- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.361
ohhh kalabalıkmış burası ne güzel yaa off beee özledim şurda hergün tıkır tıkır yazmayı.
bazen sinir oluyorum, ben herkesle iyi anlaşıyorum müşterinin nabzına göre şerbet veriyorum diye babam her işte beni öne sürüyor, her dakka kafam ve elim meşgul yani. bugünde yine bi müşteriye gidilecekti illaki sen gel diyor, ayy hiç içimden gelmiyor yaa, bugün zaten bide kendimi çirkin hissediyorum, bide kafama koydum topikte yazışıcam ohhh diye, yine bir iş çıkartacaktı başıma, neyseki şimdilik atlattım. canım sıkkkın hiçbişeye yetişemiyormuşum gibi hissediyorum, heleki bebek dşüncesi kafamdan tamamen çıktı nerdeyse son 1 aydır işten güçten. bide göbeğim büyüdükçe büyüyor gıcık oluyorum, bugün artık ölüm rejimine giriyorum bu nedir yaa, hem rejim yapıcam hem spor yapıcam, bebekte olacaksa zaten Allah onu korur ne diyim, zaten bebek olacak diye 1 senedir ne spor ne diyet yapıyorum 5 kilo aldım, ortada çocukta yok. onun için saldım çayıra psikolojisini artık bi kenara bırakıp toparlanmak istiyorum. hiçbir kıyafetim olmuyor, işe gelirken çöpçü gibi giyiniyorum buda benim kendime olan güvenimi azaltıyor, müşteriye gitmek istemiyorum, biri gelince halimden utanıyorum vs vs.. yani bi silkelenip hayata yeniden başlamak istiyorum bugün.
ayy bircan cım aynen bende öyle, düzensizim, soğan suyunu içtikten sonra brkaç ay düzenli oldum şimdi yine uzamaya başladı. artık akrabaları bırak müşterilerle bile konuşurken bayan olanlar hep varmı bişey diye sordukları için onlarla bile iletişim kurmak konuşmak istemiyorum, işte bugün yaptığım gibi gitmiyorum. nedir bu yaa sizede be arkadaş başka soracak bişeymi yok, küçük beyinli insanların küçük penceresinden yaptığı konuşmalar bukadar olur işte, bizde onlara kafa takıyoruz bizde az akılsız değiliz. onlarla ne bir oluyoruz sanki..
buketim aynı ruh halindeyiz üfff daraldım bugün, müştağı banada gönder azıcık banada akıl versin
canım sen içini temiz tut ALlaha inan güven, sonuçta büyü değil bişey değil, içinde heralde dualar ayetler yazıyordur. birde onu dene bakalım.
canım benim hoşgeldin sen nasılsın hayat nasıl gidiyor anlat biz hep aynıyız, adet olduk olamadık, yumurtladık yumurtlayamadık :))))...
canım merhaba hoşgeldin sana bişi sorabilir miyim....şimdi ben dr a gittiğimde 12+6 olması lazımken 13+5 çıktı dr önde gidiyor dedi 20. haftada tetenoz aşısı ve ayrıntılı ultrason var ben hangisine göre hesplamalıyım..bir bilgin var mı..hoşbulduk canım bendede hayat ayni iş ev ve kızım hep bir koşuşturma kızım buyuyo hergun yeni birşeyler keşvediyor bende bunu keyifle izliyorumaa birde blog olayına taktım kendime blog actım gerci pek fazla bırsey yazdıgım yok sımdılık oraya :) oyle işte bendeki durumlar
dünürüm canım benim yaa damadımı takip ediyorum tipi filan iyice belirginleşmiş yaa çok yakışıklı maşallah, benimkide bi olsada göbek kertmesi yapsam kaçırmasam senin oğlanı :)))hoşgeldin nerelerdesin canım sen...özlettin kendinii
ayyy süper yaa, darısı hepimizin başına inşallah, Allah sanada kolaylılar versin.hoşbulduk canım bendede hayat ayni iş ev ve kızım hep bir koşuşturma kızım buyuyo hergun yeni birşeyler keşvediyor bende bunu keyifle izliyorumaa birde blog olayına taktım kendime blog actım gerci pek fazla bırsey yazdıgım yok sımdılık oraya :) oyle işte bendeki durumlar
kuşum ben içtim o ilacı kaç defa, ama süper ilaç o damla damlanı kesecek emin ol buna, hemde düzenli adet olmanı sağlayacak. ayrıca gebeliği engelleyici bir ilaç değil, çalışmalara da devam et:) dr nasıl tavsiye ettiys o şekilde kullan çok faydasını göreceksin.gunaydın kıslar naıslsınız ben hala davul gıbı sısteım goguslerıme el degmıyorum patlamadım gıttı doktorun verdıgı ılaçı gecıktırıcı olarakta kullanıyorlarmıs prımolut dıye bı ılaç adetın baslayınca bırak dedı doktor dam damla gelıyo ne yapsamkı? 30 tane var ıcınde baslayalı 3 ghun oldu gunde3 defa 8 saat arayla olıyorum kullanan varmı bu ılaçı patlamak uzereyım bıde sınır yapıyokı sormayın
canım benim yaaa sen nasıl bişeysin çok sağol, ben yokken okudum hep topikin manevi annesi gibi herkesle tek tek ilgilenmişsin ALlah razı olsun, yeni gelenlerle filan muhabbetler kurmuşsunuz çok sevindim hepiniz çok sağolun. Ben ecrin kaplang ve sibel ismindeki arkadaşı listeye ekledim ama bilgileri eksik, eğer onlara denk gelirsen sor canım isimlerini yaşlarını şehirlerini vs, detaylı yazayımda daha rahat kaynaşalım.YASEMIIIIIIIN nasilsin canim? Senin bu tembellik hallerin insallah hamilelik belirtisidir :)))))) yeni dua listemiz için enerjin var mi? Benim yapabilecegim birsey varsa mutlaka yaz canim, senin halin yoksa yaparim birşeyler, güzel haber gelsin artık birimizden :)))))))
kaçırmassın tatlım kaçırmassın korkma beklioruz biz senidünürüm canım benim yaa damadımı takip ediyorum tipi filan iyice belirginleşmiş yaa çok yakışıklı maşallah, benimkide bi olsada göbek kertmesi yapsam kaçırmasam senin oğlanı :)))
.
