- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.741
bende onu hiç kullanmadım özlemcim bilmiyorumki bi dene bakalım, aa ben koltum altım için deotak kullanıyorum harika bişey, 1 hafta kesinlikle ter kokusu olmuyor, diğer rolonlar filan ter kokusu ile birleşince daha beter bi koku oluşturuyolar onun için hiç kullanamıyorum. ama deotak harika, haftada 1 sür, 1 hafta misler gibi gez. bepanten de o işe mi yarıyor ilk defa duydum süper ozaman
slm kızlar.
beni hatırladınızmı bilmiyorum ama
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti
slm kızlar.
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti
slm kızlar.
hayırlısı olsun canımmm..bidahaki aya İNŞALLAH...Gunaydin dunurum, hsgeldin, bizim gelinin ayak oarmaklari uzamis bak takviminde oyle yaziyorbu kiz uzaya uzaya basketbolcu olacak sonunda yaa
Bu arada benbayramin ilk gunuadet oldum neyazikki yani yine yetisemedim sana, tam kanli bayram oldu benim icin
Gunaydin dunurum, hsgeldin, bizim gelinin ayak oarmaklari uzamis bak takviminde oyle yaziyorbu kiz uzaya uzaya basketbolcu olacak sonunda yaa
Bu arada benbayramin ilk gunuadet oldum neyazikki yani yine yetisemedim sana, tam kanli bayram oldu benim icin
canımm ne diyeyim nasıl teselli vereyim bilemiyorum yine olur demek anlamsız geliyor olacak elbette bu olduysa başka da olur hep dediğim gibi hamile kalabildiğini biliyorsun bak ben hiç bilmiyorum kalabilecek miyim rüyalarıma giriyor negatif testlerim. Doktorlara zaten herşey kolay şu anda tek yapılacak Rabbimize dua etmek, sabır dilemek, isyan etmemek bu da bizim sınavımız ve yüzümüzün akıyla çıkacağız biz kullar sınanmak için bu dünyadayız gülüm bol bol dua et için ferahlar dilerim Allahtan yine nasip olsun sağlıkla gelsin kucağına..
geçmiş olsun. çok zor olmalı, inşallah tekrar güzel haber alırsın ve bu sefer sağlıklı olur,
çok geçmiş olsun, rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasın,sana dayanma gücü versin,hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
aman boşver be yasi bende 5 gün gecikmeyle regl oldum ama çok tuhaftı kırmızıı hiç görmedim diyebilirim bol miktarda (çok afedersin) pıhtı ve kahverengi vardı önümüze bakalım
Kizlar herkese selamlar sevgiler
Bayram yogun gecti tabiki hepimizinki gibi. Bugun relax ama aksaa dogru gelen gidenler olur belki.
Maonyaa canim cik gecmis olsun insallah yine yeni dualarimizla Allah sana saglikli siki tutunabilen nurtopu gibi bir bebek nasibeder.
Sedacim cok sukur bu bayramda bana hickimse bebek siradi cok sevincliyim oyuzden cok guzel gecti bayram
Gunaydin dunurum, hsgeldin, bizim gelinin ayak oarmaklari uzamis bak takviminde oyle yaziyorbu kiz uzaya uzaya basketbolcu olacak sonunda yaa
bayramınız kutlu olsun bacılarım nasılsınız?
kısceler cnm cok sıkkın 22 sınden berı hala leke leke oluyorum ve toplasan bır ped dolmaz bugune kadar dun akşam test yapayım dedım evde vardı negatıf ama nıye boyle oluyorum anlamaıd yarın kan verıcem bakalm prolaktıne falan baktırıcam dıger hormon tahlıllerınıde ıstıccem acaba yıne kansılıklamı basbayım elım ayaggım tutmuyo dun bayılıp kalcaktım nerdeyse uyusuk uyusuk hep bıde grıp oldum ustune ıoff kotu bı gun başladı anlayacagınız bugun 7de cıkıcam bıde
lekelenmeler bendede oluyodu ancak 2 3 güne sökülüyodu bende enfeksiyon varmış ilaç fitil filan düzeldi bi doktora git bakalım belki sendede enfeksiyon vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?