- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.181
canımm hoşgeldinnn nasılsın özlettin kendini valla. Ben yarın aşılamamı oluyorum inşallah Allah'ın izniyle. Burcu arkadaşım organize etti sağolsun arkadaşlar toplu dua okuyacaklar inşalah hayırlı haberler alırım sonra da sizi takarım peşime.
Yok ya ne hamaratlığı evde silip süpürmek toz almaktan başka bişi yaptığım yoktu son zamanlarda ara vere ver sildim daha ek dolaplar var azcık onlar onları bu akşam silicem kğveti lavaboları yıkıcam toz alcam tamam zaman geçsin maksat ya sonra da duşumu alır duamı eder yatarım. Sabah gitmeden yazarım zaten size ben fırsat bulursam. Allah razı olsunn dualarınız kabul olur İnşallah Rabbim sizinde güzel gönlünüze göre versin.
canım 11. gün koyu çıkmış 36 saat içinde yumurtlama olacak demek 3-4 gün çalışmaları aksatmayın. Hadi hayırlısı.
walla burda kim ne zaman halvet oldu biliyoruz artık tanımadan birbirimiz hakkında en özel anları tahmin edebiliyoruz tuhaf bi ortam ama güzel.... hoş evlenen çiftin o gece halvet olacağını bütün misafirler biliyor mesela o da çok tuhaf gelir bana
Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...İsteyen herkese hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve hayırlı anne baba olmayıda nasip etsin inşallah...
Siteye yeni üye oldum çok uzun zamandır takip ediyorum ama kısmet bugüneymiş :)
Geçen hafta bende ilk aşılamamı yaptırdım hayırlı sonuçlar bekliyorum bakalım :)
Bi sorum olucak aşılama yaptırdıktan kaçgün sonra test yapılmalı acaba en erken nası sonuç alırız ki
böyle tuhaflıklardan çarşaf beklemek gibi daha beter tuhaflıklarda çıkmıştır bizim ülkemizde:))çok ilginçtir şunu düşünüyorum ki eskiden çarşafa ne kadar düşkündüyseler şimdide erkekler, yani şimdiki zamanınn kendini modern zanneden erkekleri, evlenecekleri kızın bakire olmasını çok istiyolar..kendileri her türlü kızla her türlü haltı yaptığı halde..bunu onunla yapan kız aşifte oluyo yapmayan kezban, köylü..ama evlenmeye sıra gelince köylü olmasın cahil olmasın, her gün değişik bir elbise giysin jartiyer giysin kapıyı açsın, ama bakire olsun:))bu benim gözlemim..az önce bahsettiğin tuhaflikler bizi buralara getirdi bence..
Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...İsteyen herkese hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve hayırlı anne baba olmayıda nasip etsin inşallah...
Siteye yeni üye oldum çok uzun zamandır takip ediyorum ama kısmet bugüneymiş :)
Geçen hafta bende ilk aşılamamı yaptırdım hayırlı sonuçlar bekliyorum bakalım :)
Bi sorum olucak aşılama yaptırdıktan kaçgün sonra test yapılmalı acaba en erken nası sonuç alırız ki
aminnn cnm hoşgeldin inş. ilk aşılama tutar kavuşursun melegine
sonuna kadar katıloyorum sana benim şöyle bir durumum var zarım esnek (sanırım) zira kanam falan hiçbirşey olmadı ilk ilişkimde ama eşim hiç umursamadı öyle mükemmel bi insan ben araştırınca öğrendim düşünsene ben doğuda falan olsam muhtemelen öldürürlerdi beni... düşünmek bile kanımın çekilmesine neden oluyor kaç kadın yaşadı bunu orada kim bilir...
bizim topiğimizde şuan seda var, dejavu one, ona doktor 10 gün sonra demiş..bende iki kere yaptırdım aşılama banada 12-14 gün arası test yapılır denmişti..en erken sanırım 10 gün sonra yapmak gerekli..ama tekrar etmelisin..tam ve kesin sonuç için..hayırlısı olsun hakkında..sen aşılama yaptıralı kaç gün oldu??
Folik asit ilaçları yerine bulgur Prof. Dr. Bayram 'Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyor' dedi.
''Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bayram, bulgurun pişirildikten sonra kurutulmuş tek ürün olduğunu dile getirdi.
