Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlar sagolun hayırlı olur inşallah girdik bir yola bakalim.burcu canım hem maddi sıkıntı var hemde yapamam şuan kaldiramam doktor kapısına bile normal birşey için gittiğimde ölecek gibi oluyorum daha var ya hazır değilim yine Rabbimne derse o eeşim çok isterse mecbur kabul edecem biraz daha çalışıp eşimle para biriktirmemiz lazim yine yarin ne olacağını kimse bilemez delilik var birde baktınız yazdım tedaviye başladık diye

Burcu canım hoşgeldin yaaa ayy seni çok özlüyorum hamişleyken hep burdaydın ya şimdi yokluğun çok belli oluyor. Erene daha sabırlı daha olumlu yaklaşabilmek için ben herzamanki gibi melisa çayını öneriyorum kuzum, hem sütünden onada geçer azda olsa belki o da sakinleşir lütfen hergün 1 tane iç tatlişkom. eğer sen sallama çayını bulamazsan ben sana kargo ile gönderim gerçekten hemen veririrm kargoya yarın elinde olur. seni en iyi anlayan annelerden biri benim biliyorsun...

Özlemmm ayy seninki erken başlamış anacım sinirli erkeklerden olacak desene Allah yardımcın olsun :)

Burcu canım maddi olayları hallettikten sonra hiç hazır olmayı filan bekleme, çünkü nekadarda hazır olsan yine o doktor kapısındaki stresi yaşıyor insan yani, ben 1,5 sene boyunca her gittiğimde yaşadım, o Allahın emri heralde. dr u beğenmene çok sevindim inşallah hamile kalıp bebeğini kucağına almana vesile olacak dr odur.

Gül çok doğru diyorsun insan bişeyler yapıp kendini işe yarar hissetmek istiyor. aslında en büyük iş çocuk bakmak bunu sonuna kadar canı gönülden söylüyorum ki ben şahsen çalışarak kolaya kaçıyorum belkide, akşama kadar çocuk bakmak hem sabır hem yorgunluk hem tahammil yönünden çok çok çok daha zor benim fikrimce...

evet canim bizimki erken basladi yada gec bile kaldi bagirirken gozlerini kapatiyo bide Sıpa

AMİN canım sağolasın :)

evet canım gerçekten cok sabır istiyor eşime diyorumda bigün başında kalsa ikisi görürsün die inanmıyor ama fatih 2 dk ağlasa susmayınca benden fazla sinirleniyo gerçekten dayanamaz 1 günde pert olur..gerçekten enerji bol olması lazım akşama kadar bitiyorum bazen...tekken çokzor diildi ama ikisi bir arada biraz zorluyor annem uzak biliosunuz kayınvalidemde bakamaz onda sabır hiç yok sinirleniyo şeker hastası zaten bende bırakmak istemem kimseye ya sabır la devam ediyorum hiranur biraz büyüsün kreşli bir iş bulursam yada kreşe verip girmeyi düşünüyorum işe bakalım hayırlısı çalışmayı çok istiyorum sigorta önemli..

Kızlaaar ben geldimm nasılsınız geçmişe bakamadım bir süre girmedim bakmadım. Özledim ama sizleri. Biz son düzlüğe girdik artık inanamıyorum zaman nasıl geçecek, ertelemesem mi derken zaman su gibi akıp geçti ve tedaviye 2 ayım kaldı kızlar. Demiş miydim bilmiyorum İstanbul'daki doktora göndermek için hormon testi yaptırdım tiroid yüksek çıktı biraz ve ilaca başladım burada bir doktora gittik aldık ultrasonda çekildi nodül filan yok. 1 ay kullan dedi haftaya filan sanırım tekrar test yapırıcam düştüyse ilacı bırakıcam ama sürekli kontrol altına olucam. Çok şükür reglilerim son aylarda çok çok düzenli bu ay 30 günde oldum inanası değil valla. Ama hiç düşünmüyordum bebek işini kafamdan atmıştım stresim yoktu onun payı var herhalde ama zaman yaklaştıkça heyecan yapıyorum.

Sanırım bir daha ki reglimle İstanbul2a gidicem başlamadan birt ay evvel kontrole gel demişti nasipse eğer haziran sonuna doğru olursam reglimi gidip başlıyoruz eşimin dersleri o ara bitiyor çünkü ama arada birkaç gün farkederse ben önden gidip başlıcam eşim sonra gelecek temmuza da bırakmak istemiyorum. Folik aside başladım. Yeni hastane yeni doktor çok heyecanlıyım ama hiç olmazsa İstanbul'da olucam ailemle. Transfere kadar gezer dolaşırım arkadaşlarımı görürüm. Duaya çok ihtiyacım var kızlar biliyor musunuz hiç dua edemiyorum ben aylardır hep niyetleniyorum olmuyor Allah dua etmemi mi istemiyor bu eferde mi olmayacak diyorum bir silkelenmem lazım.

