Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım tesbihini çekip duamı yatım inş tez zamanda hamiş olur sağlıkla da kucağına alırsın

tÜMAYCIM İYİYİM HAMDOLSUN BENDE.
buketin alnına yapıştırma sahnesi süper canım, bizim onunla birlikte çok egzantrik hayallerimiz vardı o konuda, buda onlardan biri
bende çişli testimi eşimin yemek tabağına koyucam, o akşam işten gelince yemek masaına oturacak, tabağın üstünede kapak kapatıcam o da heyecanlanıcak vaooov ne yemek yaptın filan diye, bi açıcak çiş kokulu kırmızı çizgili bir test çubuğu
Allahım hayırlısı ile o günleri göstersin inşallah hepimize

hoşgeldin amin inşallah tutarda burdan gün gün takip ederiz bebişinin durumunu...

ilahi yasemin çok güldümm inşallah inşallah o günler tez zamanda gelir muradına erersin

canım hoşgeldin aramıza sefalar getirdin.
binbirgece sibel arkadaşımız seni yolladıysa ne mutlu bize, tavsiye edilen bir topik olmuşuz sevindim valla.
tatlım bizim ilk sayfada bir arkadaş listemiz var, orda herkesin bilgileri yazar, sende bana adını yaşını bat tarihini, evlilik yılını şehrini sorununu yazarsan senide hemen eklerim,
ardından da dua listesine konduruveririm seni tatlım. günde 100 tane ya mucib çekiyoruz. hergün kimin ismi listede yazıyorsa, o şekilde bir etkinliğimiz var inşallah dualarımız kabul olacak canım...

tümayım tesbihini çektim.Allah yerine ulaştırsın.İnşallah heyecanla bekliyorum sonucumu..bakalım nolcek..10. günde dayanamayıp belki sidik çubuğuna işerim..bilemedim artıkın..

hayırlısı olsun hakkında..inşallah gönlüne göre verir Allah

Aşılaman hayırlı olsun..hoşgeldiin..seninle aynı tarihlerde test yaparız heralde..

AHH ahh aralık ayı deyince geçen sene artık hangi aylarsa tuttudum aralık ayında doktora gitcem diye.. kesin şartladım kendimi.. gebe kalmazsam aralıkda doktordayım diyorum herkese.. ve dediğimi de yaptım dış gebe oldum hemde nasıl gittik doktorlara kaldım bile 3-4 gece Allah a şükür bitti gitti.. şimdi bende diyorum bu ay gebe olmazsammm mecburen rahim filmine gidicem inşAllah hayırlısıyla gebe oluruz. olurum.. inşAllah

Buketim öldürüyorsun beni yaaa, "sidik çubuğuna işerim" diyor yaa
Allahım inşallah senide ayın 13'ünde sonuçları alınca gülmekten altına işetsin sevinçten emi

çok hoş bi ortam olduğuna eminim canım bende kabul edildiğim için size tşk ederim

ismim nihan yaşım 26 2009 da evlendim izmirde oturuyorum ben 2010 da dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sonladırıldı ayırıca sağ tüpüm de alındı o gün bu gündür tedavi görüyorum en son 2 gün ilk aşılamaı yaptırdım ayın 18 kadar belli olacak allahın izniyle tabi adet olmazsam o güne kadar

tamam bitanem sıram ne zaman gelirse hemen okurum canım

teşekkür ederim bitanem hoşbulduk inşş hayırlara vesile olur

aa ne güzel canım inşş hepimiz güzel haberler alırız tatlım allahım nasip eder

Çok güldürüyorsun yaaa. Allah da seni güldürsün.. reyting demiş ya sağlıklı hamileliğe.. ayy çok gülüyoruumm

tatlım tesbıgını cektım duamı yaptım hayırlşısıyla rabbım en yakın zamnada nasıp eder ınsallah amiinnn

Cok üzgünüm..
Kendimi uzun zamandır hiç böyle güçsüz hissetmemiştim. Hep pozitif bakıyordm. Diyordum hep geçiçek bugunlerde biticek. sabredınce biticek inş. Ama suan gozyaslarımı tutamıyorum.. artık heralde polyanacılık oynayamıyorum. ((5: Bacagımdakı tümör hastalıgını duydugumda bile bu kadar cok kendımı zayıf hissetmemişitm. Grip olmus gıbı dusunuyodum.. Ne oldu bana bılmıyorum ama bu topiğe boyle üzücü seyler yazmak ıstemzdım kendımı cok kout hıssedıyorum kızlarrrr . Ben iyileşemiycekmiyim( kurtulamıycakmıyım bu menopozdann ( Rabbım sen merhamet et ( kendımı cok güçsüz hissediyorum. Dirayetli olamıyorum artık. Bgn adetımın 4. gunu ama eskisi gibi degıl adetim bugun kahverengi akıntı geldi daha 4.gunde bıtmek uzere.. Annemde sanki beni bir şeye alıstırmaya calısıyor gıbı konusuyor. dün doktora gıttım fsh olcturmk ıcın bgn ogleden snra sncları alıcm Dun dedıkı annem cocuk her sey degılkı dedı..vardır bır hayır. olmazsaada olur. sonucların kötü cıkarsa uzulem dedi bir evlatlık edinirsin dedi yaa bana orda beynime kurşunn saplandı sankii (((( gece uyuyamadım efakrımdan ( nasıl yıkıldımm nasıl ağrıma gitti. Sanki annem bir şey biliyorda alıstırmaya calısıyor benı.. ınternete gırdm dun menopoz baslangıcına baktım. oncelerı duzensız adetler olurmus ama yumuretlama olmazms gıttıkce adetın azalırmıs yogunlugu sonra araları seyrekleşirmiş sonrada adet gormezmıssın artık Allahım sen dualarınımı kabul eyle yarabbi sen saglımı bana geri verrrrrrrrrr (((( Ne olur dua edın kızlar(( bu durum cok ağrıma gidiyor çokkk

