- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.441
bir sorun gördü mü kist falan öyleyse kist için vermiştir. Genelde düzene koymak için veriyorlar canım sen kullan bakalım.
canim hayir kist falan yoktu hatta bana sen cok sagliklisin dedi diane 35 ilacin adi, simdi ben dun 1 tane ictim acaba simdi icmeyip direk adet oldugumda gitsem mi ki?
Merhaba canim insallah sen de biz de birgün hayirlisiyla ALlahin bize nasip ettigi en güzel zamanda buraya o yaziyi yazacagiz.selam kızlar nasılsınız ?
Rabbim insaAllah izin verirse, bigünü buraya bu başlığın aynısını yazmayı nasip eder insaAllah..
"Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)"
Canim bedriye'cim cok özledim seni Allah razi olsun dualarimiz okumuşsun, nasilsin canim ? Nasil geçiyor günlerin, annenlerde misin? Gelen giden oluyor mu? Rabbim sabrini versin canim, seni burda görmek çok güzel.burju82 / BURCU 17.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
melek2828 / NAZAN 18.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
mervsh / MERVE 19.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 20.11.2012 salı sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
binbirgece / GAMZE 21.11.2012 çarş. sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49/ MERVE 22.11.2012 perş. sağlıklı hamişlik
kevok08 / aylin 23.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
nartanesiii / AYŞE 24.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
tmyomr / TÜMAY 25.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 26.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
Dualarınızı şimdi okudum. Rabbim hepinizin gönlüne göre hayırlı tez vakitlerde sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşAllah.
Gül canım sanada inşAllah sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebekler nasip etsin mevlam.
Seda senin içinde ayetel kürsileri okudum. Hayırlısıyla inşAllah bu aşılaman sana sağlıklı bebeğini kısmet etsin. Hayırlısıyla.
Canim insallah hayirli ve güzel birsekilde sonuclanir, bu ilaç işi benim biraz kafami kariştirdi, keşke oyice sorsaydin neden ictigini, doktor verdiyse mutlaka bir nedeni vardir ama dedigin ilav dogum kontrol hapi diye biliyorum ?????Kizlar ben dun dra gittim adetin 2. gunu gel demisti, bana 21 gunluk hap verdi ilac biter bitmez adet olacagim adet gunu gel dedi o zaman da 5 gunluk menogon ya da klomifen verecekmis sonra eger yumisler onun uygun bildigi buyukluge gelince catlatma iynesi vermicek yumislerin catlamasini beklicek yumurta catlayinca da asilamami yapacak dedi,
ilacin icindeki kagiti okudum, o ilaci adet duzensizliginde, hamilelikten korunmak icin iciyolar bana ne amacla verdigini anlamadim hicc dun 1 tane icmistim ama, benim adet duzensizligim yok halbuki
Canim insallah hayirli ve güzel birsekilde sonuclanir, bu ilaç işi benim biraz kafami kariştirdi, keşke oyice sorsaydin neden ictigini, doktor verdiyse mutlaka bir nedeni vardir ama dedigin ilav dogum kontrol hapi diye biliyorum ?????
