- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.061
canım korunuyorsanız nasıl olacak doğal yoldan mı korunuyorsun şüphen varmı istiyorsan inşallah gelmiştir bebiş
herkeslere günaydın arkadaşlar...
neredeyse 5 gündür giremiyorum çok hastaydım bu düşük olayı bünyemi psikolojimi mahfetti.. evde kaçgündür yatıyorum.. umarım herkes iyidir. bugün cuma herkesin duaları kabul olsun.. öpüyorum sizleri..
Eki Görüntüle 524564
YASEMİN bak bu sana söylediğim tesbihler
Eki Görüntüle 524565
buda benim elim:))))
hoşgeldin canımm benimde 2 gün lekelenme 3. gün kan geldi çok az durdu ama bence dr a gitmelisin kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.. kan gelince düşük tehlikesi olabilir die iğne veriyorlar canım..ihmal etme..kızlar bende yeni katıldım buraya adetim 10 gün geçti sonra kahverengi leke geldi 2 gün sonra kırmızıya göndü ama çok az oldum sadece 1 gün geri kesildi sizce hamiş olabilirmiyim ama hiçbir belirti yok 7 yıldır bekliyorum
ikizlerin analaaarının eli göründüü.. bu arada yüzüklerinizde pek hoşmuş.. benim ki ince alyanslardan değilde pek bi sade geliyor gözüme.. benim de gösterecek bişeyim olursa bende elimi göstereceğim size.
canım korunuyorsanız nasıl olacak doğal yoldan mı korunuyorsun şüphen varmı istiyorsan inşallah gelmiştir bebiş
canım hoşgeldin aramıza zeynepcim ekledim seni listeye çekmeye başlayabilirsinzeynep yaş:29 evlilik yılı 2006 bebek isteği:4yıl şehir:istanbul bat :03/11/2012 dua tabiki hamişlik için :) şimdiden teşekkürler.yarın okumaya başlıyorum o zaman ben.
değiştirdim kuşuk, hatta hepimizinkini değiştirdim çünkü bu sağlıklı hamişlik talebi çok geliyor reytingi yüksek bir kelimecanım benim duaumı değiştirebilirmisin hamişlik ve sağlıklı hamişlik diye benim hamile kaldıktan sonra ya problemler o yüzden canım
hehehe bizimkilerin ki pıt.pıt diye atarken seninkilerinki pıtır pıtır atacak ayy nekadar hoş yaaa minişler yerim ben onları yer.günaydın herkese..gece gece kaynatmışsınız bissürü
ay özlem ben o aleti biliyom..bizim bi arkadaşın doğumuna katılmıştım.. o tutuyodu karnına dinliyodu..bide nerede olduğunu biliyom diyodu..ama öyle hızlı hızlı atıyoki onların kalpleri..böyle ultrason gibi başı var küçük bir kutusu var oradan ses çıkıyo ay çok hoş..ben alırım inşyallah..ama akkımda birtakıp spekülasyonlar ileri atmışsınız nasılsa iki kere hamile o iki kere para versin diye.. olsun canınız sağolsun..gerçi benimkilerin kalp atışları birbirine mi karışır ne olur anlamadım.
vayyyy eller yarışıyor, hadi kızlar en güzel el yarışması başlamıştır, herkes elinin iç kısmını bu şekilde çekip koysunEki Görüntüle 524564
YASEMİN bak bu sana söylediğim tesbihler
Eki Görüntüle 524565
buda benim elim:))))
canımmm Allah şifa versin bende diyorum nerde bu kız bi cee dedi kayboldu, ayy inşallah tez zamanda atlatırsın canım ya ilk gebeliğinde böyle birşey olması seni çok etkiledi tabi haklısın canım benimherkeslere günaydın arkadaşlar...
neredeyse 5 gündür giremiyorum çok hastaydım bu düşük olayı bünyemi psikolojimi mahfetti.. evde kaçgündür yatıyorum.. umarım herkes iyidir. bugün cuma herkesin duaları kabul olsun.. öpüyorum sizleri..
kızlar tesbihi yine soruyorum ama bunuda abdes olmadan çekebilirmiyiz abdest almamız gerekliyse akşam çekerim tesbihleri artık ..
HAYIRLI CUMALAR herkesee.....TÜMAY tesbihihini çektim duanı okudum RABBİM kabul etsin..
kısceler bendun temızlenmıştı bugun gene gelmış bıras akşam dus alıp yatsıdan sonra tesbıhımı cekıcem ıs cıkısı gıdınce
yaaa bak olmuyor ama böyle.. düşük dediğin konuda ilk gün şok olucaksın, ağlayacaksın ama üzerinden atıcaksın. Allah sana ona dayanma gücünü çoktaaan verdi içine.. sadece yüreğine iyi bak.. sabrına kararlılığına şaşıracaksın.. ama hepimizin psikolojisi farklı tabide çok şükür ki kürtaja gerek kalmadı. ben düşüklerden sonra doktor muayenelerinde hıçkıra hıçkıra ağladım hep.. (sana teselli verenin haline bak bide) ama onlar dediler ki hep sağlıksız bebek dünyaya gelse ne yapıcaksın. Allah ım inşAllah bize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip edicek.. bu bizim sınavımız ve biz bu sınavdan geçiceğiz inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?