- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.621
canım dr bana 2li test yapmadı herşey normal dedi kan tahlilide istemedi ayrıntılı ultrason istedi salı günü onu yaptırcam özlede 260tlmiş eğitim araştrmadan randevu aldım oraya gidicez bakalım..folbiolü progestanı magvitali bırak dedi ağrın olursa minoset alabilirsin dedi sadece 1 ilaç verdi gyno ferro sanol die demir+folik asit+b12 vitamini içerikliymiş sence nasıl
canım bildiğim kadarıyla ikili testte ultrasonla bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar, doktor öyle demişti bu saydığın ilaçlardan sadece progestanı kullanıyordum doktor 1 ay kullan sonra duruma göre bıraktıracağım demişti kullanmana gerek görmüyorsa boşuna devam etme, ben folidoce kullanıyordum ondada folikasit+b12 vardı ayrıca vitamin gerekli görmemişti sanada aynı şekilde vermiş doktor,
canım malesef ben 2li teste kadar gelemediğim için çok fazla bilgim yok ilk hamileliğimde çarşamba günü 2li test için gidecektim nasip olmadı cumartesi kanamam oldu pazar kürtaj oldum,Allah inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder doktorun zaten en doğrusunu bilir seni ona göre yönlendirir sen hiç kafanı takma ilaçlara.
canım benim kusura bakma benimde kafa bi milyon oldu üzmedim dimi seni...sabahtan beri randevu almaya calışıyorum bakalım bi telefon numarası aldım perinatoloji bölümünde yapılışomuş bu test orayı arıycam İNŞALLAH bulurum devlette olmadı tıpış tıpış özelde yaptırcam..
sadece bi hastanede var canım yarın arıycam bakalım İNŞALLAH sorun cıkmazda alırım randevu..yok canım estağfurullah keşke bilsemde yardımcı olsam,dvlet hastanesinde yaptıramadığın şey bu ayrıntılı ultrasonmu? birde perinatoloji bölümü oluyor sanırım neden yapmıyorlar
ayyyyy inanamıyorum maşşallah maşşallah oyyy damadıma bak sen benim yaa, heh valla şimdi daha iyi oldu çünkü benim bebek senden sonra geleceği için sennkinden küçük olacaktı şimdi cuk oturdu, erkek kızdan büüyük olur dimi ama :))) oyyy pipiliye bak sen yaa daha şimdiden açmış cesur damadım benim :)))) anammmm paşalar paşası yerim ben onu, düğünde bir kol saatini haketti bak, oh iyi bari tek taştan bilezikten altın setinden kurtuldum :))günaydın kızlar dr daan geldimm PRENSİMİZ geliyor :)))))
yasemincim artık kızı sen yap ben gelin alcam :
ara ebesi ne yaaa ayyy çatladım meraktan kız lütfen yazzz ne olur çok merak ettim belliki komik bişey :))))evet süt buharını biliyorum ben ama onu yaptıktan sonra çok dikkat etmen gerekiyomuş üşütüyomuşun asıl sizin ara ebesinden haberiniz varmı?))
gamzecim valla senle benim şu düzensiz adet durumum ne gıcık yaai benimde bugün pembe bişey gelmiş çamaşır görünce sinir oldum resmen. daha 9 var benim adet olmama, öyle sinir oluyorumki offf offff Allahım sen büyüksün..kızlar canım çok sıkkın anlatamam
adetim pazar günü bitti de az lekelenme geliyordu.. sonra pazartesi peçeteye sildiğimde çok açık pembe leke bir kere geldi ..