Son düzenleme:
şöyle birşey okudum.. eşi düşük yapan erkek bu nedenle çocuğu yoksa bir kağıda 60 kere besmele yazıyıp üzerinde taşırsa çocuk olur ve yaşar.. eşime söyledim bende kendime 110 kere yazdım taşıyorum birazdan takıcamm.. ama eşimm ben takmam dedi yaa. çok sinirlendimm..ama ısrar edemedimm.. okuyalım duamızı dedi.. ama üzerime o şekilde alamam dedi..

canım benim yaşın çok genç..önünde uzun yıllar var..en önce bunu düşün..birden bire olmasada senin vaktin var..sakın karamsarlığa kapılma.. internetleri okuyupta kafayı yeme..başta doktoruna güven..bak hiç olamıyordun artık oluyorsun..az maz ama oluyorsun..benim bir arkadaşımada senin gibi menapoz dediler..ama doktor doktor dolandı soğan kürü felan yaptı..kaplıcaya gitti(ki buda çok iyi geliyor aklınızda olsun) şimdi adetleri düzenli..senin bu hastalığının tedavisi var..olumsuz düşünme düşünenleride konuşturma..anne sana teselli vermeye çalışmış sadece..dünyanın sonu değil demeye çalışmış..yoksa ne bildiği olacakta seni alıştıracak..bak şu bitkisel çarelere başvur ve doktorlara güven...bir tedavi programı hazırla ve o yolda devam et..hakkında hayırlısı Allah bilir..isyan etme sakın.. seni bu şekilde deniyorsa vardır bir bildiği...Allah a güven..
önünde çok zaman var..savaşı bırakma hemen..mücadeleye devam et lütfen..

annen sadece Allah korusun istemediğin bir sonuç çıkarsa diye çok üzülme diye teselli etmeye çalışmış... allahtan ümidini kesme canım... iyi yada kötü ne sonuç çıkarsa çıksın ... tıp hergün ilerliyor çok değişik ve farklı sistemler tedaviler çıkıyor sen dualarını ve ümidini eksik etme... evet dışarıdan söylemesi çok kolay yazması yani ama olumlu düşün ben çok inanıyorum olumlu düşünceye inan sadece inan hayat mucizelerle süprizlerle dolu.. lütfen kendini yıpratma ve bedenini kendine küstürme... şuan beynine neyi inandırırsan ona inanır ve bedenine ona göre yön verir... dualarımız seninle ...

BÖÖLE boğazım düğüm düğüm oldu.. sen üzme kendini.. anneler hep teselli halindeleler canım benimm hatta bazen insanı geriyorlar da ama yüreklerini biliyoruz. en az bizim kadar diliyorlar Allah tan evlatlarına bir evlat.. öncelikle sen menopozda mısın değil misin tam belli değil fsh sonucuna da inanmıyorum adam diyor ya beyin üretiyor fsh ı diyor.. düşüncelerde yükseltebilir.. bende 4.gün gidiyor adetim bu arada.. ayrıca Allah tan dileceyeceğiz inşAllah vericek.. okuma hiç birşey.. araştırma ne kadar bilgi o kadar korku ve o kadar hormonların etkilenmesi demek. biz bir doktor değiliz ve bu bilgileri öğrenmemize gerek yok.. bizler doktorlardan bize yardım etmelerini isteyip Allah a sığınacağız. bunları yazarken sana mübarek ezan okuyor cuma ezanı ve gözyaşlarım yanaklarımdan.. demişsin ya Allah ım sen merhamet et.. inşAllah edicek. Allah ım bu okunan ezanların hürmetine inşAllah hepimize şifa verir. Sağlık verir. Hayırlı evlat verir.. Bizim için bir sınavsa inşAllah biz bu sınavdan geçelim.. geçmiş bitmişolsun herşey. inşAllah Yarabbim. ve şunu da düşün tıp ilerliyor her tedavi var, dur bakalım bi. Cenab-ı Allah olmasını istesin.. sanki hep tıbbi sorunları olanların mı çocukları olmuyor bir sürü sebebsiz infertilite yaşayan insan var. Allah ol dedi gazete de vardı geçen kadın rahmini aldırmış.. gebe kalmış.. doktorlar bu bi mucize diyor.. tabi çocuğu almışlar keseyi yani ama kalmış yani kadın hamile. Allah ol diyecek, bizimde olucak. inşAllah bizi kimselerin yanında boynu bükük bırakmayacak.. dualarımız öğreteceğimiz, aklı selim evlatlar nasip edicecek bize.. inşAllah Yarabbim.. Hem menopozdan kurtuluyordun bence varya resmen adet oluyorsun.. hormonların tetiklemiş seni.. bu mübarek günde bak ben sana 3 kulhu 1 elham okuyacağım şimdi Rabbim şifa versin diye inşAllah. bi de hayıt suyu iç.

canım benim Allah sana sabır versin, annen senin kendini yiyip bitirmeni istemediği için öyle demiştir,sen bi evlat sahibi olmak için uğraşıyorsun nihayetinde sende onun evladısın,sana bi zarar gelmesini istemiyor kendini yıpratmanı istemiyor o yüzden anneni anlayışla karşıla onun içinde zor bi durum, sabret elbet güzel günler de göreceksin senin sınavında bu şekilde rabbim senide böyle deniyor, mucizeler iyi örnekler her zaman vardır karamsar olma, Allah sana mutlaka bi çıkış yolu verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…