Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriyecim baban için 11 ayetel kürsü okudum acil şifalar

günaydın kızlar kübra duanı okudum. Rabbim iki cihanda beraber olacağın hayırlı bir eş nasip etsin. Bedriyecim baban için de 11 ayetel kürsi okudum, Rabbim sağlığına kavuştursun inşallah

KIZLAR selamlar.. günaydınn olsun herkese.. nasılsınız? Dualar okumuşsunuz babama Allah kabul etsin Tümm hayırlı dualarınızı inşAllah. Allah hepinizden Razı olsun.
Dün hastanede perişan olduk ya. doktor çok enteresan davrandı bişey söyliyecek gibi yaptı,(kız evlatları gelmesin dedi) sonrasında genel konuşmuş. bizimkilerde bizi topladığınıza göre bişey oldu sandık demişler oda yoo bildikleriniizin dışında bişey yok demiş..

tamam bebeğim ben kendimi feda ediyorum bak topik için:))) amin canım sizinde dualarınızı kabul etsin inşallah bu mübarek günde
bu ara ebesi deil bu yöntemle hamile kalmış bi kadın kk rastladım ben buna nickini vereyim konuş herkese gönderiyo zaten msjı

Nazancım ver kuşum ver, ben hepsini uygulayıp size bilgi veririm, ama hakkaten bu balık sokma işleri filan beni bozar, onu başkası denesin ben yabancı madde girişi yapamam bitarafımdan :))))))))

allah allah hayırlara vesile olsun inş. hakikaten entresan davranmış

yuh yasemin ne balıgı kızzzzzzzzz balık yağııııııııııııııııııııı ilahi hiç gülecegşm yok

hah işte bi bilen daha ama var böyle bişe gerçekten göbegi düşük oldugu için hamile kalamayan mide agrısıda yapıyo diye biliyorum varmıydı ablanda
midesinde ülser vardı hep ağrırdı ama onunla ilgilimi bilmiyorum. canım 4 ay önce göbeğimi çekti benim ama bak hala yok bişey:) hani hiç bir problem olmayıp da göbeğin düşmüşse işe yarıyordur bence.

Canim ben balik yagini iltihapli eklem romatizmam icin iciyorun günde iki tane cok faydasini gördum hic bir zarari yok,bide alirken eczaci bana hamilelik düsunenlerde iciyor demisti hem belki bir faydasi olur. Bide öyle markali bir sey degil. Ilac sınıfina giren birsey adi marinecap 14 tl?benim agrilarimi azaltti? Ben de sogan kürü yapiyorum canim rabbim insallah sifa verir

tövbee onu ancak rabbim bilir bu kadın öyle deil inancı var verecek olan rabbim ben inş. vesile olmaya çalışıyorum diyomuş böyle gazlı beze fitil filan yapıyo kimyasal bişe yok hersek bitkilerle yapılıyo kocaya macun falan ama ben gidemiyorum korkuyorum

Ayyyy bari ip ucu verin meraktan ölürüm ben simdi
nazan sana özleden yollasın kuşum
anammm benimkinide çeksin yaa her yolu deniycez artık napalım :)) nerde oturuyorsunuz siz bigün gelip çektireyim, (rahim filmi çektirir gibi oldu):))))))
ayy canım aynen yaa bende anlatacam hatta ben şimdiden yazimde unutmıyım diyorum ilerde hem güleri hem okurum mazi işte ne güzel anı olarak kalır hepsi. hakkat benimkide keçi boynuzu özü diye bişey var onu içiyor yazık..
ne tip bir dr muş yaa ekşın yapmış durduk yere, inşallah bugün bir mucize ile gözlerini açarda hakkaten bayram sevinci yaşatır hem size hemde topiğimize babacınğın. bugün ço dua et tatlım inşallah kabul olur
yuh yasemin ne balıgı kızzzzzzzzz balık yağııııııııııııııııııııı ilahi hiç gülecegşm yok

anam ne bileyim yakında onuda duyarız bu kk dan :)))))))))) ben şimdiden söyliyimde ben sokmam

ay hemen alıyorum bende hem romatizmama iyi gelir hemde bebişe faydası olur bir taşla iki kuş. Allah razı olsun canım ya sayende öğrendim. hapmı yoksa yağmı tatlım. buarada soğan kürü işe yarıyor bence sende de akıntı oldumu kistler iltihaplar akıntı ile gidermiş bende oldu. rahatsız ediyor beni ama seviniyorumda pislikler gittiği için.

iştahımızı açıp bizi duba gibi yapramı acep recep kilo alamayanlarda içiyodu sanki

Allah allah niye öyle yaptı acaba. zaten bir şey olsa pat diye söylüyorlar canım. Allah yardımcısı olsun, inşallah hayırlı haberler verir size.

yav bende de ülser gastirit reflü ne ararsan var,, benimkinide çeksin yaaaaaaaaaaaa
iştahımızı açıp bizi duba gibi yapramı acep recep kilo alamayanlarda içiyodu sanki

evet evet kilo aldırırmı bende onu merak ediyorum

yav bende de ülser gastirit reflü ne ararsan var,, benimkinide çeksin yaaaaaaaaaaaa

evet evet kilo aldırırmı bende onu merak ediyorum

çeksin tatlım lafımı olur:) eşimdede reflü var bi hıçkırmaya başladımı 1-2 saat geçmiyor bir defa aralıklarla 1 gün hıçkırdı mahfolmuştu. sende oluyorsa sakız çiğne oda sonradan keşfetti

Tatlim kapsül. Bir sabah bir aksam aliyorsun, 15 ğün sonra etkisini görmeye baslarsin insallah. Bwende sogan küründen sonra acayip akintim oldu valla söküyor diye dusunuyorum küre hala devam ediyorum. Ben de ilthapli akinti vardi kür ise yariyor allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…