- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.521
kızlar hastaneden aradılar dün verdiğimiz kanlar pıhtılaşmış çalışamamışlar yarın yine hastaneye çağırıyorlar bizi
Ayyyyy kuşum cok sevindim bundan sonra her cok güzel olacak. Bu da sana moral olsun artik olumsuz düsünceleti birak bir kenara,mutlu ol ki yumurtlamanda cok olsun
kızlar hastaneden aradılar dün verdiğimiz kanlar pıhtılaşmış çalışamamışlar yarın yine hastaneye çağırıyorlar bizi
aa niye geregini yapmamışlarki zırt bırt çagrıcaklarsa işiniz var ohoooo
:))))))) işte o anda insan kendini ne fena hissediyo dimi hersey normalde devam ediyo can yanmış yanmamış umrunda deil kimsenin hasaslık yok malesef
:))))))) işte o anda insan kendini ne fena hissediyo dimi hersey normalde devam ediyo can yanmış yanmamış umrunda deil kimsenin hasaslık yok malesef
ALLAH razı olsun canım...dua okuyan dillerin dert görmesin bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...kader , tuğba , tuba , gül , bedriye , özlem , buket , bircan , sündüz
arkadaşlarım dualarınızı okudum sonunda reglim bu ay tam 9 gün sürdü allah kabul etsin hepimizin duasını en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah..
Kızlar reglim bitti ve biz korunmayı bıraktık hayırlısıyla bakalım içimde hem korku hem sevinç var tekrar aynı şeyleri yaşatmasın yüce rabbimm
pek sık topiğe giremiyorum geçmişide okuyamadım işlerim yoğun geçici vergi falan derken yetişemez oldum
evde de kış temizliğim var çok yoğun geçiyor bu sıralar
hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım...
hadi gözün aydın, inşallah dedikleri gibi olur, hemencecik hamile kalırsın.mrb kızlar dün hsg çekildim şükürler olsun tıkanıklık yapışıklık vs. hiç bişeyim yokmuş.çeken radyolog 3-4 ay hamile kalma şansın yüksek dedi.çok korkuyordum bi uyudum bi uyandım bitmiş herşey.hiç ağrım felan da olmadı.çok mutluyum bgn moralim bozuk diil en azından allahım hepimizin yardımcısı olsunn
ALLAH razı olsun canım...dua okuyan dillerin dert görmesin bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
Sündüz'cum duani okudum rabbim insallah saglikla hayirla bir bebek verir sana
Bedriyecim baban dualarimda,guzel haberlerin gelir insallah
Kızlar çok teşekkürler. Allah tüümmm dualarınızı kabul etsin inşAllah. çok çok sağolun.. Bu arada hast. gitmedim bugun. hem işyerinden en azından bir gün izin almadan çalışayım dedim, hemde bgun ziyaretçimiz çok fazla dolayısıyla anneciğimede destek fazla. o yüzden işyerindeyim.
melek yada burcu arkadaşlar biriniz bana demişti ki kaf süresini oku. herakşam maaile kuran okurken onuda okuyoruz türkçe anlamınıda dün gece okudum. çok güzel bir süre.. kim dediyse bana o sureyi (beynım karmançorman kusura bakmayın) Allah Razı olsun. bilmiyorduk şifa ayetleri de dolu içinde. çok çok sağolsun.
kızlar sinirden köpürüyorum yaaaaaaaaaaapazartesi 2li test için dr a gidcektik eşime izin vermediler...çarşamba gidicez dedi yine vermemişler cuma gideriz dio eşimm tek te giderim gitmesinede cinsiyetini öğrenirsek oda yanımda olsun die istiyorum ne gıcık insanlar ya yarım gün izin veremiolar
canımm benle aynı haftadakilerden cinsiteyini öğrenenler var..öle canım olmadı gelemesse ben gidicem bakalım mesaide 21.00 gibi gelir gelsin konuşalım ya yarın giderim ya eşim kesin bende gelirim derse cuma gidicem 13.haftama giriyorumcanım 12.haftada cinsiyeti görebiliyorlarmı ki, eşimde görsün derken 2li testi kaçırma derim
canim moralini yüksek tutmaya calis cok sükür rabbim bütün kolaylikalri saglamis. Sen de bunun karsiliginda herseyin yolunda gidecegine inan. Zaten yapman gerekenleri yapiyorsundur eminim. Asilama gününü istersen söyle toplu dua edelim, tabi istersen. Insallah aralik ayinin ilk hamilesi sen olursun canim bize de moral olur valla. Sen bir açiliş yap bizde pesinden gelelim. Vaktin oldukcada yaz özletme kendini. Bide kücük bir not,benim o kütüphanede cok günlerim gecti
hadi hayırlısı sedacım, inşallah olur, olumsuz düşünme olumlu şeyler düşün olmazsa zaten isyankar değiliz hayırlısı der devam ederiz, iş yerine de çok sevindim, insanın huzursuz olduğu bir ortamda çalışması çok kötü. kilo problemin için de gece yatarken yemek yiyormusun bide bunu dene işe yarıyor. aslında tüp bebek tedavisi gören bir arkadasım var şu an hamile, o dediki aşılama ve tüp bebek aşamasında nekadar zayıf olursan okadar iyi demişti, bana çok tuhaf geldi çünkü bildiğim kadarıyla zayıf olmakta kilolu olmakta iyi değil. neyse sen dr tavsiyesine uy, hayılısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?