- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.661
bedriyecim baban için 11 ayetel kürsü okudum acil şifalar
Kübra'cım canım benim, yaaa bugün muharremin 1'i, hicri yılbaşımız, nekadar mübarek bir güne denk geldin maşallah yaaa ayyy sana sabah dua ederken aklıma geldi, ayy dedim bunda da bir hayır vardır inşallah, böyle özel bir güne dua gününün denk gelmesi çok güzel bir mucize, listeyi oluştururken hiç hberim yoktu bu ay muharrem olacağından. Allahım kabul etsin inşallah, seni ve ablanı hayırlı bir eş ile tanıştırıp kolaylıkla evlenmenizi ve bir ömür boyu mutlu olmanızı nasibetsin. o damatlar da annen için bir evlat gibi yakın olsunlar inşallah, sonrasında hayırlı evlatlarınız olsun hem dünya hem ahiret mutluluğunu yaşayın hepbirlikte aminnnnn... (tesbihimi de şimdi çekeceğim ayrıca)
Bedriye'cim canım arkadaşım 11 tane tefriciyemi okudum, bu mübarek günde rabbm inşallah mucizelerini yeryüzüne indirir de baban gözlerini açar, sağlığına kavuşur canım benim. Elbet dualarımız kabul olacaktır ama inşallah tez vakitte kabul olur hayırlısı ile.
günaydın kızlarkübra duanı okudum. Rabbim iki cihanda beraber olacağın hayırlı bir eş nasip etsin. Bedriyecim baban için de 11 ayetel kürsi okudum, Rabbim sağlığına kavuştursun inşallah
tamam bebeğim ben kendimi feda ediyorum bak topik için:))) amin canım sizinde dualarınızı kabul etsin inşallah bu mübarek gündecanim bu sut buhari tüpleri tikali olanlara cok iyi geliyormus? Hayirlisi bakalim ancak bizim ekipten biri yaparda ise yararsa o zaman gercekten inanirim. Bu arda rabbim orucunu kabul etsin ne güzel dualar etmissin canim.amin
Tatli 600 tl vermeye gwerek yok ben zaten fayda saglasin diye balik yagi iciyorum bir icmem afedersin baska yerime koyarim belki bir ise yararayrica bende cok korkarim öyle seylerden .bide vajinaya bisey koymak bana hep cok zararli gelmistir hadi süt buhari yapilirda....neyse biz bu ara ebesinden vacgecelim
Birtcan sen de burdaymissin nasilsin canim??
bu ara ebesi deil bu yöntemle hamile kalmış bi kadın kk rastladım ben buna nickini vereyim konuş herkese gönderiyo zaten msjı
KIZLAR selamlar.. günaydınn olsun herkese.. nasılsınız? Dualar okumuşsunuz babama Allah kabul etsin Tümm hayırlı dualarınızı inşAllah. Allah hepinizden Razı olsun.
Dün hastanede perişan olduk ya. doktor çok enteresan davrandı bişey söyliyecek gibi yaptı,(kız evlatları gelmesin dedi) sonrasında genel konuşmuş. bizimkilerde bizi topladığınıza göre bişey oldu sandık demişler oda yoo bildikleriniizin dışında bişey yok demiş..
tamam bebeğim ben kendimi feda ediyorum bak topik için:))) amin canım sizinde dualarınızı kabul etsin inşallah bu mübarek günde
Nazancım ver kuşum ver, ben hepsini uygulayıp size bilgi veririm, ama hakkaten bu balık sokma işleri filan beni bozar, onu başkası denesin ben yabancı madde girişi yapamam bitarafımdan :))))))))
midesinde ülser vardı hep ağrırdı ama onunla ilgilimi bilmiyorum. canım 4 ay önce göbeğimi çekti benim ama bak hala yok bişey:) hani hiç bir problem olmayıp da göbeğin düşmüşse işe yarıyordur bence.hah işte bi bilen daha ama var böyle bişe gerçekten göbegi düşük oldugu için hamile kalamayan mide agrısıda yapıyo diye biliyorum varmıydı ablanda
Ayyyy bari ip ucu verin meraktan ölürüm ben simdi
iyiyim tatlım sağol sen nasılsın. bu arada balık yağı işe yarıyormuymuş bende içeyim. dün eşime diyorumki bak ben nelere katlanıyorum soğan suyu içiyorum bebeğim olursa bütün fedakarlıklarımı anlatıcam bilsin diyorum benim daha fedakar olduğumugerçi onunda hakkını yemiyeyim az keçiboynuzu kürü içmedi
Vay be büro falanda acarlar yakinda :)))))) ya bizim burda da bir kadin varmis göbegine bir yag süruyormus hamile kalman icin bide bakiyormus göbegine eger hic hamile kalamayacaksan da söylüyormus git bosuna ugrasma senin cocugun olmaz ya da olu diye. Ben esime söyledim gideyim diye cok kizdi, allah var burcu böyle seylere nasil inanirsin sakin dedi hakli aslinda
nazan sana özleden yollasın kuşumAyyyy bari ip ucu verin meraktan ölürüm ben simdi
