Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım bildiğim kadarıyla ikili testte ultrasonla bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar, doktor öyle demişti bu saydığın ilaçlardan sadece progestanı kullanıyordum doktor 1 ay kullan sonra duruma göre bıraktıracağım demişti kullanmana gerek görmüyorsa boşuna devam etme, ben folidoce kullanıyordum ondada folikasit+b12 vardı ayrıca vitamin gerekli görmemişti sanada aynı şekilde vermiş doktor,
canım malesef ben 2li teste kadar gelemediğim için çok fazla bilgim yok ilk hamileliğimde çarşamba günü 2li test için gidecektim nasip olmadı cumartesi kanamam oldu pazar kürtaj oldum,Allah inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder doktorun zaten en doğrusunu bilir seni ona göre yönlendirir sen hiç kafanı takma ilaçlara.

canım benim kusura bakma benimde kafa bi milyon oldu üzmedim dimi seni... sabahtan beri randevu almaya calışıyorum bakalım bi telefon numarası aldım perinatoloji bölümünde yapılışomuş bu test orayı arıycam İNŞALLAH bulurum devlette olmadı tıpış tıpış özelde yaptırcam..

yok canım estağfurullah keşke bilsemde yardımcı olsam,dvlet hastanesinde yaptıramadığın şey bu ayrıntılı ultrasonmu? birde perinatoloji bölümü oluyor sanırım neden yapmıyorlar

sündüzcüğüm senin dualarını dün okuyamamıştım bugün okudum,rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana.

sedacığım senin duanıda okudum canım, rabbim yardımcın olsun inşallah aşılamandan hayırlı güzel sonuçlar alırsın evladınıza kavuşursunuz.

yok canım estağfurullah keşke bilsemde yardımcı olsam,dvlet hastanesinde yaptıramadığın şey bu ayrıntılı ultrasonmu? birde perinatoloji bölümü oluyor sanırım neden yapmıyorlar
sadece bi hastanede var canım yarın arıycam bakalım İNŞALLAH sorun cıkmazda alırım randevu..

günaydın kızlar dr daan geldimm PRENSİMİZ geliyor :)))))
yasemincim artık kızı sen yap ben gelin alcam :
ayyyyy inanamıyorum maşşallah maşşallah oyyy damadıma bak sen benim yaa, heh valla şimdi daha iyi oldu çünkü benim bebek senden sonra geleceği için sennkinden küçük olacaktı şimdi cuk oturdu, erkek kızdan büüyük olur dimi ama :))) oyyy pipiliye bak sen yaa daha şimdiden açmış cesur damadım benim :)))) anammmm paşalar paşası yerim ben onu, düğünde bir kol saatini haketti bak, oh iyi bari tek taştan bilezikten altın setinden kurtuldum :))
evet süt buharını biliyorum ben ama onu yaptıktan sonra çok dikkat etmen gerekiyomuş üşütüyomuşun asıl sizin ara ebesinden haberiniz varmı? ))
ara ebesi ne yaaa ayyy çatladım meraktan kız lütfen yazzz ne olur çok merak ettim belliki komik bişey :))))
gamzecim valla senle benim şu düzensiz adet durumum ne gıcık yaai benimde bugün pembe bişey gelmiş çamaşır görünce sinir oldum resmen. daha 9 var benim adet olmama, öyle sinir oluyorumki offf offff Allahım sen büyüksün.. (((
kızlaaaar yine buluşmuşuz ne yapıyorsunuz nasılsınız
canımmmm ayyy yerim ben seni burdamısın geçmişi okudum kusura bakma kuşum, nasılsın yaa moralin nasıl oldu

offff kızlar yaaa canım sıkılıyor, içimden ne geçiyor biliyormusunuz, şu konuyu kafamda bitireyim, eskisi gibi ne adetlerimi önemsiyim, ne doktora gideyim, ne topiğe gireyim... lay lay llom herşeyden habersiz bu konuyu hayatımdan çıkarıp eski hayatıma geri döneyim diye geçiyor aklımdan. ama tabiki yapamam artık, bikere sizi özlerim zaten sizden başka doğru düzgün arkadaşım yok. amannn ne bileyim umutsuzca günler geçiriyorum nedense, dün elim kolum kalkmıyordu halsizdim, bugün eve geldim iç çamaşırımda pembe leke grdüm daha 9 gün olmasına rağmen. hiçbişeyde hevesim yok ne biçim oldum ben yaa((

