- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.641
ayy hadı hayırlı haberler inşallah. hepimiz yapsakmı acaba şu süt maydanoz buharı işini. kız belkıde tutar taaaa eskılerde hep böyle yaparmış heveslendım ben.
offff kızlar yaaa canım sıkılıyor, içimden ne geçiyor biliyormusunuz, şu konuyu kafamda bitireyim, eskisi gibi ne adetlerimi önemsiyim, ne doktora gideyim, ne topiğe gireyim... lay lay llom herşeyden habersiz bu konuyu hayatımdan çıkarıp eski hayatıma geri döneyim diye geçiyor aklımdan. ama tabiki yapamam artık, bikere sizi özlerim zaten sizden başka doğru düzgün arkadaşım yok. amannn ne bileyim umutsuzca günler geçiriyorum nedense, dün elim kolum kalkmıyordu halsizdim, bugün eve geldim iç çamaşırımda pembe leke grdüm daha 9 gün olmasına rağmen. hiçbişeyde hevesim yok ne biçim oldum ben yaa((
sedacım canım sen kendini nasıl relax hissedeceksen tabiki öyle yap, sonuçta hepimizin duaları birbirimizin üzerine, zaten ne sen bizi unutacaksın nede biz seni bu aşamada, sen yeterki sağlıkla bebeğine kavuş, onu bi göbeğine yerleştir ondan sonra lay lay lom muhabbetlerimize devam ederiz inşallah. ama bu arada canın sıkılır moralin bozulur veya ne bileyim sevincini paylaşmak istersin ve dayanamaz girersin diye düşünüyorum, ama her koşulda hepimizin aklında ve dualarında olacaksın tabiki emin ol.Dua okuyan dillerinize sağlık canlarımm Allah razı olsun ne diyeyim çok duygulandırıyorsunuz beni bu kadar kişinin dua etmesi elbet bir kapı açar Allah sizinde yüzünüzü güldürsün gebelik bekleyenler güzel haberleri tez zamanda alsınlar, hamile olanlar sağlıkla kucaklasınlar evlatlarını İnşallah benim regl bitti temizlenecektim aslında ama bu akşam biraz daha geldiğini gördüm gıcıktır benimkiler biter gibi olur yine gelir. Hem aşılama yaptıracağım hastaneye gittim dr çıkmış yarın öğlene randevum var zaten ama bu salak hemşire kaç doz vurdu anlamadım hemşlire baktı orda başka flakona çekip çok şükür 112.5 bir vurmuş ikinci dozu o kadar vurmamış 75 vurmuş iğnenin içinde 150 kalmış dr aradı cebi de cevap vermedi başka dr sordu 111.5 olsun demiş o da öyle vuruldum yine ama iğnede 37.5 kaldı o kutu bitmiş oldu yarın yeni kutuya başlıcam normalde cumaya kadar götürecekti bir kutu beni cuma 2. kutuya geçecektim salak hemşire bir günümü yedi iğnelerimin neyse sorun olmasında 3. kutuyu da alırız kadın doğum bölümünün kendi hemşireleri var zaten çok moral verdiler anlattım da düşük doz problem oluyor yüksek sorun olmaz hem başındasın daha gerekirse düşürülür dediler moralüm yükseldi yarın öğlen gidicem bakalım yumurtalar ne alemde. Heralde bir daha pazartesi çağırır diye düşünüyorum.
Yaseminciğim bazn yumurtlama günlerinde de az kan gelebiliyormuş canım öyle birşey olmasın korma önemli birşey değildir inşallah. Neyse çalışıyorum kafam dağılıyor biliyor musun evde olsam kafayı yerdim valla. Dünkü olaydan sonra. Aşılamadna sonra asıl sakin ve huzurlu olmalıyım. Bende kafamı takmak istmiyorum sanırım aşılama sonucum belli olana kadar girmicem bilemiyorum aşılama yaptırdıktan sonra ama girebilirim de gerçi girmesem de duaları bakıp okucam tatlım ama herşeyden uzak olmak istiyorum bebekle ilgili her muhabbetten herşeyden o süreç içinde sen çok iyi anlıyorsundur beni aşılamadan sobraki iki hafta çok önemli.
