Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım ya ıcımı rahatlattın cok sıstım doktor adetın gelınce bırak dedı ben ılacı tamamen bıtıreyım ozmana kafam karısmöıştı cok saol

tatlım ben ıctım ogure ogure bı akşam yaptım bıdaha yapamadım pipetle olur belkı nefesımı bıle duısarı verıyorum ıctıkten sonra o derece yanı ıykk ama dene ben zorlaya zorlaya yapıcam

canım seninde blogun var süper benim blog adresim sahil | Yeni dünyam pek birşey yok ama yakında coğalacak inşallah
ayy çok tatlı yaa ismide çok güzel olmuş canım ne güzel yapmışsın hayırlı uğurlu olsun, regide pembiş pembiş şeker gibi olmuş.
canım evet ya bende çok rahatsızlık duyuyorum öyle dibine kadar çekince, bir sakıncası olur diye korkumdan çekemiyorum, beynime filan gider su ne bileyim korkuyorum o yüzden hafif çekiyorum, Allahım kabul eder inşallah. çok çekince beynim sızlıyor sanki
Canım 26 yaşındayım beklenen adet tarihim şu an adetliyim ama beklenen de 25 aralık :)

çok sağol aslıcım yazdım tamam bilgilerin artık daha seni yormıycam

gamzecim paylaştığın duanın faydasını gören arkadaşım var bende çok inanıyorum o duaya, vaktim olunca cuma vakti okumaya çalışıyorum, biraz uzun ama çok büyük bir duaymış.

Kızlar bende bildiklerimi sizlerle paylaşayım istedim

İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

100 adt ''Ya Varis'' ama bazı yerlerde de 707 defa ''YA VARİS'' okunsun yazıyo

3 cuma sabah namazında yusuf ve meryem surelerinin okunması gerektiği yazılıyor

Başlanan işin kolay ve hayırlı olması için '' Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr''

Kızlar bu arada ben bugün doktora gittim biraz moralim bozuldu bi tane kistim oluşmuş o gider de doktor yapışıklıklar olabileceğini endometriosiz,endometrioma daha bi dolu bişey saydı bu ay da ilişki günlerine dikkat edin bi dahaki adetinden sonra (inşallah olmam) histeroskopi yapalım hatta hsg yapılmıştı ama bide o sırada yine tüplere de ilaç verelim bi sonraki aşılamaya öyle geçelim dedi valla aşılama olumsuzluğundan sonra sonra bile bu kadar kötü olmamıştım moralim bozuldu zaten alttan ultrasyondan bile korkan kasılan ben napıcam bilmiyorum
Aranız da histeroskopi yaptıran varmı ?
Ya benim var olan bi çikolata kistim vardı ama sonra kaybolmuştu acaba patladımı ?

Arkadaşlar Aslı arkadaşımızın yazdığı bu öneri de olabilir bence, hemde regl iken de okunur;

Başlanan işin kolay ve hayırlı olması için '' Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr''

Günde 100 tane okuyabiliriz?

bana uyar

hazet namazıda kılın arkadaşlar sabah namazında kılıp yatıyorum sonrasında güzel güzel rüyalar görüyorum moralim düzeliyor tavsiye ederim

aynen yasemin bu tarz seylerde çok vesveseleniyorum rabbim kabul etsin artık

Kızlar bi tane sitede bu duları buldum bunlarıda okuyalım

İmam Cafer Sadık’tan (a.s) şöyle nakledilmiştir: “Ne zaman bir kimsenin çocu ğu geç olursa , bu duayı okusun:

اَلّلهُمَّ لا تَذرنی فَرِداً وَاَنتَ خَیرُ الوارِثینَ وَحیداً وَحشاً فَیَقصُرُ شُکری عَن تَفَکرُّی بَل هَب لی عاقِبَ ۀ َ صِدقٍ ذُکُوراً وَأناثاً آنَسُ بِهِم مِنَ الوَحدَ ۀ ٍ وَاَسکُنُ اِلَیهِم مِنَ الوَحدَ ۀ ِ وَاَشکُرُکَ عِندَ تَمامِ النِّعمَ ۀ ِ یا وَهّابُ یا عَظیمُ یا مُعظِم ثُمَّ اَعطِنی فی کُلِّ عافیةٍ شُکراً حَتّی تُبلِغُنی مِنها رِضوانَکَ فی صِدقِ الحَدیثِ وَاَداءِ الاَمانة وَوَفاءٍ بِالعَهدِ .

“Allahumme la tezerni feriden ve ente heyr-ül varisin vehiden veh şen feyegsuru şukra en tefekkuri bel heb li agibete sıdgın zukuren ve inasen anesu bihim min-el vehdeti ve eskunu ileyhim min-el vehdeti ve e şkuruke inde temamin ni’meti ya vehhabu, ya ezimu, ya mu’zim. Summe e’tini fi kulli afiyetin şukren hetta tubliğuni minha rızvaneke fi sıdg-ıl hedisi ve eda-il emaneti ve vefain bil ehdi.”

