- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.641
kızlar günaydınnn.. mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün olsun inşAllah.
Kızlar günaydınn, bugün yoğun olacağım onun için şimdiden yazıyorum.
sedacım ALlah yolunu açık etsin, inşallah aşılamaya gerek kalmaz canım benim.
kadercim bende bekliyorum bugün yarın bakalım olmadım ama testte de birşey çıkmıyor yani ne bileyim Allahın dediği olur işte üzülsekte sevinsekte bişey değişmiyor sallamamak lazım aslında...
Bedriyecim de gelmiş, bircanı görsünde ilham alsın bak ne güzel hsg çektirecek kurtulacak bugün. darısı başına kuşuuuummmmm
evvettt çektirdim kurtuldum ya ohh çok şükür kabusum olmuştu. çok şükür temizde çıktı darısı bedriyenin başına
günaydın kızlar mutlu, huzurlu ,umutlu günler...
ayy keşke yaa, ben hakkaten böyle coşturucu bi mesleğe girseydim çok başarılı olurdum, ama napalım bende topiğimi coştururumama şaka biyana hakkaten aynen öyle dediğim gibi olacak.
Bircan ne oldu acaba bugün olacaktı gelmedimi daha yavvv???
evet canım anestezisiz çektirdim aslında anestezi istemiştim ama dr çekmem dedi gerek gördüklerine anestezi veriyormuş. kanamam oldu evet hemde kahverengi değilde baya kırmız adet kanaması gibi ama spekulum takılı nerdeyse 1 saat bekledim. takan kız spekulumu çekeyim dr gelince takayım dedi yok dedim zaten öncesindede 2 defa çıkarıp takmıştı. aslında yaseminin dediği gibi anesteziye gerek yokmuş benim şansızlığım o halde dru beklemekti. birazda ilacı verirken ağrım oldu ama bir kaç tuş şeklinde kısa kısa verdiler yani çokda önemli değil. bedriyecim burdan sana da sesleniyorum sakın korkma kulaktan dolma bilgilerle korkuyoruz ama hiç gerek yok sakında vazgeçme bak gidip çektirceksin ve okadar kaçtığına pişman olacaksın tamam mı tatlımgözün aydın canım. Anestezisiz mi çektirdin nasıl geçti. Önemli olan temiz çkması bak çekildikten sonra şansta artıyor değerlendir yanii. sende de kanama oldu mu ya bende birkaç gün koyu kahverengi kan gibi akıntı oldu geçti ama ağrı sızı hiç olmadı kalktığımda hiç çekilmemiş gibiydim.
Güanydınnn İnşallah canımmm cümlemizee..
evet canım anestezisiz çektirdim aslında anestezi istemiştim ama dr çekmem dedi gerek gördüklerine anestezi veriyormuş. kanamam oldu evet hemde kahverengi değilde baya kırmız adet kanaması gibi ama spekulum takılı nerdeyse 1 saat bekledim. takan kız spekulumu çekeyim dr gelince takayım dedi yok dedim zaten öncesindede 2 defa çıkarıp takmıştı. aslında yaseminin dediği gibi anesteziye gerek yokmuş benim şansızlığım o halde dru beklemekti. birazda ilacı verirken ağrım oldu ama bir kaç tuş şeklinde kısa kısa verdiler yani çokda önemli değil. bedriyecim burdan sana da sesleniyorum sakın korkma kulaktan dolma bilgilerle korkuyoruz ama hiç gerek yok sakında vazgeçme bak gidip çektirceksin ve okadar kaçtığına pişman olacaksın tamam mı tatlım
evvettt çektirdim kurtuldum ya ohh çok şükür kabusum olmuştu. çok şükür temizde çıktı darısı bedriyenin başına
geçmiş ılsun..spikülümden değilde belki o kanulden öyle hissetmişsindir.. okanul denilen inci çubuk sayesinde çok azda olsa bi yapışıklık varsa fiziksel olarak açılmış oluyo..neyse atlatmışsın en azından..bat ne zaman??kızlar dün aşılamam yapıldı.çok canım yandı çok bağırdım o spekülüm ne kadar can yakıyormuş be.çok kastım kendimi valla oldumu bilmiyorumm
Ben çok üşüyorum kızlar ya okulda dün daha inceydi üzerim kısa kollu gömlek inceden ceket vardı bugün triko giydim ama yok üşüyorum ayaklarım ve sırtım özellikle ee bu havada da bot giyemem ya. Neyse yanıma da kalın bişiler alayım bari giderken birkaç triko almıştım vakuma koymadığım ayırdıklarımda vardı vakum açmayayım şimdi buruşmuştur onlar birde onlardan ütüleyemem eşimde uzun kollu gömlek giyecek zaten yeter zaten 3. günü gelicez yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?