ben eylül ayında yapmıştım bir kez amabi faydasını gördüm diyemem sanırım enfeksiyon bile oldum şimdi
oyyy yaaa üzülme moral bozmak yok herşey olacağına varıyor zaten canımbiz üzüldüğümüzle kalıyoruz
ayyy kızzzzzz valla bio deneyelim ne olacak ki bi zarari olmaz. Ama esim evde yokken yapayim,rezil olurum walla. Bide acaba iliskiden hemen oncemi yapilmali. Bana attigin linki bir inceleyim,cok sagol tatli
Bircan'cim iltihap olabilir bi romotoloji ya da dahiliye bolumunde kan test yaptirsan hemen belli olur, ben de 6 ay penisilin kullandim cok iyi geldi tamamen bitirmedi ama agrilarim cok cok hafifledi. Sen de kendine dikkat et canimhavalar soguyor üsümemeye calis emi
offff kızlar yaaa canım sıkılıyor, içimden ne geçiyor biliyormusunuz, şu konuyu kafamda bitireyim, eskisi gibi ne adetlerimi önemsiyim, ne doktora gideyim, ne topiğe gireyim... lay lay llom herşeyden habersiz bu konuyu hayatımdan çıkarıp eski hayatıma geri döneyim diye geçiyor aklımdan. ama tabiki yapamam artık, bikere sizi özlerim zaten sizden başka doğru düzgün arkadaşım yok. amannn ne bileyim umutsuzca günler geçiriyorum nedense, dün elim kolum kalkmıyordu halsizdim, bugün eve geldim iç çamaşırımda pembe leke grdüm daha 9 gün olmasına rağmen. hiçbişeyde hevesim yok ne biçim oldum ben yaa((
Hicri Yılbaşımız Mübarek Olsun...
Canların sevgili dostlarım bugün muharremin 1'i, Allah kabul ederse ben oruçluyum ve bugünü dualarla geçirmek istiyorum, hatta sabah işe gelmesemmi bile diye düşündüm ama geldim, olsun burda ederim artık.
İnşallah bu yeni hicri senemiz hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar, bekar olanlarımıza hayırlı kısmetler, hastası olanlarımıza ve kendisinde rahatsızlık olanlarımıza şifalar, borçlu olanlarımıza kolayca ödeme imkanları, sıkıntıda darda olanlarımıza ferahlıklar getirir. Yüce Allahımız bizlere rahmetinden zerreler gönderip bizlere mucizelerinden gönderip hepimizin gönlündeki muratlarını nasibeder inşallah hayırlısı ile. Herşey Allahtan herşey Onun "OL" demesiyle... Bizler üzülüyoruz, sıkılıyoruz, dertleniyoruz, depresyonlara düşüyoruz, kimi zaman istemeden umutlarımızı yitiriyoruz... ama Allah kalbimizi biliyor, biz sadece O'na inanıp Ona güvenip Ondan yardım diliyoruz ve biliyoruzki derdimize tek derman yine O. Allahım bizi dr dr gezdirmeden, kapı kapı şifa aratmadan, dermansız dertlerle başbaşa bırakmadan hayırlı evlatları bir mucize ile bizlere nasibetsin. Amin
Nazancım yaa dr a gitmek beni çok fena strese sokuyor of yaa vazgeçtim galiba ben, eşimde dedi sen bu moralle gidersen zaten bi işe yaramaz, sen şu psikolojini düzelt olacak kendiliğinden dedi. ben en iyisi psikoloğa gideyim :)))kız ne oldu senin yumurta takibin doktoru bıraktın dimi yasi
amin Bircan cım Allah razı olsun hepimizi için ediyorum dualarımı zaten siz hiç eksik kalmıyorsunuz.amin canım. oruçlusun Allah kabul etsin. bu mübarek günde duaların kabul olur inşallah.
kız yasemin msj kutuna baksana gönderdgim yine burdan biri bu sekil hamile kalmış ama sadece özel msj gönderiyomuş biraz koca karı işi die açıktan yazmıyomuş bunuda dene :))))))))))
ayy hadı hayırlı haberler inşallah. hepimiz yapsakmı acaba şu süt maydanoz buharı işini. kız belkıde tutar taaaa eskılerde hep böyle yaparmış heveslendım ben.
