Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım hiç önemli değil kalbinden geçirmen bile yeterli gülm benim sağolasın..

canım ağlamak iyidir ağlayamadığı zaman insan çevresine zarar veriyor, çatıyor, sinirini başka şeylerden çıkarıyor böylesi daha iyi ama iyi olacaksın arada oluyor öyle hepimize neden biz diye soruyoruz kendimize ama yine silkinip ayağa kalkmak zorundayız tevekkül etmek zorundayız sabır göstericez canım benim görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler hayırlısı hayırlı zamanda olsun hepimiz için.

bana da oluyor bazen hem de nasıl psikoloji ile ilgili işte böyle dönemlr oluyor insan hiçbirşeyle ilgilenmek istemiyor ama geçecek sende tabii direnç göstermelisin. Doktordan önce sen kendi içinde hallet canım bunu kararlı ol. Meseşa yürüyüşler yap haftasonları, kitaplar oku, birşeylerle uğraş hiçbirşey yapmadıkça daha da yapası gelmiyor insanın dönemlik birşey geçer merak etme.

canım duydum bunu hatta çok ürkmüştüm hocaya gitmekle iyi yapmışsın muskayı yanından ayırma canım. Duaları da hep oku Yaradana sığın.

Canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öye yap kendine bak tabii ki öncelikle anne adayının kendini iyi hissetmesi önemli işte o zaman bebişte geliyor. Kilo verince mutlu olacaksan öyle yap kendin içinde yaşamalısın seni mtlu eden şeylerle vakit geçirmelisin senin moralini bozacak birşey olduğu zaman işyerinde hemen tepki verme dur derin nefes al bak göreceksin o an ki sinirin geçecejk stres bize en büyük zarar canım.. Bir de insanlar ne kadar meraklı herkesin özeline ben soramam hiç kimseye öyle şeyler mesela hayret yanii benim derdim bir yerinizi mi gerdi demek geliyor içimden bazen de yutuyorum.

bence bu dua olsun ben hep okurum bu duayı anlamına da baktığım için aşılamadan önce de okudum anlamı çok güzel gelmişti.

canım bak bunlarda çok güzel, eğer adetken de okumaya devam edelim diye isteyenler varsa senin yazdıklarını seçebilirler ve gerçekten çok güzel önerilerde bulunkuşsun hadi bakalım bismillah, hakkımızda hayırlısına karar verelim inşallah.
kaplang ve ecrinin yazdıklarını okudum ama bukadarına ulaşabildim, onlarıda listeye yazdım bakalım sen bulursan çok sevinirim.
günaydın canlar nasılsınız dün kuaran vardı hepimize dua ettim yarında kayın validemde var ordadaedicem dualarını okuyamdığım arkadaşlar bu akşam allahın izniyle hepsini tammamlayaxağım inş

hoşgeldin tatlım ohhh ALlah razı olsun ALlah kabul etsin inşallah negüzel nerelerden dualar alıyoruz yarabbbim nekadar şanslı bir topiğiz biz yaaa

Buketim arkadaşına katılıyorum kuşum, insan şifa için artık ne olsa içecek, bende hiç sevmiyorum hayıt suyunun tadını, iğreniyorum resmen ama içiyorum işte.
ayrıca bide sabah aç karnına kefir içiyorum ben, orjinal kefir, süte koyuyorsun sabaha kadar mayalanıp yoğurt gibi oluyor, onunda tadından midem bulanıyor ama mideme iyi geldiği için içiyorum. sende sık dişini kuşum yap şu soğan suyunu

dimi ama nasıl bi enerjiye sahibiz çok şükür ben herşeye açığım ama ayet olunac adet girince böyle uzuyor aralar tabi çogunluk nederse ona uyarım ben

kürlere gelince inan hepsinden sıkıldım soğan suyu içtim bal tarçın çörek otu civanperçemi çayı adaçayı oturma banyosu maydonoz süt buharı bal polen arısütü ıyygına geldi

btskn canım ne olursa olsun rabbim verecekse engel yok o değilmidir babsız isa peygamberi yaratan o değilmidir musa as zamanınada çocuğu olmayacak bir ailenin ümidini yitrmeden ettiği duaya cevap veren duamızı edelim elimizden geleni yapıyoruzzaten anahtarımız duamız canım yüreğini ferah tut senin herşeye kadir rabbin var

