Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Çok güldürüyorsun yaaa. Allah da seni güldürsün.. reyting demiş ya sağlıklı hamileliğe.. ayy çok gülüyoruumm
canım benim ALllah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi inşallah, sıkıntıda olan arkadaşlarımızda feraha çıkartsın rabbim bu cuma vaktinde.
Nihancım hemen listeye ekliyorum seni, ayrıca dua tablomuzada ekliyorum, Allah kabul etsin şimdiden inşallah.
Mervecim canım benim, sana nazar değimiş kuşum, o güzel pozitif halini görenler, "vay be kıza bak nasıl dik duruyor nasıl başa çıkıyor" diyince maşallah demeyi unutmuşlardır seninde için sıkılmıştır böyle bir sebepten. hem annenin ne bildiği olacak kuşum, annen sen üzülme diye seni en kötüsüne hazırlamak istemiştir sadece, iyisini görünce zaten sevineceksn Allahın izni ile. herkese yavrusu kıymetlidir, sende onun için kıymetlisin seni üzmemeye çalışırken yanlışlıkla yanlış anlaşımış.
ayrıca o lekelenmeler, az adet gelmeleri, topiğimizdeki birçok arkadaşta oluyor son 3 aydır bitanem, hepimizin dengeleri anormal şekilde bozulmuş vaziyette. dr bana cycle prignova gibi bir isimli, düzenleyici verdi hatta, yani çoğumuz düzensizleştik, hayatımızda görmediğimiz tip şekilde adet olmaya başladık. sakın kafana takma bebeğim, girsem ben menopoza girerdim ya, ilk zamanlar 2-3 ayda bi oluyordu, sonra 4 aya çıktı, 5 e çıktı, 6 aya kadar çıktı adet olamama durumum. sonra soğan suyu yaptım Allahın izni ile düzene girdim, sonra lekelenmeli olmaya başladım, uzun sürmeye başladı, 4 günde bittiği oldu yine ortalık karıştı, bu sefer dr a gittim demin ismini verdiğim ilacı verdi. ve ben birde sabah aç karnına hayıt suyu içiyorum. o varya %100 etkili harika mucize bir Allahın hediyesi biz kadınlara. bak sen onu ilaç gibi düzenli 2 ay kullan, sonra gör bak 28 günde bir olmazsan bana adresini ver, geleyim yüzüme tükür valla bak. hayıt suyunu ama hiç 1 gün bile aksatma ilaç gibi düşün. %100 faydasını göreceksin. kalııbımı basıyorum şurayada yazıyorum.

kızmayın bana ve cahilliğime verirmisiniz :) dua okuma listesi nedir ne yapıyoruz bana anlatabilir misiniz... ben işyerindeyim ve ancak akşamları okuyabilirim.. yada işyerindede okuyabileceğim dualar olursa okurum..yani nasıl nerden takip ediyoruz... okuyabildiğim kadar okurum..

