Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım ilaç kullanıyosan onlar yapabilir..ama ben biyerde okumutum ani hareketlerde bulunmayın baş dönmesi mide bulantısı olabilir diordu kendini fazla yorma canım benimm...

canımm cokkmu sıcak kaplıcanın suları bilmiorum ama bildiğim kadarıyla birlikte olmadan öncesi ve sonrası sıcak duş almayın diolar erkekler içinde bayan içinde gecerli die biliorum..yinede hayırlısı tabi..

Tatlim haklisin cok sicak ama ben girmeden 1 2 saat oncedolduruyorum, insallah onun verdigi relaxlikla biseyler olur yarabbim yaa

tatlım ilaç kullanıyosan onlar yapabilir..ama ben biyerde okumutum ani hareketlerde bulunmayın baş dönmesi mide bulantısı olabilir diordu kendini fazla yorma canım benimm...

Sadece folik asit alıyorum canım (folidoce) İnternette araştırdım ani hareketlerden kaçının yazıyodu. İnşallah birdaha olmaz. Şuan yok çok şükür, iyiyim.
Senin nasıl gidiyor hamilelik :)

Yasemin canım ne iyi etmişsiniz, sizede değişiklik olmuş. Kafanı dağıt oralarda :)
Hava nasıl? Güzelse yürüyüş falan yapsaydınız canım uyumayın

Son düzenleme:
bu dönemlerde olur canım bendede oluyo ara ara.. mide bulantılarım oluyo..ama iyim çok şükür..pazartesi dr a gidicez bakalım İNŞALLAH..

bu dönemlerde olur canım bendede oluyo ara ara.. mide bulantılarım oluyo..ama iyim çok şükür..pazartesi dr a gidicez bakalım İNŞALLAH..

Oh maşallah canım Kalp atışları içinmi gideceksiniz?
Ben 1 kez gittim geçtiğimiz salı günü, beni 15 gün sonrasına çağırdı :) Bakalım ne olacak
İnşallah güzel bir pazartesi geçirirsiniz

İNŞALALH canım kaplıcalar şifalı sulardır belli olmaz canım bakarsın şifa ordan gelir..

Canlarim insallah yaa ayy hamislerle muhabbet ediyorum aksaniza belkide banada bulasir sizden bu vesile ile

EVET canımm sağolasın..banada 15gün sonrasına vermişti çok şükür gecti zaman İNŞALLAH güzel haberlerle gelirim eşimle beraber gidicez o da ilk defa görcek hayırlısı tatlımm..darısı başına İNŞALLAH..

Ben okurum canim yaz bana hangi gun istedigini.

canımm Allah razı olsunn girip bakamadım şimdi bakıyorum evde çok iş vardı bugün salon boyandı falan. Ben şu an regliyim reglim bitene kadar okusan yeter balı sonra ben devam edicem. Zaten sanırım dişim için içtiğim ağrı kesici azalttı reglimi az az geldi bugün erken kesilecek gibi. bir 3 gün gibi sanırım okuyabilirsen çok sevinirim bitanem yaa bende sana ederim bu duanın hikmeti gerçekten var bende aşılamaya kadar 40 tane okumak istiyorum hergün ve bitirmek. Ama regl olunca başkası okusa da oluyor bizim adımıza.

Canlarim insallah yaa ayy hamislerle muhabbet ediyorum aksaniza belkide banada bulasir sizden bu vesile ile

İnşallah yüreği güzel arkadaşım, en kısa zamanda sende bu kervana katılırsın 4 değil 9 gözle bekliyorum haberini

İnşallah canım

CANIMM benimm en kısa zamanda sendende güzel haberler gelecek İNŞALLAH dualrımız seninle..:))

GÜLLL GİTTİNMİ ermişlere......

Gidemedim Hiç fırsatımız olmadı, bi akrabaya gitmek zorunda kaldık, onlarda akşama kadar bırakmadılar, nasıl büyüyo yüreğimde bir bilsen Eşim söz verdi, kastamonuya gider gitmez ilk oralara götürücem diye, bakalım ne zaman nasip olacak

canım verdiğin karar çok hayırlı olur inşallah, benim eşimin ablası tüp bebekle dört döllenme yaşadı, sonra 2 tanesini öldürdüler 8 tabiki onun içinde çok zor bir karar olumuştu) Şimdi diğer kuzular çok sağlıklı 5 yaşında, inşallah normal yolla hamile kalırsın tatlım

kızlar ya bu kılların normalden hızlı uzaması belirti olabilir mi? benim adet dönemi böyle hızlı çıkarlardı ama adetime 6 gün var daha bi haftadır kaşlar falan yekpare oldu bende

