Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy hadı hayırlı haberler inşallah. hepimiz yapsakmı acaba şu süt maydanoz buharı işini. kız belkıde tutar taaaa eskılerde hep böyle yaparmış heveslendım ben.

ben eylül ayında yapmıştım bir kez amabi faydasını gördüm diyemem sanırım enfeksiyon bile oldum şimdi

oyyy yaaa üzülme moral bozmak yok herşey olacağına varıyor zaten canımbiz üzüldüğümüzle kalıyoruz

sedacım canım sen kendini nasıl relax hissedeceksen tabiki öyle yap, sonuçta hepimizin duaları birbirimizin üzerine, zaten ne sen bizi unutacaksın nede biz seni bu aşamada, sen yeterki sağlıkla bebeğine kavuş, onu bi göbeğine yerleştir ondan sonra lay lay lom muhabbetlerimize devam ederiz inşallah. ama bu arada canın sıkılır moralin bozulur veya ne bileyim sevincini paylaşmak istersin ve dayanamaz girersin diye düşünüyorum, ama her koşulda hepimizin aklında ve dualarında olacaksın tabiki emin ol.

Sündü'cüm valla Allahtan ümit kesmek çok günah onun için her vesilede ümitler arıyorum canım, bende sık sık iltihaplanma oluyor bence çünkü kolay üşütüyorum ben yazın bile idrar yollarımı üşüttüğüm çok olmuştur nasıl beceriyorsam, resmen 2 aydır belime polar battaniye sararak uyuyorum nedir bu yaa sıkıldım yaa bukadar hassas olurmu bir insan, herşeyden nem kapıyorum...

Kübra'cım canım benim, yaaa bugün muharremin 1'i, hicri yılbaşımız, nekadar mübarek bir güne denk geldin maşallah yaaa ayyy sana sabah dua ederken aklıma geldi, ayy dedim bunda da bir hayır vardır inşallah, böyle özel bir güne dua gününün denk gelmesi çok güzel bir mucize, listeyi oluştururken hiç hberim yoktu bu ay muharrem olacağından. Allahım kabul etsin inşallah, seni ve ablanı hayırlı bir eş ile tanıştırıp kolaylıkla evlenmenizi ve bir ömür boyu mutlu olmanızı nasibetsin. o damatlar da annen için bir evlat gibi yakın olsunlar inşallah, sonrasında hayırlı evlatlarınız olsun hem dünya hem ahiret mutluluğunu yaşayın hepbirlikte aminnnnn... (tesbihimi de şimdi çekeceğim ayrıca)

Bedriye'cim canım arkadaşım 11 tane tefriciyemi okudum, bu mübarek günde rabbm inşallah mucizelerini yeryüzüne indirir de baban gözlerini açar, sağlığına kavuşur canım benim. Elbet dualarımız kabul olacaktır ama inşallah tez vakitte kabul olur hayırlısı ile.

dene bakalım işte ara ebeside bu karışımı veriyo yap diyomuş sonrasından bana gel diyomuş oraya gittiginde vajinaya balık yagı sanırım onu yerleştiriyomuş 2 saat orda bekliyomuşun 600 tl para veriyomuşun hamile kalana kadar gidiyomuşun bilmiyorum ben cesaret edemedim ebe korkutucu geliyo bana ama hamile kalanlar var tanıyorum yani

kız ne oldu senin yumurta takibin doktoru bıraktın dimi yasi

Hicri Yılbaşımız Mübarek Olsun...
Canların sevgili dostlarım bugün muharremin 1'i, Allah kabul ederse ben oruçluyum ve bugünü dualarla geçirmek istiyorum, hatta sabah işe gelmesemmi bile diye düşündüm ama geldim, olsun burda ederim artık.
İnşallah bu yeni hicri senemiz hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar, bekar olanlarımıza hayırlı kısmetler, hastası olanlarımıza ve kendisinde rahatsızlık olanlarımıza şifalar, borçlu olanlarımıza kolayca ödeme imkanları, sıkıntıda darda olanlarımıza ferahlıklar getirir. Yüce Allahımız bizlere rahmetinden zerreler gönderip bizlere mucizelerinden gönderip hepimizin gönlündeki muratlarını nasibeder inşallah hayırlısı ile. Herşey Allahtan herşey Onun "OL" demesiyle... Bizler üzülüyoruz, sıkılıyoruz, dertleniyoruz, depresyonlara düşüyoruz, kimi zaman istemeden umutlarımızı yitiriyoruz... ama Allah kalbimizi biliyor, biz sadece O'na inanıp Ona güvenip Ondan yardım diliyoruz ve biliyoruzki derdimize tek derman yine O. Allahım bizi dr dr gezdirmeden, kapı kapı şifa aratmadan, dermansız dertlerle başbaşa bırakmadan hayırlı evlatları bir mucize ile bizlere nasibetsin. Amin

günaydın kızlar kübra duanı okudum. Rabbim iki cihanda beraber olacağın hayırlı bir eş nasip etsin. Bedriyecim baban için de 11 ayetel kürsi okudum, Rabbim sağlığına kavuştursun inşallah

amin canım. oruçlusun Allah kabul etsin. bu mübarek günde duaların kabul olur inşallah.