[h=1]3 bitki uzmanından erken menopoza 10 bitkisel çözüm[/h][h=2]Erken menopoza gire riski taşıyorsanız çözümü birde doğada arayın. Türkiye’nin önde gelen üç bitki uzmanı; Prof. Dr. Ahmet Maranki, Dr. Ender Saraç ve Suna Dumankaya, erken menopozu geciktiren özel tariflerini sizin için sıraladı. Size düşen tek şey birini seçmek ve uygulamak![/h]
Funda Çatar – Erdinç Yapan- Formsante Dergisi
Prof. Dr. Ahmet Maranki’den:
Civanperçemi, Çobançantası, adaçayı ve karışık kür
CİVANPERÇEMİ KÜRÜ
Malzemeler: 15 gr. kıyılmış civanperçemi, 1.5 litre su
Hazırlanışı: Civanperçemini 1.5 litre kaynar suda haşlayıp, soğuyunca süzün.
Nasıl uygulamalısınız? Çayı, günde 3-4 kez, yemeklerden önce yarım fincan için. (Hazırladığınız kür gün içinde bitmeli.) Küre 3 hafta boyunca devam edip, ardından 1 hafta ara verin. Küre bu düzende 3 ay devam edebilirsiniz.
Dikkat edin: Etken maddelerin etkilerini yitirmemeleri için bitkileri nemsiz bir yerde saklayın.
KARIŞIK KÜR
Malzemeler: 100'er gr. ısırgan otu, atkuyruğu civanperçemi, çobançantası, eğir otu ve bal
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri, hepsinden eşit miktarda olacak şekilde harmanlayın. Toz haline getirdiğiniz karışımdan 1 tatlı kaşığı alarak 1 bardak kaynar suya (200 cc) ilave edin. Çayı 10 dakika demledikten sonra süzün.
Nasıl uygulamalısınız? Balla tatlandırdığınız karışımı, günde 2 bardak, sabah ve gece yatmadan önce, aç karnına içmelisiniz. Küre 2. hafta gün aşın yine günde 2 kez; 3. hafta da 3 günde bir devam edin. 4. hafta küre ara verin. Karışık küre 3 ay boyunca bu düzende devam edebilirsiniz.
Dikkat edin: Etkilerini yitirmemeleri için bitkileri serin ve nemsiz bir yerde saklayın.
ADAÇAYI KÜRÜ
Malzemeler: Yaklaşık 1 tatlı kaşığı adaçayı, 200 cc su
Hazırlanışı: 1 bardak kaynar suya (200 cc), yaklaşık 1 tatlı kaşığı adaçayı İlave edin. Çayı 10 dakika kadar beklettikten sonra için.
Nasıl Uygulamalısınız? Adaçayını bir hafta boyunca, sabah ve akşam, aç karnına, Ver bardak için. Küre 2. hafta gün aşın yine günde 2 kez; 3. hafta da 3 günde bir devam etmelisiniz. 4. hafta küre ara verin. Adaçayı kürüne bu düzende 3 ay boyunca devam edebilirsiniz.
Dikkat edin: Çeşitli yakınmalara yol açmaması için adaçayını günde 3 bardaktan fazla içmemeye dikkat edin. Ayrıca içeriğindeki kafurun ve linoel gibi uçucu yağlar zamanla etkisini yitireceği için, bir yıldan fazla bekletilmiş otları kullanmayın. Şifalı etkisinden tam faydalanabilmek için çaya limon ve şeker gibi tatlandırıcılar ilave etmeyin. Hamilelik döneminde kullanmamaya da özen gösterin.
ÇOBANÇANTASI KÜRÜ
Malzemeler: 20-25 gr. çobançantası, 1 litre su
Hazırlanışı: 1 litre sıcak suya, 20 - 25 gr. çobançantası ilave edin. Çayı birkaç dakika kaynatıp, süzün.
Nasıl uygulamalısınız? Bir hafta boyunca, her gün, Ver litre çobançantası kürünü için. Bir hafta ara verdikten sonra, küre ertesi hafta devam edin. Çobançantası kürüne bu düzende 3 hafta boyunca devam edin.
Dikkat edin: Çayı isterseniz sıcak, isterseniz soğuk olarak tüketebilirsiniz. Bitkiyi, etkisini kaybetmemesi için serin bir yerde saklamaya özen gösterin. Çobançantası'nı çiğ olarak tüketebilir veya yemek olarak da yiyebilirsiniz.
BUNLARA DİKKAT!
