Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar nasılsınsız..

sedacım duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursun hayırlısıyla rabbim..

bedriyecim babanın şifa bulması için 11 AYETEL KÜRSİ okudum tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah ..

gülcüm oğlun geliyormuş ALLAH sağlıkla kucağına almayı ve nasip etsin inaşşallll....

RABBİM HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN İNAŞŞALLAHHH...

kızlar bu arada böğürtlen kökü hamileliği kolaylaştırıyormuş diye okudum . rahimi kuvvetlendiriyormuş... aranızda duyan varmı..

süt ve maydonaz bukarının üstüne oturanlar vs.. hamileliği kolaylaştıtan etkenlermiş

aranızda duyan varmı merak ettim

[/QUOTE]
Canim araniza hos geldin :)

Cok sukur canim. O zaman aksamlari buralarda cok dolasma,tam gaz calismaya devam :)

Kusum ben degildim.tumay ya da merve soylemis. Insallah sifa olur,melekler korusun babani rabbim sabir versin

Seda dualarını okudum, Rabbim inşAllah hayırlısını versin herşeyin. Aşılamayı da bence hiç takma o kızın sana iğne yapmasında, dozu yuksek tutmasında hepsinde henuz bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır. ayrıca maddi açıdan size dokunmayacak olmasıda ayrıca sevindirici.. gerisi de Allah ın takdiri.. sen hiç gönlünü bozma, umudunuda yitirme.. inşAllah emeklerinin karşılığını alırsın bu ay.

Gül erkekmiş evladın.. hadi hayırlısı olsun inşAllah.

teşekkür ederim kızlar evet PAŞAM geliyor..:) RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin İNŞALLAH

evet süt buharını biliyorum ben ama onu yaptıktan sonra çok dikkat etmen gerekiyomuş üşütüyomuşun asıl sizin ara ebesinden haberiniz varmı? ))

canımsın benim.. çok çok sağol.. Senin de ne çok hakkın geçti bize. inan utanıyorum bişeyler demeye ama hakkını helal et ne olur.. Allah Razı olsun.
Rabbim belki sabrımızı deniyor ama inşAllah bu hafta bize bir ışık, bir yol tutar..

Sedaci hemen umutsuzluga kapilma lutfen cok ciddi birsey olsaydi doktor muttlaka soylerdi. Bak simdi hem pozitif dusunmeye calis ki hormonlarin guzel calissin. Bebesin tutunmasina yardimci olsun. Lutfen canim stres yapmamak cok onemli sende biliyorsun .rabbim ol derse o ilaclar ister cok gelsin isterse az hic bir onemi yok, sabirla duaya devam canim.biliyorum demesi kolay ama ne yapayim soylemeden de duramaddim insallah kuzun saglikla tutunur canim. Dualarimiz seninle olacak

maydonozu duydum kayınvaldem sürekli söylüyor ama ben yapmadım hala

günaydın kızlar dr daan geldimm PRENSİMİZ geliyor :)))))

yasemincim artık kızı sen yap ben gelin alcam :

Canım dile getirmedim ama benimde içime hep senin oğlun olacakmış gibi geliyodu :) Rabbim vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesin Prensinin (=
İnşallah herşey gönlünüze göre olur
Tam olarak hafta ve günün neydi? Çabuk öğrenmişsin, acaba haftaya salı bende öğrenebilirmiyimki :26: :)

allah sağlıkla kucagınaza almayı nasip etsin inş.
AMİN canım RABBİM isteyen herkese nasib etsin..
sağol canım benim benimde hep kız doğuyodu ama erkekmiş :) aramızda 9 gün var canım senle tahminim öğrenirsin belki bazıları göstermiomuş bizimki yan gelio yatmıştı PAŞAMM :)

Sana söylemişmiydim artık Hasan Beye gittiğimi? Zeynep hanımdan hiç memnun kalmadım. Özeldeki doktorlarıda hiç öven olmadı, bikaç kişi Hasan beye git diyince ona gittim.
Gerçekten çok iyi bi doktor, çok güzel ilgilendi :)
Önümüzdeki salı gününe çağırmıştı, bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…