- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #49.001
Sedacim evet çok yorucu bir süreç olsun meleklerimize kavuşacaz ben en çok yumurta toplama kısmından korkuyorum ayy duygularım nötr çocuk istiyorum ama zahmetsiz olsun istiyorum :)
bedriyemmmmm canımmm ayy çok özledim seni yaaa bugün en güzel bir gün uzun zamandır gelmeyen arkadaşlar geliyor yaşasınnnnnnn...
elif kreş için yaşı küçük değilmi kuzum, benim bildiğim kadarıyla çişini kakasını söyleyen çocukları alıyorlar en erken 3 ya, gibi filan. burası nasıl bir kreş nerde peki??
ayyyyy bu güllere bayıldım yaaaa nekadar sade ama nekadar lezzetli ve güzel duruyorlar. tam atıştırmalık oyyy gözlerim döndü zaten regl dönemimdeyim gönder gönder gülümmmmmm :))))selam kızlar nasılsınız biz iyiz koşturmaca fatihin doğum günü yaklaşıyor evlilik yıldönümümüz 15 i ben biraz erken kutladım sayılırbunları denedim bahaneyle aradan cıktı bunun siparişinede başladım hadi hayırlısı Eki Görüntüle 1515043 Eki Görüntüle 1515044
Günaydın kızlar bugün İstanbul da son günüm o kadar görüşelim dedim kimse beni ciddiye almadı olumlu yada olumsuz bir mesaj atabilirsiniz neyse önemli değil
canım benim tabiki herkesin tahammül seviyesi farklı, ben kendime şaşırıyorum çoğu zaman meğerse sabırlıymışım aslında, ama yinede bazı zamanlar o sabır üstü sabrımda yetmiyor :) Allaha şükürler olsun en büyük nimetleri verdi Allah, bizimde onlara en iyi şekilde bakmamız lazım, bende böyle bir destek ile daha iyi bakacağıma inandığım için böyle bir karar verdim, inşallah hem onun için hem benim için iyi olacak.Yasemincigim kendini çok güzel ifade etmissin inşallah faydası olur ilacin bazen bende sinirleniyorum ama halimize cok şükür sinir krizine varacak kadar bi durum olmadı anlattıklarına göre betül cok zor bi çocuk ben bazen boraninda zor olduğunu düşünüyorum ama seni dinledikce durumun o kadarda kötü olmadigini farkediyorum belkide ben dayaniksizim bana fazla geliyor zaman zaman, bizimkinin istediklerini yapinca sorun yok ama o istekleri yapmak beni epeyce yoruyor.
ASLICIM hoşgeldin AYY kıyamam yinemi tekrarldı, bende çok merak ediyordum acaba birdaha tekrarlarmı diye, demek oluyormuş. inşallah artık bu yıl için son hastalıktır bunlar, önümüz yaz ve bağışıklık sstemleri kuvvetlenir turp gibi gezerler inşallah.Kızlar ben geldim herkese selam :)
Hepiniz gibi benim de günlerim çok yoğun geçiyo tabi geceler de :) kuzucuklarim hastalardi yine ishal huysuzluk iştahsızlık rota virüsü nu tekrar yaşadık ama bitti gitti şükürler olsun Ada gündüz durmaz Efe gece uyumaz günler geçiyo işte :):)
Veee doğum günümüze çok az kaldı bi sürü planım var hazirliklarim var onlarla ilgileniyorum :) yani çok daha yoğunum
Ya bir yıl nasıl geçti hiç anlamadım zaman çok çabuk geçiyo kızlar yaa herkese bişeler yazıcam ama önce bizden bahsediyim istedim :)
özlemcim iyi yapmışsın, boş bırakmayalım kızlar aaa .Aaaaa bugün kimse uğramamış buraya bari ben yazayım bugünü boş kapatmayalım
Sağol özlemcim amin inşallahGamzecigim Allah o küçük yavrucağa sifa versin anasina babasina bagislasin inşallah, onun icin dua ettim rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?