Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım benim çok tatlısın yaaa.. ben senin daha anlatmalarından anladım canım benimm sen çok iyisin maşaAllah. sabırlısın belli ki.. o hemşirenin dediği hastalardan biri sanırım benim ama ben dokunduruyorum taktırıyorumda sonrada sabit şuana kadar hiç kalamadım.. ama kalırım heralde :)) kalıcam bu sefer diyorum kalamazsam zaten çekemeden beni sepetlerler.. bu seferde hem paramız gider, hem çektiremediğimle kalırım. çektirebilirim inşAllah Allah ın izniyle. bu arada bende demiştim tüpler tıkalı olsa gebelik oluşmazdı diye ama.. o filmde dediğin gibi yapışıklığı da kontrol ediyorlarmış. birde rahim yapısı önemliymiş düşük yapanlarda. bizde dahaçok onu kontrol ediyorlarmış. Allah korusun yapısal bozukluk mu varda düşük yapıyorum diye.. ya bence varya benim sıkıntım psikolojik. bence ben o yüzden düşük yapıyorum çünkü çok korkuyorum. kese oluşmıcak diye, kalp atışıu olmıyacak diye. düşürücem diye. genetik doktoruda dedi sen gebelikte hangi korkuyu yaşarsan o durumun oluşmaması için salgılanan hormonu tüketiyor beynin dedi. dolayısıyla sen böyle yaptıkça bebekler gider dedi.. ben tüm testlerimi tamamladıktan sonra zaten eşime diyorum ki sanırım beni psikiyatriye göndericekler :)) ya dış gebelik, düşükler derken iyice dengem şaştı.. Allah beterinden korusun hepimizi inşAllah.

tatlım ben de özelde çekildimde anestezili 250 demişlerdi ben anestezisize 75 verdim seninkiyle aynıymış sanırım. evet ya sömürüyorlar resmen bizimki yine iyi

Kızlarr ya bendne yumurtlama akıntısı geliyor bariz şekilde dün akşam geldi bugünde gittim geliyor hala daha yoğun bugün geçen ayda öyle olmuştu akşam ve öbür gün gelmişti. Şimdi çalışma olsun istiyorum eşimde çok işin var diyor. Daha çarşıya gidicez bavul hazırlancak banyo bilmem ne. Bakalım razı etmeye çalışıcam. Bilsem akıntının geleceğini her işimi haftasonu bitirirdim yaa.. Geçen sefer daha geç gelmişti bayrama denk gelecek yumurtlama sandım ben. Aşılamadan öncede bir kere normal deneyelim istiyorum ama kısmet.

canım benim o senin tatlılığın teşekkür ederim bak taktırabildikten sonra geriside gelecek inşallah temiz çıktı haberini alıp rahatlayacaksın. evet her şey psikolojik aslında kendi kendimiz hasta ediyoruz mesela ben daha adet olur olmaz düşünmeye başlıyorum acaba bu ay yumurtalarım büyüyecekmi çatlayacakmı hep aklımda oluyor. ne kadar rahat insan tanıdıysam hepsinin çocuğu var. belki saçma gelecek ama daha ben bekarlığımda düşünürdüm adetlerim düzensiz ya çocuğum olmazsa diye ortada fol yok yumurta yok her şeyi kendimize dert ediyoruz

tatlım yola nezaman çıkıyorsunuz.

tatlım yola nezaman çıkıyorsunuz.

Yarın sabah erkendne çıkıcaz canım yollar kalabalık olur diye. Annemde dayımlarla İstanbuldan gelecek dayım yarın öğleye kadar çalışacağı için geç çıkacaklar gdeyimde teyzeme yardım edeyim dedim. O yüzden bir bu akşamım var ters zamana geldi ama vardır bir hikmeti diyorum geçen ay daha geç gelmişti ve geçte regl oldum tabi şimdi tam zamanında geldi döngüm 35 gün benim zaten normali, 21. günde yumrtlamam olur 19. gün akıntı görürdüm aynen öyle oldu aylardır ilk defa döngüm düzeldi gitmeden akıntıyı gördüm ya değerlendirmem lazım diyorum. Rüyamda da kaçtır gebe görüyorum zaten kendimi. Olmasa da değerlendirmiş olayım yaa.. zaten aşılamaya geçicem.