canım bunu ilk defa duydum öylemi ki bak şimdi bende merak ettim

canım 6. haftadan sonra tansiyon düşüşleri yaşanır, ve bu yüzden baş dönmesi olur çokçok normal hatta güzel çünkü sana annişliği her an hatırlatır

canım hala ümit var, Rabbim sana güzel evlatlar verecek inşallah mutlaka başka bir doktoro git, mutlaka

yasemincim aç kulağını beni dinle, bizim buralara yakın kaplıca var, 6 yıldır çocuğu olmayan bir arkadaş kaplıcalardan sonra hamile kalmış, yine 8 yıl çocuk sahibi olmayan bir akradaşımın annesi kalıca sonrası hamile kalmış, ve yine böyle 2 tane daha kaplıca hikayesi duydum, bana ısrarla kaplıcaya git diyorlae, hem senin yumurtalıklarından birinde iltihap vardı ya , kaplıca vajinal ve yum. iltihaplarına çok iyi geliyormuş , hazır interneti varken bir araştır sende buna benzer hikayeler okuyacaksındır, aman bu fırsatı kaçırma

git canım git bolbol dua et hepimiz için

şekerlerimm ben çıkıyorum hayırlı geceler ALLAH a emanet olun.. azcık eşimlede ilgileniyimmm öpüyorum hepinizi

gül ve merve taspihleriniz çektim, haydi belinize kuvvat :))) mervecim Rabbim hayırlı bebişler versin inşallah, gülcüm seninde hamileliğin çok sağlıklı geçsin canım

İnşaallah gülcüm. evet cok karısık bir durum. doktor düşündü , düşündü, düşündü hiç bir yorum yapamadı. tıp bile aciz kaldı benim bu durumuma prof. doktoruna danışacakmış. pazartesı gel dedi. sizce gidiyimi? ben tekrar muayene olmak ıstemıyorum ( benim böyle bir fobim var. yüreğim küt küt atıyor. hele erkek olursa hayatta muayene olamam. tek korkum bu. o yuzden gıtmek ıstemıyorum. sımdı prof. erkekse muayene edıcem senı derse ıste oan mahvolurum. ( profada hayır olamam muayene nasıl derim kara kara bunu dusunuyorum

inşaallah canım benim. bu hastalığımı yaza girişte öğrendim yazım kışım oldu. inşaallah kışa giriyoruz önümüz kış hastalıgımda kışa girmemizle birlikte tam tersi olur iyileşiveririm.

Mervecim bu dr seni cozememis yada ne bileyim cok uzm bisey degil yani gibi, baska dr lara gorundunmu sen, cunku kesin olamazsin diyor ama sen adet oluyorsun, bu drsana cozum bile aramiyor, kestirip atiyor gibi geldibana.
evet banada öyle geliyor. pazartesı cagırdı gıtmek ıstemıyorum. ıncelıyıp durcaklar. nebileyim. baska bır doktora gıdıpte aynı strese bastan yasamak tahlıllerı beklemek ömrümden ömür gidiyor. 5 aydır hastanelerdeyım ne tedavi ne ilaç gel git sadece. bildğiniz iyi bir jnekoleji varmı

Canimbugecelik birIniz okuyunda ben yarindn itibaren soz okurum. Kizlar canlarim kim okur bu gece1 tane meryem suresi??

Ayyy gece gunduz cikmiycam ozaman sudan yaaaa Allah razi olsun canim senden umutlarima umut kattin hemen suya girmeye gidiyorum

canım fsh değerin gerçekten çok yüksek ama bir yandan da regl olman tuhaf tabii dr araştırmak isteyecek belki hala bir umut var bir yumurta bie olsa yeter yanii sürekli takipte olsan 2-3 günde bir gidip gelsen yumurta takibi yaptırsan yakalanır yumurta belki de kimbilir. Erkek doktora neden muayene olamıyorsun canım kasıyor musun kendini. Bende ilk muayenemde bayana gittim muayesinden falan hiç memnun kalmadım bir daha hep erkek doktora gittim şubatta yine başka bayana gittim yine aynı muaynede canımı daha çok acıtıyorlar. Sonra aynı hastanede erkek doktora geçtim çok rahatım gerçekten hem açıklama yapıyor hem canım acımıyor daha nazikler bence bir umut varsa prof erkek bile olsa dene canım yaa bak nelere katlanıyoruz ben perşembe anestezi ile rahim filmi çekilicem, öbür ay aşılama olacak iğneler kontroller falan. Bayanların işi zor ama biraz umutt varsa arkasında gitmek lazım isersen baişka doktora daha git bayan olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…