Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayyyyy kuşum cok sevindim bundan sonra her cok güzel olacak. Bu da sana moral olsun artik olumsuz düsünceleti birak bir kenara,mutlu ol ki yumurtlamanda cok olsun

sağol canım çok teşekkür ederim,doktor içimi rahatlattı 1 ay sonra sonuçlar çıkacak, inşallah onlarda temiz çıkar

sağol canım o korku hep olur gibime geliyor ama olsun şimdilik bu bile rahatlattı beni,spekulumu takma ve çıkarma aşamasında bir acı veya ağrı hissetmedim açık kaldığı sürede birazcık ağrı yaptı ama dayanılmayacak gibi değildi tabi işlem kısa olduğu için uzun olsa canım çok yanardı

amiin inşallah, Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

nazancığım daha öncede tanıştım ama uyuduğum için hatırlamıyorum ama şimdi biliyorum , doktor hemşireyle konuşuyordu o takılıyken içimden diyorum şunu çıkarsanda sonra devam etsen konuşmaya

amiin canım herşeyin hayırlısı olur inşallah,şimdide eşimle benim kromozom analizimizi bekleyeceğiz.

sağol canım Allah razı olsun,sanada kolay gelsin,şu temizliğe bide ben başlasam ne güzel olacak [/QUOTE]

:))))))) işte o anda insan kendini ne fena hissediyo dimi hersey normalde devam ediyo can yanmış yanmamış umrunda deil kimsenin hasaslık yok malesef

Sündüz'cum duani okudum rabbim insallah saglikla hayirla bir bebek verir sana

Bedriyecim baban dualarimda,guzel haberlerin gelir insallah

aa niye geregini yapmamışlarki zırt bırt çagrıcaklarsa işiniz var ohoooo

zaten dedim kendi kendime şansıma tüküreyim diye dün izin aldım işe dönemedim yarın yine gitmem lazım,sık sık izin alınca rahatsız oluyorum ama zaten durumumu bildikleri için bişey demiyorlar artık

:))))))) işte o anda insan kendini ne fena hissediyo dimi hersey normalde devam ediyo can yanmış yanmamış umrunda deil kimsenin hasaslık yok malesef[/QUOTE]

doktor o an hemşiryle başka bi hastadan bahsediyordu geldi ama muayene olmadı dedi galiba tam anlayamadım buraya kadar gelmişken niye görünmedi falan diyordu, hemşirede kadın doğuma muayene olmak hiç kolay değil ama zor bi durum diyordu,Allahtan sohbet fazla koyulaşmadı

:))))))) işte o anda insan kendini ne fena hissediyo dimi hersey normalde devam ediyo can yanmış yanmamış umrunda deil kimsenin hasaslık yok malesef

doktor o an hemşiryle başka bi hastadan bahsediyordu geldi ama muayene olmadı dedi galiba tam anlayamadım buraya kadar gelmişken niye görünmedi falan diyordu, hemşirede kadın doğuma muayene olmak hiç kolay değil ama zor bi durum diyordu,Allahtan sohbet fazla koyulaşmadı [/QUOTE]

neysekiiii bencede eger muayene olmayacaksam okadar rahat gidiyorumki güle oynaya ama olcaksam ayyyyyyyyyyyyyyy çok fenaaaa

Son düzenleme:
ALLAH razı olsun canım...dua okuyan dillerin dert görmesin bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

Son düzenleme:
mrb kızlar dün hsg çekildim şükürler olsun tıkanıklık yapışıklık vs. hiç bişeyim yokmuş.çeken radyolog 3-4 ay hamile kalma şansın yüksek dedi.çok korkuyordum bi uyudum bi uyandım bitmiş herşey.hiç ağrım felan da olmadı.çok mutluyum bgn moralim bozuk diil en azından allahım hepimizin yardımcısı olsunn

hadi gözün aydın, inşallah dedikleri gibi olur, hemencecik hamile kalırsın.

ALLAH razı olsun canım...dua okuyan dillerin dert görmesin bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

Sündüz'cum duani okudum rabbim insallah saglikla hayirla bir bebek verir sana

Bedriyecim baban dualarimda,guzel haberlerin gelir insallah

Kızlar çok teşekkürler. Allah tüümmm dualarınızı kabul etsin inşAllah. çok çok sağolun.. Bu arada hast. gitmedim bugun. hem işyerinden en azından bir gün izin almadan çalışayım dedim, hemde bgun ziyaretçimiz çok fazla dolayısıyla anneciğimede destek fazla. o yüzden işyerindeyim.
melek yada burcu arkadaşlar biriniz bana demişti ki kaf süresini oku. herakşam maaile kuran okurken onuda okuyoruz türkçe anlamınıda dün gece okudum. çok güzel bir süre.. kim dediyse bana o sureyi (beynım karmançorman kusura bakmayın) Allah Razı olsun. bilmiyorduk şifa ayetleri de dolu içinde. çok çok sağolsun.

merhaba kızlar adetli olduğum için okuyamıyorum dualarınızı daha önce sündüz arkadaşa kadar okumuştum misafirlerim olacağı için bugünden itibaren olan arkadaşları adet bitimi okuyabileceğim kusura bakmayın...

canım ben söyledim evet canım çok büyük bi dua rabbim şifa kapılarını açsın....

kızlar sinirden köpürüyorum yaaaaaaaaaaa pazartesi 2li test için dr a gidcektik eşime izin vermediler...çarşamba gidicez dedi yine vermemişler cuma gideriz dio eşimm tek te giderim gitmesinede cinsiyetini öğrenirsek oda yanımda olsun die istiyorum ne gıcık insanlar ya yarım gün izin veremiolar

canım 12.haftada cinsiyeti görebiliyorlarmı ki, eşimde görsün derken 2li testi kaçırma derim

canım 12.haftada cinsiyeti görebiliyorlarmı ki, eşimde görsün derken 2li testi kaçırma derim
canımm benle aynı haftadakilerden cinsiteyini öğrenenler var..öle canım olmadı gelemesse ben gidicem bakalım mesaide 21.00 gibi gelir gelsin konuşalım ya yarın giderim ya eşim kesin bende gelirim derse cuma gidicem 13.haftama giriyorum

canım ben söylerim o zaman aşılama olacağı tarihi toplu dua olur. Çalatma iğnesinden 36 saat sonra yapıldığı için günü belli olur 2 gün önceden. Ama bugün çok kötü birşey oldu salak hemşire 2 doz birden vurdu doktoru aradım falan ve 3. dozu da vurmadı ama çektiği için doz ayarlandı 75 vur dedi dr yarın ama ayarlandığı için yarında öyle vurmak zorundayım bir gün öne çekti perşembe gidicem inşalah iptal olmaz. Ben bir kere daha bakayım dedim yakındaki hastaneye gittim kız bilmiyordu demekki çok moralim bozuldu .çok. Tüm umudumu yitirdim sanki. Eşim bir program kuracak geleceğim artık yarın öğle tatilinde kuracak gelirim artık gündüzleri ara ara.

valla bilmiyorum artık eşime demiş dr ben giyinirken ara öğün yesin meyve kuruyemiş yesin demiş çıkarken bana da dedi biteceksin nerdeyse az ye kilo al dedi demek ki zayıflıkta etkiliyor tutunmasını bende yemeye çalışıyorum. Bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…