kızlar benim gebelik maceram geçen sene aralık ayında başladı dış gebelikle.. aralık ayının 15 inden sonra hergün nerdeyse gözümde yaş vardı.. sonra o gebelik müdahaleye gerek kalmadan sonlandı.. sonrasıda malum düşükler başladı.. bu senede yeni bir Aralık ayı geliyor ve ben Rabbimden diliyorum ki inşAllah geçen sene oluşamayan gebeliğim -gebeliklerim inşAllah bu aralık ayında hayırlısıyla başlar ve sağlıklı bir evlat nasib eder bize.. Allah bu yolda uğraşan herkeslere nasip etsin. bizlerede.. bu bir yıldır rahatça ağlayabildiğimi gördüm, çok çok duygusal olduğumu anladım. içimde tarifsiz korkularla başedemediğimi, ama zamanın herşeyi sildiğini, Rabbimin zamanı bize sabır niyetine ilaç gibi verdiğini, biz kendimizi ne kadar ypratırsak yıpratalım herşeyin olucağına vardığını, umutların aslında hiç bitmediğini, gerçektende kişiyi ayakta tutan aslında o umut parçacıkları olduğunu, Duaların gücünü, insanın imanıyla - imansızlığı arasındaki ince çizgiyi, Allah ın verdiği derdi, Allah ın yarattığı kullara anlatırken boynumun büküldüğünü, herşeyin sorumlusunu kendim olduğunu düşünerek, günlerce belki haftalarca algımı kapatıp kendi kendimi yiyip bitirip ezdiğimi gördüm. bir bebeğin oluşumunun gerçek bir mucize olduğunu, aslında hiçbirşeyin göründüğü kadar kolay olmadığını, çok çok cahil olduğumu, ama cahilliğin belkide gerçek mutluluk olduğunu öğrendim, anladım.. Allah bizleri beter acılardan korusun. Bu bebek konularında gerçektende daha fazla bilgiye ihtiyaç kalmasın inşAllah. Hepimize tüümm dileyenlere, bizlerede Rabbim Hayırlısıyla, sağlığıyla, huzuruyla, aklıyla, hayırlı bir evlat nasip etsin. Bu mübarek bayram öncesinde Allah herkesin herşeyi gönlüne göre versin. Kesilen kurbanları kabul etsin. yollara çıkacaklara hayırlısıyla yuvalarına dönmeyi nasip etsin. TEst yaptıracakları hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın.. iyi bayramlar.. hepinize ayrı ayrı sarılıyorum ve hepinizi çok seviyorum. Yüreğinize sağlık.

Bir de rahim filminden sonra gebe kalan çok insan var bir sorun olmasa bile kanallar ilaç sayesinde temizlendiği için şans artıyormuş ki bu çok bariz soldam yumurtlama olacağını hissettim birkaç gündür daha bariz hissediyordum byümesi ile alakalı sanırm nitekim akıntıyı da gördüm filmden dolayı belkide bu kadar net hissettim kısmet tabii ümit bağlamuıyorum ama her şansı değerlendirmek lazım. Kısmetim normalse normal olur aşılamaysa onunla olur.

madem sabaha çıkacaksınız eve gider gitmez halledin işinizi, sonrada sen kendi işlerine bakarsın zaten ayda 2-3 defa şansımız var oda yumurtlayabilirsek bak madem akıntıların gelmiş bu şansı değerlendir. benimde hep düzensiz olurdu gecen ay tam zamanında oldum tabi ben geç yumurtlarım diye düşünüyordum bi ovulasyon testi yapayım dedim baktım 2 çizgi çıktı nasıl sevindim sangi gebelik testi yapmışım gibi sen de bir test alsana yasemin bir sitenin adresini vermişti. internetten aldım baya da ucuzdu valla bizim gibi düzensizler için çok iyi oluyor. inşallah rüyan hayra çıkar ve gerçek olur

seninde yüreğine sağlık..iyi bayramlar..

canım ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun, ne güzel anlatmışsın kendi hayatını ve her birimizin hayatını anlatmış olmuşsun. asıl senin yüreğine sağlık Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür evini çocuk sesiyle şenlendirir inşallah

öyle olacak artık eşime ne oluyorsa o yapacak işleri sanki ne işin var ki ben hallederim dedim hem trene otobüse yetişmicez ki kendi arabamızla gidicez gideceğimiz yer ev bi saat geç çksak ne olur yanii. Geç yatsam ne olacak. Bende ovulasyon testi var canım zamanında çok kullandım sonra ara kanama falan oldu ya yeni yeni düzene girdi kalmıştı elimde ama yapamam çünkü çayfalan içtim sıvı aldım çok birde lavaboya gittim en az 3 saat gitmemek lazım onu yapmak içn zaten yapsam da koyu görsem bile gidiyorum bu akşamdan sonra bir daha ancak bayramın 3. günü dönersek o zaman değerlendirebilirim anlamı yok yani..

