- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.121
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar olsun inşş
beni bu sayfaya arkadaşım binbirgece davet etti öğrendiğime göre dua okuyomuşsunuz allahım kabul etsin inşş bende seve seve kabul ederseniz size katılabilirim bende okuyabilirm rabbim bütün ettiğimiz duaları kabul etsin
bende 2 gün önce ilk aşılamamı yaptırdım inşş ilkinde hemen tutar rabbim bebeğimi bana bağışlar nasip edere allahımmevla çok büyük derdi veren rabbim dermanımızıda verir inşş
- buketdemet,
- Sibelsibel38,
- cileksurat,
- tmyomr+,
- sekerkiz67,
- barisozlem+,
- mavera49,
- graphicdesigner+,
- bdroner
anam coşmuş aşağısı ne kalabalık...dağılın laaaaaaaaaaaaaann
müştak kızıyo..
tatlım geçmişi okuduk geldik biz bitiresiye millet dağıldı
Cok üzgünüm..
Kendimi uzun zamandır hiç böyle güçsüz hissetmemiştim. Hep pozitif bakıyordm. Diyordum hep geçiçek bugunlerde biticek. sabredınce biticek inş. Ama suan gozyaslarımı tutamıyorum.. artık heralde polyanacılık oynayamıyorum.(( 5: Bacagımdakı tümör hastalıgını duydugumda bile bu kadar cok kendımı zayıf hissetmemişitm. Grip olmus gıbı dusunuyodum.. Ne oldu bana bılmıyorum ama bu topiğe boyle üzücü seyler yazmak ıstemzdım kendımı cok kout hıssedıyorum kızlarrrr . Ben iyileşemiycekmiyim ( kurtulamıycakmıyım bu menopozdann ( Rabbım sen merhamet et ( kendımı cok güçsüz hissediyorum. Dirayetli olamıyorum artık. Bgn adetımın 4. gunu ama eskisi gibi degıl adetim bugun kahverengi akıntı geldi daha 4.gunde bıtmek uzere.. Annemde sanki beni bir şeye alıstırmaya calısıyor gıbı konusuyor. dün doktora gıttım fsh olcturmk ıcın bgn ogleden snra sncları alıcm Dun dedıkı annem cocuk her sey degılkı dedı..vardır bır hayır. olmazsaada olur. sonucların kötü cıkarsa uzulem dedi bir evlatlık edinirsin dedi yaa bana orda beynime kurşunn saplandı sankii (((( gece uyuyamadım efakrımdan ( nasıl yıkıldımm nasıl ağrıma gitti. Sanki annem bir şey biliyorda alıstırmaya calısıyor benı.. ınternete gırdm dun menopoz baslangıcına baktım. oncelerı duzensız adetler olurmus ama yumuretlama olmazms gıttıkce adetın azalırmıs yogunlugu sonra araları seyrekleşirmiş sonrada adet gormezmıssın artık Allahım sen dualarınımı kabul eyle yarabbi sen saglımı bana geri verrrrrrrrrr (((( Ne olur dua edın kızlar (( bu durum cok ağrıma gidiyor çokkk
ben varım anacım..yetmezmi:))))))
ben varım anacım..yetmezmi:))))))
EVET TATLIM daha mimmacık annesinin kuzusu annesine çekecek sanırımm :))) bende kilo alabilsem die uğraşıyorum ama hem iştah yok hem mide bulantım çok geccecek İNŞALLAH meleğim iyi olsun yeterki..
tatlım gecen düşük tehlikesi için iğne oluyorum demiştin sanırım korkma için rahat olsun bende iğne vurunuyorum 6 günde 1 ..5 taneydi 4.yü bugün olucam çok şükür iğne koruyor meleğimizi sakın günlerini atlama düzenli yaptır iğnelerini uzanma ağır kaldırma kendini yorma ben sadece yemek yapıyorum okadar ilişki yasak..drla konuşmadan yapma sakın..RABBİM bağışlasın meleklerimizi...