anammm benimkinide çeksin yaa her yolu deniycez artık napalım :)) nerde oturuyorsunuz siz bigün gelip çektireyim, (rahim filmi çektirir gibi oldu):))))))kız maşallah sana cesaretinden dolayı. Annem bi kere göbeğimi çekti onu bile zar zor yaptırdım. belki göbeğin düşmüştür, oda engel olur dedi. okadar anlatmaya calıştım yumurtlamamla ilgili diye dinlemedi. ablam da göbeği çekildikten sonra hamile kalmış da
ayy canım aynen yaa bende anlatacam hatta ben şimdiden yazimde unutmıyım diyorum ilerde hem güleri hem okurum mazi işte ne güzel anı olarak kalır hepsi. hakkat benimkide keçi boynuzu özü diye bişey var onu içiyor yazık..iyiyim tatlım sağol sen nasılsın. bu arada balık yağı işe yarıyormuymuş bende içeyim. dün eşime diyorumki bak ben nelere katlanıyorum soğan suyu içiyorum bebeğim olursa bütün fedakarlıklarımı anlatıcam bilsin diyorum benim daha fedakar olduğumugerçi onunda hakkını yemiyeyim az keçiboynuzu kürü içmedi
ne tip bir dr muş yaa ekşın yapmış durduk yere, inşallah bugün bir mucize ile gözlerini açarda hakkaten bayram sevinci yaşatır hem size hemde topiğimize babacınğın. bugün ço dua et tatlım inşallah kabul olurKIZLAR selamlar.. günaydınn olsun herkese.. nasılsınız? Dualar okumuşsunuz babama Allah kabul etsin Tümm hayırlı dualarınızı inşAllah. Allah hepinizden Razı olsun.
Dün hastanede perişan olduk ya. doktor çok enteresan davrandı bişey söyliyecek gibi yaptı,(kız evlatları gelmesin dedi) sonrasında genel konuşmuş. bizimkilerde bizi topladığınıza göre bişey oldu sandık demişler oda yoo bildikleriniizin dışında bişey yok demiş..
yuh yasemin ne balıgı kızzzzzzzzz balık yağııııııııııııııııııııı ilahi hiç gülecegşm yok
midesinde ülser vardı hep ağrırdı ama onunla ilgilimi bilmiyorum. canım 4 ay önce göbeğimi çekti benim ama bak hala yok bişey:) hani hiç bir problem olmayıp da göbeğin düşmüşse işe yarıyordur bence.
Canim ben balik yagini iltihapli eklem romatizmam icin iciyorun günde iki tane cok faydasini gördum hic bir zarari yok,bide alirken eczaci bana hamilelik düsunenlerde iciyor demisti hem belki bir faydasi olur. Bide öyle markali bir sey degil. Ilac sınıfina giren birsey adi marinecap 14 tl?benim agrilarimi azaltti? Ben de sogan kürü yapiyorum canim rabbim insallah sifa verir
offf herseye umut baglıyo insan işte
ay hemen alıyorum bende hem romatizmama iyi gelir hemde bebişe faydası olur bir taşla iki kuş. Allah razı olsun canım ya sayende öğrendim. hapmı yoksa yağmı tatlım. buarada soğan kürü işe yarıyor bence sende de akıntı oldumu kistler iltihaplar akıntı ile gidermiş bende oldu. rahatsız ediyor beni ama seviniyorumda pislikler gittiği için.
KIZLAR selamlar.. günaydınn olsun herkese.. nasılsınız? Dualar okumuşsunuz babama Allah kabul etsin Tümm hayırlı dualarınızı inşAllah. Allah hepinizden Razı olsun.
iştahımızı açıp bizi duba gibi yapramı acep recep kilo alamayanlarda içiyodu sanki
yav bende de ülser gastirit reflü ne ararsan var,, benimkinide çeksin yaaaaaaaaaaaamidesinde ülser vardı hep ağrırdı ama onunla ilgilimi bilmiyorum. canım 4 ay önce göbeğimi çekti benim ama bak hala yok bişey:) hani hiç bir problem olmayıp da göbeğin düşmüşse işe yarıyordur bence.
iştahımızı açıp bizi duba gibi yapramı acep recep kilo alamayanlarda içiyodu sanki
evt kuzenim boy ve kilo için içerdi. benim kilo problemim yok ama almakda istemem ama soğan kürü de zayıflatıyormuş. bir yandanda o dengeler canım:)
yav bende de ülser gastirit reflü ne ararsan var,, benimkinide çeksin yaaaaaaaaaaaa
evet evet kilo aldırırmı bende onu merak ediyorum
ay hemen alıyorum bende hem romatizmama iyi gelir hemde bebişe faydası olur bir taşla iki kuş. Allah razı olsun canım ya sayende öğrendim. hapmı yoksa yağmı tatlım. buarada soğan kürü işe yarıyor bence sende de akıntı oldumu kistler iltihaplar akıntı ile gidermiş bende oldu. rahatsız ediyor beni ama seviniyorumda pislikler gittiği için.
hımm senin tuzun kuruymuş ben nasıl ben nasıl ben nasıl içeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?