• Çayın doğru bir şekilde hazırlanması, kürden etkili sonuç almanızda anahtar rol oynuyor. Örneğin bitkinin içindeki etken maddenin suyla karışabilmesi için bardağın 100 derecelik bir ısıda olması gerekiyor. Eğer bardak daha düşük ısıda olursa etken maddeler suyla karışamıyor, bunun sonucunda da kür etkisini gösteremiyor.
• Kürün demleme yöntemiyle hazırlanması gerekiyorsa, çayı kaynatmayın. Kürden sonuç alamadığınız gibi, çeşitli yan etkilere de maruz kalabilirsiniz.
• Aksi söylenmedikçe kürün içine şeker, bal ve limon gibi tatlandırıcılar ilave etmeyin. Bu ürünlerin içeriğindeki etken maddeleri kürden fayda sağlamanızı önleyebilir.
• Yol kenarlarında sunulan açık ürünleri almayın. Çünkü bitkiler açık ortamlarda serbest radikallere maruz kalabilir. Ambalajlı ürünleri tercih edin.
Dr. Ender Saraçtan:
Karışık kür ve adaçayı kürü
KARIŞIK KÜR
Malzemeler: Bir tatlı kaşığına yakın anason, bir tutam papatya, iri bir tutam civanperçemi. Bir çay fincanı su (yaklaşık 100 cc)
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri harmanlayıp, yaklaşık 100 cc suyun içinde 3-4 dakika demleyin. Çayı süzdükten sonra ılık-sıcağımsı kıvama gelince bekletmeden için.
Nasıl uygulamalısınız? Kürü, akşam saatlerinde yatmaya yakın, 2 fincan tüketmeniz gerekiyor. Karışık küre, 1-2 yıl boyunca her gün devam edebilirsiniz.
Dikkat edin: isterseniz, çayın lezzetini artırmak amacıyla içine esmer şeker katabilirsiniz. Çayı belirtilen süreden fazla kaynatmamaya dikkat edin. Aksi takdirde çay acılaşır, bunun sonucunda da içimi zorlaşır. En önemlisi de çaydan istediğiniz etkiyi alamazsınız.
Nasıl uygulamalısınız? Kür sabah ve öğle saatlerinde 2 fincan içilerek uygulanıyor. Çayı içerken ne çok aç, ne de çok tok olmalısınız. Örneğin kahvaltı ile öğle yemeği arasında tüketebilirsiniz.
Dikkat edin: Adaçayı’nın uyarıcı etkisi olduğu için akşam saatlerinde tüketilmesi önerilmiyor. Çayı, suyun içinde 4 dakikadan fazla bekletmeyin. Eğer suyun içinde daha fazla süre kalırsa toksik madde salgılar, bunun sonucunda da kürden yarar değil, zarar görürsünüz.
Suna Dumankaya'dan:
Nar, adaçayı, civanperçemi kürleri
NAR KÜRÜ
Malzemeler: 1 tatlı kaşığı nar çekirdeği tozu, bir kase yoğurt
Hazırlanışı: Bir kâse yoğurdun içine bir tatlı kaşığı nar çekirdeği tozunu katın. Karışımı iyice harmanlayın.
Nasıl uygulamalısınız? Hazırladığınız karışımı, günde bir kez, istediğiniz saatte, taze olarak tüketin. Küre bir ay boyunca devam edin. Yılda 2 kez, örneğin ilkbahar ve sonbahar aylarında tekrarlayabilirsiniz.
Dikkat edin: Etkisinden daha fazla yararlanabilmek için narı yaz ve sonbaharda tüketmeye çalışın.
ADAÇAYI KÜRÜ
Malzemeler: Bir tutam adaçayı, bir çubuk tarçın, 500 cc su
Hazırlanışı: Çayı, cam veya porselen demlikte, klasik çay gibi demledikten sonra süzün.
Nasıl uygulamalısınız? Her gün istediğiniz saatte içebilirsiniz. Küre istediğiniz süre devam edebilirsiniz.
Dikkat edin: Yan etkilere yol açmaması için çayı kaynatmayın.
CİVANPERÇEMİ KÜRÜ
Malzemeler: 4 - 5 gr. (yaklaşık bir tutam) civanperçemi
Hazırlanışı: Civanperçemini soğuk suda yıkadıktan sonra geceden suya bırakın. Sabah, klasik çay gibi demleyin..
Nasıl uygulamalısınız? Her gün bir su bardağı kadar tüketin. Küre istediğiniz kadar devam edebilirsiniz.
Dikkat edin: Çayı kaynatmamaya özen gösterin.