Tatli 600 tl vermeye gwerek yok ben zaten fayda saglasin diye balik yagi iciyorum bir icmem afedersin baska yerime koyarim belki bir ise yarardene bakalım işte ara ebeside bu karışımı veriyo yap diyomuş sonrasından bana gel diyomuş oraya gittiginde vajinaya balık yagı sanırım onu yerleştiriyomuş 2 saat orda bekliyomuşun 600 tl para veriyomuşun hamile kalana kadar gidiyomuşun bilmiyorum ben cesaret edemedim ebe korkutucu geliyo bana ama hamile kalanlar var tanıyorum yani
Nazancım yaa dr a gitmek beni çok fena strese sokuyor of yaa vazgeçtim galiba ben, eşimde dedi sen bu moralle gidersen zaten bi işe yaramaz, sen şu psikolojini düzelt olacak kendiliğinden dedi. ben en iyisi psikoloğa gideyim :)))
amin Bircan cım Allah razı olsun hepimizi için ediyorum dualarımı zaten siz hiç eksik kalmıyorsunuz.
Kuşum yaaaa ben yaparım bunu, yahu ben geri kafamıyım yoksa neyim bilmiyorum, dr dan daha çok bunlara inanıyorum ben :))) ama çok mantıklı, hatırladınmı alaraburcu vardı ve kaplıcalara gidip orda hamile kalmıştı oranın sıcağıylaben onun için inanıyorum sende yap bişey yokki bunda sıcak tut diyor çok doğru söylüyor, nerde bu kadın yaa bende gideyim istanbulda mı acaba???
bide "sonra hafifçe kasıklarından yukarı doğru çektir" demiş ya, şişelerimi yukarı çekicez yani onu anlamadım??
canim bu sut buhari tüpleri tikali olanlara cok iyi geliyormus? Hayirlisi bakalim ancak bizim ekipten biri yaparda ise yararsa o zaman gercekten inanirim. Bu arda rabbim orucunu kabul etsin ne güzel dualar etmissin canim.amin
Tatli 600 tl vermeye gwerek yok ben zaten fayda saglasin diye balik yagi iciyorum bir icmem afedersin baska yerime koyarim belki bir ise yararayrica bende cok korkarim öyle seylerden .bide vajinaya bisey koymak bana hep cok zararli gelmistir hadi süt buhari yapilirda....neyse biz bu ara ebesinden vacgecelim
Birtcan sen de burdaymissin nasilsin canim??
Nazancım yaa dr a gitmek beni çok fena strese sokuyor of yaa vazgeçtim galiba ben, eşimde dedi sen bu moralle gidersen zaten bi işe yaramaz, sen şu psikolojini düzelt olacak kendiliğinden dedi. ben en iyisi psikoloğa gideyim :)))
amin Bircan cım Allah razı olsun hepimizi için ediyorum dualarımı zaten siz hiç eksik kalmıyorsunuz.
Kuşum yaaaa ben yaparım bunu, yahu ben geri kafamıyım yoksa neyim bilmiyorum, dr dan daha çok bunlara inanıyorum ben :))) ama çok mantıklı, hatırladınmı alaraburcu vardı ve kaplıcalara gidip orda hamile kalmıştı oranın sıcağıylaben onun için inanıyorum sende yap bişey yokki bunda sıcak tut diyor çok doğru söylüyor, nerde bu kadın yaa bende gideyim istanbulda mı acaba???
bide "sonra hafifçe kasıklarından yukarı doğru çektir" demiş ya, şişelerimi yukarı çekicez yani onu anlamadım??
kız yasemin msj kutuna baksana gönderdgim yine burdan biri bu sekil hamile kalmış ama sadece özel msj gönderiyomuş biraz koca karı işi die açıktan yazmıyomuş bunuda dene :))))))))))
canim bu sut buhari tüpleri tikali olanlara cok iyi geliyormus? Hayirlisi bakalim ancak bizim ekipten biri yaparda ise yararsa o zaman gercekten inanirim. Bu arda rabbim orucunu kabul etsin ne güzel dualar etmissin canim.amin
Tatli 600 tl vermeye gwerek yok ben zaten fayda saglasin diye balik yagi iciyorum bir icmem afedersin baska yerime koyarim belki bir ise yararayrica bende cok korkarim öyle seylerden .bide vajinaya bisey koymak bana hep cok zararli gelmistir hadi süt buhari yapilirda....neyse biz bu ara ebesinden vacgecelim
Birtcan sen de burdaymissin nasilsin canim??
yok tatlım gitmiyorum ben korkuyorum zaten evet bizim burda var böyle seyler kadın karvizit bile bastırmış :))))))))))))
kız maşallah sana cesaretinden dolayı. Annem bi kere göbeğimi çekti onu bile zar zor yaptırdım. belki göbeğin düşmüştür, oda engel olur dedi. okadar anlatmaya calıştım yumurtlamamla ilgili diye dinlemedi. ablam da göbeği çekildikten sonra hamile kalmış da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?