- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.561
sedacım duanı okudum RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH
[/QUOTE]doktor o an hemşiryle başka bi hastadan bahsediyordu geldi ama muayene olmadı dedi galiba tam anlayamadım buraya kadar gelmişken niye görünmedi falan diyordu, hemşirede kadın doğuma muayene olmak hiç kolay değil ama zor bi durum diyordu,Allahtan sohbet fazla koyulaşmadı
Cok sukur canim. O zaman aksamlari buralarda cok dolasma,tam gaz calismaya devam :)mrb kızlar dün hsg çekildim şükürler olsun tıkanıklık yapışıklık vs. hiç bişeyim yokmuş.çeken radyolog 3-4 ay hamile kalma şansın yüksek dedi.çok korkuyordum bi uyudum bi uyandım bitmiş herşey.hiç ağrım felan da olmadı.çok mutluyum bgn moralim bozuk diil en azından allahım hepimizin yardımcısı olsunn
Kusum ben degildim.tumay ya da merve soylemis. Insallah sifa olur,melekler korusun babani rabbim sabir versinKızlar çok teşekkürler. Allah tüümmm dualarınızı kabul etsin inşAllah. çok çok sağolun.. Bu arada hast. gitmedim bugun. hem işyerinden en azından bir gün izin almadan çalışayım dedim, hemde bgun ziyaretçimiz çok fazla dolayısıyla anneciğimede destek fazla. o yüzden işyerindeyim.
melek yada burcu arkadaşlar biriniz bana demişti ki kaf süresini oku. herakşam maaile kuran okurken onuda okuyoruz türkçe anlamınıda dün gece okudum. çok güzel bir süre.. kim dediyse bana o sureyi (beynım karmançorman kusura bakmayın) Allah Razı olsun. bilmiyorduk şifa ayetleri de dolu içinde. çok çok sağolsun.
Gül erkekmiş evladın.. hadi hayırlısı olsun inşAllah.
teşekkür ederim kızlar evet PAŞAM geliyor..:) RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin İNŞALLAH
günaydın kızlar nasılsınsız..
sedacım duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursun hayırlısıyla rabbim..
bedriyecim babanın şifa bulması için 11 AYETEL KÜRSİ okudum tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah ..
gülcüm oğlun geliyormuş ALLAH sağlıkla kucağına almayı ve nasip etsin inaşşallll....
RABBİM HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN İNAŞŞALLAHHH...
günaydın kızlar dr daan geldimm PRENSİMİZ geliyor :)))))
yasemincim artık kızı sen yap ben gelin alcam :
kızlar bu arada böğürtlen kökü hamileliği kolaylaştırıyormuş diye okudum . rahimi kuvvetlendiriyormuş... aranızda duyan varmı..
süt ve maydonaz bukarının üstüne oturanlar vs.. hamileliği kolaylaştıtan etkenlermiş
aranızda duyan varmı merak ettim
yok canım izin alamadı ben gittim sadece..:)aaa ne çabuk geldin eee kocanda geldimi bari
yok canım izin alamadı ben gittim sadece..:)
aradım hemen duramadım kiçatladın dimi duramadın ögrenmedenn kocan ne tepki verdi yaaa telefonda söylemeseydin akşam eve gelince söyleseydin:))))
günaydın kızlar nasılsınsız..
sedacım duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursun hayırlısıyla rabbim..
bedriyecim babanın şifa bulması için 11 AYETEL KÜRSİ okudum tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah ..
gülcüm oğlun geliyormuş ALLAH sağlıkla kucağına almayı ve nasip etsin inaşşallll....
RABBİM HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN İNAŞŞALLAHHH...
aradım hemen duramadım kihadi be dedi vallamı dedi ben sana söylemiştim dedi o erkek diodu başından beri :)sevindi tabi..
canım ben söylerim o zaman aşılama olacağı tarihi toplu dua olur. Çalatma iğnesinden 36 saat sonra yapıldığı için günü belli olur 2 gün önceden. Ama bugün çok kötü birşey oldu salak hemşire 2 doz birden vurdu doktoru aradım falan ve 3. dozu da vurmadı ama çektiği için doz ayarlandı 75 vur dedi dr yarın ama ayarlandığı için yarında öyle vurmak zorundayım bir gün öne çekti perşembe gidicem inşalah iptal olmaz. Ben bir kere daha bakayım dedim yakındaki hastaneye gittim kız bilmiyordu demekki çok moralim bozuldu .çok. Tüm umudumu yitirdim sanki. Eşim bir program kuracak geleceğim artık yarın öğle tatilinde kuracak gelirim artık gündüzleri ara ara.
valla bilmiyorum artık eşime demiş dr ben giyinirken ara öğün yesin meyve kuruyemiş yesin demiş çıkarken bana da dedi biteceksin nerdeyse az ye kilo al dedi demek ki zayıflıkta etkiliyor tutunmasını bende yemeye çalışıyorum. Bakalım hayırlısı.
kızlar bu arada böğürtlen kökü hamileliği kolaylaştırıyormuş diye okudum . rahimi kuvvetlendiriyormuş... aranızda duyan varmı..
süt ve maydonaz bukarının üstüne oturanlar vs.. hamileliği kolaylaştıtan etkenlermiş
aranızda duyan varmı merak ettim
günaydın kızlar dr daan geldimm PRENSİMİZ geliyor :)))))
yasemincim artık kızı sen yap ben gelin alcam :
AMİN canım RABBİM isteyen herkese nasib etsin..allah sağlıkla kucagınaza almayı nasip etsin inş.
sağol canım benim benimde hep kız doğuyodu ama erkekmiş :) aramızda 9 gün var canım senle tahminim öğrenirsin belki bazıları göstermiomuş bizimki yan gelio yatmıştı PAŞAMM :)Canım dile getirmedim ama benimde içime hep senin oğlun olacakmış gibi geliyodu :) Rabbim vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesin Prensinin (=
İnşallah herşey gönlünüze göre olur
Tam olarak hafta ve günün neydi? Çabuk öğrenmişsin, acaba haftaya salı bende öğrenebilirmiyimki :26: :)
AMİN canım RABBİM isteyen herkese nasib etsin..
sağol canım benim benimde hep kız doğuyodu ama erkekmiş :) aramızda 9 gün var canım senle tahminim öğrenirsin belki bazıları göstermiomuş bizimki yan gelio yatmıştı PAŞAMM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?