topiğe girmemenin dışında diğer söylediklerine katılıyorum, bencede bırak boşver normal hayatına devam et hem bak gör o zaman hemencecik nasılda gelecek konacak göbeğine,yani tamamen peşini de bırakma ama, sadece yoğun bir şekilde düşümeyi bırak, yumurta takibine gidecektin ne oldu gidecekmisin

özlemcim yaa benim moralimi bozan belkide o doktora gidecek olma durumum hiç sevmiyorum hiç gtmek istemiyorum, kapıda bir yığın insan oluyor, içerde öyle kaç kişi birden oluyor, yani dr kafasını tam bana veremezki, Allahtan dr kadın tanıdık oyüzden benle daha yakın ilgilenmeye çalışıyor ama ben o kalabalıktan çok bunalıyorum. Allahım yardım etsin bana yaa hiç iyi değilim valla. şimdi nazanın linkini verdiği topikten maydanoz ve süt buharı hikayelerini okuyorum, eşime söyledim gülmekten öldü, daha ilerleyen vakitlerde amuda kalkıp mısır taneleri serpicez dersen şaşırmam diyor:))))

oda ilginçmiş haaa mısır tanesi , canım benim bazıları kolay evlat sahibi oluyor ama ne yapalım, bizim kaderimizdede böyle uğraşmak varmış,sıkılsakta utansakta bıksakta eğer evlat sahibi olmak istiyorsak uğraşacağız biz uğraşalımda gelmesede içimiz rahat olur keşke demeyiz Allah bizede böylesini uygun görmüş demekki yapacak birşey yok bence hiç erteleme bir an önce başla

sorma yaa mısır taneleri çok komik oldu gerçekten :)))
şimdi eşimle konuştum da şimdiden stres yapmaya başladım diye, o da evet nedir senin bu enerjisiz moralsiz halin böyle gerçekten dedi, önce moralin düzgün lazım olması gerek dedi, bu moralle gitsende bişey olmaz zaten dedi, gitme tamam vazgeç, önümüzdeki ayda şu süt buharını yap bakalım, sonra başka bişey deneriz belkide hiç gerek kalmaz doktora sen rahat ol dedi, illaki dr gerekirse özele gideriz düzgün bi dr buluruz napalım dedi.
oyyy bu gece çıkmazlardayım ...
sen ne yaptın kuşum kan verdinmi yine hani pıhtılaşmıştı ya, seni bidaha çağırmışlardı?

gittiğin yer devlet hastanesi ise özele gitmek seni biraz daha rahatlatır canım bi dene istersen,eğer çok stres yapıp kendini mutsuz hissediyorsan ertele istersen ama bi sonraki ay, bi sonraki ay diye diye aylar geçiyor sonra boşa geçti bunca zaman diye üzülüyor insan bunuda düşün bence.
biz bugün eşimle yeniden gittik verdik kanlarımızı bu sefer ikişer tüp aldılar herhalde önlem olsun diye bizden başka 3 kişinin daha pıhtılaşmış sanırım

sedacımm duanı ettim inş. rabbim kabul etsin

aptalmıymış bu hemşire heralde mani olmasan bütün igneyi boşaltacakmış vucuduna neyin sinirini alıyosa artık hastalardan salka sey allah yardımcın olsun kuzucuk

sedacım duanı okudum RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH

sedacım okudum rabbım kabul eglesın

Gerizekali bu kadar onemli birseye dikkat etmemis. Canim insallah bu yasanan sey guzel bir gelismeye vesile olur

Masallah canim saglikla dogsun guzel gunler gorun masallah

sedacım duanı okudum rabbim kabul etsin......

Seda'cım senin için Duamı ettim.. Rabbim kabul eder ve seni hayırlı bi evlatla sevindirir inşaAllah..

