- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.501
Kızlarr merhaba nasılsınız. Ben bugün ilk iğnemi vuruldum. Hastaneye gittim muayene etti baktı yaşımı soedu ne var birşey mi var dedim ben bayan panik ya. Yom hiçbir sorun yok gayet iyi dedi sonra hemşire iğneyi vurdu gayet kolay ve hiç acımadı. İncecik bir iğne zaten. Dr zayıflamış en son gördüğümden beri birşeyler yesin meyve, badem, fındık ihmal etmesin iyi beslenmesi lazım demiş artık öyle beslenicem işyerine götürücem ben yarında hastane de yaptırıcam bir kere daha bakayım zaten kız dozu sabit tuttu dr değiştirmediği sürece kalsın dedi doz ayarlamama gerek yok 112.5 doz vuruluyorum yalnız işe dönünce yemek yerken midem bulandı azcık bir yanma ve hassaslık yaptı o kadar da olur. Asıl işyerimde güzel şeyler oldu yukarıdaydım ben yönetim katında 9 aydır doğum iznine ayrılan birinini yerine bakıyordum ama normalde kütüphandeydim ve rahattı orası bugün oraya indim yine amir öyle dedi çok sevindim çok iyi oldu yukarıda çok stresliydim orada çok rahatım ilk iğneme bu da denk gelince çok iyi hissettim kendimi aşılamada rapor almam falan da kolay olacak müthiş iyiyim ya Allah'ım nazarlardan korusun. Dualarınızı benden esirgemeyin. Ben işyerinden giremiyorum ama aşağıya indiğim için orada sadece kendim kullandığım pc var eşim program yükleyecek girebileceğim o zaman öpüyorum çok umarım güzel haberler veririm ama farkındayım ki şansım çok fazla değil olsun ama ben çok mutluyum.
kızlar bugün bende doktora gittim genetik doktoru ile görüştük, raporda görünen sonuca tesadüfi bişey herkeste olabilir,bundan sonraki hamileliklerinde de olacak diye bi kural yok dedi kromozomların bölünmesi sırasında problem olmuş ,vücut bebeği attığı için aslında çok şanslısın dedi,bence bişey çıkmaz ama biz yinede kromozom analizi yapalım dedi o sonuçlara göre tekrar konuşalım dedi,yani sanırım kan pıhtılaşmasından olmamış bu, senin hamileliklerin planlı olmalı kaç kez hamile kalırsan hep aspirin kullanmalısın dedi.
adet olmadığım için ayrıca kadın doğuma gittim,smear testi aldılar,vajinal ultrasonla baktılar ama bişey yok sadece rahim duvarı kalınlaşmış zaten gittiğim öbür doktorda bunu söylemişti adet olursun demişti,şimdi bu doktor ilaç verdi 10 güne kadar adet olursun dedi,smear testinde sanırım o spekulum denilen aleti taktı biraz acı veren bi işlemmiş Allahtan çok uzun sürmedi
Gunaydin canim nasilsin? Senin kuzu 41mm olmus, masallah. Nerdeyse boyuna gelmis :) Nazardan korusun rabbim
Günaydın arkadaşlarım, dün bugün yoğunum, giremiyorum.
Sündüz'cüm dualarını okudum ALlah kabul eder inşallah, en kısa zamanda edilen dualarımız hürmetine sana hayırlı bir bebek versin rabbim.
Bedriyecim baban için tefriciyemi okudum inşallah iyileşme haberini alacağız bu hafta öyle hissediyorum Allahın izniyle.
Kübracım senin için tesbihlerimi çektim Allah kabul etsin inşallah.