gunaydın kıslar naıslsınız ben hala davul gıbı sısteım goguslerıme el degmıyorum patlamadım gıttı doktorun verdıgı ılaçı gecıktırıcı olarakta kullanıyorlarmıs prımolut dıye bı ılaç adetın baslayınca bırak dedı doktor dam damla gelıyo ne yapsamkı? 30 tane var ıcınde baslayalı 3 ghun oldu gunde3 defa 8 saat arayla olıyorum kullanan varmı bu ılaçı patlamak uzereyım bıde sınır yapıyokı sormayın
kaçırmassın tatlım kaçırmassın korkma beklioruz biz seni:123:
canım okadarda kötü değil tadı alışırsın korkma..ben o ilacı bilmiyom neymişki o..?? yasemin hanımlar kullanmış baksana işe yarıyormuş:))
yahu şu soğan suyunu yapacam heralde..pipetle çekmeyi düşünüyorum..ne dersiniz.?? belki kusmam o zaman..zaten kusmuyorum öğürtüden duramıyorum..öff ..yyaaa tek derdim bu olsaydı keşke...
ben hangisi olursa uyarım canım cıkmam lazım gelicemmmSabah ve akşam 7'şer kere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm
Ebu Davud'un süneninde rivayet olunduğuna göre; Ebu'd-Derdâ Hazretleri demiştir ki, "Her kim sabah ve akşam yedi kere bu ayeti okursa, Allah Teâlâ o kulun önemsediği şeylere kifâyet eder". (Suyuti, ed-Dürrü'l-mensur, 4/334; Elmalılı Hamdi Yazır, Hak Dini, ilgili ayetlerin tefsiri)
Yedi defa okunmasının sırrına gelince; Ayetin merkezinde oturan cümle hasbiyellah dır.
a. Allah bana yeter mealindeki hasbiyellah cümlesine kadar yedi kelime kullanılmıştır. Buna bir tevafuk düşünülmüş olabilir.
b. Okunmayan vasıl elifi hariç, hasbiyellah cümlesinin yedi harfi vardır. Bu sayı göz önünde bulundurulmuş olabilir.
Not: ben bu duaya çok inanıyorum hakkaten çok yaygın bir duadır, sabah ve akşam 7 kere okuyan kişinin duası kabul olur diye tüm dua kitaplarında mutlaka yazar, bulabilirsiniz yani.
Sabah ve akşam 7'şer kere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm
Ebu Davud'un süneninde rivayet olunduğuna göre; Ebu'd-Derdâ Hazretleri demiştir ki, "Her kim sabah ve akşam yedi kere bu ayeti okursa, Allah Teâlâ o kulun önemsediği şeylere kifâyet eder". (Suyuti, ed-Dürrü'l-mensur, 4/334; Elmalılı Hamdi Yazır, Hak Dini, ilgili ayetlerin tefsiri)
Yedi defa okunmasının sırrına gelince; Ayetin merkezinde oturan cümle “hasbiyellah” dır.
a. “Allah bana yeter” mealindeki “hasbiyellah” cümlesine kadar yedi kelime kullanılmıştır. Buna bir tevafuk düşünülmüş olabilir.
b. Okunmayan vasıl elifi hariç, “hasbiyellah” cümlesinin yedi harfi vardır. Bu sayı göz önünde bulundurulmuş olabilir.
Not: ben bu duaya çok inanıyorum hakkaten çok yaygın bir duadır, sabah ve akşam 7 kere okuyan kişinin duası kabul olur diye tüm dua kitaplarında mutlaka yazar, bulabilirsiniz yani.
yasemin bunun reçetesi nasıl ..bir başkası için nasıl okuyacaz bunu..yani bi sabah bi akşam mı okuyacaz..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?