Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok o işleri bitirdim sekerim sadece koltukların çekecem oda laminant olunca kolay çekiliyo zaten

doğru valla o iyi oluyor, cart curt çek gitsin
ayy nasıl tatlı bir uykum var bi uyumak için şuanda 20 lira verirdim herhangi birine
üff yaa bide adet olmayıp hamile olsam ne güzel olur, okadar uğrştık yaa ALlahım boşa çıkartmasa bari ne diyim...

canım sıkılıyoooooorrr... kimse yokmuuuuuu.... sesimi duyan yokmu......
Ben galiba öğleden sonra pazartesi sendromuna girdim, kafa geç çalışıyor bende sanırım

bu arada kendi kendine de konuşana deli derler biliyorum

Son düzenleme:

allah gönlüne göre versin canım bnim benimde uykum var sabah namazdan sonra yatmadım şidide uykum eldi valla alt tarafta bişey oluyoda hayırlısı kırmızılar gelmiştir. inş.

allah gönlüne göre versin canım bnim benimde uykum var sabah namazdan sonra yatmadım şidide uykum eldi valla alt tarafta bişey oluyoda hayırlısı kırmızılar gelmiştir. inş.

amin canımın içi hepimize hayırlısını versin inşallah.
benimde bilinç altım hep altımda bakalım ne olacak eve gidince uyuycam yaaa, öğlen çeğrek ekmek döner ve ayran içtim çok fena abartmadım yemek işini çok şükür. zayıflamam lazım zayıflamam lazım... bayram için kendime kırmızı bir ceket aldım, altına siyah etek giycem, seda'dan esinlendim
sen ne yaptın bayramlık işini ne giycen?

hiç canım istemiyo valla bayram mayram allah günah yazmasın kimselere gitmekte istemiyorum uydurcam evden biseyler
aaa kız o ne iğnesi ki?? 1 tanemi alınıyor yoksa birkaç tane mi? bide ssk dan mı alıyorsun yoksa ssk yokta kendiliğinden mi alıyorsun bu fiyat?

hiç sorma yasemin klomene aşırı tepki verdigin için yumurtalıklar riskli gruba giriyomuşum bu sebepten igneye başladı doktorum ama kararsızım açıkcası 37,5 ml vurcam hergün 1 kutusu bu fiyat allah daha çok kullananların yardımcısı olsun ne diyeyim ssk karsılamıyo özele gittigim için

Son düzenleme:

aynen canım hevesten değilde işte millete karşı ayıp olmasın diye bende aldım, yoksa hevesim yok eskisi gibi. özellikle beni zayıf ve göbeksiz gösterecek olmasına dikkat ettimki , artık şu "hamilemisin" soruları ile karşılaşmiyim diye, geçen bayram pileli bişey giymiştim herkes zaten sormaya yer arıyor uyuz insanlar, bu bayram o kör gözleriyle görsünler bişey olmadığını!!!

canım benim varya sende aslında bi sorun yok, senin yani birtek şeye ihtiyacın var, ama nedir bilemiyorum , inşallah o vesile bu iğnedir ve olur, çok şükür bir problem, bir engel, bir imkansızlık yok, sen gerçekten sebepsiz bekleyenlerdensin.
İnşallah çok bekletmeyecek rabbim seni ben öyle umut ediyorum. bide hep aklıma bizim eski topikteki burcu geliyor, hani demişti ya, hamile kaldığı ay, hoplamış zıplamış, temizlik yapmış, perdeleri asmış, meğersem hamileymiş, şimdi bizlerde böyle dikkat etmeyince olacak gibi geliyor bana nedense hep.

çok güldüm yorumuna, inşallah öyledir. ne tırsak oldum ben ya. evet yasemin çekilip kurtulacam nedir bu yahu kaç aydır aklımda bitsin artık.

tatlım doymuyosun uykun var bunlar neyın habercısı accep hadı hayırlısı:) bayram gırmeden bı kan testı yapsaydın ya kız

evet bu aya kadar sebepsizdi klomen içtim adet olamıyorum ya hiç olmazsa korkuyorum açıkcası çokmu istekli davrandım dua ederken haddimi aaşan seylermi söyledim bilemiyorum rabbim beni birde bu sekilde sınamasın ne diyeyim

tatlım doymuyosun uykun var bunlar neyın habercısı accep hadı hayırlısı:) bayram gırmeden bı kan testı yapsaydın ya kız
canım valla bizim ordaki sağlık kabinindeki adama rezil oluyorum her seferinde utancımdan yaptırmıyorum
dur bugün olmazsam sabah bi çiş testi yaparım, eğer bi silik çizgi filan çıkarsa kan yaptırırım, sonra zaten olmazsam bayram girecek araya Allaha emanet bi nöbetçi tahlilci arar dururum

canım senin adet düzensizliği vardı dimi, şu hayıt suyunu her sabah içsen bişeyciğin kalmaz , yok günüm geçti yok olmadım stresi filan olmaz, olacağın günü de bilirsin 28 günde bir gıt gıt gıdaaak diyip adetini oluverirsin

hayırr ben düzensiz deilimki her ay 26-27-28 günde bir olurum ben hiç gecikmezdi bile umutlandırmazdı yani beni bu durum korkutuyo işte beni ya düzenim bozulduysa

Bedriyecim de gelmiş, bircanı görsünde ilham alsın bak ne güzel hsg çektirecek kurtulacak bugün. darısı başına kuşuuuummmmm

kızlar eğer vazgeçmezsem gitmemezlik yapmazsam rahim filmi için randevu aldım. 30 ekim 9,30.. şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. anestezi olmayacak. netde araştırdım çok iyi bir yer var ist da orası ama anestezi vermiyor. Hakkımda hayırlısını versin inşAllah mevlam.

ah canımmm hepimiz aynı yoldan geçtik korkmaaaa hiçbişey yok bunda, anam anam siz nasıl ana olacaksınız yarabbim, kız incecik bişey git yat 10 dk sonra kalk

hadi hayırlı olsun aaaa gitmezsen senin hakkında ne düşünürler düşünsene gülerler sana :)))))) ben hep böyle düşünür kendimi zorlarımda o açıdan yazdım :))))

Nazan'cım seni yumurtlama takbine almıştı doktor dimi, kaç günde bir çağırmıştı bide adetin 3. gününden itibaren mi çağırmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…