Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hoşbulduk canım bendede hayat ayni iş ev ve kızım hep bir koşuşturma kızım buyuyo hergun yeni birşeyler keşvediyor bende bunu keyifle izliyorumaa birde blog olayına taktım kendime blog actım gerci pek fazla bırsey yazdıgım yok sımdılık oraya :) oyle işte bendeki durumlar

gunaydın kıslar naıslsınız ben hala davul gıbı sısteım goguslerıme el degmıyorum patlamadım gıttı doktorun verdıgı ılaçı gecıktırıcı olarakta kullanıyorlarmıs prımolut dıye bı ılaç adetın baslayınca bırak dedı doktor dam damla gelıyo ne yapsamkı? 30 tane var ıcınde baslayalı 3 ghun oldu gunde3 defa 8 saat arayla olıyorum kullanan varmı bu ılaçı patlamak uzereyım bıde sınır yapıyokı sormayın

YASEMIIIIIIIN nasilsin canim? Senin bu tembellik hallerin insallah hamilelik belirtisidir :)))))) yeni dua listemiz için enerjin var mi? Benim yapabilecegim birsey varsa mutlaka yaz canim, senin halin yoksa yaparim birşeyler, güzel haber gelsin artık birimizden :)))))))

canım merhaba hoşgeldin sana bişi sorabilir miyim....şimdi ben dr a gittiğimde 12+6 olması lazımken 13+5 çıktı dr önde gidiyor dedi 20. haftada tetenoz aşısı ve ayrıntılı ultrason var ben hangisine göre hesplamalıyım..bir bilgin var mı..

hoşgeldin nerelerdesin canım sen...özlettin kendinii
dünürüm canım benim yaa damadımı takip ediyorum tipi filan iyice belirginleşmiş yaa çok yakışıklı maşallah, benimkide bi olsada göbek kertmesi yapsam kaçırmasam senin oğlanı :)))
ayyy süper yaa, darısı hepimizin başına inşallah, Allah sanada kolaylılar versin.
blog adresini yazsana bizde takip edelim merak ettim valla ayy ne güzel düşünmüşsün süper.
kuşum ben içtim o ilacı kaç defa, ama süper ilaç o damla damlanı kesecek emin ol buna, hemde düzenli adet olmanı sağlayacak. ayrıca gebeliği engelleyici bir ilaç değil, çalışmalara da devam et:) dr nasıl tavsiye ettiys o şekilde kullan çok faydasını göreceksin.
canım benim yaaa sen nasıl bişeysin çok sağol, ben yokken okudum hep topikin manevi annesi gibi herkesle tek tek ilgilenmişsin ALlah razı olsun, yeni gelenlerle filan muhabbetler kurmuşsunuz çok sevindim hepiniz çok sağolun. Ben ecrin kaplang ve sibel ismindeki arkadaşı listeye ekledim ama bilgileri eksik, eğer onlara denk gelirsen sor canım isimlerini yaşlarını şehirlerini vs, detaylı yazayımda daha rahat kaynaşalım.
AYrıca dua listesini yenilememiz gerekliyor dediğin gibi, benim aklımda birkaç öneri var, onları paylaşacağım birazdan.
sizlerinde önerilerini bekliyorum, Kuşum senide bbu konuda yetkili mercii tayin ediyorum eğer kabul edersen, dua listemizin hızlanması için 2 koldan soralım ve sonuçları paylaşıp karar verelim.

ben o ilacı bilmiyom neymişki o..?? yasemin hanımlar kullanmış baksana işe yarıyormuş:))

yahu şu soğan suyunu yapacam heralde..pipetle çekmeyi düşünüyorum..ne dersiniz.?? belki kusmam o zaman..zaten kusmuyorum öğürtüden duramıyorum..öff ..yyaaa tek derdim bu olsaydı keşke...

Arkadaşlar Dua Listemiz bitmiş, hepimiz inşallah nazarlarımızdan, ağırlıklarımızdan kurtulmuşuzdur, onun üzerinede şöyle yeni güzel bir dua tablosu yapalım, dualarımız kabul olsun inşallah nazarlarımızdan arınmışken.

Benim birkaç önerim olacak bunları ayrı ayrı konu olarak yazacağım. bunlardan hangisini beğenirseniz "beğen" tuşuna basarak oyunuzu kullanmış olursunuz. 1 kişinin birden fazla duayı beğenme hakkı da var ayrıca.

Onun dışında sizlerden gelen öneriler için de aynı yolu uygulamak istiyorum. size zahmet önereceğiniz duaları tek tek konu açarak yazarsanız bizlerinde oylaması kolay olur.

canım okadarda kötü değil tadı alışırsın korkma..

Sabah ve akşam 7'şer kere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm

Ebu Davud'un süneninde rivayet olunduğuna göre; Ebu'd-Derdâ Hazretleri demiştir ki, "Her kim sabah ve akşam yedi kere bu ayeti okursa, Allah Teâlâ o kulun önemsediği şeylere kifâyet eder". (Suyuti, ed-Dürrü'l-mensur, 4/334; Elmalılı Hamdi Yazır, Hak Dini, ilgili ayetlerin tefsiri)

Yedi defa okunmasının sırrına gelince; Ayetin merkezinde oturan cümle “hasbiyellah” dır.

a. “Allah bana yeter” mealindeki “hasbiyellah” cümlesine kadar yedi kelime kullanılmıştır. Buna bir tevafuk düşünülmüş olabilir.

b. Okunmayan vasıl elifi hariç, “hasbiyellah” cümlesinin yedi harfi vardır. Bu sayı göz önünde bulundurulmuş olabilir.