kız yasemin msj kutuna baksana gönderdgim yine burdan biri bu sekil hamile kalmış ama sadece özel msj gönderiyomuş biraz koca karı işi die açıktan yazmıyomuş bunuda dene :))))))))))

kız ne oldu senin yumurta takibin doktoru bıraktın dimi yasi
Nazancım yaa dr a gitmek beni çok fena strese sokuyor of yaa vazgeçtim galiba ben, eşimde dedi sen bu moralle gidersen zaten bi işe yaramaz, sen şu psikolojini düzelt olacak kendiliğinden dedi. ben en iyisi psikoloğa gideyim :)))
amin canım. oruçlusun Allah kabul etsin. bu mübarek günde duaların kabul olur inşallah.
amin Bircan cım Allah razı olsun hepimizi için ediyorum dualarımı zaten siz hiç eksik kalmıyorsunuz.
kız yasemin msj kutuna baksana gönderdgim yine burdan biri bu sekil hamile kalmış ama sadece özel msj gönderiyomuş biraz koca karı işi die açıktan yazmıyomuş bunuda dene :))))))))))

Kuşum yaaaa ben yaparım bunu, yahu ben geri kafamıyım yoksa neyim bilmiyorum, dr dan daha çok bunlara inanıyorum ben :))) ama çok mantıklı, hatırladınmı alaraburcu vardı ve kaplıcalara gidip orda hamile kalmıştı oranın sıcağıyla ben onun için inanıyorum sende yap bişey yokki bunda sıcak tut diyor çok doğru söylüyor, nerde bu kadın yaa bende gideyim istanbulda mı acaba???
bide "sonra hafifçe kasıklarından yukarı doğru çektir" demiş ya, şişelerimi yukarı çekicez yani onu anlamadım??

Son düzenleme:
ayy hadı hayırlı haberler inşallah. hepimiz yapsakmı acaba şu süt maydanoz buharı işini. kız belkıde tutar taaaa eskılerde hep böyle yaparmış heveslendım ben.

canim bu sut buhari tüpleri tikali olanlara cok iyi geliyormus? Hayirlisi bakalim ancak bizim ekipten biri yaparda ise yararsa o zaman gercekten inanirim. Bu arda rabbim orucunu kabul etsin ne güzel dualar etmissin canim.amin

Tatli 600 tl vermeye gwerek yok ben zaten fayda saglasin diye balik yagi iciyorum bir icmem afedersin baska yerime koyarim belki bir ise yarar ayrica bende cok korkarim öyle seylerden .bide vajinaya bisey koymak bana hep cok zararli gelmistir hadi süt buhari yapilirda....neyse biz bu ara ebesinden vacgecelim

Birtcan sen de burdaymissin nasilsin canim??

bu ara ebesi deil bu yöntemle hamile kalmış bi kadın kk rastladım ben buna nickini vereyim konuş herkese gönderiyo zaten msjı

yok tatlım gitmiyorum ben korkuyorum zaten evet bizim burda var böyle seyler kadın karvizit bile bastırmış :))))))))))))

kız maşallah sana cesaretinden dolayı. Annem bi kere göbeğimi çekti onu bile zar zor yaptırdım. belki göbeğin düşmüştür, oda engel olur dedi. okadar anlatmaya calıştım yumurtlamamla ilgili diye dinlemedi. ablam da göbeği çekildikten sonra hamile kalmış da

iyiyim tatlım sağol sen nasılsın. bu arada balık yağı işe yarıyormuymuş bende içeyim. dün eşime diyorumki bak ben nelere katlanıyorum soğan suyu içiyorum bebeğim olursa bütün fedakarlıklarımı anlatıcam bilsin diyorum benim daha fedakar olduğumu gerçi onunda hakkını yemiyeyim az keçiboynuzu kürü içmedi

Son düzenleme:
yok tatlım gitmiyorum ben korkuyorum zaten evet bizim burda var böyle seyler kadın karvizit bile bastırmış :))))))))))))

Vay be büro falanda acarlar yakinda :)))))) ya bizim burda da bir kadin varmis göbegine bir yag süruyormus hamile kalman icin bide bakiyormus göbegine eger hic hamile kalamayacaksan da söylüyormus git bosuna ugrasma senin cocugun olmaz ya da olu diye. Ben esime söyledim gideyim diye cok kizdi, allah var burcu böyle seylere nasil inanirsin sakin dedi hakli aslinda

hah işte bi bilen daha ama var böyle bişe gerçekten göbegi düşük oldugu için hamile kalamayan mide agrısıda yapıyo diye biliyorum varmıydı ablanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…