Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

deotak'ı bende kullandım evde var hala ama niyeyse kullanıp bıraktım, küçücük bişey 14tl para vermiştim eczaneden almıştım daha sonra amasrada bi markette gördüm fiyatına 8tl mi ne demişlerdi hayret ettim

canımm ne diyeyim nasıl teselli vereyim bilemiyorum yine olur demek anlamsız geliyor olacak elbette bu olduysa başka da olur hep dediğim gibi hamile kalabildiğini biliyorsun bak ben hiç bilmiyorum kalabilecek miyim rüyalarıma giriyor negatif testlerim. Doktorlara zaten herşey kolay şu anda tek yapılacak Rabbimize dua etmek, sabır dilemek, isyan etmemek bu da bizim sınavımız ve yüzümüzün akıyla çıkacağız biz kullar sınanmak için bu dünyadayız gülüm bol bol dua et için ferahlar dilerim Allahtan yine nasip olsun sağlıkla gelsin kucağına..

Kızlarr ben geldim bu akşam. Arefe günü gittik ilk gün bir yere çıkamadık kurban falan derken ikinci günü bayramlaşmaya annemin köyüne gittik dayılar, yengeler falan dolaştık zati birşeyde anlamadık ki bayramdan bugnde kalsak olurdu ya eşim gidelim artık son gün yorulursun çamaşır ütü temizlik derken dedi iyi dedim bende ama yine de süper oldu annem kardeşim dayım teyzemler hasret giderdik o kalabalık kahvaltı sofralarının tadı bir başka anneannemin dedemin mezarını ziyaret ettik o günler gibi olmasa da yine de güzeldi. Bol bol bebek sevdim teyzemin torunu üst katta oturuyorlar hep teyzemlerdeydiler eşim de ben hep ilgilendik omzuma da kustu bir güzel o bile öyle güzel geldi ki bana. Rutin şekilde emiyor, gazı çıkıyor, altı değişiyor, uyuyor bu yanii arada 1 saat uyanık kalıyor yarım saatte de emmesi gazı derken yinr uykusu geliyor 2.5 aylık daha inanılmaz tatlı yaa. Tabii yine hadi sen de yap muhabbetleri oldu kısmet dedim geçtim kucağımda göre misafirler benim sandı ama içim burkularak yok dedim gelinin bebeği. Off valla gerçekten artık stres yapmak istemiyorum Rabbime inanıyorum hayırlısı ise verecek değilse olmayacak tevekkül etmekten başka çaremiz var mı onun karşısında ne yapsdakta aciziz elimden geleni yapar gerisini Yaradana bırakırım. Yarın da ev temizler markete giderim. Sinemaya gideceğiz sonra da eşimle. Yarını kendimize ayırmak istiyorum. İşte böyle kızlarr. Siz de ne var ne yok.

geçmiş olsun. çok zor olmalı, inşallah tekrar güzel haber alırsın ve bu sefer sağlıklı olur,

Kizlar herkese selamlar sevgiler
Bayram yogun gecti tabiki hepimizinki gibi. Bugun relax ama aksaa dogru gelen gidenler olur belki.
Maonyaa canim cik gecmis olsun insallah yine yeni dualarimizla Allah sana saglikli siki tutunabilen nurtopu gibi bir bebek nasibeder.
Sedacim cok sukur bu bayramda bana hickimse bebek siradi cok sevincliyim oyuzden cok guzel gecti bayram

çok geçmiş olsun, rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasın,sana dayanma gücü versin,hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Gunaydin dunurum, hsgeldin, bizim gelinin ayak oarmaklari uzamis bak takviminde oyle yaziyor bu kiz uzaya uzaya basketbolcu olacak sonunda yaa
Bu arada benbayramin ilk gunuadet oldum neyazikki yani yine yetisemedim sana, tam kanli bayram oldu benim icin

hayırlısı olsun canımmm..bidahaki aya İNŞALLAH...tatlım ben çıkıym biraz işlerim var gelmeye çalışırım yine

aman boşver be yasi bende 5 gün gecikmeyle regl oldum ama çok tuhaftı kırmızıı hiç görmedim diyebilirim bol miktarda (çok afedersin) pıhtı ve kahverengi vardı önümüze bakalım

geçmiş olsun. çok zor olmalı, inşallah tekrar güzel haber alırsın ve bu sefer sağlıklı olur,

çok geçmiş olsun, rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasın,sana dayanma gücü versin,hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

çok saolun kızlarrr

bayramınız kutlu olsun bacılarım nasılsınız?