Sedacim duani ettim rabbim kabul etsin insallah.umarim bugun yasadigin fazla doz meselesi hic bir problem cikarmaz.bebegin saglikla gelir insallah aralik ayi hamileler listesinin en basinda olursun canim lutfen moralini yuksek tut

evet canım hamilelikte kullanılıyor ama dr bana 3 aydan önce kullandırmadı kolay kolayda kullanmam çok zor durumda kalmazsam..İNŞALLAH..

Dua okuyan dillerinize sağlık canlarımm Allah razı olsun ne diyeyim çok duygulandırıyorsunuz beni bu kadar kişinin dua etmesi elbet bir kapı açar Allah sizinde yüzünüzü güldürsün gebelik bekleyenler güzel haberleri tez zamanda alsınlar, hamile olanlar sağlıkla kucaklasınlar evlatlarını İnşallah benim regl bitti temizlenecektim aslında ama bu akşam biraz daha geldiğini gördüm gıcıktır benimkiler biter gibi olur yine gelir. Hem aşılama yaptıracağım hastaneye gittim dr çıkmış yarın öğlene randevum var zaten ama bu salak hemşire kaç doz vurdu anlamadım hemşlire baktı orda başka flakona çekip çok şükür 112.5 bir vurmuş ikinci dozu o kadar vurmamış 75 vurmuş iğnenin içinde 150 kalmış dr aradı cebi de cevap vermedi başka dr sordu 111.5 olsun demiş o da öyle vuruldum yine ama iğnede 37.5 kaldı o kutu bitmiş oldu yarın yeni kutuya başlıcam normalde cumaya kadar götürecekti bir kutu beni cuma 2. kutuya geçecektim salak hemşire bir günümü yedi iğnelerimin neyse sorun olmasında 3. kutuyu da alırız kadın doğum bölümünün kendi hemşireleri var zaten çok moral verdiler anlattım da düşük doz problem oluyor yüksek sorun olmaz hem başındasın daha gerekirse düşürülür dediler moralüm yükseldi yarın öğlen gidicem bakalım yumurtalar ne alemde. Heralde bir daha pazartesi çağırır diye düşünüyorum.

Yaseminciğim bazn yumurtlama günlerinde de az kan gelebiliyormuş canım öyle birşey olmasın korma önemli birşey değildir inşallah. Neyse çalışıyorum kafam dağılıyor biliyor musun evde olsam kafayı yerdim valla. Dünkü olaydan sonra. Aşılamadna sonra asıl sakin ve huzurlu olmalıyım. Bende kafamı takmak istmiyorum sanırım aşılama sonucum belli olana kadar girmicem bilemiyorum aşılama yaptırdıktan sonra ama girebilirim de gerçi girmesem de duaları bakıp okucam tatlım ama herşeyden uzak olmak istiyorum bebekle ilgili her muhabbetten herşeyden o süreç içinde sen çok iyi anlıyorsundur beni aşılamadan sobraki iki hafta çok önemli.

ayy hadı hayırlı haberler inşallah. hepimiz yapsakmı acaba şu süt maydanoz buharı işini. kız belkıde tutar taaaa eskılerde hep böyle yaparmış heveslendım ben.

ayy hadı hayırlı haberler inşallah. hepimiz yapsakmı acaba şu süt maydanoz buharı işini. kız belkıde tutar taaaa eskılerde hep böyle yaparmış
heveslendım ben.

canım benim şuan bişey yapmama gerek yok zaten beklemedeyim,birde benim sonrası problem oluyor süt maydanoz bana fayda etmez

oflu hoşgeldın tatlım benım hepte sen gelıyorsun ben çıkıyorum, ama tavuk olduğum ıçın saat 22.00 benım uyku vaktım :)))) sakın unutma doğumdan önce haber ver hepbırlıkte dua edıcez sanna.

özlemcım doğru dıyosun ama belkı belkı ne bılım buhardan kromozomarın filan çözünür normale doner buda br umut :)
ben şımdı çıkıyorum canım benım Allah rahatlık vrsın....

canın sağolsun canım benim..
sana iyi uykular...
o sancıyla aklıma gelirse buraya girmek haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…