Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bir sorun gördü mü kist falan öyleyse kist için vermiştir. Genelde düzene koymak için veriyorlar canım sen kullan bakalım.

canim hayir kist falan yoktu hatta bana sen cok sagliklisin dedi diane 35 ilacin adi, simdi ben dun 1 tane ictim acaba simdi icmeyip direk adet oldugumda gitsem mi ki?

canim hayir kist falan yoktu hatta bana sen cok sagliklisin dedi diane 35 ilacin adi, simdi ben dun 1 tane ictim acaba simdi icmeyip direk adet oldugumda gitsem mi ki?

yk iç sen gülüm vardır bir nedeni bir aydan birşey olmaz. Yumurtalıkları düzene sokar.

selam kızlar nasılsınız ?
Rabbim insaAllah izin verirse, bigünü buraya bu başlığın aynısını yazmayı nasip eder insaAllah.
.

"Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)"
Merhaba canim insallah sen de biz de birgün hayirlisiyla ALlahin bize nasip ettigi en güzel zamanda buraya o yaziyi yazacagiz.

Canim bedriye'cim cok özledim seni Allah razi olsun dualarimiz okumuşsun, nasilsin canim ? Nasil geçiyor günlerin, annenlerde misin? Gelen giden oluyor mu? Rabbim sabrini versin canim, seni burda görmek çok güzel.

Canim insallah hayirli ve güzel birsekilde sonuclanir, bu ilaç işi benim biraz kafami kariştirdi, keşke oyice sorsaydin neden ictigini, doktor verdiyse mutlaka bir nedeni vardir ama dedigin ilav dogum kontrol hapi diye biliyorum ?????

Canim insallah hayirli ve güzel birsekilde sonuclanir, bu ilaç işi benim biraz kafami kariştirdi, keşke oyice sorsaydin neden ictigini, doktor verdiyse mutlaka bir nedeni vardir ama dedigin ilav dogum kontrol hapi diye biliyorum ?????

canim evet dogum kontrol hapi bende anlamadim netten de arastirdim bana gore degil dun 1 tane ictim bugun icmedim icmeyi de dusunmuyorum esimde ic dedi mutlaka bi bildigi vardir diyor ama ben icmiyorum ya belki bu ay kendiliginden tutar niye engelliyim ki dimi ama? ya ben Azerbaycandayim burdaki drlara inancim yok ama benim dr turkiyede uzmanlik almis bi dr yani ona guveniyorum ama ilaci icmiycem

Son düzenleme:
Bedriyecim basin sag olsun rabbim sizlere sabir versin.Benimde babacigim ameliyat oldu.Babannem hastalandi dua edin kizlar babannem cok hasta babamlar ilcede oturuyor doktor buyuk hastaneye goturun demis istanbula getirdiler ama halam bakmak istemiyor bana hastahaneler uzak cok canim sikkin

Canim cok haklisin belkide kendiliginden tutar bu ay, bide forumda aşılama yapanlar kısmına bi bak istersen öncesinde böyle bir hap icen oldu mu diye, bizim seda (dejavu) aşilama yaptirdi ama hic öyle bir ilaç içmedi
bence içme hicbir anlamı yok

Tabiki ben ederim canim, cok geçmiş olsun ama birsey soracagim sakın yalniş anlama baban için mi babaannen için mi dua istiyorsun canim biraz detay yaz, doğru kişiye dua edelim, ben tam anlamadim lütfen kusura bakma, tekrar çok geçmiş olsun

Canim bedriye'cim cok özledim seni Allah razi olsun dualarimiz okumuşsun, nasilsin canim ? Nasil geçiyor günlerin, annenlerde misin? Gelen giden oluyor mu? Rabbim sabrini versin canim, seni burda görmek çok güzel.