Yasom sagol kuzum, hatta evde var sanirim hemen basliyorum, papatyada sakinlestiriyo
,eylul de bende ise baslicam, eren'i bakiciya birakmak zor geliyor,yani tanimadigim birine. Hayirlisi olsun

Burcu canim ben hala kadin doguma gittigimde,kapida beklerken kalbim carpar,ruhum daralir ve ishal olurum.hamilleigim boyunca bun yasadim,hakkinizda hayirlisi olsun,para biriktirmekte mantikli.kaç para dediler?

Sedacim haydi bismillah,kolay olsun sonu iyi olsun
dua edememek senin zihninin sana bi oyunu, vesvese, cok zorla bi kere basladinmi arkasi gelkir. Allah her kulunun ona dua etmesini ister yani bu benim dusuncem,bana da olur bazen,ama benden kaynakli oldugunu bilirim. Ama haklisin insanin her an duaya ihtiyaci oluyor. Insallah sende eski performensina geri donersin.

Sizi cok ozleeedimm.. herkes hersey yolundadir insAllah.. sadece son sayfalara bakabildim. YASEmin bu organik tarim meselesi olayina girmen super olmua bizde her yaz kendi capimizda domates falan ekiyorduk saksilarda bu ara bisey yapmiyoruz. Burcu tedaviye insAllah imkanlar el verirde hemen baslarsiniz. Gercektende insanin psikolojisi ne kadar hazir gibi olsa da dr kapisinda adrenalin illa oluyor ve psikoloji yine etkileniyor. Ama elbette hakkinizda en hayirli donemde baslarsiniz insAllah.. bize gelince elifi krese yazdiriyoruz sanirim bir daha ki ay baslaticagiz kismetse biraz onun stresi var uzerimde ve ben ise baslayacagim beraberinde, ayni zamanda bugunden itibaren azaltarak elife memeyi biraktirmaya calisiyorum. Henuz pek yol kat ettigimiz soylenemez elif jnanilmaz baski kuruyor. Kusmeler, bana sinirlenmeler, ogurme cabalari, aglama krizleri ki henuz birsey de yapmiyorum ☺ sadece artik memeyi birakmaliyiz diyorum.. zor bir surec InsAllah basaririz. Herkese guzellikler diliyorum.

sedacım hoşgeldin canım, negüzel zaman azalmış iyice yaklaşıyor heyecanlı günler. olurmu hiç öyle ALlah dua etmeni istemez olurmu hiç kuşum? şeytan seni tutuyor bunun tek açıklaması bu, sen şeytana uyma bak mübarek 3 aylardayız, bu ay ne dua etsen ne tesbih çeksen Allahın izniyle inşallah kabul olur inşallah. reglilerin düzene girmiş maşallah, testlerde olumlu çıkarsa değme keyfine, e herşey yolunda giderkende tabiki Allaha teşekkür etmek lazım, aslında duadan tesbihten önce keşke namaza başlayabilsen, hem bu mübarek aylarda kendin için çok çok harika birşey yapmış olursun, hemde namazlardan sonra duaların en güzeliyle dua edersin Allaha.

bedriyemmmmm canımmm ayy çok özledim seni yaaa bugün en güzel bir gün uzun zamandır gelmeyen arkadaşlar geliyor yaşasınnnnnnn...
elif kreş için yaşı küçük değilmi kuzum, benim bildiğim kadarıyla çişini kakasını söyleyen çocukları alıyorlar en erken 3 ya, gibi filan. burası nasıl bir kreş nerde peki??

burcummm canım iç kuzum iç o çayı, emzirmeseydin birde pasiflora şurup iç derdim ama ona daha erken. canım inşallah bakıcın öyle güvenilir, öyle merhametl, öyle iyi bir insan olurki, gönülden seve seve bırakıp gidersin okuluna sende. iyi insanlarda var hayatta canım benim, sen içini ferah tut, inşallah sana en iyisi düşer. birde bakıcı hanımı bence sen işe başlamadan 1 ay evvel başlat ki, evde hareketlerini gör, o senin bebeğe davranışlarını görsün, senin gibi davransın, ağladığında mesela hangi yöntem ile susuyor, kaç saatte bir acıkıyor vs gibi bir ön bilgi edinir, hemde birbirinizi tanırsınız, sen bir ön kontrolden geçirmiş olursun. hemde sen bu 1 ay içinde mesela ona bırakıp birkaç saat dışa rı çıkarsın, hem kendine vakit ayırmış olursun işe başlamadan evvel, hemde oğluşundan yavaş yavaş ayrılmaya alıştırmış olursun kendini. bence 1 ay evvel kesin başlat. bir anda bırakıp gitmek çok zor olur kuzum. sen ne düşünüyorsun bu konuda??

