Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben sadece 14.gün gittim başka çağırmadı ogün akşam temas dedi 5 gün gün aşırı okadar

anamm senin doktorunda pek relaxmış benimki çok detaycı, heralde tüm gidişatı kontrol edecek heralde ki 3. günden itibaren 2 günde bir geleceksin dedi. yabancı olsa para için çağırıyor derim ama yok detaycı ondan çağırıyor , neyse benimde içim rahat eder gidicez napalım, şu okunan ezanlar yüzüsuyu hürmetine hayırlısıyla birdaha doktora gitmeye gerek kalmadan kendiliğimizden hamile olalım inşallah Allahımmmm aminnn

owwwww seninkide çok çagırmış benimki 2 yumurta takibi için 150+150 alcaktı daha fazla çagırırsa ücretsiz demişti aman çagırmasın zaten bu ay çok para harcadım koca bileniyo DD

Bedriyecim de gelmiş, bircanı görsünde ilham alsın bak ne güzel hsg çektirecek kurtulacak bugün. darısı başına kuşuuuummmmm

hadi hayırlı olsun aaaa gitmezsen senin hakkında ne düşünürler düşünsene gülerler sana :)))))) ben hep böyle düşünür kendimi zorlarımda o açıdan yazdım :))))

ayy kızlar ya çok ağlayasım var işyerindede tek kalamadım ki gidip bi ağlayıp geleyim.. bu arada rahim filmi için saatimi değiştirdim. ptesi tatil ya salı işe gelmeden gitmem gerekiyordu öyle olmasın diye 15,30 a aldırdım saatimi.. girdim artık bu yola. Allah utandırmasın. ben hep dua ettim kızlar Allah ımbeni gönderme gerek kalmasın filme falan diye ama nafile. bende o zaman alayım dedim inşAllah hayırlı sonuçlarla karşılaştırır mevlam. Yaseminim yaa çok sağol. meleğime bak ne tatlı yazmış gülerler sana diye. gidicem inşAllah. kızlar benim Allah nasip ederse kasım ayı herşeyim netleşicek 9 kasımda genetik sonuçlarımızı alıcağız, rahim filmini zaten 30 ekimde çekileceğiz. inşAllah mevlam iyi haberler almayı kısmet eder. hepimize bizede. inşAllah.

owwwww seninkide çok çagırmış benimki 2 yumurta takibi için 150+150 alcaktı daha fazla çagırırsa ücretsiz demişti aman çagırmasın zaten bu ay çok para harcadım koca bileniyo DD
anammmmm o iş için öyle paramı isteniyor bende diyorumki heralde birkaç gidişte bir 15 lira bi muayene ücreti veririrm okadar diye düşünmüştüm hakkaten hiçte sormadım he bendeki kara cahilliğe bak

canım, benim maceralı bir film olmuştu dr anlayamamıştı uzmana sorucam demişti, tıkalı gibi görünüyor demişti, ben bi mors olmuştum,akabinde hastane çıkışı kayınpederim aramıştı hemen oraya gitmemiz gerekiyordu birtürlü ağlayamamıştım, eşime diyordum ki eve gideyim bak nasıl ağlıycam varya susturamayacaksın beni demiştim, tutuyorum kendimi haaa diyordum, yutkunup duruyordum. ama ne oldu korktum ağladım zırladım, çok şükür açıkmış sorun yokmuş, korkumdan 1 hafta boyunca dr u bile aramadım nasılsa tıkalı diyecek benim moralimi bozacak diye, çıkan sonucu bile sormaya korkmuştum, ama 1 hafta sonra bi cesaret arayıp sorunca, dr da sorun yokmuş yasemincim deyince, e-5 in üzerindeki üst geçitte ağlamaya başlamıştım sevinçten bu seferde

aminnnnnnnnnnn cümlesine inş..

aminnnnnnnnnnn cümlesine inş..

