim sanırım,bu arada Allah sana bol siparis nasip etsin ve kolaylik versin
Burcu canim benim cok sevindim sana tavsiyem para engeliniz yoksa hic bekleme gitmisken yaptir, ya Allah de,jhaydi bismillah
özlemmmm Eren de ayni Allah sabir versin bize
Burcu canım hoşgeldin yaaa ayy seni çok özlüyorum hamişleyken hep burdaydın ya şimdi yokluğun çok belli oluyor. Erene daha sabırlı daha olumlu yaklaşabilmek için ben herzamanki gibi melisa çayını öneriyorum kuzum, hem sütünden onada geçer azda olsa belki o da sakinleşir lütfen hergün 1 tane iç tatlişkom. eğer sen sallama çayını bulamazsan ben sana kargo ile gönderim gerçekten hemen veririrm kargoya yarın elinde olur. seni en iyi anlayan annelerden biri benim biliyorsun...
Özlemmm ayy seninki erken başlamış anacım sinirli erkeklerden olacak desene Allah yardımcın olsun :)
Burcu canım maddi olayları hallettikten sonra hiç hazır olmayı filan bekleme, çünkü nekadarda hazır olsan yine o doktor kapısındaki stresi yaşıyor insan yani, ben 1,5 sene boyunca her gittiğimde yaşadım, o Allahın emri heralde. dr u beğenmene çok sevindim inşallah hamile kalıp bebeğini kucağına almana vesile olacak dr odur.
Gül çok doğru diyorsun insan bişeyler yapıp kendini işe yarar hissetmek istiyor. aslında en büyük iş çocuk bakmak bunu sonuna kadar canı gönülden söylüyorum ki ben şahsen çalışarak kolaya kaçıyorum belkide, akşama kadar çocuk bakmak hem sabır hem yorgunluk hem tahammil yönünden çok çok çok daha zor benim fikrimce...
inşallah Allah bir yolunu çizer size, mutlaka taksit olayı filan vardır, siz hayırlısı ile bir kafanızı toplayıp hesap kitap yapın gerisi gelir inşallahTüp bebek için 5000 TL ilaçlara 1500 TL artı test yapılırsa da onun da ücreti ayrı alınacak genetik test için de 2000 TL yani 10000 TL yi gözden cikaracaz bizim şimdilik 500 TL mız bile yok
çok güzel olmuş canım, ismide senin kızınkine nekadar yakınmış :))SELAM KIZLAR ÇOCUKLAR UYUDUKÇA KURABİYELERLE UĞRAŞIYORUM NASIL OLMUŞLAR :)Eki Görüntüle 1511805
EVET CANIM :) SAĞOLASINçok güzel olmuş canım, ismide senin kızınkine nekadar yakınmış :))
SAĞOL TATLIM AMİN :)Sağol yasemincim inşallah bir yola çıkmaya karar verelim de.
Gul çok güzel olmuşlar maşallah işlerinin devamını dilerim
Sedacim haydi bismillah,kolay olsun sonu iyi olsun
dua edememek senin zihninin sana bi oyunu, vesvese, cok zorla bi kere basladinmi arkasi gelkir. Allah her kulunun ona dua etmesini ister yani bu benim dusuncem,bana da olur bazen,ama benden kaynakli oldugunu bilirim. Ama haklisin insanin her an duaya ihtiyaci oluyor. Insallah sende eski performensina geri donersin.
sedacım hoşgeldin canım, negüzel zaman azalmış iyice yaklaşıyor heyecanlı günler. olurmu hiç öyle ALlah dua etmeni istemez olurmu hiç kuşum? şeytan seni tutuyor bunun tek açıklaması bu, sen şeytana uyma bak mübarek 3 aylardayız, bu ay ne dua etsen ne tesbih çeksen Allahın izniyle inşallah kabul olur inşallah. reglilerin düzene girmiş maşallah, testlerde olumlu çıkarsa değme keyfine, e herşey yolunda giderkende tabiki Allaha teşekkür etmek lazım, aslında duadan tesbihten önce keşke namaza başlayabilsen, hem bu mübarek aylarda kendin için çok çok harika birşey yapmış olursun, hemde namazlardan sonra duaların en güzeliyle dua edersin Allaha.
sedaaaaaaaaaaa..çok sevindim..telaşını heyecanını çok iyi anladığımı biliyorsun..inşallah herşey yolunda gider..ama takılma sen istanbulda gez to.z..normal bir süreç gibi gör alışırsın inşallah.Allah yardımcın olsun
bedriye kız nerelerdesin..deek krese verecen..kaç yaş olduki seninki..Allah kolaylık versin tabi kimse olmayınca mecbur kreşe gidecekler..Allah çocuklarımızın yanında olsun..
Tüp bebek için 5000 TL ilaçlara 1500 TL artı test yapılırsa da onun da ücreti ayrı alınacak genetik test için de 2000 TL yani 10000 TL yi gözden cikaracaz bizim şimdilik 500 TL mız bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?