ben şuan mehmet ali bulut un ruhun şifrsi diye bir kitabını okuyorum.. kişisel gelişim kitabı ama tabi kuranla ayetle açıklıyo çoğu şeyi..insanın gücünden bahsediyo çünkü insanın içinde Allah gizli.'Ben gizli bir sır idim bilinmek istedim' diye buyuruyor yaratıcı..her neyse bunu okuyorken dayımlardaydım..kitap üzerinde konuştuk biraz..bana dediki buket bu kitapları boşver sana önereceğim tek kitap Kur'an dır..Kur'an da aradığın tüm soruların cevabını bulabilirsin..
dedimki dayı iyi diyosuna baş edemm gibime geliyo..yani altından kalkamam anlamam gibime geliyo..dediki ilgilendiğin konu neyse onu net e yaz hangi ayetler ilgiliyse onların listesi al oku..dedi ve bi meal gösterdi..mehmet akifin meali..çok muhteşem güzel bir türkçeyle yazılmış..bak dedi bu meal çok güzel gel karşılaşytıralım hemde ayetler üstünde düşünelim..aldık iki tane meal okuyucaz ama bir türlü aynı ayete denk getiremiyoruz..benim mealin fihristi yok onunkide küçük bi türlü olmadı..dedimki dur ben burda açayım ne gelirse sen onu bul oradan..rastgele açtım okumaya başladım ilk sure araf suresi
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]7-ARAF: [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1 - Elif, lâm, mîm, sâd. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2 - (Bu,) sana indirilen bir Kitab'tır. Onunla (insanları) uyarman ve inananlara öğüt (vermen) hususunda göğsünde bir sıkıntı olmasın.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3 - (Ey insanlar) Rabbinizden, size indirilene uyun ve O'ndan başka dostlara uymayın. Ne kadar da az öğüt alıyorsunuz!

şüphesiz bu kitap size bir öğüt niteliğinde gönderilmiştir:)) devamında başka bir ayet okuduk.. korkmayın..anlayacaksınız..okuması anlaması kolay olacak gibi bir anlama gelen bir ayet..benim tüylerim ürperdi..dayımla birbirimize bakıyoruz..dayı bu nediyo diyorum bu ne diyo...
şimdi karar verdim bu kitabı bi bitereyim..mehmet akifin mealini alıp okuyacam..
[/FONT]

BIBERCIK 38
adi: sibel
1,5 yildir evli
Eşi varikosel ame. Gecirmiş
Yaşadigi il : yok
Bat: yok

Ecriin07
Adi: ecrin
4 yildir evli
1 aşılama yapti maalesef negatif
Yasadigi il: ankara
Bat: yok

Kaplang arkadasimizin bilgileri yok yazarsa seviniriz

Sibel ve ecrinde eksik bilgileri yazarsa cok cok mutlu oluruz :)))))

Saol canım hoşbulduk aa bu arada yazmayı unuttum ismim Aslı :) ben vakit buldukça hep burdayım artık Allahın izniyle

Saol canım hoşbulduk aa bu arada yazmayı unuttum ismim Aslı :) ben vakit buldukça hep burdayım artık Allahın izniyle

Aslıcım hoşgeldin aramıza, çok mutlu oluruz seni herzaman görmekten. yeni bir dua listesi oluşturuyoruz senide ekleriz , bir önceki sayfaya dönersen eğer orda bazı önerilerde bulunduk, hangisini seçersen o mesajı beğen , sende oy vermiş ol canım benim.

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:bende bi kaç kere denedim ama anlamadım evdeki mealli kuranımı bana kuran okumayı ögreten hocam dügünümde hediye etmişti bi sen başla anlaşılır ise bende bi bakayım buradan bulayım en iyi kuranı kerim elbette ama aklım almıyo malesef

Burcu tatlım çok sağol yeni arkadaşlar hakkında bilgileri toplamışsın üşenmemişsin ohh emeğine sağlık Allah razı olsun. Canım benim yaa seni kucaklayasım geldi

canım seninde blogun var süper benim blog adresim sahil | Yeni dünyam pek birşey yok ama yakında coğalacak inşallah

be size bişe sorcam şimdi gusül abdesti alırkenburna su çekilmeli be sakaklar sızlamalı diye biliyodum ve bayada sıkıntı çekiyodum banyo sonrası başım agrıyodu şimdi diyanetin sitesinde okudumda burna suyu genize kadar çekmek sünnetmiş normal versekte olurmuş aklım karıştı siz nasıl biliyosunuz yada yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…