Burcu canımm benimm selamlar.. duaları çok şükür geçde olsa okudum. Rabbim inşAllah kabul etsin. napayım işe gidiyorum gündüz akşama annemlerdeyim bugun kendi evime erken geldim. ev ne kadar pis ama canım hiç temizlik yapmak istemiyor resmen bir aydır evi otel gibi kullandık.. bugun babamın son 7 kuranını okuyup bağışladık ben yetişemedim insanlar dağıldıktan sonra gitim ama çok kalabalık olmuş.. 50-60 kişi vardı dediler. Bende sizleri çok çok özledim.. Hayat insanı herşeyi tattırıyormuş Burcu ya.. dediler ki bana yakının vefat ettiğinde insanın içinde 40 mum yanarmış hergün bir tanesi sönermiş en son bir tanesi yaşadığımız süre boyunca yüreğimizde taşırmışız.. ilk günkü gibi tabii ki değiliz sabrımızı arttırıyor çok şükür mevlam ama zor durumlar. hala inanamıyorum maalesef. birde hiç birşey yapasım yok herşeyi zorunlu yapıyorum işe zorla gidiyorum, sabah çok zor uyanıyorum.. hiçbirşeye istek kalmadı içimde de kısmet bakalım. sürekli ağlamak da olmuyor.. eşim çok yıprandı o da ağlıyor onada kıyamıyorum. en mutlu annemin yanında oluyorum. o zaman herşey normalmiş gibime geliyr.. birde enn çok rüyama girsin diye dua ediyorum.. hastalandığından beri hiç rüyamda görmedim çok istiyorum ama çok ağladın o yüzden gelmez rüyalarına diyorlar ya ona inanmıyorum.. Elbetde ağlayacağım.. Allah beterinden korusun.. Ana babaya ağlanmaz mı? normale dönmek için yavaş yavaş fırsat buldukça sizlere bakıyorum.. Allah herşeyin hayırlısını kısmet etsin inşAllah ne diyim. çeneme vurdu benimde uzun uzun yazasım vvar.. dert söyletir derler ya o misal benim ki de.

Tümaaayy canımm benim geçmişler olsun inşAllah.. Hem babana, hem babannane okuyalım canım.. babanneni hastaneye götürün bence bi belki zaten yatırırlar tedavisini hastanede yaparlarsa böylelikle halanda falanda kalmasına gerek kalmaz. Allah hayırlı kapılar açsın inşAllah. gün doğmadan neler doğar dur bakalım.. sende kalır idare ederler.. sen beylikdüzü tarafında değil misin? Avcılarda yeni bir sigorta hastanesi yapıldı oraya götürseniz çok iyi bir hastaneymiş.. özellikle okuyalım istediğin niyetlendiğin dua var mı içimizden gelenleri mi okuyalım.. KAf süresini de okuyalım.. Burcum demişti heralde KAf şifa süresi diye.. babama çok okumuştuk belki kaybettik ama şifa mutlaka oldu bence. o yatmaları kefareti oldu inşAllah babamın.. sanada KAf süresini okurum ben kısmetse.. Allah ım inşAllah hayırlı şifalar versin, hayırlı kapılar açsın.. işlerinizi kolaylaştırsın.. inşAllah

Burcu canım benimm ben geldiğimde burdaydın keşke bir selam verip öyle yazsaydımm hemen sana tümaya uzun uzun yazayım derkeenn sen çıkmışsın.. iyi geceler dileyeyim sana..

Kızlarr nasılsınız eve geldim eşimin birkaç birşeyini ütüledim bavulunu hazırladım gidecek kocacığım Kıbrıslara. Sonna yemek yoktu son eşim yedi tost yaptı eşim bana da. Sonra birden nasıl sancı girdi ama tam kasıklarımdan genital bölgeye vurdu ilk dayanılır gibiydi ama sonra bir kere daha vurdu bağırttı resmen korktum çok eşimde korktu gitmeyeyim falan dedi ya dedim olur mu sunum hazır uçak biletleri tamam yanii asla olmaz evdeyim izin aldım nasılsa merak etme dedim razı ettim yani ama aklı bende kalacak şimdi iyiyim az hassaslık var solda ama neden oldu anlamadım.