Not: ben bu duaya çok inanıyorum hakkaten çok yaygın bir duadır, sabah ve akşam 7 kere okuyan kişinin duası kabul olur diye tüm dua kitaplarında mutlaka yazar, bulabilirsiniz yani.

ben hangisi olursa uyarım canım cıkmam lazım gelicemmm

Günde 11 defa Ayetel Kürsi;
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

arkadaşlar benim 2 tane önerim vardı onları yazdım. oylamayı başlattım sizlerinde önerilerini bekliyoruz tabiki.

Bu arada dünürüm telli duvaklı düğünler yapmış yerim ben seni yaa :)))
Buketim de ordan laf atmış bize, e kuşum biz seni davet etmedikmi illaki davetiyemi bekliyorsun sende gel eğlen şenlik var 20 sene sonra filan :))) ancak ozamana kadar büyürler tanışırlar filan düğün yaparız

yasemin bunun reçetesi nasıl ..bir başkası için nasıl okuyacaz bunu..yani bi sabah bi akşam mı okuyacaz..??

yasemin bunun reçetesi nasıl ..bir başkası için nasıl okuyacaz bunu..yani bi sabah bi akşam mı okuyacaz..??

canım benim evet bi sabah bi akşam okuyacağız 7 defa o kişi için. ALlahın izniyle inşallah o şekilde okununca tüm isteklerin kabul olurmuş, bütün kitaplarda yer verilmiş bu duaya, demekki hakikaten çok tesirli olduğuna inanıyorum bende.

Yasemin canim ne yapmam gerekse hemen yaparim benim aklimda dua listesi icin 2 şey var, senin kilerle beraber ortaya sunariz ben takip ederim istatiksel çalışmamizi yapar yeni listeyi hazirlariz insallah :)

1)Ya mubdi :.Allahin yoktan yaratan ismi ben hamileyken okumuştum ve,
En çok bunu seviyorum 2)'rabbi hebli mines salihin' cocuk sahibi olmak icin okunuyor hz. Ibrahim'in bebek sahibi olmak icin okuduğu duaymiş, kurandan bir sureye ait.

canim kaplang ve ecrin bilgilerini yazdilar hemen geçmise bakip yazayim sana

Ayetin meali: “Resulüm! Eğer -büyük bir şefkat ve samimiyetle kendilerine ders vermek istediğin- adamlar, yine de aldırmaz, senden yüz çevirirlerse, de ki: Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur. Ben yalnız O’na dayanırım. Çünkü O, büyük Arş’ın, muazzam hükümranlığın sahibidir.”(Tevbe, 9/129).

Bu ayette, bütün dünyaya karşı meydan okuyan Hz. Muhammed (a.s.m)’i, hadsiz düşmanları karşısında zaafa düşmemesini tavsiye eden, onun koruyucusunun Allah olduğunu ders veren, ona dayanmasını, güvenmesini söyleyerek teselli eden bir muhteva söz konusudur.

- “Eğri doğru ne isteği varsa Allah kabul eder” ifadesi, bir temenniden ibarettir. Yoksa, “Allah, şu duayı mutlaka kabul eder” demek, isabetli bir hüküm değildir. Çünkü, hiç kimse, Allah’ın yerine hüküm verme yetkisine sahip değildir. Kur’an’da “Her duaya icabet var” denilmekte, “her duanızı kabul ederim” ifadesine yer verilmemektedir. İcabet etmek, dua eden kulun sesini işitmek, çağrısını duymak, arzusuyla yakından ilgilenmek anlamına gelir. Arzulanan şeyi verip vermemek Allah’ın hikmetinin uygun görüp görmemesine bağlıdır.

Bir hasta, bazen midesini tahriş eden bir ilaç isteyebilir, ama uzman doktor bunu vermez.. Allah da şöyle buyuruyor: “Olur ki, hoşlanmadığınız bir şey sizin için hayırlı olur, olur ki, hoşlanıp arzu ettiğiniz bir şey de sizin için şerli/kötü olur. Gerçeği Allah bilir, siz bilemezsiniz.”(Bakara, 2/216).

yasemin bak ararken ne buldum...bunu kendimce yorumluyorum ve soğan suyuna yoruyorum..geçen arkadaşım da dediki Allahın hikmetinden sual olunmaz hikmetinin nereden geleceği bilinmez sen işi inada bindiriyorsun içmiyecem diye..öff yaa görüyon mu bak..geçen gün de çok tuhaf bişey oldu dur anlatayım..

günaydın canlar nasılsınız dün kuaran vardı hepimize dua ettim yarında kayın validemde var ordadaedicem dualarını okuyamdığım arkadaşlar bu akşam allahın izniyle hepsini tammamlayaxağım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…