İmam Cafer Sadık (a.s) şöyle buyurmuştur: “Çocuk talebinde bulunmak için bu iki ayeti secde de okumalıdır:

رب هب لی من لدنک ذریة طیبة انک سمع الدعاء رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین .

“ Rabbi heb li min ledunke zurriyeten teyyibeten inneke semiuddua rabbi la tezerni ferden ve ente heyrul varisin.”

Başka bir rivayette şöyle buyurmuştur: “Herkim han ı m ının hamile olmasını isterse, c uma namaz ından so nra iki rekât namaz k ılsın ve rükû ile secdeleri uzatsın , sonra şunu okusun:

اَلّلهُمَّ اِنّی اَسأَلُکَ بِما سَأَلَکَ بِهِ زَکَرِیّا رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَاَنتَ خَیر الوارِثینَ اَلّلهُمَّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَ ۀ ً طَیِّبَ ة اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاءِ اَلّلهُمَّ بِاِسمِکَ اِستَحلَلتُها وَفی اَمانَتِکَ اَخَذتُها فِاِن قَضَیتَ فی رَحِمَها وَلَداً فَاجعَلهُ غُلاماً مُبارَکاً زَکِیاً وَلا تَجعَل لِلشَّیطانِ فیهِ شَرَکاً وَلا نَصیباً .

“Allahumme inni es eluke bima seeleke bihi zekeriyya rebbi la tezerni ferden ve ente heyr-ül varisin. Allahumme heb li min ledunke zurriyyeten teyyibeten inneke semiud duai. Allahumme biismike istehleltuha ve fi emanetike eheztuha fein gezeyte fi rehimeha veleden fec’elhu ğulamen mubareken zekiyyen ve la tec’el lişşeytani fihi şereken ve la nesiben.”

İmam Cafer Sadık (a.s) şöyle buyurmuştur: “Çocuk olmas ı için her seherde yüz defa isti ğfar et (Este ğfirullahe Rabbi ve etubu ileyh) . E ğer bir gece unutursan Başka bir zamanda kazas ını yap.”

Yine Başka bir hadiste İmam Cafer Sadık’tan (a.s) nakledildiğine göre, bir şahıs “Çocuğum olmuyor” diye şikâyette bulundu. İmam: “Han ımının yanına gitmeği istersen şu üç ayeti oku, inşallah Allah sana evlat nasip edecektir” diye buyurdu:

وَذَا النّونِ اِذ ذَهَبَ مُغاضِباً فَظَنَّ اَن لِن نَقدِرَ عَلَیهِ فَنادی فی الظلُّماتِ اَن لا اِلهَ اِلاّ اَنتَ سُبحانَکَ اِنّی کُنتُ مِنَ الظّالِمینَ فَاستَجَبنا لَهُ وَنَجَّیناهُ مِنَ الغَمّ وَکَذلِکَ نُنجی المُؤمِنینَ وَزَکَرِیّا اِذ نادی رَبَّهُ رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَاَنتَ خَیر الوارِثَینَ .

“Ve zennuni iz zehebe mu ğaziben fezenne en len negdire eleyhi fenada fiz zulumati en la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez zalimin . Festecebna lehu ve necceynahu min-el ğemmi ve ke zalike nunc-il muminine ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente heyr-ul varisin.”

İmam Zeynul Abidin (a.s) şöyle buyurmuştur: “Herkes şu duayı fazla okursa, mal, evlat, dünya ve ahiret hayrından ne isterse Allah ona bağışlar:

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَاَنتَ خَیر الوارِثینَ وَاجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلّیِاً یَرثُنی فی حَیوتی وَیَستَغفِرُلی بَعدَ مَوتی وَاجعَلهُ خلقاً سَوِیّاً وًلا تَجعَل لِلشَّیطانِ فیهِ نَصیباً اَلّلهُمَّ اِنّی أَستَغفِرُکَ وَاَتوُبُ اِلَیکَ اِنَّکَ اَنتَ الغَفُوُر الرَحیمُ .

“Rabbi la tezerni ferden ve ente heyr-ul varisine vec’el li min ledunke veliyyen yerisuni fi heyati ve yeste ğfiruli be’de mevti vec’elhu helgen seviyya ve la tec’el lişşeytani fihi nesiben. Allahumme inni esteğfiruke ve etubu ileyke inneke entel ğefurur rehim. ” Ve çocuk istemek için bu duay ı yetmiş defa okuyun.”

Birkaç muteber hadiste belirtildi ğine göre, “Herkimin han ımı hamile olursa, ona “Muh ammed” veya “Ali” ismini takmay ı niyet ederse o ( çocuk) erkek olur.” Başka bir hadiste, “Ona Ali ismini b ırak ki , ömrü uzun olsun” diye buyrulmu ştur.