Yasemin ya şu durumumda bile güldüm ya Allah senide inşAllah tez hayırlı vakitlerde kahkahalarla güldürsün. canım benim yaa.. kıyamam sana ben.. sende anestezi almadın sanırım değil mi? gidicem çektireceğim kısmetse. ya ne dicem acaba rahim filminden sonra korunucak mıyım o ay? Amaann çektirdimde korunmam eksikti benim..

Melek Allah kabul etsin inşAllah.

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım,kaç gündür giremedim memlekete gideceğiz, hazırlık falan yapıyorum güya ama kafam çok karışıyo daha tam hazırlanamadım
benim dr da ayda 2 kere çağırıyor 3.günde ve 14 veya 15.günde

kızlar tesbihlerinizi okudum Allah ım kabul eder,inş artık hepimizin bebeği olur,bazen olmasa olmaz dünyanın sonu değil ya diyorum,herkesin çocuğu olacak diye bi kural yok,kendi kendimi teselli ediyorum Rabb im herşeyin hayırlısını versin inş hepimize

kuşum aminn inşallah hepimizin 32 dişi görünecek kadar sevindirsin hayırlısıyla rabbim
evet anstezisiz çektirmiştim korkulacak bişey yok gidip yatıp 10 dk sonra kalkıcaksın, korkma, bak benimki sancılı geçtiği halde korkma diyorum, sonuçta ölüm yok ucunda birkaç dakika süren bişey, ferah tut kalbini. zaten dr söyler birkaç gün ilişki yapmayın , birkaç gün kanaman olabilir normal der, eğer birkaçgünden sonra kanama devam ederse görüşelim diye uyarır seni. aşşağıdan mikrop kapmayasın diye bi fitil verir, bide ağrı kesici ilaç verip yollar. olacağı işte buuuuuu...
1-2 gün lekelenme gibi hafif kırmızı gelebilir haliyle içerde bi olaylar gerçekleştiği için tabi, ondan sonra temizsin sen sağ ben selamet

aa canım ben seni gittin sanmıştım şimdi görünce sevindim he
sende mi yumurtlama takibi oluyorsun canım? beni niye 2 günde bir çağırdı arkadaş bu ne ya, herkes 1-2-3 kere gidiyor benim ne farkım var, heran yumurtlama potansiyeli olan birine mi benzetti beni acaba doktorum "anamm bu kız yımırtladı yımırtlıycak gıdaaaaaakk" gibi düşünüyor heralde

herkese mrb
BİRCAN, SÜNDÜZ,ZEYNEP, ÇEĞDEM, NİHAN VE SEDA TESBİHLERİNİZİ ÇEKTİM. Allah yerine ulaştırsın..bayram araya giriyo diye toptan çektim..hakkınızı helal edin..kendinize iyi bakın..herkes bana nakkını helal etsin..

Allah kabul etsin canım benim, bende diyorum bu kızın sesi çıkmıyor ammada tepeden izledi durdu bizi diyorum içimden, meğerse tesbih çekiyormuuuş.
Helal olsun kuşum, sanki bidaha gelmeyecekmiş gibi niye öyle dedin beeee

off çok komiksin ya hala gülüyorum Allah da seni güldürsün inş
dr eşim tedavi olmadan artık beni istemiyor bu ayda gittim bi daha gitmeyeceğim heralde eşimin değerleri yükselene kadr

off çok komiksin ya hala gülüyorum Allah da seni güldürsün inş
dr eşim tedavi olmadan artık beni istemiyor bu ayda gittim bi daha gitmeyeceğim heralde eşimin değerleri yükselene kadr

amin canımmm, ah şu ettiğiniz güzel dualar , dua kapılarının açık olduğu ana denk gelir inşallahta güldürür ALlah beni ve hepimizi.
sen şu saraçoğlunun kürlerine sonuna kadar güven ve ilaç gibi uygula kesin faydasını göreceksin bak.

evet ya nerdesin neden ugramıyosun yanımıza cık cık cık helal olsun ayrıcada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…