canım yerleşme sürecindesin olabilir böyle şeyler zira inşaat var sayılır orada sana aynı zamanda bol bol dinlen anne çok ayakta kalma diyor olabilir bu sıralar özellikle dikkat et bence canım yorma kendini.

canım bol bol dinlen bebişin seni yokluyo olabilir anniş napıosun bakim gelimmi gelmimmi diodur

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]graphicdesigner / YASEMİN[/TD]
[TD]16.11.2012 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / BURCU[/TD]
[TD]17.11.2012 c.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828 / NAZAN[/TD]
[TD]18.11.2012 pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh / MERVE[/TD]
[TD]19.11.2012 p.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7VerenGul / GÜL[/TD]
[TD]20.11.2012 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] binbirgece / GAMZE[/TD]
[TD]21.11.2012 çarş.[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] mavera49/ MERVE[/TD]
[TD]22.11.2012 perş.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kevok08 / aylin[/TD]
[TD]23.11.2012 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesiii / AYŞE[/TD]
[TD]24.11.2012 c.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr / TÜMAY[/TD]
[TD]25.11.2012 pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx / ZEYNEP[/TD]
[TD]26.11.2012 p.tesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet canim icmiycem ben hamile kalmak istiyorum bi ilac benim neyime,

canim hayirlara vesile olsun bu bu batmalar bu sancilar INSALLAH

canım yerleşme sürecindesin olabilir böyle şeyler zira inşaat var sayılır orada sana aynı zamanda bol bol dinlen anne çok ayakta kalma diyor olabilir bu sıralar özellikle dikkat et bence canım yorma kendini.

valla bilmiyorum artık genelde baktım ama rahime yerleşirken pek böyle bir belirti bulamadım herkeste farklı olablir tabi ama bağısaklarla mı ilgili bebekle mi bilmem ama genital bölgeye kadar vurunca korktum yani ama hiç umutlanmak istemiyırum negatife hazırlamak istiyorum kendimi.

canım bol bol dinlen bebişin seni yokluyo olabilir anniş napıosun bakim gelimmi gelmimmi diodur

Ayy başımın üstünde yeri var sormasına ne gerek var dimi ama kapımız açık

İnşallah canım sonra iyiydim şimdide iyiym bakalım daha bir hafta var test yaptırmama ama ben hiç pozitif olacak diye düşünmüyorum içimde kötü hisler yok aa ilk seferde olacağına açıkçası inanmıyorum.

Kızlar günaydınlarr. Eşimi gönderdim garibim hiç gitmek istemedi sen gitme dersen gitmem dedi içinden gelmedi hiç birde bebiş varsa tam rahime düşme zamanları bu aralar dün de baya sancı olunca korktu da ama dinlenirim dedim bişi olursa atlar taksiye giderim hastaneye dedim dinlenince geçiyor zaten. Öyle razı ettim gitti hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah 4 gün yalnızım yani. Şimdi yatıcam biraz daha zaman geçsin ya sonra kalkıp kahvaltı ederim eşimle canım istemedi erkenden yemek. Görüşürüz gelirim gün içinde kızlar evdeyim rahatça konuşuruz.

bekarken banada vermişti diane35 doğum kontrol hapı kistler için veriliyor madem kist yok neden verdi. prospektüsünü okudun mu belki başka bir işlevi vardır. bence de içme ya da başka bir doktora git. çünkü kist olsa dahi bebek isteyen çiftlere verilmiyor başka ilaçlar veriyorlar

canım kullandığın büyük ihtimalle doğum kontrol hapı aşılama ve tüp bebekte uygulanan bir yöntem çoğunlukla tüp bebekte kullandırıyorlar araştıra bilirisn nette iç sen korkma umarım hayırlı sonuçlar alırısn hep pozitif al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…