Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlemcim çok haklısın evet Allah onlarında yardımcısı olsun inşallah tüm ameliyatlar başarı ile geçer, gerçekten çok çaresiz bir durum yaa( rabbim bizlere de dediğin gibi en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatlisininasibetsin. doğru evet üzülmiycem çok haklıısın. Allah razı olsun canım senden.
bu arada bak sende benim yaptığım gibi yap beline sar bi ufak battaniye yada onun gibi bişey çok faydalı olur

ben evde genelde uzanır vaziyette olduğum için üzerime hep pike alırım o benim bi parçam gibi zaten kaç gündürde sıcak su torbası ile akraba olduk nerdeyse,gece yatarken bile ayaklarımın altına koyuyorum ve çoraplarımla yatıyorum

Son düzenleme:

heh iyi ozaman, benim bu polarım belimdeki peştemal gibi sarıyorum çok tipsiz vaziyette oluyorum ama çok sıcak tutuyor çok rahat ediyorum napim.
dediğin gibi çoraplarla yatıyorum ama bu seferde ayağımdaki serçe parmağımın kenarı pişmiş düşün artık nasıl bi ısı derecesine sahip oluyorsam

pişmişmi nasır olmasın canım o bende de var çok canımı yakıyor

pişmişmi nasır olmasın canım o bende de var çok canımı yakıyor

sol ayağımın serçe parmağı ve onun yanındaki parmağımın arasının derisi kalkıyor, hafiften çok hafif bi kaşınma da hissediyorum bi bakıyorum deri kalkmış. havasızlıktan oluyor tatlım benim. nasır sertleşme gibi bişey dimi, benimki aksine yumuşama

yaa nasırı hep sertleşme olarak tarif ederler ama benimde serçe parmağım seninki gibi yandaki parmağımda bir garip şekl şemali değişmiş vaziyette böyle nemli gibi ortası yara şeklinde hatta baktığında su toplamış gibi görünüyor

yaseminciğim geç oldu yarın erken kalkmak lazım ben bi banyo yapar öyle yatarım zaten yeteri kadar geciktim canım, Allah sana rahatlık versin, tekrar bayramın mübarek olsun iyi geceler

tamam kuşum ozaman sana hemen reçeteyi yazıyorum sende bendensin
hametan diye bir krem var biliyorsundur belki, yara ve yanık kremi diye geçer, sağlık ocağında yazdırabilirsin dr a ismini söyleyip yada direk alabilirsin çok pahalı değil. çok süper ötesi bir krem. benim evde olmazsa olmazlardan yani. mesela yüzünde sivilce çıktı, sende dayanamadın sıktın, onun izi 1-2 hafta geçmez, o kremi sür 2-3 gün içinde eser kalmaz, veya işte bu ayak parmaklarının arasına sür hergün bikaç gün içinde tertemiz olur eser kalmaz
veya ne bilim cilt ile ilgili her şikayetinde kullanabilirsin, pişik, yara, iz, yanık... süper bişey

hamaten yok bende bepanten var olurmu oda pişik kremi,hatta ben bi ara onu koltuk altına kullanmıştım ayy hiç koku falan olmuyordu ama biraz yağlı

hamaten yok bende bepanten var olurmu oda pişik kremi,hatta ben bi ara onu koltuk altına kullanmıştım ayy hiç koku falan olmuyordu ama biraz yağlı

bende onu hiç kullanmadım özlemcim bilmiyorumki bi dene bakalım, aa ben koltum altım için deotak kullanıyorum harika bişey, 1 hafta kesinlikle ter kokusu olmuyor, diğer rolonlar filan ter kokusu ile birleşince daha beter bi koku oluşturuyolar onun için hiç kullanamıyorum. ama deotak harika, haftada 1 sür, 1 hafta misler gibi gez. bepanten de o işe mi yarıyor ilk defa duydum süper ozaman

günaydın kızlar dün doğum günümdü pek giremedim bugünde bayram kimsecikler girmez heralde ama yinede HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM görüşmek üzere..

herkese iyi bayramlar.hepinize bol çocuklu yıllar diliyorumm.allahım inşallah tez zamanda topiğimizi hamişlerle doldursun AMİNNNNNNNNNNNNN

bircan sündüz çiğdem nihan seda canlarım tesbıhlerınızı cektım rabbım kabul eglesın bu bayram gununde ınsallah aminn

arkadaslar bayraminiz kutlu olsun daha nice bayramlara hep beraber. onumuzde sene hamile arkadaslarimiz bebekleri saglikli kucaklarinda bizimkiler de en azindan gobuslerimizde olsun, RABBIM hamile olanlara saglikli kolay hamilelik eli ayagi duz bebekler nasip etsin hamile kalmak isteyen bizleri tez zamanda muradimiza erdirsin INSALLAH biz de o guzel duyguyu tadalim anne olalim bizde YA RABBIM SEN BIZLERE SAGLIKLI BEBEKLER NASIP EYLE AMINNNNNNNNNNNN

teşekkür ederim özlemcim, sanada çok geçmiş olsun, oh maşallah yumurtaman normale dönmüş. kendine dikkat et. ayaklarını hep sıcak tut

herkse hayırlı bayramlar kızlar ben gremıyorum malum gorumcemler geldı taa arıfeden bayramın sonuna kadar burdalar bende tabı kv dayım

slm kızlar.
beni hatırladınızmı bilmiyorum ama
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…