Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hoşgeldin aramıza, inşallah aşılaman tutar güzel haberler verirsin bize. biz burda öyle güzel arkadaşlıklar kurduk ki biri hamilelik haberi verse kendimize gibi heyecanlanıp seviniyoruz.

kızlar herkes geçmişimi okuyor canım çok sıkılıyor ve çok moralsizim ve ben hala hastayımm sizide özledim ama giremedim doğru düzgün 2 saattir geçmişi okuyorumm kıskandım ben yokken ne kadar güzelmiş burası

yasemin canım geçen ay duaların bazısını okuyabildm çok suçladım kendimi hakkına girdim herkesin bu ay ben herkesin duasını bitirebilirsem haber edicem sana bitirebilirsem en son bana arkadaşlarda okumak isterse okusunlar bu yüzden bu ay dua listesine yazılmadım.İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin baya emek harcamışsın sende sağoll

canım kendini toplamaya çalış, sonuçta tedavini oluyorsun Allaha sığın sakın isyan etme dua et Rabbim boş çevirmez inşallah. ben de de pco var adetlerim düzensiz yinede çok şükür halimize. hiç adet göremeyen kadınlar var. benim bir arkadaşımın arkadaşı hayatı boyunca göremedi hiç sebebi ise bebekliğinde 2 aylıkken bir ameliyat geçirmiş yumurtalıklarına zarar vermişler. ayrıca geçen gün bir arkadaş kim olduğunu tam hatırlamıyorum bir şey paylaşmıştı. hiç adet göremeyen bir kadın tüp bebek sahibi olmuştu. yani tabiki zor şeyler yaşıyorsun ama umudunu kaybetme Allahtan ümit kesilmez, Dualarımdasın. Allah yar ve yardımcın olsun

kuzum benimki boş gebelikmiş iğne falan vurdurmadım.. salı günü düşürdüm ama benim dediğim gibi boş keseymiş.. allah başka büyük acılar göstermesin bugüne şükür...

sen sağlıkla sıhhatle al bizim kelebeği kucağına sonra fotolarını gönderirsin bizde severiz uzaktan...dikkat et kendine inşallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eder..

sibel nerelere gittin ki öyle... geçer biran önce inşallah sıkıntılı günlerin.. takmamaya çalış demesi kolayda ..başka büyük dertler sıkıntılar göstermesin allah..

tayinin nereye çıktıki öyle..neyse kötü başlamış ama sonu öyle olmaz inşallah..benim yumoşlar uyuyo..yumoşluktan kuzuluğa yükseldiler henüz..adet olacakmışım gibi göğüslerim ağırıyo kasıklarım ağırıyo belim ağırıyo ne bilim yaa..kuzularım tutunana kadar biraz yırtacaklar heralde orayı burayı:))

aman inşallah hayırlısıyla tutunsunlarda her derde katlanırız inşallah senden iyi haberler gelicek buna canı gönülden inanıyorum doğru düzgün giremedim bu ara ama hep aklım sende geçmişi okurkende hamiş haberi vardır inşallah die başlıyorum hep sıkıntılar aynı olunca insan herkesin hamile haberini duymak istiyo inan burdaki arkadaşların haberini almak bile mutlu ediyo beniii

anladım tatlımm..RABBİM tekrar nasib etsin en kısa zamanda canım..AMİN İNŞALLAH TATLIM..

kuzucuklarının sana tutunduğunun işareti bunlar.

yaa buketten bize sıra gelmezzzzzzzzzzzzzzz :))

oh şimdi rahatladım gakşam giderken herkese el verdim de gittin hemen uykuları gelsin de yatsınlar bensiz sohbet koyulaşmasın diye :

yok tatlım 8-9 aydan önce 4. aydan sonra en azından hareketleri dinlenebilir diye düşünüyorum ben bi belgeselde mi ne görmüştüm sanırım

hımmm gül ya da buket artık dener de bize sonucu söyler :)))

hadi bakalım güzel ve hayırlı haberler gelsin işallah

canım normal bir durum değil, mutlaka doktoro git, hele ilk kez yaşadığın birşeyse hiç bekletme

Canım Rabbim sabrını versin benimde ilk hamileliğim buna benzer sonuçlandı kendine 20 gün tanı 20 günden sonra yavaş yavaş eski hayatına döneceksin güven bana

hoşgeldin , inşallah sonuç pozitif olur, ilk seferde tutan bir sürü arkadaşım var, aşılamadan 3 gün sonra kan testi yaptırdı beta hcg si 5 çıkmşıtı ve hamileydi

canım bunlar hamilelik belirtileri maşallah maşallah maşallah

canım eğer benim duamı okumadıysan hakkım helal olsun hiç sorun değil, bu aralar takıl buraya kafan dağılır, dua listesinde de ol bence , için ferahlar, rabbim sabır versin tüm sıkıntıların gitsin geçsin

canım benim regl bitince inş senin için okurum ve forma yazarım takipte kal

1. sayfaya bak canım

Canım Allah'ın mücizesi bitmez, ümiti ol, rabbimden iste, yapman gereken herşeyi yap sonra allah'a emanet et, inşallah rabbim sana çok güzel bir evlat verir, hayırlısıyla

Buketim öldürüyorsun beni yaaa, "sidik çubuğuna işerim" diyor yaa
Allahım inşallah senide ayın 13'ünde sonuçları alınca gülmekten altına işetsin sevinçten emi

yasemincimbu sidik çubuğu o kadar çok konuşuldu ki, artık buket kesinlikle bir ekşın yapmalı yoksa hepimizin içinde kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…