oyy canım benim anlatim hemen. işyerinde yapabilirsin bizde işyrinde yapıyoruz 1 dk bile sürmüyor.
tablomuz varya herkesin yanında tarih yazıyor, o tarihte o kişinin bebeği olsun diye dua edip topikteki herkes o arkadaşımız için 100 tane "ya mucib" "ya mucib" "ya mucib" çekiyoruz. işte bukadar. yazimmi senide kuşum birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur inşallah. ama belki sen bebeiş istemiyorsan başka bir dileğin varsa onuda yazabilirim sen bana söyle yeter

tabii ki içten karşılıksız başkaları için edilen dualardan daha güzel ne olabilir ki okurum tabii ki ..ben bebek istiyorum kocamın şuan isteyip istemediğini bilmiyorum bu yaşadığımız düşükten sonra korkmuş ve üzülmüştü çünkü benim için çok üzüldü korkuyor sanırım .. bende bişi diyemiyorum soramıyorum hayır istemiyorum derse birde .. yeni olunca da.. ama bebek için olabilir :) teşekkür ederim..bilgi içinde..

BEN İŞyerimde kimse yokken okuyorum genelde.. okunuyor yani defterime çizelge yaptım .1 den 10 a kadar alt altaüste üste 100 kere okuyum işaretliyorum...

CAN'SIN.. CAN'SIN (Karekteri çoğaltmam gerekiyormuş.. yoksa bi kere yazıcaktım

Hepinizden Allah razı olsun .. cevaplarınız için. Hakkınızı helal edin. Bu topiğe olumsuz seyler yazmak istemezdim. Ama kendımı cok yorgun hissediyorum. birazdan sonuclarımı almaya gideceğim. o yuzdendir bu dirayetsizliğim. Rabbim kimseye boyle bırsey yasatmasın. Hepinizin o içten cevapları beni bir nebze rahatlattı. Annem en yakınım oldugu için, annemden böyle bir şey duymam demekki şarzımı bitirdi. mecazi anlamda. tamda bugun sonucları alacakken.. bende dun basladım bu bıtkısel kurlerı ıcmeye.. Ben 5 ay once ogrendım bu hastalıgımı ılk ogrendıgım zaman hastane kapısına yıkılıvermiştim. doktor cok ağır konusmustu. gıt gez eglen bosver cocugu senın cocgun olmaz demıstı.. daha adet gormezsın sen. o zaman tazeydi tabi acısı.. Sonradan adet gorunce hamıle olmus gıbı sevınmıstım. toplamıstım kendımı.. Doktorada daha gıtmedım. cunku benı mahvetmıstı o gunu hıc unutamıyorum. Şİmdi tekrar gıdıyorum muayenede olacagım ne oluck bılmıyorum ıns. aynı seylerı duymam. Hepınız benım büyüğümsünüz.. Sizi manevi ablalarım seçiyorum BARİSÖZLEM , upuzun bir gonderı paylasmıssın. hepsını bır arada toplamıssın kurlerın cok tesekkur ederım zahmet etmıssın. bende burdan bakarım yavas yavas uygularım hepsını. Rabbım bugunleri hatırlatıp kucagımızdakı bebışlerımızle ne gunlerdı bee dıyıp gulumsetmeyı nasıp etsın . sızlerı cok sevıyorum. Rabbım bu mubarek cuma gununde hastalıklarımıza şifa kalplarımıze ferahlık dillerimize dua dolasın

Son düzenleme:
hamişim nasılsın, minnoşun hala 1gr dan zayıfmış, anam sıfır beden manken mi doğurucan bol bol ye kilo alsın minik kuşumuz, tosun paşa gibi doğsun

EVET TATLIM daha mimmacık annesinin kuzusu annesine çekecek sanırımm :))) bende kilo alabilsem die uğraşıyorum ama hem iştah yok hem mide bulantım çok geccecek İNŞALLAH meleğim iyi olsun yeterki..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tatlım gecen düşük tehlikesi için iğne oluyorum demiştin sanırım korkma için rahat olsun bende iğne vurunuyorum 6 günde 1 ..5 taneydi 4.yü bugün olucam çok şükür iğne koruyor meleğimizi sakın günlerini atlama düzenli yaptır iğnelerini uzanma ağır kaldırma kendini yorma ben sadece yemek yapıyorum okadar ilişki yasak..drla konuşmadan yapma sakın..RABBİM bağışlasın meleklerimizi...

