- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.181
tatlım ilaç kullanıyosan onlar yapabilir..ama ben biyerde okumutum ani hareketlerde bulunmayın baş dönmesi mide bulantısı olabilir diordu kendini fazla yorma canım benimm...İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :)
Ben bugün pek iyi değildim, sürekli başım dönüyo, ayağa kalktığımda zor yürüyorum :26: Son 1 saattir daha iyiyim...
Dün misafirim vardı yazamadım, Tümay ve Merve arkadaşlarımızın dua günleriydi, üzerime düşeni yaptım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. En kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin, herşey gönüllerince olsun.
Bana dua eden arkadaşlarımada çok teşekkür ederim. Rabbim razı olsun, gönlünüzden ne geçiriyorsanız nasip etsin inşallah Allahım.
canımm cokkmu sıcak kaplıcanın suları bilmiorum ama bildiğim kadarıyla birlikte olmadan öncesi ve sonrası sıcak duş almayın diolar erkekler içinde bayan içinde gecerli die biliorum..yinede hayırlısı tabi..Yavkizlar benim kocisim uyudunapicam simdi neguzel kaplicada deneme yapcaktik
Azicik uyusun guctoplasinda uyandirim bari yoruldu adamcegiz
Demin kendim icinde oylesine ya mucib cektim, belki burasi iyi gelir sicak sular yumoslarimi yumusatir, gelen misafirleri iceri kabul ederler ve hamisoluveririm diye umit ediyorum...
İNŞALALH canım kaplıcalar şifalı sulardır belli olmaz canım bakarsın şifa ordan gelir..Tatlim haklisin cok sicak ama ben girmeden 1 2 saat oncedolduruyorum, insallah onun verdigi relaxlikla biseyler olur yarabbim yaa
tatlım ilaç kullanıyosan onlar yapabilir..ama ben biyerde okumutum ani hareketlerde bulunmayın baş dönmesi mide bulantısı olabilir diordu kendini fazla yorma canım benimm...
bu dönemlerde olur canım bendede oluyo ara ara.. mide bulantılarım oluyo..ama iyim çok şükür..pazartesi dr a gidicez bakalım İNŞALLAH..Sadece folik asit alıyorum canım (folideco) İnternette araştırdım ani hareketlerden kaçının yazıyodu. İnşallah birdaha olmaz. Şuan yok çok şükür, iyiyim.
Senin nasıl gidiyor hamilelik :)
Yasemin canım ne iyi etmişsiniz, sizede değişiklik olmuş. Kafanı dağıt oralarda :)
Hava nasıl? Güzelse yürüyüş falan yapsaydınız canım uyumayın
bu dönemlerde olur canım bendede oluyo ara ara.. mide bulantılarım oluyo..ama iyim çok şükür..pazartesi dr a gidicez bakalım İNŞALLAH..Sadece folik asit alıyorum canım (folideco) İnternette araştırdım ani hareketlerden kaçının yazıyodu. İnşallah birdaha olmaz. Şuan yok çok şükür, iyiyim.
Yasemin canım ne iyi etmişsiniz, sizede değişiklik olmuş. Kafanı dağıt oralarda :)
bu dönemlerde olur canım bendede oluyo ara ara.. mide bulantılarım oluyo..ama iyim çok şükür..pazartesi dr a gidicez bakalım İNŞALLAH..
İNŞALALH canım kaplıcalar şifalı sulardır belli olmaz canım bakarsın şifa ordan gelir..
Sadece folik asit alıyorum canım (folideco) İnternette araştırdım ani hareketlerden kaçının yazıyodu. İnşallah birdaha olmaz. Şuan yok çok şükür, iyiyim.
EVET canımm sağolasın..banada 15gün sonrasına vermişti çok şükür gecti zaman İNŞALLAH güzel haberlerle gelirim eşimle beraber gidicez o da ilk defa görcek hayırlısı tatlımm..darısı başına İNŞALLAH..Oh maşallah canımKalp atışları içinmi gideceksiniz?
Ben 1 kez gittim geçtiğimiz salı günü, beni 15 gün sonrasına çağırdı :) Bakalım ne olacak
İnşallah güzel bir pazartesi geçirirsiniz
CANIMM benimm en kısa zamanda sendende güzel haberler gelecek İNŞALLAH dualrımız seninle..:))Canlarim insallah yaa ayy hamislerle muhabbet ediyorum aksaniza belkide banada bulasir sizden bu vesile ile
Ben okurum canim yaz bana hangi gun istedigini.
Canlarim insallah yaa ayy hamislerle muhabbet ediyorum aksaniza belkide banada bulasir sizden bu vesile ile
EVET canımm sağolasın..banada 15gün sonrasına vermişti çok şükür gecti zaman İNŞALLAH güzel haberlerle gelirim eşimle beraber gidicez o da ilk defa görcek hayırlısı tatlımm..darısı başına İNŞALLAH..
