Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canlarım sizleri çok özledim eşimin memleketindeyim, her an internet yok, ama inanın aklımdasınız şöyle bir geçmişe bakayım, hamile haberi var mı???????? bu arada telefonuma tespih sıranızı mesaj olarak kaydettim, herkesin tespihini çekiyorum merak etmeyim, rabbim içimizdeki korkuları alıp götürsün, yarın arefe dua günü, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah , hepinzin Kurban bayramı mübarek olsun Allah bereket ve sağlık versin çok çok öpüyorum canlarım

iyi geceler kızlar yarın yola çıkıyoruz giremeyebilirim şimdiden herkese mutlu sağlıklı bayramlar dönüşte güzel haberler alırım inşallah...
ben bu ayı pas geçicem gibi kızlar yumurtlamam bayrama denk geliyor e çalışma olmayacak haliyle zaten kociş de grip oldu

Herkese hayırlı mutlu bayramlar.Allah daha nice bayramlara gelmemizi nasip etsin..bir dahaki bayram el öpme sırasında sondan bir önce olmanızı nasip etsin.El öpme sırasına yeni üyeler katmanızı nasip etsin:)).sizinde bayramda elinizi öperecek çoluk çocuğunuz olmasını nasip etsin:)))

mutlu bayramlar..

evvettt çektirdim kurtuldum ya ohh çok şükür kabusum olmuştu. çok şükür temizde çıktı darısı bedriyenin başına
Ohh cok sukur canim benim tum yazdiklarini okudum masallah kolayca atlatmissin, darisi bedriyenin basina insallah.
kızlar dün aşılamam yapıldı.çok canım yandı çok bağırdım o spekülüm ne kadar can yakıyormuş be.çok kastım kendimi valla oldumu bilmiyorumm
Ayyy hadi bismillah insallah sorunsuz şekilde tutar canim benim.
canimmm hic unutulurmusun ben hep dua ediyorum dua ederken icimden aklimdan geciriyorum. Ohh cokssukur temiz cikmis cok sevindim ayyy bide adet olmussun harika maşallah
Bencede sen bu yil bitmeden hamis olursun Allahin izniyle
Acanim bizde seni ozledik. Allah kabul etsin. Seninde bayraminmubarek olsun iyi gecsin insallah
Allah yolunu acik etsin aylincim, hic ummadigin and gelir bebis sen hic dusunme bunlari. Gez toz eglen
Ahh buketim bu ne calismasi yaaa, insallah yarim gundur bari.
Bu arada ne guzel yazmissinbayildim el opme sirasinda sondn bir once oluruz insallah hayirlisiyla hepimiz

yasi
herkese tatil var bankalara yok biliyosun...az çalışıyomuşuz gibi bide normal izinlerden muaf olamıyoruz....
gelmişim buraya süre doldurmaya çalışıyorum...saat 1 olsada çıksam gitsem memlekete...yeter yaaavv...bunaldım daraldım artıkın..

Canimmmm cogu gitmis azi kalmis kuşum, hadi bakalim bitti bitiyor.
Sen nereye gidiceksin memlekete derken?
gunaydın kısceler ben yenı geldım ıs yerıne 7 cıkıcam herkeslere ıyı bayramlar

Ooo senin daha şafak karanlik canim gunaydin.
Sanada iyi bayramlar simdiden tatlim

merhaba kızlar herkese hayırlı arifeler diliyorum. Rabbim bu hayırlı günde dualarınızı kabul etsin. yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip dönün inşallah. biz memlekete gidemedik okadar yol çekilmiyor birkaç günlüğüne. şimdiden kurban bayramınız mübarek olsun, hepinizi canı gönülden öpüyorum

Kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür giremedim,hastayım biraz bu arada hala adet olmadım 42.gün oldu pazartesi doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış yumurtaların normal çalışmaya başlamış 1 hafta 10 güne adet olursun dedi,üşütmüşüm karnım kasıklarım ağrıyor acayip sancılar çekiyorum,hatta oturup kalkamıyordum böyle garip bi batma hissi vardı ama bugün biraz daha iyiyim, ateşim falan çıktı tir tir titredim.
bircancığım rahim filmini çektirmişsin darısı bedriyenin başına inşallah oda kolaylıkla atlatır şu filmi bi rahatlar
kaç gündür tesbihleri falan çekemedim ama çekip yazacağım daha sonra,bu arada Rabbim hepinize haırlı bayramlar nasip etsin,keseceğiniz kurbanları kabul etsin inşallah.

