Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacim evet çok yorucu bir süreç olsun meleklerimize kavuşacaz ben en çok yumurta toplama kısmından korkuyorum ayy duygularım nötr çocuk istiyorum ama zahmetsiz olsun istiyorum :)

canım benim bak bende başlarken çok korkuyordum hatta hatırlar mısın bilmem toplamaya girmeden önce burada hakınıı helal edin girip çıkamamak var korkuyorum demiştim inan korkulacak hiçbirşey yok. Tüp bebek biraz zahmetli ama acı veren birşey değil. İğneler veriyorlar karından vuruyorsun kendin vurabilirsin dozlarını dr söylüyor zaten incecik uçları ilkini hemşireye vurdurursun istersen gider sağlık ocağında filan da vurdurabilirsin acımıyor. Toplama işlemi inan en kolayı çünkü zaten anestezi veriyorlar. Damar yolu açıp ilacı enjekte ediyor bir bakacaksın odandasın bitmiş gitmiş. Transfer zaten normal muayene gibi hiçbir farkı yok sadece en zor kısmı bol su içmen gerekiyor rahimi görebilmeleri için 1.5 lt filan ama erken içmeye başlayıp azar azar içersen birden şişmezsin o halde transfer zor bir de hemen işlemden sonra gidemiyorsun ama sürgü veriyor çoğu yer sonra. İnan tedavinin en sıkıcı anı sonucu beklemek. Transferden sonra da iğneler var ama inan hiç o bekleme heyecanıyla o iğneler hiç etkilemiyor. Bir başla zaten akışında öyle bir ilerliyor ki anlamıyorsun bile.

Sedacim Canım kan sulandırıcı kullanıyordum zaten onun icin iğneler sorun olmaz insallah ayy inşallah cesaretimi toplarim ve baslarim onun iiçin beklemek istiyorum en azından bu panik atagimi biraz daha bastiririm diye beklemek istiyorum

Haklisin Yaseminimm kucuk ama bakiciya birakamam anneme de sadece coxuga bak demek haksizlik gibi geliyor evimiz yakin olsa yine derim. Ama biz esenyurttayiz biliyorsun onlar sefakoyde birde nasilsa krese gidecek o duzen olusturulsun istiyoruz bir deniyecegiz bakalim duracak mi haziran ayinda gidecek kismetse o zaman da 20 aylik olucak nasipse.. memeden ayirabilsem hersey daha kolay olucak gibi Sanki. Florya da bu arada kres kendi ay grubunda gidecek durursa eger..

selam kızlar nasılsınız biz iyiz koşturmaca fatihin doğum günü yaklaşıyor evlilik yıldönümümüz 15 i ben biraz erken kutladım sayılır bunları denedim bahaneyle aradan cıktı bunun siparişinede başladım hadi hayırlısı

ayyyyy bu güllere bayıldım yaaaa nekadar sade ama nekadar lezzetli ve güzel duruyorlar. tam atıştırmalık oyyy gözlerim döndü zaten regl dönemimdeyim gönder gönder gülümmmmmm :))))

gönderiym tatlım ayıp ettin :) heheee yada gel ye diyim bi gelemedin yahu bak fatihin doğum gününüede yapcam he yada gelcen zamanda haber verirsen yaparım kuzum :) bu haftada anneme yapıp yollıycam haberi yok

KIZLAR, ben geldin değişik haberlerle geldim bu sefer
Biliyorsunuz betülümüz yine diş çıkartma evresinde, bu sefer en zorlarını çıkartıyor yani azı dişlerini, ve tahmin edersiniz ki ne yerde duruyor ne gökte duruyor, ne yemek yiyor, ne bişeyle meşgul oluyor,, haklı olarak ağrı ve sancısından fazlasıyla huysuz. E tabi böyle olunca bende terelellim modundayım, sinirimden ağlıyorum, tepiniyorum, kızıyorum filan, çünkü tahammül sınırını aşıyor yani.
Geçen gün yine beni delirtince dedimki ben deliricem eninde sonunda olacak şey bu, e madem öyle ben bir psikolog yada psikiyatriye gideyim bakalım ne diyecek dedim.
Dün oturdum bilgisayardan randevu aldım, aradan 2 saat geçti randevuyu iptal ettim. sonra akşam eve gittim eşime dedim böyle böyle diye, bence git dedi, kendini yıpratıyorsun böyle daha fena organlarını bozacaksın, hastalık sahibi olucaksın stresten dedi, o da bana destek çıkınca, o bıraktığım randevuyu geri aldım devlet hastanesinde uzm dr. psikiyatri bir kadın. gittim dedimki;
1,5 yaşında kızım var, diş çıkartıyor çok huysuz, zaten doğduğundan beri öyle hep mız mız dedim, 1-2 defa sinir krizi geçirdim üstümü başımı yırttım ama çok sık değil 6 ayda bir biriktikçe oluyor dedim. bana ya bir pskilog konuşması tavsiye edin dedim, ya bir bitkisel çay önerebilirsiniz dedim, en son çare ilaç verecekseniz verin dedim. Benim istediğim tek şey "tahammülümün artması" dedim. çünkü çocuk bu, sonuçta huysuz olacak ağlayacak ve daha konuşmaya başlamadığı için kendini ifade edemiyor haliyle ağlıyor dedim. bende o ağlayınca ve dakikalar boyunca sürünce sinirleniyorum kızıyorum bu sefer, böyle yapmak istemiyorum dedim. sinirlenmiyim ki onunla tahammüllü şekilde ilgilenip onu sakinleştirip normale dönmesni sağlamak istiyorum dedim. tamam dedi. başka bir sıkıntın üzüntün depresyonun veya uykusuzluğun varmı dedi. yok dedim, sadece tahammül istiyorum dedim selectra 25mg diye bir ilaç yazdı, öğlen yarım içerek başla dedi, 4 gün sonra 1 taneye çık öyle evam et 1 ay sonra gel konuşalım sende nasıl bir etki gösterdiğini dedi. ben 50 tane soru sordum şöyle yaparmı böyle yaparmı beni uyutmasın beni uyuşturmasın ben canlı bir insanım beni durdurmasın vs vs vs gibi yok dedi bu tam senin istediğin duyguyu verecek sana hiç merak etme dedi.
ah kızlar yaa inşallah istediğim yönde etki eder, inşallah tahammüllü daha sakin daha anlayışlı olmama vesile olur. dedim zaten 1 sene kadar kullanıp bıraksam heralde yeter dedim, tabiki dedi öyle olacak zaten gördüğüm kadarıyla dedi.
işte benden haberler böyle, ah betülüm beni psikolojikte yaptı sonunda içelim güzelleşelim