sedaaaaaaaaaaa..çok sevindim..telaşını heyecanını çok iyi anladığımı biliyorsun..inşallah herşey yolunda gider..ama takılma sen istanbulda gez to.z..normal bir süreç gibi gör alışırsın inşallah.Allah yardımcın olsun

bedriye kız nerelerdesin..deek krese verecen..kaç yaş olduki seninki..Allah kolaylık versin tabi kimse olmayınca mecbur kreşe gidecekler..Allah çocuklarımızın yanında olsun..

Tüp bebek için 5000 TL ilaçlara 1500 TL artı test yapılırsa da onun da ücreti ayrı alınacak genetik test için de 2000 TL yani 10000 TL yi gözden cikaracaz bizim şimdilik 500 TL mız bile yok

Tüp bebek için 5000 TL ilaçlara 1500 TL artı test yapılırsa da onun da ücreti ayrı alınacak genetik test için de 2000 TL yani 10000 TL yi gözden cikaracaz bizim şimdilik 500 TL mız bile yok
inşallah Allah bir yolunu çizer size, mutlaka taksit olayı filan vardır, siz hayırlısı ile bir kafanızı toplayıp hesap kitap yapın gerisi gelir inşallah

Sağol yasemincim inşallah bir yola çıkmaya karar verelim de.
Gul çok güzel olmuşlar maşallah işlerinin devamını dilerim

Biliyorum canım bir başlasam devamının geleceğini çok dua etmeyi seven, huzur bulan biriyim ben ama böyle olunca hai derler ya Allah bir duanın edilmesini kısmet ettiyse onun kabul olmasını da kısmet etmiştir diye kafamda bir sürü sorular. İnşallah döneceğim canım.

Doğru söylüyorsun aslında kandil bunun için fırsattı benim için ama reglim hala az az gelmeye devam ediyordu ve dua edemedim namaz kılamadım o yüzden. Namaza başlamayı çok çok istiyorum aslında okulumuzun içinde mescit bile yaptılar öğle tatillerinde namaz kılmak için yani burada da imkan var öğle, ikindi namazları için. Hiç vakit kaçırmamış olurum da böylece ama bir başlayabilsem. Meryem duasına başlamak istyorum mesela. Böyle de kendimi kötü hissediyorum yumurta kapıya dayanınca Rabbime sığınıyormuşum gibi. Yarın 1 mayıs ve tatil benim için milat olabilir.

Buketim bu zamana kadar çok iyiydim o kadar kafamı dağıttım düşünmedim ki ama tabii şimdi telaş heyecan sardı bir de yeni hastane yeni doktor bakalım nasıl olacak ama akışına bırakma niyetindeyim bende elimden geleni yapıcam sonunun ne olacağını düşünmeyeceğim zamanı vakti geldiyse zaten olacaktır.

Canım tüp bebek yapma zorunluluğun var senin doktorun da dediği gibi embriyolar öyle ayrıştırılabilir ve sağlıklı olanı konulabilir maalesef bu tedaviler çok masraflı. Biz rahim filmi, 2 aşılama, ilk tüp, histereskopi ve dondurulmuşlar derken toplam 10.000 para rahat ödedik fazlası var eksiği yok kullandığım iğneler, ilaçların parası, muayene ücretleri de dahil değil yani. Kredi kartına taksit seçeneği vardır sanırım biz yaptırmadık bilmiyorum onu sor sonra ÇİDER diye bir dernek var ona üye oluyorsun hani hastanede tedavini yaptıracaksan haber veriyor ÇİDER oraya indirim oluyor biraz onları araştır yine bu tüp bebekte kullanılan iğnelerden elinde kalanlar satabiliyor bu sitede de var araştır öyle bir topik açmışlardı ilaç iğne satışı için aldıklarından daha uyguna veren ya da hediye edenler bile var canım. İnşallah Allah bir kapı açar olur.

Sedacim evet çok yorucu bir süreç olsun meleklerimize kavuşacaz ben en çok yumurta toplama kısmından korkuyorum ayy duygularım nötr çocuk istiyorum ama zahmetsiz olsun istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…