Pişirilip kurutulduğu için bulgurda küf oluşmadığını, dolayısıyla aflatoksin de bulunmadığını belirten Bayram, şunları söyledi:
BULGUR DOYMAMIŞ YAĞA SAHİPTİR
''Bulgur, böcek ve larvaların oluşumuna dayanıklıdır. Raf ömrü oldukça uzun, sıcağa ve rutubete dayanıklıdır. Bulgur doymamış yağa sahiptir, beslenmede önemlidir ve ekonomiktir. Hazırlanması kolaydır. Vejeteryan beslenmeye çok uygun bir üründür. Kalp için oldukça yararlı, sindirimi kolaydır. Süt ile karıştırıldığında mükemmel, muhteşem bir gıda oluyor.''
Birleşmiş Milletler (BM) için önemli bir gıda yardım malzemesi olan bulgurun, ABD'de savaş olasılığına karşı stoklandığını aktaran Bayram, ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor, bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyorlar. Diyorlar ki 'hamileyseniz ilk 3 ay içerisinde bulgur yediğiniz zaman folik asidi ilaçtan değil direkt olarak bulgurdan alabilirsiniz'. O açıdan bulgur önemli'' dedi.''
BİR HABER SİTESİNDEN ALINTIDIR.
Benim aşılamam 14 kasımda yapıldı yarın 10 gün olacak yarın yapsammı acaba bide idrar testimi yaptırsam kan testimi bilemiyorum
idrar testlerinde erken teşhis genellikle olmaz..çünkü belli bir seviyeye gelince ölçebiliyorlar...çıkmazsa boşuna moralini bozma..:)))ama yinede bir gün daha bekle 11. günde kan testi yaptır..:)) değişiklik seziyormusun??
o zaman kan testi yaptırmak daha mantıklı :)
Canım hiçbi değişiklik yok adet belirtileri var karnım ağrımaya başladı((
Tek bi farklılık göğüslerim çok şişti ve çok acıyo adetten önce hep acırdı ama şişmezdi
neyse..belirtiylede kafanı yorma..sabret bakalım..hayırlısı..inşallah olur..:)
bizde seviniriz..
Canlarim topiğimizin bitanelerinden SEDAnin CUMARTESI öğlen 12 DE aşılamasi olacak, o saatlerde seda ,icin toplu dua edelim diyorum. 7 kere ayetel kursi okuyalım ve 100 kere La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziym cekelim
Ne derseniz, tamam diyenler bu mesajı beğensin olur mu kuzular????????
İnşallah bakalım ozaman pazar günü kan testi yaptırıyım bakalım... tabi pazar günü nasıl gelicekse
en kolayı tavuklu patates..kat karıştır fırına ver..ohhh.mis..:)))
Benim aşılamam 14 kasımda yapıldı yarın 10 gün olacak yarın yapsammı acaba bide idrar testimi yaptırsam kan testimi bilemiyorum
başka şeylerle uğraş..bunu bana diyenlere sinir oluyodum..olmuyo işte ne diye öğüt veriyorsunuz diyordum..bu sefer takdik değiştirdim..kendimi kaptırmıyorum..her aklıma geldiğinde bağlamamı alıyorum elime iki tın tın yapıyorum unutuyorum..sonra bidaha..zamanla unuttuğumu farkettim..dağıldı sisler bulutlar..biraz daha netleşti herşey..sende kendini bişeylere ver..ne bileyim pasta börek çörek yap dondurucuya at..yeni tarifler dene elinden geliyorsa yada çalışmıyorsan..bul bişeyler..inan işe yarıyo..:))
tavuk patates geçen gün yaptım daha baget yapmıştım küp patates katmıştım bu sefer patates yemeği yapayım ama az tavuk katayım içine diyorum benimde aklıma o gelmişti valla öğle tatilinde en basiti o çünkü mercimek yapayım dedim ama onu da geçen hafta yedik ya.
valla canım ben yarın aşılama yaptırıcam yanı doktora aşılama yaptıran başka bir arkadaşa dr 10 gün sonra gel demiş bana da diyecek mi bilmiyorum ama 10 gün sonra idrar da değilde ancak kanda belli olur en erken. sen doktorun çağırmadıysa biraz daha bekle pazar- pazartesi gibi kan testi yaptır direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?