CANIMM benimm en kısa zamanda sendende güzel haberler gelecek İNŞALLAH dualrımız seninle..:))
GÜLLL GİTTİNMİ ermişlere......
herkeslere günaydın evet dün önce gögüsümdeki agrı için doktora gittim reflü dedi filmlerim temiz çıktı hamdolsun sonrasında jinekoloğuma gittim 4 tane yumuşum olmuş bu kaçtane yurmurta kızım dedi klomene aşırı teki vermiş yumurtaların dedi neyse 3 sol tarafta 1 sağ tarafta aşılam yapcaktık ama ani bi manevra ile cinsel temasa dönüş yaptım umarım hata yapmamışımdır. aşılama içinde benle risk paylaşırmısın dedi 4 yumurtanın 4 döllenme ihtimali var dedi bu durumlarda igne ile girip ikisini öldürüyozmu dedi alıyozmu dedi net hatırlamıyorum bende dedimki ben bunu yapamam dedim dediki hepimiz inançlı insanların ben asla kürtaj yapmayan bir insanım dedi hacca gidicem dedi bende dedimki olsun dedim istemiyorum dedim ama bende ozaman aşılama yapmam dedi gazetelere düşerim bu yaştan sonra dedio yğzden çat latma ignesi vermedi kızlar umarım hata yapmamışımdır nasipte varsa zaten olur işte 20 ekimde beta hcg yaptırcam doktorum hacca gitmeden eger gebelik yoksa igneye başlıcaz o daha kontrollu oluyomuş bana nolur dua edin
vajinadaki perde kısmına gelince eşim dun farkı farketti gerçeten takılan bişe varmış menunuz yani şimdilik böyle hayırlısı hakkımızda
kızlar ya bu kılların normalden hızlı uzaması belirti olabilir mi? benim adet dönemi böyle hızlı çıkarlardı ama adetime 6 gün var daha bi haftadır kaşlar falan yekpare oldu bende
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :)
Ben bugün pek iyi değildim, sürekli başım dönüyo, ayağa kalktığımda zor yürüyorum :26: Son 1 saattir daha iyiyim...
Dün misafirim vardı yazamadım, Tümay ve Merve arkadaşlarımızın dua günleriydi, üzerime düşeni yaptım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. En kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin, herşey gönüllerince olsun.
Bana dua eden arkadaşlarımada çok teşekkür ederim. Rabbim razı olsun, gönlünüzden ne geçiriyorsanız nasip etsin inşallah Allahım.
merhaba hanımlar. dün hastaneden gelir gelmez uyudum. başımı kaldıramadım. bi ara girdim forma sonra cıktım hemen. sonuclarım iyi çıkmadı kızlar. doktor apaçık menopozdasın dedi. Dedim bunun geri dönüşü yokmu? dedi hayır bunun geri dönüşü olmaz daha. yumurtalıkların sıfır hiç yok dedi. fsh:70 tsh:3.450 Lh: 48 estradiol: 45 prolaktin: 21 sonuclar bu. dedim ama ben 3 aydır ADET görüyorum. hemde hiç ilaç kullanmadan. şaşırdı sana ilaç vermedikmi dedi. evet verdınız. adet söktürücü. kullandım adet olmadım. sonradan kendılıgımden gördüm. sadece duzensiz görüyorum dedim. baska bır sey kullandınmı dedi hayır . hiç bir şey kullanmadım. bu hastalıgımı ogrendıgım gun taa 4-5 ay once bır hafta hayıt tohumu bıtkısel kur karısımı içmiştim . o kdar oda 1 hafta aradan 3 ay gectıkten sonra adet gordum dedim. baska bırseyde kullanmadım. belki vicudum geri dönüş yapıyordur dedim. yok imkansız bu dedi. geri dönüş olmaz. ama adet görmen beni çelişkiye düşürdü. normalde bu sonucara göre adet olmaman lazım pazaretsi gel ben bır ust hocalrıma danısayım ona gore bırseyler soyleyecegım dedı kızlar durum bundan ibaret
Yavkizlar benim kocisim uyudunapicam simdi neguzel kaplicada deneme yapcaktik
Azicik uyusun guctoplasinda uyandirim bari yoruldu adamcegiz
Demin kendim icinde oylesine ya mucib cektim, belki burasi iyi gelir sicak sular yumoslarimi yumusatir, gelen misafirleri iceri kabul ederler ve hamisoluveririm diye umit ediyorum...
git canım git bolbol dua et hepimiz içinİnşallah canım
GidemedimHiç fırsatımız olmadı, bi akrabaya gitmek zorunda kaldık, onlarda akşama kadar bırakmadılar, nasıl büyüyo yüreğimde bir bilsen Eşim söz verdi, kastamonuya gider gitmez ilk oralara götürücem diye, bakalım ne zaman nasip olacak
İnşaallah gülcüm. evet cok karısık bir durum. doktor düşündü , düşündü, düşündü hiç bir yorum yapamadı. tıp bile aciz kaldı benim bu durumuma prof. doktoruna danışacakmış. pazartesı gel dedi. sizce gidiyimi? ben tekrar muayene olmak ıstemıyorumBen bu değerlerden pek anlamıyorum ama doktorun bu kadar kesin konuşurken sende adet gördüğünü söylüyosun, çok karışık bir durum. Bende anlam veremedim, inşallah doktorun yanılıyordur ve sen yine böyle adet görmeye devam edersin.