hem yetmezmisin aşkolsun ya vallahi bi tayin olduk 2 ay oldu hastalıktan kurtulamadım buraya geleli gaspa uğramadığımız mı kaldı kaza yapmadığımız mı kaldı eşimin ailesiyle sorunlar yaşadık bide geldim geleli hastayım bunaldım artık yaa
hem yetmezmisin aşkolsun ya vallahi bi tayin olduk 2 ay oldu hastalıktan kurtulamadım buraya geleli gaspa uğramadığımız mı kaldı kaza yapmadığımız mı kaldı eşimin ailesiyle sorunlar yaşadık bide geldim geleli hastayım bunaldım artık yaa
sibel nerelere gittin ki öyle... geçer biran önce inşallah sıkıntılı günlerin.. takmamaya çalış demesi kolayda ..başka büyük dertler sıkıntılar göstermesin allah..
tayinin nereye çıktıki öyle..neyse kötü başlamış ama sonu öyle olmaz inşallah..benim yumoşlar uyuyo..yumoşluktan kuzuluğa yükseldiler henüz..adet olacakmışım gibi göğüslerim ağırıyo kasıklarım ağırıyo belim ağırıyo ne bilim yaa..kuzularım tutunana kadar biraz yırtacaklar heralde orayı burayı:))
anladım tatlımm..RABBİM tekrar nasib etsin en kısa zamanda canım..AMİN İNŞALLAH TATLIM..kuzum benimki boş gebelikmiş iğne falan vurdurmadım.. salı günü düşürdüm ama benim dediğim gibi boş keseymiş.. allah başka büyük acılar göstermesin bugüne şükür...
sen sağlıkla sıhhatle al bizim kelebeği kucağına sonra fotolarını gönderirsin bizde severiz uzaktan...dikkat et kendine inşallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eder..
tayinin nereye çıktıki öyle..neyse kötü başlamış ama sonu öyle olmaz inşallah..benim yumoşlar uyuyo..yumoşluktan kuzuluğa yükseldiler henüz..adet olacakmışım gibi göğüslerim ağırıyo kasıklarım ağırıyo belim ağırıyo ne bilim yaa..kuzularım tutunana kadar biraz yırtacaklar heralde orayı burayı:))
kuzucuklarının sana tutunduğunun işareti bunlar.
yasemin çok güldüm sana devremülk gibi kullanırız yasemiiiiin şu dinleme cihazı sendemiydi yollayıver benimkini dinleyeceğim, bucu ordan bağırır banada yollayın hep sizde duruyor, hele buket aldımı geri vermez benimkiler iki tane anca dinliyorum der
Evet benimki macizliyoramabenim uykum geldi birazdan yatmak zorunda kalacak
Hehehehhehakkaten yaa buketten bizekalmaz,ozaman o 2 kisilikparaversin,sonucta2 tane hamile napalim dimi ama
Kizlar uyukluyorum ben galiba yatim bari ayy hic gitmak istemiyorum ama gozumu acik tutamuyorum ki, burcunun ahi tuttu onun ardindan dedikoduedemiycem gordunuzmu
Allahrahatlik versin canlarim ballarim...
yok tatlım 8-9 aydan önce 4. aydan sonra en azından hareketleri dinlenebilir diye düşünüyorum ben bi belgeselde mi ne görmüştüm sanırım
günaydınlar nihayet 5 ekim geldi ama inşallah kırmızılar gelmez.. dün akşam yatmak üzereyken kasıklarıma bi ağrı girdi ki kesin kırmızılar geldi dedim akşamdan tedbirimi alıp yattım kesin gelecek diye ama sabah tertemizcik uyandım biraz mutlu oldum ama inşallah gelip hüsrana uğratmaz
kızlar bende yeni katıldım buraya adetim 10 gün geçti sonra kahverengi leke geldi 2 gün sonra kırmızıya göndü ama çok az oldum sadece 1 gün geri kesildi sizce hamiş olabilirmiyim ama hiçbir belirti yok 7 yıldır bekliyorum
herkeslere günaydın arkadaşlar...
neredeyse 5 gündür giremiyorum çok hastaydım bu düşük olayı bünyemi psikolojimi mahfetti.. evde kaçgündür yatıyorum.. umarım herkes iyidir. bugün cuma herkesin duaları kabul olsun.. öpüyorum sizleri..
