- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.721
sağol canım benim, seninde bayramın mübarek olsun inşallah bir dahaki bayrama bebeğin kucağında olur,yaseminciğim adet olsan bile üzülme canım rabbim elbet vakti geldiğinde nasip edecek böyle düşün,herşeyin hayırlısı olsun eşimin asker arkadaşı var onların bebeği olmuş ama bebeğin kalp atışında problem olduğu için sezeryan ile almışlar kalbi delikmiş,birde bağırsaklarında problem varmış ameliyat etmişler düşünsene minicik bebek Allah yardımcıları olsun sabır versin ben onu düşününce rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin dedim bir kez daha, düşünsene deli gibi bebek isiyoruz ya sağlıksız bir bebeğimiz olursa gün geçtikçe gözümüzün önünde eriyip gitse elimizden birşey gelmese ne kadar zor hergün o çocuğa birşey yapamadan öylece bakmak rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
özlemcim çok haklısın evet Allah onlarında yardımcısı olsun inşallah tüm ameliyatlar başarı ile geçer, gerçekten çok çaresiz bir durum yaa( rabbim bizlere de dediğin gibi en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatlisininasibetsin. doğru evet üzülmiycem çok haklıısın. Allah razı olsun canım senden.
bu arada bak sende benim yaptığım gibi yap beline sar bi ufak battaniye yada onun gibi bişey çok faydalı olur
ben evde genelde uzanır vaziyette olduğum için üzerime hep pike alırım o benim bi parçam gibizaten kaç gündürde sıcak su torbası ile akraba olduk nerdeyse,gece yatarken bile ayaklarımın altına koyuyorum ve çoraplarımla yatıyorum
heh iyi ozaman, benim bu polarım belimdeki peştemal gibi sarıyorum çok tipsiz vaziyette oluyorum ama çok sıcak tutuyor çok rahat ediyorum napim.
dediğin gibi çoraplarla yatıyorum ama bu seferde ayağımdaki serçe parmağımın kenarı pişmiş düşün artık nasıl bi ısı derecesine sahip oluyorsam
pişmişmi nasır olmasın canım o bende de var çok canımı yakıyor
sol ayağımın serçe parmağı ve onun yanındaki parmağımın arasının derisi kalkıyor, hafiften çok hafif bi kaşınma da hissediyorum bi bakıyorum deri kalkmış. havasızlıktan oluyor tatlım benim. nasır sertleşme gibi bişey dimi, benimki aksine yumuşama
yaa nasırı hep sertleşme olarak tarif ederler ama benimde serçe parmağım seninki gibi yandaki parmağımda bir garip şekl şemali değişmiş vaziyette böyle nemli gibi ortası yara şeklinde hatta baktığında su toplamış gibi görünüyor
tamam kuşum ozaman sana hemen reçeteyi yazıyorum sende bendensin
hametan diye bir krem var biliyorsundur belki, yara ve yanık kremi diye geçer, sağlık ocağında yazdırabilirsin dr a ismini söyleyip yada direk alabilirsin çok pahalı değil. çok süper ötesi bir krem. benim evde olmazsa olmazlardan yani. mesela yüzünde sivilce çıktı, sende dayanamadın sıktın, onun izi 1-2 hafta geçmez, o kremi sür 2-3 gün içinde eser kalmaz, veya işte bu ayak parmaklarının arasına sür hergün bikaç gün içinde tertemiz olur eser kalmaz
veya ne bilim cilt ile ilgili her şikayetinde kullanabilirsin, pişik, yara, iz, yanık... süper bişey
hamaten yok bende bepanten var olurmuoda pişik kremi,hatta ben bi ara onu koltuk altına kullanmıştım ayy hiç koku falan olmuyordu ama biraz yağlı
Kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür giremedim,hastayım biraz bu arada hala adet olmadım 42.gün oldu pazartesi doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış yumurtaların normal çalışmaya başlamış 1 hafta 10 güne adet olursun dedi,üşütmüşüm karnım kasıklarım ağrıyor acayip sancılar çekiyorum,hatta oturup kalkamıyordum böyle garip bi batma hissi vardı ama bugün biraz daha iyiyim, ateşim falan çıktı tir tir titredim.
bircancığım rahim filmini çektirmişsin darısı bedriyenin başına inşallah oda kolaylıkla atlatır şu filmi bi rahatlar
kaç gündür tesbihleri falan çekemedim ama çekip yazacağım daha sonra,bu arada Rabbim hepinize haırlı bayramlar nasip etsin,keseceğiniz kurbanları kabul etsin inşallah.
slm kızlar.ben dünde gelmiştim kanamam olmuyor leke şeklinde diye.cmrtsi doktora gidecektim ama bugün gittim.şiddetli karın ağrısından gece hiç uyuyamadım adet oluyo gibi karnım parçalandı ama sadece damla leke var.
pko dan olabilir dedi.her ihtimale karşı kan tahlili verdim gebelik için.1saat sonra gidip alıcaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?