Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlarr çok moralim bozuk yaa. Ben dün iğneyi aşılama yaptıracağım hastanede yaptırdım dozuda ayarladılar bana sabitledir neyse dedim bugünde evin yakınındakiş yerde bir daha yaptırayım hemşireden göreyim kendim yaparım dedim bir daha. Gittik neyse gençten bir kız aldı iğneyi soktu ama arkasını çekmedi bile dedim arkasını çekmedin ki birde hala basmaya çalışıytor çekmeden neyi enjekte edecekse neyse arkasını çekti zor bela enjekte etti daha ne olduğunu anlamadan bir kere daha çekti yine enjekte etti ya dedim ne yapıyorsun kaç kere bastın bir doz dedim üzernde yazıyor 112.5 diye dedim kız gitti baş hemşire ile konuşmaya eşim gitti ben kaldım öyhle resmen kal geldi yanii bir günde vurulacak en yüksek dozu vurulmuş oldum. Gittim eşim tutanak yazdırdı kıza iki doz vurduğuna dair. İsmini yazdı mührtü vurdu iptal edilecek olursa bir kutu karşılanacak eşim müdüre kadar çıkacak. Ya ben vursaymışım zaten daha iyi vururmuşum. Eve geldim dr aradım yarın 75 ten vur dedi perşembe gel dedi aklıma geldi kız 3. dozu da çekti vurmadı ama çektikten sonra o doz geçerli olıuyor değiştirilemiyor tekrar aradım dr çıkmış cebini aldım dedim bu kız 3. dozu çekmiş o zaman onu vur dedi öyle gel perşembe dedi off valla delirmek üzereyim ne olacak bilmiyorum ya fazla gelişirse iptal olursa. Artık perşembe görücez içinde ne kadar kaldı onuda bilmiyorum sanıyorum ki iki doz vurdu. Yarın oraya gidicem yaptırcam zaten perşembe de iğneyi olmadan iğlenden kontrole gidicem.. Adama da rezil oldum valla yaa ama herşey bir anda olup bitti anlamadım ki. Herşey yolunda gidiyor derken böyle oldu işte.

İnşallah izin verirlerde birlikte gidersiniz, sen özel doktoramı gidiyorsun, devlet hastanelerinde eşleri almıyorlarda özeller o bakımdan çok güzel birlikte girebiliyorsun

dikkat etmesi lazımdı bilmiyor olabilir sonuçta sürekli yeni ilçalar yeni şekill enjektörler gelişior ama dikkat etmeli bilmiosa başkasına danışmalıydı yaptığı büyük hata şikayetçi olabilirsin yani

Ya öyle tabi yani bilmiyorsa sorabilirdi, hiç baştan bilmiyor gibi değildi ayrıca dozajı ayarlıydı iğneyi ucuna takacak ve ve arkasıın ekip vuracak ben arkasını çekmediğini farketmedim iğneyi soktu ama arkası çekilmiş değildi o halde vurmaya çalışıyor inanabiliyor musun ilacı çekmeden nasıl vuracak dedim çekmedin ki bazısı öyle vuruluyorda dedi ne alaka sonra çekti, vurdu ama emin olamadı galiba bir daha çekip vurmaz mı ne olduğunu anlamadım sonra tekrar çektiğ birde arkasını 3. dozu dedim napıyrsun fazla vurdun işte şimdi perşembe dr gideyim de eğer 2. kutu yetmez derse 3. kutuyu onlardan talep edicem kızın yazısı ve hastanenin kaşesi olan kağıt aldık. Nprmalde cumaya kadar gicecekti bir kutu şimdi perşembeye kadar gidecek. Tek korkum yumurtanın fazla büyümesi ve iptal olması valla bilmiyorum delirdim yanii. Zaten ağzımı açamadım çıkalım ne olur dedim yoksa çok fena olacaktı.

Sedacım canım benim sakın moralini bozma, haklısın şuan üzülmekte şaşırmakta ve şok olmakta, eminim hangimiz olsak aynı şeyleri hissederdik. ama şu da var herşeyde bir hayır vardır kuşum. belkide yumurtaların yeterli seviyede geişmesi için bu fazla doz iyi gelecek kim bilir tatlım. olumlu düşünmeye çalış olurmu canım, sonuçta herşey olacağına varır biliyorsun.

Özlemcm tatlım ayyy çok sevindim senin için yaa tahlil sonuçları filan çok şkür, heleki doktrun sana söyledikleri çok çok umut verici, Allahım tez zamanda senin yüzünü güldürecek inşallah. yalnız o kan pıhtılaşması işi de tuz biber katmış he, ne güzel vermişsiniz bitti oh derken bidaha çağırmışlar sinir bozucu ama neyse napalım yapacak bişeyde yok.

Dünürüm yaa ne güzel gelinimin cinsiyetini öğrenecektik yaa, ben diyorum anacım nazlı gelin, kız evi naz evi resmen bukdar olur yani. Allahım işlerinizi rasgetirsin inşallah birlikte öğrenirsiniz cinsiyetiini minik kuşunuzun.