Rabbim'in mucizelerinden birine inşallah bizde bu şekilde tanık olmuş oluruz. Sen bu hayıt tohumunu sadece 1 haftamı kullanmıştın? Eğer öyleyse buna düzenli olarak yeniden başlasan ve devamlı kullansan nasıl olur acaba:26:
inşaallah canım benim. bu hastalığımı yaza girişte öğrendim yazım kışım oldu. inşaallah kışa giriyoruz önümüz kış hastalıgımda kışa girmemizle birlikte tam tersi olur iyileşiveririm.rabbim en iisini bilir ve verir canım az önce aklımdan geçtin forum agirincede mesajını gördüm Allah şifa versin inşallah hastalık günahları alır götürür kışın arkası hep bahardır inş sende sağlıklı günlerine kavuşacaksın
evet banada öyle geliyor. pazartesı cagırdı gıtmek ıstemıyorum. ıncelıyıp durcaklar. nebileyim. baska bır doktora gıdıpte aynı strese bastan yasamak tahlıllerı beklemek ömrümden ömür gidiyor. 5 aydır hastanelerdeyım ne tedavi ne ilaç gel git sadece. bildğiniz iyi bir jnekoleji varmıMervecim bu dr seni cozememis yada ne bileyim cok uzm bisey degil yani gibi, baska dr lara gorundunmu sen, cunku kesin olamazsin diyor ama sen adet oluyorsun, bu drsana cozum bile aramiyor, kestirip atiyor gibi geldibana.
Canimbugecelik birIniz okuyunda ben yarindn itibaren soz okurum. Kizlar canlarim kim okur bu gece1 tane meryem suresi??canımm Allah razı olsunn girip bakamadım şimdi bakıyorum evde çok iş vardı bugün salon boyandı falan. Ben şu an regliyim reglim bitene kadar okusan yeter balı sonra ben devam edicem. Zaten sanırım dişim için içtiğim ağrı kesici azalttı reglimi az az geldi bugün erken kesilecek gibi. bir 3 gün gibi sanırım okuyabilirsen çok sevinirim bitanem yaa bende sana ederim bu duanın hikmeti gerçekten var bende aşılamaya kadar 40 tane okumak istiyorum hergün ve bitirmek. Ama regl olunca başkası okusa da oluyor bizim adımıza.
canım verdiğin karar çok hayırlı olur inşallah, benim eşimin ablası tüp bebekle dört döllenme yaşadı, sonra 2 tanesini öldürdüler 8 tabiki onun içinde çok zor bir karar olumuştu) Şimdi diğer kuzular çok sağlıklı 5 yaşında, inşallah normal yolla hamile kalırsın tatlım
canım bunu ilk defa duydum öylemi ki bak şimdi bende merak ettim
canım 6. haftadan sonra tansiyon düşüşleri yaşanır, ve bu yüzden baş dönmesi olur çokçok normal hatta güzel çünkü sana annişliği her an hatırlatır
canım hala ümit var, Rabbim sana güzel evlatlar verecek inşallah mutlaka başka bir doktoro git, mutlaka
yasemincim aç kulağını beni dinle, bizim buralara yakın kaplıca var, 6 yıldır çocuğu olmayan bir arkadaş kaplıcalardan sonra hamile kalmış, yine 8 yıl çocuk sahibi olmayan bir akradaşımın annesi kalıca sonrası hamile kalmış, ve yine böyle 2 tane daha kaplıca hikayesi duydum, bana ısrarla kaplıcaya git diyorlae, hem senin yumurtalıklarından birinde iltihap vardı ya , kaplıca vajinal ve yum. iltihaplarına çok iyi geliyormuş , hazır interneti varken bir araştır sende buna benzer hikayeler okuyacaksındır, aman bu fırsatı kaçırma
İnşaallah gülcüm. evet cok karısık bir durum. doktor düşündü , düşündü, düşündü hiç bir yorum yapamadı. tıp bile aciz kaldı benim bu durumuma prof. doktoruna danışacakmış. pazartesı gel dedi. sizce gidiyimi? ben tekrar muayene olmak ıstemıyorum( benim böyle bir fobim var. yüreğim küt küt atıyor. hele erkek olursa hayatta muayene olamam. tek korkum bu. o yuzden gıtmek ıstemıyorum. sımdı prof. erkekse muayene edıcem senı derse ıste oan mahvolurum. ( profada hayır olamam muayene nasıl derim kara kara bunu dusunuyorum
inşaallah canım benim. bu hastalığımı yaza girişte öğrendim yazım kışım oldu. inşaallah kışa giriyoruz önümüz kış hastalıgımda kışa girmemizle birlikte tam tersi olur iyileşiveririm.
evet banada öyle geliyor. pazartesı cagırdı gıtmek ıstemıyorum. ıncelıyıp durcaklar. nebileyim. baska bır doktora gıdıpte aynı strese bastan yasamak tahlıllerı beklemek ömrümden ömür gidiyor. 5 aydır hastanelerdeyım ne tedavi ne ilaç gel git sadece. bildğiniz iyi bir jnekoleji varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?