Canı benim duygulandırdın beni yaa.. Hayatta herşeyin bir nedeni vardır herşey neden sonuç ilişkisine bağlanır bana göre ve birşey olmuyorsa ya daha hayırlısı olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir bu böyle bu felsefeye inanırsak heşey daha rahat olur bizim için. Biz elimizden geleni yapalım gerisini Yaradana bırakalım elimizden zaten kul olarak daha fazlası gelmez isyan etmek bize zarar verir daha çok zamana bırakmak en iyisi mutlaka yolumuz açık olacak elle tutulan hiçbir sorunumz yok ki bizim neden olmasın. Zor yoldan olacaksaöylr olsun bu zaman zarfında hiç etmediğim kadar dua ettim Rabbime yaklaştığımı hissettim. Duaların için çok teşekkkürler. Rabbim gönlündekini versin İnşalah..

tatlım hepımızın duygularına tercuman olmuşsun rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın ınsallah

Kızlarr ben birazdan çıkıcam. Akşam giremem. Yarın sabahtan çıkıcaz yola. Hepinizin kurban bayramını kutluyorum. Hayırlara vesile olsun hepimiz için İnşallah.. Sevdiklerimizle birlikte ağız tadıyla güzel bir bayram geçirelim stresten sıkıntıdan uzaklaşalım. Bol dua edelim. Kendimize çok iyi bakın dönüşte güzel haberler alırım umarım ki.

iyi yolculuklar iyi bayramlar......

herkesin tesbihini çektim, bitti. Allah kabul eylesin. yarın bol bol dua edelim.inşallah oruç da tutalım. çok hayırlı bir gün.
ALLAH RAZI OLSUN canım RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
kızlar dün aşılamam yapıldı.çok canım yandı çok bağırdım o spekülüm ne kadar can yakıyormuş be.çok kastım kendimi valla oldumu bilmiyorumm
canım benim hayırlı olsun İNŞALLAH meleğin tutunur sana..
canım seninde bayramın mübarek olsun hayırlı yolculuklar..

ya kızlar bişey sorucağım şimdi ben kısmetse testlerimi tamamlayıp kasımda hastaneye gitcem ya hormon testlerimi umutmuşum. onlarıda yarın halletmem gerek ama adetin 3.günü diyor. zaten bi yarın verebiliyorum. şimdi dün benim adetim sadece lekelenme olarak geldi bugun normal geliyor. sizce bu durumda dünün 1.gün olarak saymalı mıyım? Sizce! yarına testleri vermezsemde ertesi gun bayram ee bu seferde olmuyor amaaann bilemedim naapıcağımı..

canım ben bunu doktora sormuştum. ilk gün çok az leke gibi geliyor onu 1. gün mü saymalıyım dedim. evet 1. gün sayacaksın dedi. sen yarın git yaptır canım ama hastaneler açık olacakmıymış. resmi tatil edildi yarın ama 13e kadar açık olabilir genelde öyle oluyor eğer açıksa mutlaka git tam zamanında vermiş olacaksın buda çıkmış olur aradan en azından ilaç kullanman gerekirse kullanırsın

Unutulduk galbaa.... küstüm size hiç yazmasam öyleee unutulup gidicem (( nasılsınız bakalım??? ne var ne yok? gelişmeler varmı?? beni sorarsanız; beyin emarım cekilmişti temiz çıktı cok sukur. aa bu aradaaaa adet oldum BUGÜN. yani 23 gun sonra olmus oldum yanı cok cok cok azzzz leke ama devamı gelir benceee... hadi bakalım YA BİSMİLLAH:)) Herkes Aralık ayından cok ümitli =))
Rabbim biz ellerimizi dilimizi kalplerimiz kapımızı dualarla sonuda kadar Aralık bıraktık::))
Bebişlerimiz hayırlısıyla bu Aralıktan geçermi acep?
Bu ARALIK:))))))))))))))))
uydurdum ama :))) buda ayın sözü olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…