çok geçmiş olsun özlem dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut ne gelirse ayaktan gelir derler

Özlemcim canım benim Allah şifa versin inşallah , bu gece arefe suyu ile yıkan, inşallah şifa olur, biliyorsun ya arefe suyu ile yıkanmak 1 senelik hastalıkları engellermiş, öyle derdi büyüklerimiz.
Oh çok şükür yumurtlama durumunda düzene girmiş maşallah, inşallah vucudun artık normal düzeyine geliyordur herşeyiyle tatlım, Allah senin sınavını başarıya erdiğini görüp artık sağlıklı nurtopu gibi bir bebek nasibeder sana hemen inşallah. çok öpüyorum canım Allaha emanet ol.

Kubracim Allah razi olsun canim benim, ayy sana biturlu ulasamiyorum yaa, ozel mesaj kutun dolu tatlim, kac defa msj yazdim gitmedi oyuzden, haberleselim olurmu canim

Canım benim, bende dün fakettim dolu olduğunu boşalttım mesaj kutumu.. Allah senden de razı olsun güzel yürekli insan..
Haberleşim tabi irtibatı koparmayalım arkadaşımm..

çok geçmiş olsun özlem dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut ne gelirse ayaktan gelir derler

tümaycığım sağol canım,dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar ama bugün kat kat giyinmeme rağmen birtürlü ısınamadım

yaseminciğim teşekkür ederim canım,evet yumurtalarım normal çalışmaya başlamış doktor korunmazsan hamile kalırsın dedi ama ben nedense bir türlü adet olamadım inşallah bi sorun çıkmazda biran önce olurum,banyo yapıp uyumayı düşünüyorum ama yine üşütücem diye korkuyorum hala çok iyi değilim çünkü.

özlemcim hoşgeldinn, bayramın mübarek olsun öncelikle bak ilk bayramını kutladığım kişi sensin bugün sonuçta sat 12 yi geçti
ben tam 1 aydır belime polar battaniye sarıp yatıyorum biliyormusun, havalar serinledi ya ben hemen idrr yollarımı üşütüyorum sanırım, nefes alırken böyle sanki sancı oluyor gibi oluyo, hadi bu ay çok deneme yaptık tutsun diye sardım sarmaladım hep, hatta uan bile belimde o küçük polar bttaniye sarılı, ama sanırım bugün yavaş yavaş regl olmaya başlıyorum çok üzgünüm bu ay çok uğraşmıştık, ama belkide sadece leke olur devamında bişey gelmez offf ne zormuş...

sağol canım benim, seninde bayramın mübarek olsun inşallah bir dahaki bayrama bebeğin kucağında olur,yaseminciğim adet olsan bile üzülme canım rabbim elbet vakti geldiğinde nasip edecek böyle düşün,herşeyin hayırlısı olsun eşimin asker arkadaşı var onların bebeği olmuş ama bebeğin kalp atışında problem olduğu için sezeryan ile almışlar kalbi delikmiş,birde bağırsaklarında problem varmış ameliyat etmişler düşünsene minicik bebek Allah yardımcıları olsun sabır versin ben onu düşününce rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin dedim bir kez daha, düşünsene deli gibi bebek isiyoruz ya sağlıksız bir bebeğimiz olursa gün geçtikçe gözümüzün önünde eriyip gitse elimizden birşey gelmese ne kadar zor hergün o çocuğa birşey yapamadan öylece bakmak rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…