- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.401
tatlım ya ıcımı rahatlattın cok sıstım doktor adetın gelınce bırak dedı ben ılacı tamamen bıtıreyım ozmana kafam karısmöıştı cok saoldünürüm canım benim yaa damadımı takip ediyorum tipi filan iyice belirginleşmiş yaa çok yakışıklı maşallah, benimkide bi olsada göbek kertmesi yapsam kaçırmasam senin oğlanı :)))
ayyy süper yaa, darısı hepimizin başına inşallah, Allah sanada kolaylılar versin.
blog adresini yazsana bizde takip edelim merak ettim valla ayy ne güzel düşünmüşsün süper.
kuşum ben içtim o ilacı kaç defa, ama süper ilaç o damla damlanı kesecek emin ol buna, hemde düzenli adet olmanı sağlayacak. ayrıca gebeliği engelleyici bir ilaç değil, çalışmalara da devam et:) dr nasıl tavsiye ettiys o şekilde kullan çok faydasını göreceksin.
canım benim yaaa sen nasıl bişeysin çok sağol, ben yokken okudum hep topikin manevi annesi gibi herkesle tek tek ilgilenmişsin ALlah razı olsun, yeni gelenlerle filan muhabbetler kurmuşsunuz çok sevindim hepiniz çok sağolun. Ben ecrin kaplang ve sibel ismindeki arkadaşı listeye ekledim ama bilgileri eksik, eğer onlara denk gelirsen sor canım isimlerini yaşlarını şehirlerini vs, detaylı yazayımda daha rahat kaynaşalım.
AYrıca dua listesini yenilememiz gerekliyor dediğin gibi, benim aklımda birkaç öneri var, onları paylaşacağım birazdan.
sizlerinde önerilerini bekliyorum, Kuşum senide bbu konuda yetkili mercii tayin ediyorum eğer kabul edersen, dua listemizin hızlanması için 2 koldan soralım ve sonuçları paylaşıp karar verelim.
ben o ilacı bilmiyom neymişki o..?? yasemin hanımlar kullanmış baksana işe yarıyormuş:))
yahu şu soğan suyunu yapacam heralde..pipetle çekmeyi düşünüyorum..ne dersiniz.?? belki kusmam o zaman..zaten kusmuyorum öğürtüden duramıyorum..öff ..yyaaa tek derdim bu olsaydı keşke...
KENZÜL ARŞ DUASI ve FAZİLETİ VE TÜRKÇE OKUNUŞU « GÖYNEM ( BEYSEHiR )
arkadaşlar bu adresteki duayı ve yorumları incelermisiniz..
özellikle 27.yorumu incelerseniz gerçekten çok etkilendim okuyun lütfen
KENZÜL ARŞ DUASI ve FAZİLETİ VE TÜRKÇE OKUNUŞU « GÖYNEM ( BEYSEHiR )
arkadaşlar bu adresteki duayı ve yorumları incelermisiniz..
özellikle 27.yorumu incelerseniz gerçekten çok etkilendim okuyun lütfen
ayy çok tatlı yaa ismide çok güzel olmuş canım ne güzel yapmışsın hayırlı uğurlu olsun, regide pembiş pembiş şeker gibi olmuş.canım seninde blogun var süper benim blog adresim sahil | Yeni dünyam pek birşey yok ama yakında coğalacak inşallah
canım evet ya bende çok rahatsızlık duyuyorum öyle dibine kadar çekince, bir sakıncası olur diye korkumdan çekemiyorum, beynime filan gider su ne bileyim korkuyorum o yüzden hafif çekiyorum, Allahım kabul eder inşallah. çok çekince beynim sızlıyor sankibe size bişe sorcam şimdi gusül abdesti alırkenburna su çekilmeli be sakaklar sızlamalı diye biliyodum ve bayada sıkıntı çekiyodum banyo sonrası başım agrıyodu şimdi diyanetin sitesinde okudumda burna suyu genize kadar çekmek sünnetmiş normal versekte olurmuş aklım karıştı siz nasıl biliyosunuz yada yapıyosunuz
Canım 26 yaşındayım beklenen adet tarihim şu an adetliyim ama beklenen de 25 aralık :)
Arkadaşlar Aslı arkadaşımızın yazdığı bu öneri de olabilir bence, hemde regl iken de okunur;
Başlanan işin kolay ve hayırlı olması için '' Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr''
Günde 100 tane okuyabiliriz?
