Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

banada doktor 37.5 başlıcak ama ben 1 ay daha erteledim aşılamayı içimden gelmiyo nedense seninkisi hayırlı vede ugurlu olsun canım

spekulumlada tanıştın demek saniyelik bi işlem ah uh demeye bitiyo

bedriyecim Rabbim babana sağlık sıhhat versin, tekrar kucaklaşmanızı nasip etsin. 11 ayetel kürsi okudum, Rabbim Keremiyle kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:
Gunaydin canim nasilsin? Senin kuzu 41mm olmus, masallah. Nerdeyse boyuna gelmis :) Nazardan korusun rabbim

her gün gr gr büyüyor teyzesi:)) Rabbim nekadar büyük, İnancı olmayanlar böyle mucizeleri göremiyorlar körler çünkü, Rabbimin bize sunduğu tüm nimetlere binlerce şükürler olsun

Günaydın arkadaşlarım, dün bugün yoğunum, giremiyorum.
Sündüz'cüm dualarını okudum ALlah kabul eder inşallah, en kısa zamanda edilen dualarımız hürmetine sana hayırlı bir bebek versin rabbim.
Bedriyecim baban için tefriciyemi okudum inşallah iyileşme haberini alacağız bu hafta öyle hissediyorum Allahın izniyle.
Kübracım senin için tesbihlerimi çektim Allah kabul etsin inşallah.

Geçmişi okuyamadım, deminden beri topik açık ama arka planda kaldı öyle açıpta okuyamıyorum üfff
akşam eve gidince bol bol okuyup yazıcam inşallah.

günaydın tatlım, Allah dualarını kabul etsin, kübra için tesbih mi çekiliyor ben mi kaçırdım yoksa,

Gunaydin canim nasilsin? Senin kuzu 41mm olmus, masallah. Nerdeyse boyuna gelmis :) Nazardan korusun rabbim
günaydın canım iyim çok şükür yani gribim biraz ilaç fln da alamıyorum çay yerine ıhlamur içiorum ama banamısın demiyor yinede ağır değil çok şükür bi uyurken zorlanıyorum burnum tıkanıo öyle böyle idare ediyoruz..evet büyüyo kuzumm yarın dr a gidicez kısmetse 2li test için belki cinsiyetide belli olur öğrenince yazarım..

günaydın kızlarrr....

süzdüzcüm duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

günaydın kızlar SÜNDÜZ duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

hayırlı geceler kızlar dualarınızı okudum RABBIM KABUL ETSIN.

okudum kısceler rabbım hayırlısını nasıpnetsın en yakın zmanada ınsallah

rabbim kabul buyursun açtığınız elleri boş bırakmasın bir dediğiniz sizin için bin olsun ailenizden huzur bereket eksik olmasın inşallah

Ayy Yaseminn inşAllah Yarabbim. Allah okunan duaların, kuranların hürmetine inşAllah hayırlısıyla uyuduğu gibi sağlığına uyanmasını nasip eder. Yasemin duada okumuşsun. Nasıl eziliyor yüreğim Allah biliyor. Allah tüm hayırlı dualarını inşAllah kabul etsin.

Sağolasın kuzum bende dün özelden yazmıştım sana..

Sündüz üm canım benimm dualarını okudum. Rabbim Hayırlısıyla inşAllah Yarabbim sağlıklı gebelik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana. inşAllah.

ÖZlem test sonuçların çıkmış, gözün aydın. pıhtılaşmadan kaynaklanmadığına ayrıca sevindim senin için. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşAllah.

Seda seninde aşılama döngün hayırlara versile olsun inşAllah.

KADER , TUĞBA , TUBA , GÜL , BEDRİYE , ÖZLEM , BUKET , BİRCAN , SÜNDÜZ

arkadaşlarım dualarınızı okudum sonunda reglim bu ay tam 9 gün sürdü ALLAH kabul etsin hepimizin duasını en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah..

kızlar reglim bitti ve biz korunmayı bıraktık hayırlısıyla bakalım içimde hem korku hem sevinç var tekrar aynı şeyleri yaşatmasın YÜCE RABBİMM

pek sık topiğe giremiyorum geçmişide okuyamadım işlerim yoğun geçici vergi falan derken yetişemez oldum
evde de kış temizliğim var çok yoğun geçiyor bu sıralar

hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım...

11 ayetel kürsü okudum rabbim neylerse güzel eyler inş şifa olsun sağlığına kavussun

amin canım sana kolay gelsin senin içinde bizim içinde hayırlısı olsun inş

Canim ne guzel soylemissin rabbim imanimizi cogaltsin insallah
banada doktor 37.5 başlıcak ama ben 1 ay daha erteledim aşılamayı içimden gelmiyo nedense seninkisi hayırlı vede ugurlu olsun canım
Canim hayirlisi. Demekki rabbim sana boyle yol gosteriyor belkide hic gerek kalmdan hamile kalirsin
her gün gr gr büyüyor teyzesi:)) Rabbim nekadar büyük, İnancı olmayanlar böyle mucizeleri göremiyorlar körler çünkü, Rabbimin bize sunduğu tüm nimetlere binlerce şükürler olsun
Evet canim cok haklisin rabbim dogru yola iletsin hepimizi

Ayyyyy kuşum cok sevindim bundan sonra her cok güzel olacak. Bu da sana moral olsun artik olumsuz düsünceleti birak bir kenara,mutlu ol ki yumurtlamanda cok olsun [/QUOTE]

sağol canım çok teşekkür ederim,doktor içimi rahatlattı 1 ay sonra sonuçlar çıkacak, inşallah onlarda temiz çıkar

sağol canım o korku hep olur gibime geliyor ama olsun şimdilik bu bile rahatlattı beni,spekulumu takma ve çıkarma aşamasında bir acı veya ağrı hissetmedim açık kaldığı sürede birazcık ağrı yaptı ama dayanılmayacak gibi değildi tabi işlem kısa olduğu için uzun olsa canım çok yanardı

amiin inşallah, Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

spekulumlada tanıştın demek saniyelik bi işlem ah uh demeye bitiyo

nazancığım daha öncede tanıştım ama uyuduğum için hatırlamıyorum ama şimdi biliyorum , doktor hemşireyle konuşuyordu o takılıyken içimden diyorum şunu çıkarsanda sonra devam etsen konuşmaya

amiin canım herşeyin hayırlısı olur inşallah,şimdide eşimle benim kromozom analizimizi bekleyeceğiz.

sağol canım Allah razı olsun,sanada kolay gelsin,şu temizliğe bide ben başlasam ne güzel olacak

Son düzenleme:
kızlar hastaneden aradılar dün verdiğimiz kanlar pıhtılaşmış çalışamamışlar yarın yine hastaneye çağırıyorlar bizi

hadi bismillah inş. te seferde tutar inş.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…