Geçmişi okuyamadım, deminden beri topik açık ama arka planda kaldı öyle açıpta okuyamıyorum üfff
akşam eve gidince bol bol okuyup yazıcam inşallah.
günaydın canım iyim çok şükür yani gribim biraz ilaç fln da alamıyorum çay yerine ıhlamur içiorum ama banamısın demiyor yinede ağır değil çok şükür bi uyurken zorlanıyorum burnum tıkanıo öyle böyle idare ediyoruz..evet büyüyo kuzumm yarın dr a gidicez kısmetse 2li test için belki cinsiyetide belli olur öğrenince yazarım..Gunaydin canim nasilsin? Senin kuzu 41mm olmus, masallah. Nerdeyse boyuna gelmis :) Nazardan korusun rabbim
Sündüz'cüm dualarını okudum ALlah kabul eder inşallah, en kısa zamanda edilen dualarımız hürmetine sana hayırlı bir bebek versin rabbim.
Bedriyecim baban için tefriciyemi okudum inşallah iyileşme haberini alacağız bu hafta öyle hissediyorum Allahın izniyle.
Geçmişi okuyamadım, deminden beri topik açık ama arka planda kaldı öyle açıpta okuyamıyorum üfff
sündüz duanı okudum Rabbim kabul etsin, Hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah, ne kadar güzelmiş ilk defa duydum, "amin sanada" ya burda yaptığımız her dua nekadar güzel aslında. en çok istediğimiz şey için birbirimize dua ediyoruz, Allah herkesten razı olsun.
günaydın kızlarrr....
süzdüzcüm duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
günaydın kızlar SÜNDÜZ duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
hayırlı geceler kızlar dualarınızı okudum RABBIM KABUL ETSIN.
okudum kısceler rabbım hayırlısını nasıpnetsın en yakın zmanada ınsallah
bedriyecim Rabbim babana sağlık sıhhat versin, tekrar kucaklaşmanızı nasip etsin. 11 ayetel kürsi okudum, Rabbim Keremiyle kabul etsin inşallah.
Sündüz üm canım benimm dualarını okudum. Rabbim Hayırlısıyla inşAllah Yarabbim sağlıklı gebelik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana. inşAllah.
ÖZlem test sonuçların çıkmış, gözün aydın. pıhtılaşmadan kaynaklanmadığına ayrıca sevindim senin için. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşAllah.
Seda seninde aşılama döngün hayırlara versile olsun inşAllah.
KADER , TUĞBA , TUBA , GÜL , BEDRİYE , ÖZLEM , BUKET , BİRCAN , SÜNDÜZ
arkadaşlarım dualarınızı okudum sonunda reglim bu ay tam 9 gün sürdü ALLAH kabul etsin hepimizin duasını en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah..
kızlar reglim bitti ve biz korunmayı bıraktık hayırlısıyla bakalım içimde hem korku hem sevinç var tekrar aynı şeyleri yaşatmasın YÜCE RABBİMM
pek sık topiğe giremiyorum geçmişide okuyamadım işlerim yoğun geçici vergi falan derken yetişemez oldum
evde de kış temizliğim var çok yoğun geçiyor bu sıralar
hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım...
Canim ne guzel soylemissin rabbim imanimizi cogaltsin insallahherkese günaydınlar bugün benim günümmüs okuyan okumayan herkese tesekkür ederim içten yürekten ettiğiniz o dualarınızı rabbim kabul etsin melekler amin sanada( melekler her dua edişimizde amin sanada diyerek cevap verirlermiş müslüman kardeşimize ettiğimiz her dua aslında yine bize dönüyor ne kadar güzel ) desin inş
Canim hayirlisi. Demekki rabbim sana boyle yol gosteriyor belkide hic gerek kalmdan hamile kalirsinbanada doktor 37.5 başlıcak ama ben 1 ay daha erteledim aşılamayı içimden gelmiyo nedense seninkisi hayırlı vede ugurlu olsun canım
Evet canim cok haklisin rabbim dogru yola iletsin hepimiziher gün gr gr büyüyor teyzesi:)) Rabbim nekadar büyük, İnancı olmayanlar böyle mucizeleri göremiyorlar körler çünkü, Rabbimin bize sunduğu tüm nimetlere binlerce şükürler olsun
Ayyyyy kuşum cok sevindim bundan sonra her cok güzel olacak. Bu da sana moral olsun artik olumsuz düsünceleti birak bir kenara,mutlu ol ki yumurtlamanda cok olsun[QUOT))E=barisozlem;27271319]kızlar bugün bende doktora gittim genetik doktoru ile görüştük, raporda görünen sonuca tesadüfi bişey herkeste olabilir,bundan sonraki hamileliklerinde de olacak diye bi kural yok dedi kromozomların bölünmesi sırasında problem olmuş ,vücut bebeği attığı için aslında çok şanslısın dedi,bence bişey çıkmaz ama biz yinede kromozom analizi yapalım dedi o sonuçlara göre tekrar konuşalım dedi,yani sanırım kan pıhtılaşmasından olmamış bu, senin hamileliklerin planlı olmalı kaç kez hamile kalırsan hep aspirin kullanmalısın dedi.