dün yine aynısı oldu.. bugünde kasıklarımda hafif ağrı tuvalete gittiğimde hani adetin ilk günü olur ya kanam peçeteye silince açık pembe gelir az az leke şeklinde değil peçeteye öyle kan geldi işe açık pempe şimdi sildiğimde leke leke gelmeye devam ediyor kasıklarımda hafif ağrı var
acaba kistmi var diyorum çok endişeliyim kafam karşışık bir yandan da üşüttümmü acaba diyorum offff
canımmmm ayyy yerim ben seni burdamısın geçmişi okudum kusura bakma kuşum, nasılsın yaa moralin nasıl oldukızlaaaar yine buluşmuşuz ne yapıyorsunuz nasılsınız
offff kızlar yaaa canım sıkılıyor, içimden ne geçiyor biliyormusunuz, şu konuyu kafamda bitireyim, eskisi gibi ne adetlerimi önemsiyim, ne doktora gideyim, ne topiğe gireyim... lay lay llom herşeyden habersiz bu konuyu hayatımdan çıkarıp eski hayatıma geri döneyim diye geçiyor aklımdan. ama tabiki yapamam artık, bikere sizi özlerim zaten sizden başka doğru düzgün arkadaşım yok. amannn ne bileyim umutsuzca günler geçiriyorum nedense, dün elim kolum kalkmıyordu halsizdim, bugün eve geldim iç çamaşırımda pembe leke grdüm daha 9 gün olmasına rağmen. hiçbişeyde hevesim yok ne biçim oldum ben yaa((
topiğe girmemenin dışında diğer söylediklerine katılıyorum, bencede bırak boşver normal hayatına devam et hem bak gör o zaman hemencecik nasılda gelecek konacak göbeğine,yani tamamen peşini de bırakma ama, sadece yoğun bir şekilde düşümeyi bırak, yumurta takibine gidecektin ne oldu gidecekmisin
özlemcim yaa benim moralimi bozan belkide o doktora gidecek olma durumumhiç sevmiyorum hiç gtmek istemiyorum, kapıda bir yığın insan oluyor, içerde öyle kaç kişi birden oluyor, yani dr kafasını tam bana veremezki, Allahtan dr kadın tanıdık oyüzden benle daha yakın ilgilenmeye çalışıyor ama ben o kalabalıktan çok bunalıyorum. Allahım yardım etsin bana yaa hiç iyi değilim valla. şimdi nazanın linkini verdiği topikten maydanoz ve süt buharı hikayelerini okuyorum, eşime söyledim gülmekten öldü, daha ilerleyen vakitlerde amuda kalkıp mısır taneleri serpicez dersen şaşırmam diyor:))))
oda ilginçmiş haaa mısır tanesi, canım benim bazıları kolay evlat sahibi oluyor ama ne yapalım, bizim kaderimizdede böyle uğraşmak varmış,sıkılsakta utansakta bıksakta eğer evlat sahibi olmak istiyorsak uğraşacağız biz uğraşalımda gelmesede içimiz rahat olur keşke demeyiz Allah bizede böylesini uygun görmüş demekki yapacak birşey yok bence hiç erteleme bir an önce başla
sorma yaa mısır taneleri çok komik oldu gerçekten :)))
şimdi eşimle konuştum da şimdiden stres yapmaya başladım diye, o da evet nedir senin bu enerjisiz moralsiz halin böyle gerçekten dedi, önce moralin düzgün lazım olması gerek dedi, bu moralle gitsende bişey olmaz zaten dedi, gitme tamam vazgeç, önümüzdeki ayda şu süt buharını yap bakalım, sonra başka bişey deneriz belkide hiç gerek kalmaz doktora sen rahat ol dedi, illaki dr gerekirse özele gideriz düzgün bi dr buluruz napalım dedi.
oyyy bu gece çıkmazlardayım ...
sen ne yaptın kuşum kan verdinmi yine hani pıhtılaşmıştı ya, seni bidaha çağırmışlardı?
sedacımm duanı ettim inş. rabbim kabul etsin
sedacım duanı okudum, Rabbim kabul eylesin. başına gelenler kötü ama moralini bozma , aşılamaya geçeceksin stres yapmamalısın. İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider, keşke çevrende tanıdık bir hemşire olsaydı ona yaptırırdın neyse sen moralini yüksek tutmaya çalış, Allah yardımcın olsun
Günaydın kızlar,
çok şükür bu haftanın da ortasına geldik bi şekilde.
dün akşamdan beri başım ağrıyor bu sabahta ağrıdı bende 1 tane aspirin içtim heralde eğer hamileysem zararı olmaz diye düşündüm, hani kan sulandırsın diye içiliyor ya demek zararı yok hamişken. benimkide bir umut işte kendi kendime gelin güvey oluyorum:) ama tedbirli davranmak lazım herzaman, 1 senedir ilaç içmedim yaa okadar yani dikkat ediyorum.
Sedacım dualarını okudum Allah kabul etsin, inşallah bu uğraşıların hayırlı bir sonuç verir tez zamanda yüzün güler karnın dolar.
Bedriyem kuşum seni hiç unutmuyorum 11 tane tefriciyemi çektim, bu hafta güzel haberler ver yarabbim diye dua ediyorum hep.
Kübracım tesbihimi çektim canım arkadaşım her sabah işe giderken yolda çekiyorum bu tesbihlerin hepsini abdestli olarak, inşallah kabul oluyordur canlarım öyle umuyorum. Bu arada kübra ile birbirimize karşılıklı hergün ya mucib ya allah tesbihi çekiyoruz, o bana , ben ona. dün merak edip sormuşsunuz biraz rotarlı olarak cevap vermiş oldum :)
ben işlerime dönüyorum uğrarım yine öpüyorum
aptalmıymış bu hemşire heralde mani olmasan bütün igneyi boşaltacakmış vucuduna neyin sinirini alıyosa artık hastalardan salka sey allah yardımcın olsun kuzucuk
btskn / BİRCAN 12.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 13.11.2012 salı sağlıklı hamişlik
dejavu_one \ seda 14.11.2012 çarş. sağlıklı hamişlik
Dualarinizi okudum Kizlar Rabbim kabul etsin Insaallah hayirli sonuclarla burda sevinmemizi nasip etsin
sedacım duanı okudum RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH
günaydın kızlar nasılsınsız..
sedacım duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursun hayırlısıyla rabbim..
bedriyecim babanın şifa bulması için 11 AYETEL KÜRSİ okudum tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah ..
gülcüm oğlun geliyormuş ALLAH sağlıkla kucağına almayı ve nasip etsin inaşşallll....
