Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gunaydin canim arkadaslarim, sabah saat 7de uyandim duş alayimda disariya cikmadan kurumus olayim diye. Tatilde 7 de uyanan ilk insanimdir diyordum ki, yan dairede heralde dullar var yasli kadinlar yani, aman yarabbim masallah ne çene, bagira bagira konusuyolar bende onlari dinliyorum
Buralardan resim ceki eklerim bugun topige.
Opuyorum hepinizi, banada dua edin kizlar, belki bu sifali sular banada sifa verir hayirlisiyla..

Son düzenleme:
Buketim nasilsin minnoslarin napiyor, belirti vermeye basladilarmi iyice, seni hamisler tablosuna nezaman koyucam ben yaa 13ünden sonrami???

kadında hamileliğe engel her hastalık var neredeyse, ama onlar Allahtan ümit kesmemişler ve yavrularına kavuşmuşlar, Böyle haberler umut olsun bize kızlar

hoşbulduk bitanem
ayne canım hamile kalanlar bizelere umut oluyolar gerçekten rabbim muziceleri sonsuz inşş o rahmetinden bizlerede nasip eder mevlam hepimizi bebişlerimize kavuşturur :118:
hiç sanki umudum yok gibi canım gerçi daha 2 gün oldu yaptıralı ama bi belirti yok allah çok büyüktür inşş nasip etmiştir olmuştur canım [/QUOTE]

canım umudun var aslında ama ya tutmazsa diye korkuların da var. İnşallah tutmuştur sağlıkla gelir sana

tatlım ya erkek annesiyle karısı arasındaki dengeyi kurabilmeli annesi için senin kalbini kırmaması gerekir ama işte ne yaparsın bazen olmuyor arada kalıyorlar bende anlamıyorum bu kötü kaynanalar neden böyle davranır insan evladının huzursuz olmasını nasıl ister. sen haklı olsanda arayı düzeltmeye çalış 3 günlük dünya büyüklük sende kalsın.

canım benim yumoşların iyi olmuşsa normal yolla hamile kalma olasılığın da yüksek ben olsam bende aynısını yapardım. düşünsene sahip olmak için okadar yalvarıyoruz hangisinden vazgeçebiliriz.

hadi bakalım canım inşallah şifa olur hem stresten sıkıntıdan da uzaklaşınca daha iyi olur bu tatil yarasın size inşallah.

mervecim doktorlar zaten hemen kestirip atıyorlar onlara göre çok normal bilimsel konuşuyorlar sen takma onları hayıt suyuna başla yine, bence onun etkisi olmuştur. Bak doktor bile şaşırıyor Allahtan ümidini kesme hiç olur mu

Kızlar nasılsınız tesbihleri çekemedim bir türlü ev almış başını gidiyor salon boyandı kalorifrler değişecek çıkardılar yenisini getiremediler bende yerleştiricem şimdi artık bir yandna yalıtım oluyor bina balkonu boyadılar oturma odamın camına hep boya sıçratmışlar boyaya başlıyoruz demediler hiç. adamlar hemen yatak odası ve salon camlarına naylon serdik yapıştırdık yoksa nasıl uğraşıcam işten gelipte boya çıkarmakla. Akşam inşallah okucam kızlar..

Buketciğim ya seni soramadım hiç işlemin nasıl geçti, test günün ne zaman arada denk geliyorum yazdıklarını görüyorum inançlısın bebeklerimi koydum karnıma geldim diyorsun bu çok güzel birşey inanmak başarmanın yarısıdır. Bende bir aşılama yaptırayım bir daha ki aya o maratona giricem ama kışa olacak çünkü burada tüp bebek merkezi çılacak gittiğim hastanede onu beklicem.