adet olmadığım için ayrıca kadın doğuma gittim,smear testi aldılar,vajinal ultrasonla baktılar ama bişey yok sadece rahim duvarı kalınlaşmış zaten gittiğim öbür doktorda bunu söylemişti adet olursun demişti,şimdi bu doktor ilaç verdi 10 güne kadar adet olursun dedi,smear testinde sanırım o spekulum denilen aleti taktı biraz acı veren bi işlemmiş Allahtan çok uzun sürmedi
Allah razı olsun canım, cümlemize inşallah.
hadi hayırlısı sedacım, inşallah olur, olumsuz düşünme olumlu şeyler düşün olmazsa zaten isyankar değiliz hayırlısı der devam ederiz, iş yerine de çok sevindim, insanın huzursuz olduğu bir ortamda çalışması çok kötü. kilo problemin için de gece yatarken yemek yiyormusun bide bunu dene işe yarıyor. aslında tüp bebek tedavisi gören bir arkadasım var şu an hamile, o dediki aşılama ve tüp bebek aşamasında nekadar zayıf olursan okadar iyi demişti, bana çok tuhaf geldi çünkü bildiğim kadarıyla zayıf olmakta kilolu olmakta iyi değil. neyse sen dr tavsiyesine uy, hayılısı olsun
özlemcim ne güzel br haber bundan sonra ya buda öyle olursa diye düşünmeyeceksin canım, kan pıhtılaşması için de ilacını kullanırsın, inşallah rabbim sağlıklı evlatlar verir smear testini 7-8 ay önce yaptırdım bende hiç acımadı, jinekolojik muayene gibi geldi bir şey soktu aldı sıvıyı sanırım doktorun el hafifliği ile ilgili
Allah razı olsun canım Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul eylesin
kızlar hayırlısı olsun inş Allah emeğinizi sabrınızın karsılığını tez zamnda verir
canım zor ama içeri gir elini tut ve konuş insanın en son kayboln duyusu duymaktır sesin ona ii gelecektir biz valmen ile kuran bile dinletmiştik deneyebilirsiniz
spekulumlada tanıştın demek saniyelik bi işlem ah uh demeye bitiyo
Sündüz üm canım benimm dualarını okudum. Rabbim Hayırlısıyla inşAllah Yarabbim sağlıklı gebelik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana. inşAllah.
ÖZlem test sonuçların çıkmış, gözün aydın. pıhtılaşmadan kaynaklanmadığına ayrıca sevindim senin için. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşAllah.
Seda seninde aşılama döngün hayırlara versile olsun inşAllah.
arkadaşlarım dualarınızı okudum sonunda reglim bu ay tam 9 gün sürdü ALLAH kabul etsin hepimizin duasını en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah..
kızlar reglim bitti ve biz korunmayı bıraktık hayırlısıyla bakalım içimde hem korku hem sevinç var tekrar aynı şeyleri yaşatmasın YÜCE RABBİMM
pek sık topiğe giremiyorum geçmişide okuyamadım işlerim yoğun geçici vergi falan derken yetişemez oldum
Canim ne guzel soylemissin rabbim imanimizi cogaltsin insallah
Canim hayirlisi. Demekki rabbim sana boyle yol gosteriyor belkide hic gerek kalmdan hamile kalirsin
Evet canim cok haklisin rabbim dogru yola iletsin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?