- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.161
Gunaydin kizlar, bennasipse bugunkuzuluk kaplıcalarınagidiyorum, p.tesi aksam yada sali aksam donucem ama bilgisayarim yanimdayazarim sizeordan.esimin adapazarında isi varmis bugunden gidicez. Insallah ordahamile kalirim hayırlısı ile,
Simdimerve ve gülün tesbihlerini cekicem Allah kabul etsin.
Kuzuluga yakinoturan varsap.tesi bulusalim kizlar :)
Melekcim ayyy 4 tane yumos masallah subhanallahcanim dogru karar vermissinbence , bi boyle dene, olmazsa aşılamaya donersin bidahaki sefere. Bende olsam senin gibi yapardim
Gunaydin kizlar, bennasipse bugunkuzuluk kaplıcalarınagidiyorum, p.tesi aksam yada sali aksam donucem ama bilgisayarim yanimdayazarim sizeordan.esimin adapazarında isi varmis bugunden gidicez. Insallah ordahamile kalirim hayırlısı ile,
Simdimerve ve gülün tesbihlerini cekicem Allah kabul etsin.
Kuzuluga yakinoturan varsap.tesi bulusalim kizlar :)
Melekcim ayyy 4 tane yumos masallah subhanallahcanim dogru karar vermissinbence , bi boyle dene, olmazsa aşılamaya donersin bidahaki sefere. Bende olsam senin gibi yapardim
anacım napalım anne olmak kolay değil..baş dönecek mide bulanacak..sağlıkla kal...iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :)
ben bugün pek iyi değildim, sürekli başım dönüyo, ayağa kalktığımda zor yürüyorum :26: Son 1 saattir daha iyiyim...
Dün misafirim vardı yazamadım, tümay ve merve arkadaşlarımızın dua günleriydi, üzerime düşeni yaptım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. En kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin, herşey gönüllerince olsun.
Bana dua eden arkadaşlarımada çok teşekkür ederim. Rabbim razı olsun, gönlünüzden ne geçiriyorsanız nasip etsin inşallah allahım.
Ben bu değerlerden pek anlamıyorum ama doktorun bu kadar kesin konuşurken sende adet gördüğünü söylüyosun, çok karışık bir durum. Bende anlam veremedim, inşallah doktorun yanılıyordur ve sen yine böyle adet görmeye devam edersin.merhaba hanımlar. dün hastaneden gelir gelmez uyudum. başımı kaldıramadım. bi ara girdim forma sonra cıktım hemen. sonuclarım iyi çıkmadı kızlar. doktor apaçık menopozdasın dedi. Dedim bunun geri dönüşü yokmu? dedi hayır bunun geri dönüşü olmaz daha. yumurtalıkların sıfır hiç yok dedi. fsh:70 tsh:3.450 Lh: 48 estradiol: 45 prolaktin: 21 sonuclar bu. dedim ama ben 3 aydır ADET görüyorum. hemde hiç ilaç kullanmadan. şaşırdı sana ilaç vermedikmi dedi. evet verdınız. adet söktürücü. kullandım adet olmadım. sonradan kendılıgımden gördüm. sadece duzensiz görüyorum dedim. baska bır sey kullandınmı dedi hayır . hiç bir şey kullanmadım. bu hastalıgımı ogrendıgım gun taa 4-5 ay once bır hafta hayıt tohumu bıtkısel kur karısımı içmiştim . o kdar oda 1 hafta aradan 3 ay gectıkten sonra adet gordum dedim. baska bırseyde kullanmadım. belki vicudum geri dönüş yapıyordur dedim. yok imkansız bu dedi. geri dönüş olmaz. ama adet görmen beni çelişkiye düşürdü. normalde bu sonucara göre adet olmaman lazım pazaretsi gel ben bır ust hocalrıma danısayım ona gore bırseyler soyleyecegım dedı kızlar durum bundan ibaret
merhaba hanımlar. dün hastaneden gelir gelmez uyudum. başımı kaldıramadım. bi ara girdim forma sonra cıktım hemen. sonuclarım iyi çıkmadı kızlar. doktor apaçık menopozdasın dedi. Dedim bunun geri dönüşü yokmu? dedi hayır bunun geri dönüşü olmaz daha. yumurtalıkların sıfır hiç yok dedi. fsh:70 tsh:3.450 Lh: 48 estradiol: 45 prolaktin: 21 sonuclar bu. dedim ama ben 3 aydır ADET görüyorum. hemde hiç ilaç kullanmadan. şaşırdı sana ilaç vermedikmi dedi. evet verdınız. adet söktürücü. kullandım adet olmadım. sonradan kendılıgımden gördüm. sadece duzensiz görüyorum dedim. baska bır sey kullandınmı dedi hayır . hiç bir şey kullanmadım. bu hastalıgımı ogrendıgım gun taa 4-5 ay once bır hafta hayıt tohumu bıtkısel kur karısımı içmiştim . o kdar oda 1 hafta aradan 3 ay gectıkten sonra adet gordum dedim. baska bırseyde kullanmadım. belki vicudum geri dönüş yapıyordur dedim. yok imkansız bu dedi. geri dönüş olmaz. ama adet görmen beni çelişkiye düşürdü. normalde bu sonucara göre adet olmaman lazım pazaretsi gel ben bır ust hocalrıma danısayım ona gore bırseyler soyleyecegım dedı kızlar durum bundan ibaret
herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar canım nasılsın nasıl gidiyor baya uzak kaldım topiktenIyi akşamlar rabiacim ,bende foxta lale devrini izliyorum. Sen napiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?