- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.101
canım benim ALllah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi inşallah, sıkıntıda olan arkadaşlarımızda feraha çıkartsın rabbim bu cuma vaktinde.Çok güldürüyorsun yaaa. Allah da seni güldürsün.. reyting demiş ya sağlıklı hamileliğe.. ayy çok gülüyoruumm
Nihancım hemen listeye ekliyorum seni, ayrıca dua tablomuzada ekliyorum, Allah kabul etsin şimdiden inşallah.çok hoş bi ortam olduğuna eminim canım bende kabul edildiğim için size tşk ederim
ismim nihan yaşım 26 2009 da evlendim izmirde oturuyorum ben 2010 da dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sonladırıldı ayırıca sağ tüpüm de alındı o gün bu gündür tedavi görüyorum en son 2 gün ilk aşılamaı yaptırdım ayın 18 kadar belli olacak allahın izniyle tabi adet olmazsam o güne kadar
tamam bitanem sıram ne zaman gelirse hemen okurum canım
Mervecim canım benim, sana nazar değimiş kuşum, o güzel pozitif halini görenler, "vay be kıza bak nasıl dik duruyor nasıl başa çıkıyor" diyince maşallah demeyi unutmuşlardır seninde için sıkılmıştır böyle bir sebepten. hem annenin ne bildiği olacak kuşum, annen sen üzülme diye seni en kötüsüne hazırlamak istemiştir sadece, iyisini görünce zaten sevineceksn Allahın izni ile. herkese yavrusu kıymetlidir, sende onun için kıymetlisin seni üzmemeye çalışırken yanlışlıkla yanlış anlaşımış.Cok üzgünüm..
Kendimi uzun zamandır hiç böyle güçsüz hissetmemiştim. Hep pozitif bakıyordm. Diyordum hep geçiçek bugunlerde biticek. sabredınce biticek inş. Ama suan gozyaslarımı tutamıyorum.. artık heralde polyanacılık oynayamıyorum.(( 5: Bacagımdakı tümör hastalıgını duydugumda bile bu kadar cok kendımı zayıf hissetmemişitm. Grip olmus gıbı dusunuyodum.. Ne oldu bana bılmıyorum ama bu topiğe boyle üzücü seyler yazmak ıstemzdım kendımı cok kout hıssedıyorum kızlarrrr . Ben iyileşemiycekmiyim ( kurtulamıycakmıyım bu menopozdann ( Rabbım sen merhamet et ( kendımı cok güçsüz hissediyorum. Dirayetli olamıyorum artık. Bgn adetımın 4. gunu ama eskisi gibi degıl adetim bugun kahverengi akıntı geldi daha 4.gunde bıtmek uzere.. Annemde sanki beni bir şeye alıstırmaya calısıyor gıbı konusuyor. dün doktora gıttım fsh olcturmk ıcın bgn ogleden snra sncları alıcm Dun dedıkı annem cocuk her sey degılkı dedı..vardır bır hayır. olmazsaada olur. sonucların kötü cıkarsa uzulem dedi bir evlatlık edinirsin dedi yaa bana orda beynime kurşunn saplandı sankii (((( gece uyuyamadım efakrımdan ( nasıl yıkıldımm nasıl ağrıma gitti. Sanki annem bir şey biliyorda alıstırmaya calısıyor benı.. ınternete gırdm dun menopoz baslangıcına baktım. oncelerı duzensız adetler olurmus ama yumuretlama olmazms gıttıkce adetın azalırmıs yogunlugu sonra araları seyrekleşirmiş sonrada adet gormezmıssın artık Allahım sen dualarınımı kabul eyle yarabbi sen saglımı bana geri verrrrrrrrrr (((( Ne olur dua edın kızlar (( bu durum cok ağrıma gidiyor çokkk
ayrıca o lekelenmeler, az adet gelmeleri, topiğimizdeki birçok arkadaşta oluyor son 3 aydır bitanem, hepimizin dengeleri anormal şekilde bozulmuş vaziyette. dr bana cycle prignova gibi bir isimli, düzenleyici verdi hatta, yani çoğumuz düzensizleştik, hayatımızda görmediğimiz tip şekilde adet olmaya başladık. sakın kafana takma bebeğim, girsem ben menopoza girerdim ya, ilk zamanlar 2-3 ayda bi oluyordu, sonra 4 aya çıktı, 5 e çıktı, 6 aya kadar çıktı adet olamama durumum. sonra soğan suyu yaptım Allahın izni ile düzene girdim, sonra lekelenmeli olmaya başladım, uzun sürmeye başladı, 4 günde bittiği oldu yine ortalık karıştı, bu sefer dr a gittim demin ismini verdiğim ilacı verdi. ve ben birde sabah aç karnına hayıt suyu içiyorum. o varya %100 etkili harika mucize bir Allahın hediyesi biz kadınlara. bak sen onu ilaç gibi düzenli 2 ay kullan, sonra gör bak 28 günde bir olmazsan bana adresini ver, geleyim yüzüme tükür valla bak. hayıt suyunu ama hiç 1 gün bile aksatma ilaç gibi düşün. %100 faydasını göreceksin. kalııbımı basıyorum şurayada yazıyorum.