Son düzenleme:

hayırlı sonuçlar alırsın umarım bacım biz burdayız.... dualarımız seninle...

canım benim ne zahmeti yazdım karşıma çıktı sadece kopyala yapıştır yaptım,inşallah işine yarar, bence aynı doktora gitme başka bi doktor bul belki farklı çözüm önerileri sunar, daha fazla yardımcı olur belki

mervecim dert etme doktoru sen.. benimde bi tanıdığım doktor doktor gezdi..en son gittiği doktor ona demişki..senin çocuğun olmaz gez toz..oda ümidi kesti..kendi kendine hamile kaldı..doktorda zaten rahatlasın diye söylemiş...ama sende işe yaramamış iyice asabını bozmuş adam..takma sen kafana..Allahtan ümit kesilmez..yola devam et..sıfır noktasına indiğinde olacak inşallah..:))

yaşın genç..avantaj sende..

suan cerrahpasa tıp fakültesine gidiyorum. Şimdi sonuclarım ilk fsh sonuclarıma gore ıyı cıkarsa çapa tıp fakültesine yada yenı acılmıs bır hastane var kanuni , oraya gidicem. hiç bir se demeden tekrar testler yapılsın. bakalım ne cıkıcak? Özlemdi değilmi ismin? herkes senn gıbı dedi baska doktora gıt ama sımdı daha bu hastane tam bıtırmedı bnm muayenem devam ediyor. sımdı fsh yuksek cıkarsa bana dıcekkı sana ılac yazıyorum fshnı düşürde gel böyle tüp bebek denenmez diycek.. bende ıste ozaman baska doktora gıdecegım. fsh düşmüş ( ilk fsh 108di bu arada ) ise yıne baska doktora gıdecegım

evet canım özlem, sen en doğrusunu bilirsin her zaman bir kaç doktor görmekte fayda var birinin gözünden kaçanı diğeri farkedebilir, ama dediğin gibi sen orda tedavini tamamla sonrasında başka doktorlarada görünürsün

Kızlar nasılsınız gelemedim birkaç gündür neyse ki dua listesine yeni başlanmış ben dün regl oldum 40 küsür gün sürdü ama geldi sonunda yeni döngümü hesaplayaıp yazdırırım bugünde dr gittim malum klomen isticektim ama dr direk rahim filmi dedi vee haftaya perşembe rahim filmi çektriiyorum haftada bir günmüş regl biter bitmez çekiyorlarmış o güne bitmiş olacak. Sonradaa öbür regl ile şılamaya geçiyorum Allah'ın izn ile. Muayene mi oldum tertemiz çok şükür hatta ultrason ekranı tam önümde de var net şekilde oluşmaya başayan foliküllerimi bile gördüm ama hormon testi de istedi kan verdim netten bakıcam akşam sonuca dr da sorucam arayı tabii.

Şimdi ben meryeme başlıcam ama regliyim regl bitene kadar bana meryem suresi okuyab,lecek arkadaşlarım var mdıır. Bir gün biri, bir gün başkası da olur. Çokk dua ederim regl bitinc ben devam edicem. Bir yola girdim Allah hayırlısını versin İnşallah..

hahahaha Allah iyiliğini versin emii. kız okadar güldümki bide iş yerindeyim evde olsam yere yatardım herhalde. bak buda güzelmiş. ben de hep hayal kuruyordum öğrenirsem hediye paketi yaparım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…