Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasemin, Kader, Tuğba, Tuba, Gül, Bedriye, Özlem, Buket, Bircan, Sündüz, Zeynep, Çiğdem, Nhan.

Hepinizin tesbihlerini çektim arkadaşlar Allah kabul etsin. Ben çarşamba sabah yola çıkıcma yarında çalışıyorum malum işten gelince de hazırlık falan vakit bulamam diye çektim kalan herkesin birden. Yarın işyerinde müsait olursam yazarım zaten hoşçakalın derim.

Bu arada yumurtlama akıntım geldi çok sevindim sanırım 21. gün yumurtlama olacak bugün 19. gün genelde öyle oluyor o zaman 35 günde regl olurum ve aşılamaya geçebilirim gibime geliyor kasımda ama bakalım kısmet tabii öyle tahmin ediyorum sadece yine de yarın akşam bir çalışma olsun diyoruz tabii bavul hazırlığı falan derken vakit bulursak. Hazır memlekete gitmeden akıntı görmüşken denemek lazım belki aşılama olmadan tutar dicemm ama nerdeeee.. Eğer ki çalışma olur ve tutarsa aşılmaya gerek kalmadan, bana çok dua ettniz buradan aşılamaya geçecek olan kim olursa iğnelerimi bedava gönderirim kullanır bnu canı gönülden söylüyorum canlarım...

herkese hayırlı geceler ben gece kusu gbıyım yasemın cnm bende umıt yok bu sabah benım kor olası kırmızılaar geldıbu sefer 27 oldu anlamadım ben bunu artık bı doktora gdeyım bayramdan sonra nezamn adetım bılmıyom esımde aksam gelmış oldun mu dıyo bende ewt tuh dıyo olmuyo sanırım bızım artık zorlamıcam kendımı

Kızlar günaydınn, bugün yoğun olacağım onun için şimdiden yazıyorum.
sedacım ALlah yolunu açık etsin, inşallah aşılamaya gerek kalmaz canım benim.
kadercim bende bekliyorum bugün yarın bakalım olmadım ama testte de birşey çıkmıyor yani ne bileyim Allahın dediği olur işte üzülsekte sevinsekte bişey değişmiyor sallamamak lazım aslında...

Valla canım bakalım bu akşam olabilirse yanii. Daha çarşıya gidicem akşam birkaç bişi daha almam lazım unutmuşum sonra evde bavul hazırlancak epilasyon yapıcam bacaklarıma, duş alıcam tırnaklarıma manikür yapcam ıje sürcem kuaföre gitmeye zaman bulamadım ki hastasonu yaptırcaktım ne güzel artık halim kalırsa olcak ama yumurtlama olduğunu bilmekte güzel. Tabii iğnelere başlayınca muhtemelen daha erken çatlayacaklar uyarıldığı için ben klomen kullandığımda da 14. gün çatlamıştı.

evvettt çektirdim kurtuldum ya ohh çok şükür kabusum olmuştu. çok şükür temizde çıktı darısı bedriyenin başına

gözün aydın canım. Anestezisiz mi çektirdin nasıl geçti. Önemli olan temiz çkması bak çekildikten sonra şansta artıyor değerlendir yanii. sende de kanama oldu mu ya bende birkaç gün koyu kahverengi kan gibi akıntı oldu geçti ama ağrı sızı hiç olmadı kalktığımda hiç çekilmemiş gibiydim.

günaydın kızlar mutlu, huzurlu ,umutlu günler...

Güanydınnn İnşallah canımmm cümlemizee..

İlk defa bir salı gününü seviyorum hafta başı olmasına rağmen mutluyum nedenn çünkü yarın arefe ve tatil ve memlekete gidiyorum anneannemin dedemin toprağına ve teyzemleri ve annemi kardeşimi yeğenlerimi dayımları görücem vee tabikiside teyzemin mibik torununu mıncırcaamm..

yasemincim dün 3.5 gibi gittik hastaneye saat 8 di evdeydik dr çok yoğundu hsgnin çekildiği yere indik biraz bekledim beni hazırladılar ve neredeyse 1 saat dru bekledim hemde o spekulum denilen aletle. neyse çok şükür dr geldi çekti gitti sonra doktorun yanına çıktık bekleyin dedi 1.5 saat kadarda onu bekledik ben muayene eder zannediyordum etmedi adet kanamalıyken etmem gerekiyor şimdi etsemde bir işe yaramaz dedi önümüzdeki ay adetimin 2. günü gideceğim duruma göre ilaca başlayacağız

evet canım anestezisiz çektirdim aslında anestezi istemiştim ama dr çekmem dedi gerek gördüklerine anestezi veriyormuş. kanamam oldu evet hemde kahverengi değilde baya kırmız adet kanaması gibi ama spekulum takılı nerdeyse 1 saat bekledim. takan kız spekulumu çekeyim dr gelince takayım dedi yok dedim zaten öncesindede 2 defa çıkarıp takmıştı. aslında yaseminin dediği gibi anesteziye gerek yokmuş benim şansızlığım o halde dru beklemekti. birazda ilacı verirken ağrım oldu ama bir kaç tuş şeklinde kısa kısa verdiler yani çokda önemli değil. bedriyecim burdan sana da sesleniyorum sakın korkma kulaktan dolma bilgilerle korkuyoruz ama hiç gerek yok sakında vazgeçme bak gidip çektirceksin ve okadar kaçtığına pişman olacaksın tamam mı tatlım

İyi olmuş bitmiş gitmiş işte çok şükür zaten anesteziden sonra bir sersemlik uyku hali oluyor çok rahat ettim o an ama sonra iki gün baş ağrısı çektim. Ama dr öyle uygun gördü benimde.

Ben çok üşüyorum kızlar ya okulda dün daha inceydi üzerim kısa kollu gömlek inceden ceket vardı bugün triko giydim ama yok üşüyorum ayaklarım ve sırtım özellikle ee bu havada da bot giyemem ya. Neyse yanıma da kalın bişiler alayım bari giderken birkaç triko almıştım vakuma koymadığım ayırdıklarımda vardı vakum açmayayım şimdi buruşmuştur onlar birde onlardan ütüleyemem eşimde uzun kollu gömlek giyecek zaten yeter zaten 3. günü gelicez yaa..

kızlar dün aşılamam yapıldı.çok canım yandı çok bağırdım o spekülüm ne kadar can yakıyormuş be.çok kastım kendimi valla oldumu bilmiyorumm

kızlar dün aşılamam yapıldı.çok canım yandı çok bağırdım o spekülüm ne kadar can yakıyormuş be.çok kastım kendimi valla oldumu bilmiyorumm
geçmiş ılsun..spikülümden değilde belki o kanulden öyle hissetmişsindir.. okanul denilen inci çubuk sayesinde çok azda olsa bi yapışıklık varsa fiziksel olarak açılmış oluyo..neyse atlatmışsın en azından..bat ne zaman??

canım kadınların en çok ayaklarına dikkat etmesi gerekiyor, ayaktan soğuk alınca her hastalık gelir Allah muhafaza. ben bir haftadır bot giyiyorum bizim buralar daha soğuk. ikkat edin kızlar kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…