Yasemincigim kendini çok güzel ifade etmissin inşallah faydası olur ilacin bazen bende sinirleniyorum ama halimize cok şükür sinir krizine varacak kadar bi durum olmadı anlattıklarına göre betül cok zor bi çocuk ben bazen boraninda zor olduğunu düşünüyorum ama seni dinledikce durumun o kadarda kötü olmadigini farkediyorum belkide ben dayaniksizim bana fazla geliyor zaman zaman, bizimkinin istediklerini yapinca sorun yok ama o istekleri yapmak beni epeyce yoruyor.

Kızlar ben geldim herkese selam :)
Hepiniz gibi benim de günlerim çok yoğun geçiyo tabi geceler de :) kuzucuklarim hastalardi yine ishal huysuzluk iştahsızlık rota virüsü nu tekrar yaşadık ama bitti gitti şükürler olsun Ada gündüz durmaz Efe gece uyumaz günler geçiyo işte :) :)
Veee doğum günümüze çok az kaldı bi sürü planım var hazirliklarim var onlarla ilgileniyorum :) yani çok daha yoğunum
Ya bir yıl nasıl geçti hiç anlamadım zaman çok çabuk geçiyo kızlar yaa herkese bişeler yazıcam ama önce bizden bahsediyim istedim :)

Günaydın kızlar bugün İstanbul da son günüm o kadar görüşelim dedim kimse beni ciddiye almadı olumlu yada olumsuz bir mesaj atabilirsiniz neyse önemli değil

canım sen istanbuldamıydın inan haberim yok nerdeydin benim kafa bi milyon ben büyükçekmecedeyim hoş buluşalım desende dışarı zor çıkarım ikisiyle :) hafta sonundan hafta sonuna eşimle çıkıyorum çocuklar fln ancak başka türlü çok zor

canım benim tabiki herkesin tahammül seviyesi farklı, ben kendime şaşırıyorum çoğu zaman meğerse sabırlıymışım aslında, ama yinede bazı zamanlar o sabır üstü sabrımda yetmiyor :) Allaha şükürler olsun en büyük nimetleri verdi Allah, bizimde onlara en iyi şekilde bakmamız lazım, bende böyle bir destek ile daha iyi bakacağıma inandığım için böyle bir karar verdim, inşallah hem onun için hem benim için iyi olacak.
ASLICIM hoşgeldin AYY kıyamam yinemi tekrarldı, bende çok merak ediyordum acaba birdaha tekrarlarmı diye, demek oluyormuş. inşallah artık bu yıl için son hastalıktır bunlar, önümüz yaz ve bağışıklık sstemleri kuvvetlenir turp gibi gezerler inşallah.

Duamnur burcu canım benim çok haklısın sitem etmekte, ben şahsım adına betül ile biryere gitmek tam bir eziyet gibi oluyor, yolda durmuyor sıkılıyor, inşallah seninde en kısa zamanda bebeğin olurda anlarsın beni ama yinede mahçup oldum inanki bir buluşma ayarlayamadfığım için, en azından keşke seni bize çağırsaydım ama inan bana ki hiç bu salak aklıma gelmedi seni bize çağırmak. betülün hastalığı, ateşi, hastanesi, ishali kusması derken... affet beni canım benim
sen ne yaptın deşinle ne karar vardınız nezaman tedaviye başlamayı düşünüyorsun?