kısceler cnm cok sıkkın 22 sınden berı hala leke leke oluyorum ve toplasan bır ped dolmaz bugune kadar dun akşam test yapayım dedım evde vardı negatıf ama nıye boyle oluyorum anlamaıd yarın kan verıcem bakalm prolaktıne falan baktırıcam dıger hormon tahlıllerınıde ıstıccem acaba yıne kansılıklamı basbayım elım ayaggım tutmuyo dun bayılıp kalcaktım nerdeyse uyusuk uyusuk hep bıde grıp oldum ustune ıoff kotu bı gun başladı anlayacagınız bugun 7de cıkıcam bıde

aman boşver be yasi bende 5 gün gecikmeyle regl oldum ama çok tuhaftı kırmızıı hiç görmedim diyebilirim bol miktarda (çok afedersin) pıhtı ve kahverengi vardı önümüze bakalım

ya havalardan mı acaba bend esokulemedım hala doktorta gıttcem cnm

bana da çok soran üstüme gelen olmadı yani gittğim yerlerde falan olmadı patavatsız olan büyük yengem de hiç konu açmadı hayret dedim. Ama teyzem sıkştırdı hadi sizde yapn bir tane olmuyor mu diye sorun yok ama bakalım dedim geçiştirdim. Sonra erkekler yatmıştı biz bayanlar oturuyorduk konu açıldı rahim filmimden annemin haberi vardı ya. İlk defa bebeği olmayan küçük yengen herşeyi anlattı tam bilmiyorum maalesef tedavi şansı yokmuş bizim haberimiz yok elbet zamanında 3 aşılama falan da geçirmiş kendisi. O anlatınca ben halime inanın şükrettim. Kadın 2002 de dr gtmiş kendileri 95 yılında evlendi. Rahim filmi çekmişler çok acı çekmiş sadece az yapışıklık var ama bebek olur demiş gerçek sorunu görmemiş. Sonra yine olmayınca 3 aşılama yapılmış tutmamış. Sonra başka dr gitmiş demiş çift rahim var ortada çatal var onu alıcaz ama amliyat olmadan tüp deneyelim demişler. Sonra şu doktorum programında Aytuğ var ya ona gitmişler o da demiş tüp yapmadan amliyat ol daha iyi sorun ortadan kalksın demiş ameliyata girmiş ama meğer o çatal değilmiş çatal olsa lazerle yakarlarmış sorun olmazmış ama meğer iki rahim birbirine yapışıkmış birnin girişi kapalı biri açıkmış ancak diğerine yapışık olduu için bebek yerleşse bile büyümezmiş öbür rahim engel olurmuş ayıramıyorlarmışta çok tehlikeliymiş rahminizin ikisini birden almaya neden olabilir maalesef tıpta yapılacak birşey yok demişler düşünsenize ne acı bir durum her ay regl oluyor yumurtlama oluyor ama bebek olamıyor. Annemler bahçeciyi önermişler o tv de böyle bir sorundan sözetmiş sanırım ama yengem istemiyor artık yılmış yanii. O yüzden şükretmeliyiz neler neler var hayatta. Çok şüküt sağlıklıyız olmaz diye birşey yok öyle böyle elbet olacak.

Eşimle ben teyzemin torununu nasıl sevdik nasıl sevdik ama. Dayım kıyamam bebekleri olmadığı için bebeği tutamıyordu yüz üstü koysala geri çeviremiyor.Eşim çok güzel ilgilendi karının ovdu gazını çıkardı bebekte çok sevdi eşimi güldü. Komik birşeyde oldu. Eşim dedi kavurma niyetine seni yicem diye dayımda yok onu vermeyiz siz kendi kavurmanızı kendiniz yapın dedi heh dedim böyle lafı yersin işte sonra yine severken dayım bebişi sen seda ablanın kızının saçını çekicen dimi büyüyünce dedi amin dedim bende içimden. Dayımın içine doğdu galiba belki kızım olacak dedim. Dayım ben 2 yaşındayken köyden yanımıza gelmiş elinde büyüdüm kendi o acıyı yaşadığı için benim bebeğimin olmasını çok istiyor bu bayram iyice anladım bunu. Olursa da nasıl sever tahmin edemiyorum.

lekelenmeler bendede oluyodu ancak 2 3 güne sökülüyodu bende enfeksiyon varmış ilaç fitil filan düzeldi bi doktora git bakalım belki sendede enfeksiyon vardır.

lekelenmeler bendede oluyodu ancak 2 3 güne sökülüyodu bende enfeksiyon varmış ilaç fitil filan düzeldi bi doktora git bakalım belki sendede enfeksiyon vardır.

yarın tahlıllerımı alıyım gıdıcem cnm morelım bozuluyo ayın 15 gunu lekelı gezıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…