ayy çok tatlı yaa ismide çok güzel olmuş canım ne güzel yapmışsın hayırlı uğurlu olsun, regide pembiş pembiş şeker gibi olmuş.
canım evet ya bende çok rahatsızlık duyuyorum öyle dibine kadar çekince, bir sakıncası olur diye korkumdan çekemiyorum, beynime filan gider su ne bileyim korkuyorum o yüzden hafif çekiyorum, Allahım kabul eder inşallah. çok çekince beynim sızlıyor sanki
çok sağol aslıcım yazdım tamam bilgilerin artık daha seni yormıycam
ooo Aslı süpersin coştun maşallah bunlar nekadar güzel dualarmış yaa, çıktısını alıp yapmak istiyorum yaa. dur bi çıktısını alayım hevesim geldi. çok sağol canım.
Nazancım artık Allaha sığınıp alıcaz abdestimizi napalım , çok çekemiyorum pat diye damarlarım tıkanıp ölücem sanıyorum ozaman.
bide bu hacet namazından sonra gördüğün rüyaları Allah hayırlara çıkartsın inşallah. ne kadar güzel yaa ayy bende yapsam yaa bende....
:)) internette sürekli araştırıyorum canım mesela bazı dualar var belli zamanlarda okunuyo örneğin 4 cuma üst üste 1000 kere ''Ya evvel'' okunmalı herşey duayla canım napimmm napalım bol bol dua dşcez ama sadece kendimize deil isteyen herkese :) Allahım dualarımızı kabul eder de hayırlı evlatlar nasip eder bizlere de inşallah
Selam herkese, uzun zamandir siteyi takip ediyorum ne arasam cevabi sizden cikiyor böyle Olunca dedim üye olayim bari.. Calisiyorum oyuzden cok vaktim olmuyo girip sohbet etmeye bugun izinliyim biraz rahatsizim annemde uzandim telefondan bakiyodum sizlere, 13 haftalik hamileyim ilk bebegim saglikli olsun en basta tabiki ama icimden kiz gibi geciyor :) arastirirken bebegi olmayanlara cok rastladim inanin tanimasamda herkese Allah bu duyguyu yasatsin insaalah diye dua ettim.. konu basligi cekti beni yazayim dedim.. Tekrar herkese selam olsun umarim sık sık görüsürüz.
ooo Aslı süpersin coştun maşallah bunlar nekadar güzel dualarmış yaa, çıktısını alıp yapmak istiyorum yaa. dur bi çıktısını alayım hevesim geldi. çok sağol canım.
Nazancım artık Allaha sığınıp alıcaz abdestimizi napalım , çok çekemiyorum pat diye damarlarım tıkanıp ölücem sanıyorum ozaman.
bide bu hacet namazından sonra gördüğün rüyaları Allah hayırlara çıkartsın inşallah. ne kadar güzel yaa ayy bende yapsam yaa bende....
Selam herkese, uzun zamandir siteyi takip ediyorum ne arasam cevabi sizden cikiyor böyle Olunca dedim üye olayim bari.. Calisiyorum oyuzden cok vaktim olmuyo girip sohbet etmeye bugun izinliyim biraz rahatsizim annemde uzandim telefondan bakiyodum sizlere, 13 haftalik hamileyim ilk bebegim saglikli olsun en basta tabiki ama icimden kiz gibi geciyor :) arastirirken bebegi olmayanlara cok rastladim inanin tanimasamda herkese Allah bu duyguyu yasatsin insaalah diye dua ettim.. konu basligi cekti beni yazayim dedim.. Tekrar herkese selam olsun umarim sık sık görüsürüz.
merhaba canım, bebeğin saplıklı sıhhatli ve kolayca doğar inşallah canım maşallah sana öncelikle
evet bende sni görüyorum son zamanlarda hep ama yazmayınca bişey diyemedim tabiki. hoşgeldin sefalar getirdin. inşallah uğurlu gelirsin , herşeyden ümit eder oluyor insan bu durumdayken çünkü. bu arada ALlah şifa versin inşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?