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar olsun inşş
beni bu sayfaya arkadaşım binbirgece davet etti öğrendiğime göre dua okuyomuşsunuz allahım kabul etsin inşş bende seve seve kabul ederseniz size katılabilirim bende okuyabilirm rabbim bütün ettiğimiz duaları kabul etsin
bende 2 gün önce ilk aşılamamı yaptırdım inşş ilkinde hemen tutar rabbim bebeğimi bana bağışlar nasip edere allahımmevla çok büyük derdi veren rabbim dermanımızıda verir inşş
yasemin canım geçen ay duaların bazısını okuyabildm çok suçladım kendimi hakkına girdim herkesin bu ay ben herkesin duasını bitirebilirsem haber edicem sana bitirebilirsem en son bana arkadaşlarda okumak isterse okusunlar bu yüzden bu ay dua listesine yazılmadım.İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin baya emek harcamışsın sende sağoll
Kızlar nasılsınız gelemedim birkaç gündür neyse ki dua listesine yeni başlanmış ben dün regl oldum 40 küsür gün sürdü ama geldi sonunda yeni döngümü hesaplayaıp yazdırırım bugünde dr gittim malum klomen isticektim ama dr direk rahim filmi dedi vee haftaya perşembe rahim filmi çektriiyorum haftada bir günmüş regl biter bitmez çekiyorlarmış o güne bitmiş olacak. Sonradaa öbür regl ile şılamaya geçiyorum Allah'ın izn ile. Muayene mi oldum tertemiz çok şükür hatta ultrason ekranı tam önümde de var net şekilde oluşmaya başayan foliküllerimi bile gördüm ama hormon testi de istedi kan verdim netten bakıcam akşam sonuca dr da sorucam arayı tabii.
Şimdi ben meryeme başlıcam ama regliyim regl bitene kadar bana meryem suresi okuyab,lecek arkadaşlarım var mdıır. Bir gün biri, bir gün başkası da olur. Çokk dua ederim regl bitinc ben devam edicem. Bir yola girdim Allah hayırlısını versin İnşallah..
kızmayın bana ve cahilliğime verirmisiniz :) dua okuma listesi nedir ne yapıyoruz bana anlatabilir misiniz... ben işyerindeyim ve ancak akşamları okuyabilirim.. yada işyerindede okuyabileceğim dualar olursa okurum..yani nasıl nerden takip ediyoruz... okuyabildiğim kadar okurum..
Hepinizden Allah razı olsun .. cevaplarınız için. Hakkınızı helal edin. Bu topiğe olumsuz seyler yazmak istemezdim. Ama kendımı cok yorgun hissediyorum. birazdan sonuclarımı almaya gideceğim. o yuzdendir bu dirayetsizliğim. Rabbim kimseye boyle bırsey yasatmasın. Hepinizin o içten cevapları beni bir nebze rahatlattı. Annem en yakınım oldugu için, annemden böyle bir şey duymam demekki şarzımı bitirdi. mecazi anlamda. tamda bugun sonucları alacakken.. bende dun basladım bu bıtkısel kurlerı ıcmeye.. Ben 5 ay once ogrendım bu hastalıgımı ılk ogrendıgım zaman hastane kapısına yıkılıvermiştim. doktor cok ağır konusmustu. gıt gez eglen bosver cocugu senın cocgun olmaz demıstı.. daha adet gormezsın sen. o zaman tazeydi tabi acısı.. Sonradan adet gorunce hamıle olmus gıbı sevınmıstım. toplamıstım kendımı.. Doktorada daha gıtmedım. cunku benı mahvetmıstı o gunu hıc unutamıyorum. Şİmdi tekrar gıdıyorum muayenede olacagım ne oluck bılmıyorum ıns. aynı seylerı duymam. Hepınız benım büyüğümsünüz.. Sizi manevi ablalarım seçiyorum BARİSÖZLEM , upuzun bir gonderı paylasmıssın. hepsını bır arada toplamıssın kurlerın cok tesekkur ederım zahmet etmıssın. bende burdan bakarım yavas yavas uygularım hepsını. Rabbım bugunleri hatırlatıp kucagımızdakı bebışlerımızle ne gunlerdı bee dıyıp gulumsetmeyı nasıp etsın . sızlerı cok sevıyorum. Rabbım bu mubarek cuma gununde hastalıklarımıza şifa kalplarımıze ferahlık dillerimize dua dolasın
Buketim öldürüyorsun beni yaaa, "sidik çubuğuna işerim" diyor yaa
Allahım inşallah senide ayın 13'ünde sonuçları alınca gülmekten altına işetsin sevinçten emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?