Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yeni dua listemiz hayırlara vesile olsun. İnşallah herkesin hayırlı haberlerini alırız.Tümayın duasını okdum Rabbim kabul etsin inşallah

herkeslere günaydın arkadaşlar...
neredeyse 5 gündür giremiyorum çok hastaydım bu düşük olayı bünyemi psikolojimi mahfetti.. evde kaçgündür yatıyorum.. umarım herkes iyidir. bugün cuma herkesin duaları kabul olsun.. öpüyorum sizleri..

yaaa bak olmuyor ama böyle.. düşük dediğin konuda ilk gün şok olucaksın, ağlayacaksın ama üzerinden atıcaksın. Allah sana ona dayanma gücünü çoktaaan verdi içine.. sadece yüreğine iyi bak.. sabrına kararlılığına şaşıracaksın.. ama hepimizin psikolojisi farklı tabide çok şükür ki kürtaja gerek kalmadı. ben düşüklerden sonra doktor muayenelerinde hıçkıra hıçkıra ağladım hep.. (sana teselli verenin haline bak bide) ama onlar dediler ki hep sağlıksız bebek dünyaya gelse ne yapıcaksın. Allah ım inşAllah bize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip edicek.. bu bizim sınavımız ve biz bu sınavdan geçiceğiz inşAllah.

hoşgeldin canımm benimde 2 gün lekelenme 3. gün kan geldi çok az durdu ama bence dr a gitmelisin kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.. kan gelince düşük tehlikesi olabilir die iğne veriyorlar canım..ihmal etme..

ASLINDA O Bİ TANE YÜZÜK..İÇ İÇE GEÇMİŞ alyans gibi,,üstünde dönüyo..
ikizlerin anası benzetmende beni mest etti:))))))

canım korunuyorsanız nasıl olacak doğal yoldan mı korunuyorsun şüphen varmı istiyorsan inşallah gelmiştir bebiş

bilmiyorum canım büyük ihtimal hamile değilimdir de ne bileyim belkide sitresten gecikti . bu ay 1,5 sene sonra doktora gittim çok sitres oldum o yüzden herhalde gecikme olabilir. eşim korunuyor hap filan içmiyorum , bana doğum kontrol hapları yasak zaten cnm..

HAYIRLI CUMALAR herkesee.....TÜMAY tesbihihini çektim duanı okudum RABBİM kabul etsin..

zeynep yaş:29 evlilik yılı 2006 bebek isteği:4yıl şehir:istanbul bat :03/11/2012 dua tabiki hamişlik için :) şimdiden teşekkürler.yarın okumaya başlıyorum o zaman ben.
canım hoşgeldin aramıza zeynepcim ekledim seni listeye çekmeye başlayabilirsin
canım benim duaumı değiştirebilirmisin hamişlik ve sağlıklı hamişlik diye benim hamile kaldıktan sonra ya problemler o yüzden canım
değiştirdim kuşuk, hatta hepimizinkini değiştirdim çünkü bu sağlıklı hamişlik talebi çok geliyor reytingi yüksek bir kelime
hehehe bizimkilerin ki pıt.pıt diye atarken seninkilerinki pıtır pıtır atacak ayy nekadar hoş yaaa minişler yerim ben onları yer.
Eki Görüntüle 524564

YASEMİN bak bu sana söylediğim tesbihler

Eki Görüntüle 524565

buda benim elim:))))
vayyyy eller yarışıyor, hadi kızlar en güzel el yarışması başlamıştır, herkes elinin iç kısmını bu şekilde çekip koysun buketim evet evet görünce anladım şimdi bende görmüştüm bu şekilde çok hoş
canımmm Allah şifa versin bende diyorum nerde bu kız bi cee dedi kayboldu, ayy inşallah tez zamanda atlatırsın canım ya ilk gebeliğinde böyle birşey olması seni çok etkiledi tabi haklısın canım benim dualarla ayakta duruyoruz sen gel kafanı dağıt buralarda hep oldumu
kızlar tesbihi yine soruyorum ama bunuda abdes olmadan çekebilirmiyiz abdest almamız gerekliyse akşam çekerim tesbihleri artık ..

canım çekebilirsin bitanem

Tümaycım tesbihini çektim ALlah kabul eder inşallah komşum öpüyorum seni görüşemiyoruz yahu nerelerdesin sen

Son düzenleme:
kısceler bendun temızlenmıştı bugun gene gelmış bıras akşam dus alıp yatsıdan sonra tesbıhımı cekıcem ıs cıkısı gıdınce

kısceler bendun temızlenmıştı bugun gene gelmış bıras akşam dus alıp yatsıdan sonra tesbıhımı cekıcem ıs cıkısı gıdınce

CANIM BENİM, zaten tesbihleri hastaykende çekebilirsin, ayetli bir dua seçmiyoruz ki böyle regl iken okuyamayız birikir diye esmaül hüsnadan seçtik duamızı yine, sorun yok yani tam gaz devam

çok teşekkür ederim arkadaşlar rabbim daha güzellerini size nasip etsin inş. yasemincim giriyorum okuyorum pek yazamıyorum iyiyim yaramaz bişey yok sen nasılsın ?
buket senin şu akşamki muhabbet kopardı beni demek boynuna asıcaksın ha sonucu çok hoşsun canım benim rabbim gönlündekini versin heycanla bekliyoruz test tarihini nasılsın heycanlımısın ?

atlattım çok şükür... haftaya doktor kontrolüne gidiyorum ve malum soruyu sorucam ne zaman tekrar deneyebiliriz..diye...

bende içimden geçiriyorum aralık gibi engeç allahta nasip ederse hamile kalayım ki çalıştığım sektör yazın tatil gibi oluyor..tabiii allah nasip kısmet ederse evdeki hesaplar çarşıya uysa zaten dimi :):) ne bileyim kader bakalım..

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar olsun inşş
beni bu sayfaya arkadaşım binbirgece davet etti öğrendiğime göre dua okuyomuşsunuz allahım kabul etsin inşş bende seve seve kabul ederseniz size katılabilirim bende okuyabilirm rabbim bütün ettiğimiz duaları kabul etsin
bende 2 gün önce ilk aşılamamı yaptırdım inşş ilkinde hemen tutar rabbim bebeğimi bana bağışlar nasip edere allahım mevla çok büyük derdi veren rabbim dermanımızıda verir inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…