Aaaaa bugün kimse uğramamış buraya bari ben yazayım bugünü boş kapatmayalım
özlemcim iyi yapmışsın, boş bırakmayalım kızlar aaa .
çok şükür bu haftayıda bitirdik, ömürler geçiyor valla. ayyy dün gece istanbulda inanılmaz bir şimşek gök gürültüsü rüzgar ve yağmur vardı. sanki kıyamet koptu. bahçedeki ağaç kırıldı, saksılarım devrildi, eve nerden girdiğini anlayanadığım biryerden su grdi, hemde salona. iyiki gördüm yoksa parkeler çöp olacaktı. tamda eşim yok evde betül ile ikimizdik. diyorum ki ne bahtsız bedeviyim yaa, mayısta da böyle bir hava ancak eşimin olmadığı güne denk gelir ki ben korkayım diye :)

Canlar iyisiniz inşallah okuduğum kadarıyla Bende iyim şükürler olsun anneminde tedavi bitti şimdilik iyi hamdolsun inşallah tekrarlamayacak. Yine Size ihtiyacım var komşumun 6 aylık bebeği yoğun bakımda dualarınıza ihtiyacımız var Bilginiz olsun çok öpüyorum sizi
Aslıcım iyi geçsin gitsin bidaha gelmesin hastalık inşallah
Burcu hayırlı zamanda hayırlısı ile tüp bebeğe de kalmadan bebiş müjdesi gelsin inşallah
Seviyorum sizi

günaydın kızlar hayırlı pazarlar..gamzecim rabbim acil şifalar versin inşallah..TÜM ANNELERİN ANNE ADAYLARININ ANNE OLMAK İSTEYENLERİN ANNELER GÜN KUTLU OLSUN..

Kızlaaar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. Dün girip kutlayamadım çünkü hastaydım

Perşembe günü boğazlarım kötüleşti akşamında baya kötüydüm sabah yerimden kalkamadım her yanım ağrıyordu. Perşembe gündüz tiroid ölçtürmeye gitmiştim zaten sonucunu alcaktım cuma günü gittik o doktora hem muayane oldum sinüslerin röntgenini istedi ve kan testi. Kan da az iltihap çıktı, sinüslerim dolmuş. Antibiyotik, aferin, sinüsler için hap ve parol yazdı şansa bakın tam tedavi öncesi ilaç kullanmamam lazım derken bir dünya ilaç kullandım. Rapor verdi cuma günü için işe gelmedim.

Bu arada çok şükür tiroidim düşmüş. 4.8 den 1.8'e düşmüş dr çok beğendi ben 2.50 lerde çıkar ancak diye düşünüyordum dedi guatr olmadığını gösterirmiş bu ama ilaca devam hamilelik düşündüğümden tedavi göreceğimden 0 lı değerlere düşmesi lazımmış. Sanırım bu h.sonu cuma-cumartesi gibi regl olucam gidicez İstanbul'a kontrole. Bir daa ki ay bismillah başlayacağız Yalnız kızlar tedavim tam Ramazan ayına denk gelecek yani Ramazan başlayacak tedavi başlayacak Ramazan ayında tedavi olmak muayeneler filan günah mıdır ki acaba. Ama bu sağlık ve bebek için Temmuza bırakmak istemedik bir de sorun çıkar filan Ağustos'a kalır gecikmesin dedik bilmiyorum.

selam herkese..1 haftalık aradan sonra ben geldim..geçen haftanın sonunda kızım ateşlendi hastalandı.doktora götğrdğk önce bişey yok dedi iki gün sonra devam edince boaz birazdaha kötü olmuş dedi. sonra kv hastalandı..1 haftadır izinliydim ve hasta bakıyordum anlayacağınız.bu arada 4 gün kızıma ilaç içirdim..dişden şüphelendik açıldeki doktor yok dedi..syaso aynı senşnki gibi bana yapışık yaşadı evin içinde kucağımdan aşağı inmedi ağladı mızıldandı durdu..biri karnımda biri kucağımda öyle dolandım anlayacağın.bazen diyorum tarlada doğuranlardan çalışanlardan bi farkım yok...:))
sonra baktık olmadı acıbademde kendi doktorumuza gittik..bu arada kan man alındı..hani uğunuyoduya benimkız ..kansızlık varmı yokmu dye..kansızlıkdan değilse kalbine baktırın dediler..katılıyoduya ağlarken ondan bahsediyorum..neyse..kendi doktorumuza gittik..çiğeinde bozasında bişey yok..diş çiıkıyo dedi..köpek dişleri..kalbini dinledi..ekg çekti yanı..ultrason gibi bişeyle kalbine baktı..benim doktor pediatrik kardiyolog du zaten..neyse bişey çıkmadı..kalpde de bişey yoksa nörolojiye göndeririz dedi..orada ne çıkacak dedim..bi bulgu bulamıyosa eeg çekerler dedi:mr yani..peki sizin kız jher zaman mı böyle dedi doktor..mesela iğne vurulunca öğle oluyomu dedi..olmuyo dedim..elimden bişey çekince yada bişeye engel olunca oluyo deim(yuani edepsizliğinden:))o zaman bu konuyu unutun dedi doktor..bu defteride böylece kapattım..benden havadisler bu kadar.

hepinizi sağgıyla selamlar geçmiş anneler gününüzü kutlar hasretle gözlerinizden öperim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…