Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

off çok komiksin ya hala gülüyorum Allah da seni güldürsün inş
dr eşim tedavi olmadan artık beni istemiyor bu ayda gittim bi daha gitmeyeceğim heralde eşimin değerleri yükselene kadr

ay benimde kovulmaya ihtiyacım var ama benimki tuttu kolumdan bırakmıyo :)))))))

oh ohhhh yandan :89::89::89::118: yüksek yüksweeeeek tepelereee ev kurmasınlaaarrr...

canım hadi bakalım ALlah rasgetirsin inşallah gönlüne göre bişeyler bulursun
geldim canım kot aldım bi tane tshirtlere eşim pek sıcak bakmıyodu ama bulsam alcaktı bulamadım nette beğendiklerim vardı alırsın dedi

keşke sen doktor olsaymışsın.. ne güzel sana gelen hastaları hayydeee sen sağ ben selamet der herşeyi hızlı hızlı halleder bir sürü de hastanın yüreğine umut serperek gönderirdin..

geldim canım kot aldım bi tane tshirtlere eşim pek sıcak bakmıyodu ama bulsam alcaktı bulamadım nette beğendiklerim vardı alırsın dedi

hoşgeldin dünürüm, ohhh iyi günlerde giyin inşallah, hemen internetten bak ve siparişini ver ozaman bak, sonradan fikri mikri değişir
bu arada gelinimin bedeni uzamaya başlayacakmış bak ben sana diyorum bu kızın niyeti manken olmak, ama biz mutaassıp bir aileyiz ancak tekbir, armine filan gibi yerlerde manken olabilir bacağını göğsünü açmadan

keşke sen doktor olsaymışsın.. ne güzel sana gelen hastaları hayydeee sen sağ ben selamet der herşeyi hızlı hızlı halleder bir sürü de hastanın yüreğine umut serperek gönderirdin..

ayy keşke yaa, ben hakkaten böyle coşturucu bi mesleğe girseydim çok başarılı olurdum, ama napalım bende topiğimi coştururum ama şaka biyana hakkaten aynen öyle dediğim gibi olacak.
Bircan ne oldu acaba bugün olacaktı gelmedimi daha yavvv???

bizde muhafazakarız canım höytt açamaz hiçbiyerini.. şaka bi yana bugün kuyruk sokumu üstü bele yakın bi sancı var genişliorum galiba kız hamile pantolonunu bile 36 beden aldım düşün o bile bol gibi nolcak benim halim

ayyy hayatımda hiç 36 beden giydiğimi hatırlamıyorum senle dünür olunca sen karşımda incecik giyersin entarilerini (tabi ozamana yaşlanmış olucaz ya, patiska desenli robadan pileli elbiseler giyinicez) tiril tiril gezersin, bende yerimden zor kalkan, oturduğu yerde 40 tane yemek yapıp hiç kalkmadan da yiyen bir dünür olurum
gelinim bana hizmet eder sağolsun, hayırlı gelinim benim

hep kız kız dion ya erkek olursa ben alırım artık senin kızı

hep kız kız dion ya erkek olursa ben alırım artık senin kızı

ayy sorma, ozamanda benim kız sana hizmet eder canım, herşey karşılıklı, ama senin gibi bir kayınvalidesi olacağı için şimdiden kızımda olsa oğlumda olsa şanslılar yani hoşsohbet tatlı dilli neşeli oh ne güzel

aynen canım sende öylesin sağol canım benimmm

kızlar ben hazırlanıyorum çıkma saati yaklaşıyor zaten iş güç yok, inşallah bayramdan sonra hayırlısı ile açılır yaa.
bircan gelince selam söyleyin benden onu merak eder vaziyette gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…