Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bircan sen de ne cesit bir romotizna var adi ne? Ben de varda o yuzden sordum

tatlım ne olduğunu bilmiyorum ama 11 yaşındayken bademcik ameliyatı oldum dr geç kalmışsınız eklem romatizmasına çevirmiş biraz daha geç kalsanız kalp romatizmasına çevirirdi demiş. kendimi bildim bileli çekerim. inanılmaz ağrılarım oluyor parmaklarımı koparasım geliyor. gitmedimde doktora. senin ki nasıl bir şey

Son düzenleme:
canım 4. aya girdim genelde 4. ayda yapıyolar die biliorum..

şeker yüklemesi 24-28 haftalar arasında yapılmalı hamilelik şekerini tetikleyen hormon (hpl dediğimz) 20.haftalardan itibaren artıyor istersen biraz araştır umarım tüm gününü bekleyenler sağlıkla kucaklarına alır meleklerini

canım gecmiş olsun eklem romatizmasına bende 11 yaşında yakalandım..o gün bugün var hava kötüleşince ağrım oluyo ama ozaman pensilin iğne tedavisi görmüştüm benim şükür atlattım eskisi kadar kötü değilim ama kas gevşeici türü ilaçlar daha iyi gelir ağrılarına..t

Canim benim ki 17 ysimda basladi. Reaktif artirit diye bir hastalik bewnde cok acilar cektim .kalca eklemlerimde iltihapli eklem romatizmasi var zaman zaman cok fazlalasir. Onunla yasamayi ögrendim de hamilelikte nasil olur bilmiyorum rabbim saglik versin ikimize de. Peki sen hic hamileleik gecirdin mi? Ne zamandir cocuk icin ugrasiyorsunuz. Acaba diyorum bu hastaligin bir etkisi var midir???

bilmiorumki canım 50 g yazmış dr gecen labratuarda bi hamile gördüm oda 4 aylıktı şeker yüklemesi yaptırmış..bilmiorumki

ayrıntılı ultrason için çok erken gün vermiş doktorunuz niçin böyle aceleci davranıyor acaba en güzel görüntülemeyi ayrıntılıyla 6 ayda ve 7 ayda alır ense kalınlığına kendisi baksaydı zaten genelde ikili teste gerek kalmıyor... vitamin ilacı kilo alımını artırdığı için kesmiştir doktorunuz gyno etkili ve doktorların tercih ettiği bir demir ilacı umarım faydasını görürüsün...

bu arada kusura bakmayın böyle muhabbete dalmış gibi oldum ama sizi takip etmeye çalışıyorum ama hiç yazamamıştım allah hepinizin gönlüne göre versin umarım tüm dualarınızın kabul olduğunu en kısa zamanda görürüsünüz hayırla sağlıkla...

sağol canım valla bende anlamadım birinci düzeyayrıntılı ultrason istemiiş..ama bildiğim kadarıyla 1 kere istiyolar bidaha istemiyolar mış bakalım yaşayıp görcez bu arada hoşgeldin katıl sende sohbetlerimize arkadaşlarımızın hepsi iyidir

bilmiorumki canım 50 g yazmış dr gecen labratuarda bi hamile gördüm oda 4 aylıktı şeker yüklemesi yaptırmış..bilmiorumki

hayret birşey bildiklerimden şüphe duydum şimdi... yanlış anlamayın ama bu dönemde yaptırdığın test geçerliği güvenilirliği düşük olacaktır daha sonra tekrar yapılması gerekebilir çünkü daha gebeliğin çok erken dönemindesiniz...
Gebelikte yapılan şeker taraması nedir? - UZMANTV

hayırlısı canım neyse en azından tam kaliteli görüntü alamasada bebeğin tüm organları oluştuğu için detaylı bir tarama yapılmış olacaktır ama sana tavsiyem 26-28 haftalarda 4d ultrasona gir muhteşem görüntüler elde ediliyor bebeğe ait... renkli ve çok tatlı oluyor ben 4d ile baktırmak için istanbula gittim ama yaptıracağım hastanenin renkli propu bozuldu kısmet renkli foto alamadık kızımdan elimde imkan olsa tekrar istanbula gidip bir renkli yüz fotosuun olmasını çok isterdim ama çok yoruluyorum uzun yola dayanamıyorum gebeliğimin son döneminde doğum için gidicem inşallah ama o zamanda bu ultrason işiyle uğraşamam yani kaldı...

sağol canım sanada geçmiş olsun. nekadar süre gördün penisilin tedavisi. ne güzel en azından hafiflemiş.

canım şubatta 2 yıl bitecek evliliğimde ozamandan beri düşünüyoruz hiç korunmadım. hiç gebe kalmadım ama zannetmiyorum canım ya hiç duymadım çünkü etki edebileceğini. acaba benimkide mi iltihaplı çok ağrım oluyor çünkü sanada geçmiş olsun Allah şifa versin

sağol canım sanada geçmiş olsun. nekadar süre gördün penisilin tedavisi. ne güzel en azından hafiflemiş.
valla canım ilk hastalandığımda el ayak bileklerim şişti 1 ay okula gidememiştim..o sürede tetkikler yapıldı iğne tedavisi her şiştiğinde verdiler tam hatırlamıyorum ama gecti çok şükr..üşütmemeye bak rutubetten kaynaklanıyormuş bide ırsi tabi..

hayrılısı olsun canım..

:)))) ARAEBESİNİ ayrıca anlatırırm süt buharını anlatayım sütü kaynatıyosun1 kg sanırım içerisine 1 bağ maydonoz atıyosun kaynadıktan sonra epeyce kaynattıktan sonra kendini yakmadan bi çarşaf yada ince battaniye ile çok özür dilerim iki bacak arasında o çarsafa sarınıyosun aykata olur heralde sonrasında o soguyana kadar bekliyosun soguduktan sonra aynı seyi ocaga koyup yeniden kaynatıp aynı işlemi tekrarlıyosun bunla ilgili bi topik vardı linkini bulup atayım yanlışım varsa ordan al tarifi

kızlar canım çok sıkkın anlatamam

adetim pazar günü bitti de az lekelenme geliyordu.. sonra pazartesi peçeteye sildiğimde çok açık pembe leke bir kere geldi ..
dün yine aynısı oldu.. bugünde kasıklarımda hafif ağrı tuvalete gittiğimde hani adetin ilk günü olur ya kanam peçeteye silince açık pembe gelir az az leke şeklinde değil peçeteye öyle kan geldi işe açık pempe şimdi sildiğimde leke leke gelmeye devam ediyor kasıklarımda hafif ağrı var

acaba kistmi var diyorum çok endişeliyim kafam karşışık bir yandan da üşüttümmü acaba diyorum offff

ayyy kızzzzzz valla bio deneyelim ne olacak ki bi zarari olmaz. Ama esim evde yokken yapayim,rezil olurum walla. Bide acaba iliskiden hemen oncemi yapilmali. Bana attigin linki bir inceleyim,cok sagol tatli

Bircan'cim iltihap olabilir bi romotoloji ya da dahiliye bolumunde kan test yaptirsan hemen belli olur, ben de 6 ay penisilin kullandim cok iyi geldi tamamen bitirmedi ama agrilarim cok cok hafifledi. Sen de kendine dikkat et canimhavalar soguyor üsümemeye calis emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…