T ıbb-ül Eimme kitabında şöyle rivayet edilmiştir: “Bir şahıs İmam Muhammed Bakır’a (a.s) çocuklarının azlığından dolayı şikâyette bulundu. İmam: “Üç gün sabah ve yats ı namazlarından sonra yetmiş defa “Subhanallah” ve yetmi ş defa “Este ğfirullah” söyle ve daha sonra şu ayeti oku:

اِستَغفِرُو اَربَّکُم اِنَّهُ کانَ غَفّاراً یُرسِلُ السّماءُ عَلیکُم مِدراراً وَیُمِدُّکُم بِاَموالٍ وَبَنینَ وَیَجعَلُ لَکُم جَنّاتٍ وَیَجعَلُ لَکُم اَنهاراً .

“ İsteğfiru erabbekum innehu kane ğeffaren yursilus semau eleykum midraren ve yumiddukum biemvalin ve benine ve yec’elu lekum cennatin ve yec’elu lekum enharen.”

Sonra üçüncü gece han ımınla cima et. Allah azaları düzgün olarak yaratılmış bir erkek çocuğunu sana nasip eder diye buyurdu.”

Nevadir-ül Hikmet kitab ında rivayet edildiğine göre, bir şahıs İmam Cafer Sadık’ın (a.s) huzuruna gelerek: “Ey Allah Resulü’nün oğlu! Sekiz kızım oldu ve hiç oğlum olmadı” dedi.İmam: “Han ımının ayaklarının arasında oturduğunda (ona yaklaştığında) elini onun göbeğinin sağ tarafına koyarak yedi defa “ İnna enzelna” (Kadir) suresini oku ve sonra cima et. Hamilelik belirtileri görüldü ğünde geceleri elini kadının göbeğinin sağ tarafına koy ve yedi defa “ İnna enzel na” suresini oku.” O şahıs şöyle diyor: “ Bunu yapt ım ve Allah peş peşe yedi erkek çocuğu bana nasip etti.”

İmam Hasan (a.s) şöyle buyurmuştur: “Herkim çocuk istiyorsa, fazlaca isti ğfar söylemelidir.”

ooo Aslı süpersin coştun maşallah bunlar nekadar güzel dualarmış yaa, çıktısını alıp yapmak istiyorum yaa. dur bi çıktısını alayım hevesim geldi. çok sağol canım.

Nazancım artık Allaha sığınıp alıcaz abdestimizi napalım , çok çekemiyorum pat diye damarlarım tıkanıp ölücem sanıyorum ozaman.
bide bu hacet namazından sonra gördüğün rüyaları Allah hayırlara çıkartsın inşallah. ne kadar güzel yaa ayy bende yapsam yaa bende....

:)) internette sürekli araştırıyorum canım mesela bazı dualar var belli zamanlarda okunuyo örneğin 4 cuma üst üste 1000 kere ''Ya evvel'' okunmalı herşey duayla canım napimmm napalım bol bol dua dşcez ama sadece kendimize deil isteyen herkese :) Allahım dualarımızı kabul eder de hayırlı evlatlar nasip eder bizlere de inşallah

ayy süper bu bilgi de çok güzel onuda not aldım, dediğin gibi aynen öyle, eninde sonunda kabul olacak sabırla beklemeyi de bilmek lazım tabi..

Selam herkese, uzun zamandir siteyi takip ediyorum ne arasam cevabi sizden cikiyor böyle Olunca dedim üye olayim bari.. Calisiyorum oyuzden cok vaktim olmuyo girip sohbet etmeye bugun izinliyim biraz rahatsizim annemde uzandim telefondan bakiyodum sizlere, 13 haftalik hamileyim ilk bebegim saglikli olsun en basta tabiki ama icimden kiz gibi geciyor :) arastirirken bebegi olmayanlara cok rastladim inanin tanimasamda herkese Allah bu duyguyu yasatsin insaalah diye dua ettim.. konu basligi cekti beni yazayim dedim.. Tekrar herkese selam olsun umarim sık sık görüsürüz.

merhaba canım, bebeğin saplıklı sıhhatli ve kolayca doğar inşallah canım maşallah sana öncelikle
evet bende sni görüyorum son zamanlarda hep ama yazmayınca bişey diyemedim tabiki. hoşgeldin sefalar getirdin. inşallah uğurlu gelirsin , herşeyden ümit eder oluyor insan bu durumdayken çünkü. bu arada ALlah şifa versin inşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur.

evet kıldıgımda o sabaha çok güzel uyanıyorum gün boyuda etkisi sürüyo rabbim hayırlara çıkarsın namaz sonrası seninde adın geçiyo meraketme:))))))))

hoşgeldin sefalar getirdin bebegini sağlıkla alasın kucagına tek avazda kurtulasın inş.

Hosbuldum canim, ciddi bisey yok grip oluyorum sanirim kotulesmeden dinleniyim dedim 😌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…