RABBİM HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN İNAŞŞALLAHHH...
Seda dualarını okudum, Rabbim inşAllah hayırlısını versin herşeyin. Aşılamayı da bence hiç takma o kızın sana iğne yapmasında, dozu yuksek tutmasında hepsinde henuz bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır. ayrıca maddi açıdan size dokunmayacak olmasıda ayrıca sevindirici.. gerisi de Allah ın takdiri.. sen hiç gönlünü bozma, umudunuda yitirme.. inşAllah emeklerinin karşılığını alırsın bu ay.
sedacım okudum rabbım kabul eglesın
Sedaci hemen umutsuzluga kapilma lutfen cok ciddi birsey olsaydi doktor muttlaka soylerdi. Bak simdi hem pozitif dusunmeye calis ki hormonlarin guzel calissin. Bebesin tutunmasina yardimci olsun. Lutfen canim stres yapmamak cok onemli sende biliyorsun .rabbim ol derse o ilaclar ister cok gelsin isterse az hic bir onemi yok, sabirla duaya devam canim.biliyorum demesi kolay ama ne yapayim soylemeden de duramaddim insallah kuzun saglikla tutunur canim. Dualarimiz seninle olacak
Gerizekali bu kadar onemli birseye dikkat etmemis. Canim insallah bu yasanan sey guzel bir gelismeye vesile olur
Masallah canim saglikla dogsun guzel gunler gorun masallah
sedacım duanı okudum rabbim kabul etsin......
Seda'cım senin için Duamı ettim.. Rabbim kabul eder ve seni hayırlı bi evlatla sevindirir inşaAllah..
Sedacim duani ettim rabbim kabul etsin insallah.umarim bugun yasadigin fazla doz meselesi hic bir problem cikarmaz.bebegin saglikla gelir insallah aralik ayi hamileler listesinin en basinda olursun canim lutfen moralini yuksek tut
evet canım hamilelikte kullanılıyor ama dr bana 3 aydan önce kullandırmadı kolay kolayda kullanmam çok zor durumda kalmazsam..İNŞALLAH..
sündüzcüğüm senin dualarını dün okuyamamıştım bugün okudum,rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana.
sedacığım senin duanıda okudum canım, rabbim yardımcın olsun inşallah aşılamandan hayırlı güzel sonuçlar alırsın evladınıza kavuşursunuz.
offff kızlar yaaa canım sıkılıyor, içimden ne geçiyor biliyormusunuz, şu konuyu kafamda bitireyim, eskisi gibi ne adetlerimi önemsiyim, ne doktora gideyim, ne topiğe gireyim... lay lay llom herşeyden habersiz bu konuyu hayatımdan çıkarıp eski hayatıma geri döneyim diye geçiyor aklımdan. ama tabiki yapamam artık, bikere sizi özlerim zaten sizden başka doğru düzgün arkadaşım yok. amannn ne bileyim umutsuzca günler geçiriyorum nedense, dün elim kolum kalkmıyordu halsizdim, bugün eve geldim iç çamaşırımda pembe leke grdüm daha 9 gün olmasına rağmen. hiçbişeyde hevesim yok ne biçim oldum ben yaa((
gittiğin yer devlet hastanesi ise özele gitmek seni biraz daha rahatlatır canım bi dene istersen,eğer çok stres yapıp kendini mutsuz hissediyorsan ertele istersen ama bi sonraki ay, bi sonraki ay diye diye aylar geçiyor sonra boşa geçti bunca zaman diye üzülüyor insan bunuda düşün bence.
biz bugün eşimle yeniden gittik verdik kanlarımızı bu sefer ikişer tüp aldılar herhalde önlem olsun diyebizden başka 3 kişinin daha pıhtılaşmış sanırım
ayy hadı hayırlı haberler inşallah. hepimiz yapsakmı acaba şu süt maydanoz buharı işini. kız belkıde tutar taaaa eskılerde hep böyle yaparmış
heveslendım ben.
oflu hoşgeldın tatlım benım hepte sen gelıyorsun ben çıkıyorum, ama tavuk olduğum ıçın saat 22.00 benım uyku vaktım :)))) sakın unutma doğumdan önce haber ver hepbırlıkte dua edıcez sanna.
özlemcım doğru dıyosun ama belkı belkı ne bılım buhardan kromozomarın filan çözünür normale doner buda br umut :)
ben şımdı çıkıyorum canım benım Allah rahatlık vrsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?