Başım ağrıdı bugün eve gelince bi halsizlik geldi bi bitkinlik böyle anlatamam, deminden beri geçmişi okuyorum, şu yazıları zor yazıyorum, acaba işyerindemi yoruldum, yoksa işyerinde biraz moralim filan bozuluyor o mu beni böyle enerjisizleştiriyor bilemiyorum. kusura bakmayın ne olur canım arkdaşlarım ellerim yazmıyor, eşim bana mandalina soysunda yiyim yatim diyorum.. hepinizi Allaha emanet ediyorum, yarın görüşürüz inşallah öpüyorum...

canım aslında sevinmek için biraz erken ama doktor biraz rahatlattı sanırım, daha kromozom analizlerimiz yapılacak 1 ay sonra sonuçlar çıkacak sonuç çıkınca hastaneyi arayıp randevu almam lazım randevu biraz geç tarihe verilecek sanırım çünkü şimididen aralık randevularını vermeye başlamışlar bizimki dereyi görmeden paçaları sıvamak oluyor biraz inşallah genetik sonuçlarımız iyi çıkar kötü bişey çıkmaz

yat dinlen canım benimde uykum geldi,çamaşır yıkadım onları asmak bile gözümde büyüyor şuan kalkıp onları asayım.
dün benimde başım çok ağrıdı hastanede dolanmaktan, sanki gözlerim yerinden çıkacak gibiydi evden sabah 07:30 da çıktık (biraz erken oldu,trafiğe takılmayalım dedik fazla erken gitmişiz) akşam eve girdiğimizde saat 17:00 olmuştu
bende çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar

İnşallah izin verirlerde birlikte gidersiniz, sen özel doktoramı gidiyorsun, devlet hastanelerinde eşleri almıyorlarda özeller o bakımdan çok güzel birlikte girebiliyorsun
özele gidiyorum tatlım..eşimle gidicektik artık bidahaki sefere artık yalnız gidicem..

birlikte gidemicez tatlım ben gidicem artık yarın öğrenirsem yazarım gelince..

sedacım duanı okudum, Rabbim kabul eylesin. başına gelenler kötü ama moralini bozma , aşılamaya geçeceksin stres yapmamalısın. İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider, keşke çevrende tanıdık bir hemşire olsaydı ona yaptırırdın neyse sen moralini yüksek tutmaya çalış, Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar,
çok şükür bu haftanın da ortasına geldik bi şekilde.
dün akşamdan beri başım ağrıyor bu sabahta ağrıdı bende 1 tane aspirin içtim heralde eğer hamileysem zararı olmaz diye düşündüm, hani kan sulandırsın diye içiliyor ya demek zararı yok hamişken. benimkide bir umut işte kendi kendime gelin güvey oluyorum:) ama tedbirli davranmak lazım herzaman, 1 senedir ilaç içmedim yaa okadar yani dikkat ediyorum.

Sedacım dualarını okudum Allah kabul etsin, inşallah bu uğraşıların hayırlı bir sonuç verir tez zamanda yüzün güler karnın dolar.
Bedriyem kuşum seni hiç unutmuyorum 11 tane tefriciyemi çektim, bu hafta güzel haberler ver yarabbim diye dua ediyorum hep.
Kübracım tesbihimi çektim canım arkadaşım her sabah işe giderken yolda çekiyorum bu tesbihlerin hepsini abdestli olarak, inşallah kabul oluyordur canlarım öyle umuyorum. Bu arada kübra ile birbirimize karşılıklı hergün ya mucib ya allah tesbihi çekiyoruz, o bana , ben ona. dün merak edip sormuşsunuz biraz rotarlı olarak cevap vermiş oldum :)
ben işlerime dönüyorum uğrarım yine öpüyorum

tek gidersen doktora dersinki görseniz bile söylemeyin cinsiyeti birdahaki ay birlikte ögrenirsiniz çok heyecanlı olur :))))))

aptalmıymış bu hemşire heralde mani olmasan bütün igneyi boşaltacakmış vucuduna neyin sinirini alıyosa artık hastalardan salka sey allah yardımcın olsun kuzucuk

btskn / BİRCAN 12.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 13.11.2012 salı sağlıklı hamişlik
dejavu_one \ seda 14.11.2012 çarş. sağlıklı hamişlik

Dualarinizi okudum Kizlar Rabbim kabul etsin Insaallah hayirli sonuclarla burda sevinmemizi nasip etsin

keyifler iyidir umarim. bana is göründü. mesaj aldim bugün ise erken baslayabilirmiiyim diye soruldu cünkü isarkadasim hastaymis.

calisanlara kolay gelsin. topiktekilere bol neseli sonbetler. ev isiyle mesgul olanlarada kolay gelsin

günaydın kızlar dr daan geldimm PRENSİMİZ geliyor :)))))

yasemincim artık kızı sen yap ben gelin alcam :

gunaydın tatlım bedne arkadasyım zencefıllı lımonlu cay yapmıs acaba varsa bısey yaparmıkı dıyorum herseyden nem kapıyorum bılıyomusun yanlış bışıy yapmıyım dıe rabbım hayırlısını versın ınsallah
günaydın kızlar dr daan geldimm PRENSİMİZ geliyor :)))))

yasemincim artık kızı sen yap ben gelin alcam :

tatlım cok sevındım masallah paşaya ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…