7VerenGul / GÜL canım duanı okudum tesbihini çektim inşallah bebişin gelir sağlıklı bi hamişlik yaşarsın sağlıklada babişini kucağına alırsın inşallahh

kızlar benim kırmızılar hala gelmediiiiiii gelmedikce de iyice umutlanıyorum rabbim umutlarımı boşa çıkarmasın inşalah bebiş gelmiştir

Ayyy Allah yardimcin olsun tatlim yaa boya cikartmak berbat biseydir, iste erkeklerin umrundami ki uyuzklar insanbi haber verir yaa.
Ben simdi seninmeryem sureni okuyacagim bu arada unutmadan.okuyunca yine yazarim buraya, abdestim varkenokuyim hemen

Ayy kuşum harika bir haber yaaa hadi insallahh cift cizgi cubugunu gormek nasibulur bize bu ay

iyi akşamlar burcu.yasemine bahsettiğin kaplıca hangisi bende öğrenebilirmiyim?[/QUOTE]

canım özellikle bahsettiğim bir kaplıca yok suyu şifalı olsun temiz olsun yeter. bu hikayelerde bahsi gecen yer afyon sandıklıdaki kaplıcalar, arkadaşlarım oraya gittikten sonra hamile kalmışlar. genelde yumurtalıklarında, vajinal kanalda iltihap olan ve akıntısı olanlar için iyi geliyormuş, bunlar benim duyuduğum şeyler kendim tecrübe etmedim. rabbim nasip edince kaplıcayı vesile eder

Sedacim, meryem suresini okudum senin icin. Allah kabul etsin canim

canım çok sağol Allah senden razı olsun muradını versin İnşallahhh.. Sende başlarsan karar kılıp bende sen regliyken sana okurum canım.. Şimdi oturdum inan ki salonu temizlemesi yerleştirmesi ee batmış hep her yer balkondaki eşyaları da almuştım içeri balkon boyancak diye hadi yine mutfak oturma odası sildim. Eşimle oturma odası camındaki boyaları çıkarmaya uğraştık yalıtımcılar hep batırmış balkona da çok damlatmışlar ama çıkmıyor onlar tiner alıcaz artık. Yarın da mesai var off yaa ne çabuk geçiyor bu haftasonu. Şimdi yemek yiyip duş alıp yatıcam.

arkadaşlar tesbihlerinizi bugün çekebildim, kusura bakmayın, rabbim saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

sedacım meryem suresini okudum Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlı aşılamalar olsun

sedacım meryem suresini okudum Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlı aşılamalar olsun

yaaa çok duygulandım ama ben ya yaseminciğimde okudu benim için Allah sizden razı olsun ne diyim. Tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.. Sen reglim bitince okuyayım dedin ya yaseminde demişti okurum diye. Çok çok sağolunn.. Ben de reglim bitsin devam edicem sadece regl bitene kadar kızlar ki azaldı zaten heralde salı falan bitecek gibi bazen biter gibi oluyor ama devam ediyor belli de olmuyor ama perşembeye kadar bitmesi lazım bitişinde çekiliyor rahim filmi.

ooo bütün kızlar toplanmış

buketciğim kuzucukların nasıllar,iyilermi içeride yaramazlık yapıyorlarmı
yasemin tatile çıkmışsın güzel vakit geçirirsin inşallah, dönüşün muhteşem olsun hadi bakalım bekliyoruz

Bukett buradayken sorayım canım nasılsınn nasıl geçti tüp transferi kaç gün kaldı test yapmana. İnşallah olumlu sonuçlar alacaksın aşılama tutmazsa kışa bende yaptırıcam acıbademe gdiyorum Eskişehir'de kışın orada tüp bebek merkezi de açılacakmnış rahat olacak benim için Ankara'ya gtmem gerekmeyecek çalışıyorum zaten zor izi almak falan. Perşembe rahim filmimi var kasımda da inşallah aşılamaya geçiyorum keşke tutsa ilk seferde zor ama imkansız değil aşılama da şans düşük işte. Bana kalsa direk tüp yaptırırm valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…