Canim cok haklisin belkide kendiliginden tutar bu ay, bide forumda aşılama yapanlar kısmına bi bak istersen öncesinde böyle bir hap icen oldu mu diye, bizim seda (dejavu) aşilama yaptirdi ama hic öyle bir ilaç içmedicanim evet dogum kontrol hapi bende anlamadim netten de arastirdim bana gore degil dun 1 tane ictim bugun icmedim icmeyi de dusunmuyorum esimde ic dedi mutlaka bi bildigi vardir diyor ama ben icmiyorum ya belki bu ay kendiliginden tutar niye engelliyim ki dimi ama? ya ben Azerbaycandayim burdaki drlara inancim yok ama benim dr turkiyede uzmanlik almis bi dr yani ona guveniyorum ama ilaci icmiycem
Tabiki ben ederim canim, cok geçmiş olsun ama birsey soracagim sakın yalniş anlama baban için mi babaannen için mi dua istiyorsun canim biraz detay yaz, doğru kişiye dua edelim, ben tam anlamadim lütfen kusura bakma, tekrar çok geçmiş olsunBedriyecim basin sag olsun rabbim sizlere sabir versin.Benimde babacigim ameliyat oldu.Babannem hastalandi dua edin kizlar babannem cok hasta babamlar ilcede oturuyor doktor buyuk hastaneye goturun demis istanbula getirdiler ama halam bakmak istemiyor bana hastahaneler uzak cok canim sikkin
Bedriyecim basin sag olsun rabbim sizlere sabir versin.Benimde babacigim ameliyat oldu.Babannem hastalandi dua edin kizlar babannem cok hasta babamlar ilcede oturuyor doktor buyuk hastaneye goturun demis istanbula getirdiler ama halam bakmak istemiyor bana hastahaneler uzak cok canim sikkin
Kızlarr nasılsınız eve geldim eşimin birkaç birşeyini ütüledim bavulunu hazırladım gidecek kocacığım Kıbrıslara. Sonna yemek yoktu son eşim yedi tost yaptı eşim bana da. Sonra birden nasıl sancı girdi ama tam kasıklarımdan genital bölgeye vurdu ilk dayanılır gibiydi ama sonra bir kere daha vurdu bağırttı resmen korktum çok eşimde korktu gitmeyeyim falan dedi ya dedim olur mu sunum hazır uçak biletleri tamam yanii asla olmaz evdeyim izin aldım nasılsa merak etme dedim razı ettim yani ama aklı bende kalacak şimdi iyiyim az hassaslık var solda ama neden oldu anlamadım.
Kızlarr nasılsınız eve geldim eşimin birkaç birşeyini ütüledim bavulunu hazırladım gidecek kocacığım Kıbrıslara. Sonna yemek yoktu son eşim yedi tost yaptı eşim bana da. Sonra birden nasıl sancı girdi ama tam kasıklarımdan genital bölgeye vurdu ilk dayanılır gibiydi ama sonra bir kere daha vurdu bağırttı resmen korktum çok eşimde korktu gitmeyeyim falan dedi ya dedim olur mu sunum hazır uçak biletleri tamam yanii asla olmaz evdeyim izin aldım nasılsa merak etme dedim razı ettim yani ama aklı bende kalacak şimdi iyiyim az hassaslık var solda ama neden oldu anlamadım.
Canim cok haklisin belkide kendiliginden tutar bu ay, bide forumda aşılama yapanlar kısmına bi bak istersen öncesinde böyle bir hap icen oldu mu diye, bizim seda (dejavu) aşilama yaptirdi ama hic öyle bir ilaç içmedi
bence içme hicbir anlamı yok
Canim cok haklisin belkide kendiliginden tutar bu ay, bide forumda aşılama yapanlar kısmına bi bak istersen öncesinde böyle bir hap icen oldu mu diye, bizim seda (dejavu) aşilama yaptirdi ama hic öyle bir ilaç içmedi
canım yerleşme sürecindesin olabilir böyle şeyler zira inşaat var sayılır oradasana aynı zamanda bol bol dinlen anne çok ayakta kalma diyor olabilir bu sıralar özellikle dikkat et bence canım yorma kendini.
canım bol bol dinlen bebişin seni yokluyo olabilir anniş napıosun bakim gelimmi gelmimmi diodur
evet canim icmiycem ben hamile kalmak istiyorum bi ilac benim neyime,
canim hayirlara vesile olsun bu bu batmalar bu sancilar INSALLAH
canim evet dogum kontrol hapi bende anlamadim netten de arastirdim bana gore degil dun 1 tane ictim bugun icmedim icmeyi de dusunmuyorum esimde ic dedi mutlaka bi bildigi vardir diyor ama ben icmiyorum ya belki bu ay kendiliginden tutar niye engelliyim ki dimi ama? ya ben Azerbaycandayim burdaki drlara inancim yok ama benim dr turkiyede uzmanlik almis bi dr yani ona guveniyorum ama ilaci icmiycem
Kizlar ben dun dra gittim adetin 2. gunu gel demisti, bana 21 gunluk hap verdi ilac biter bitmez adet olacagim adet gunu gel dedi o zaman da 5 gunluk menogon ya da klomifen verecekmis sonra eger yumisler onun uygun bildigi buyukluge gelince catlatma iynesi vermicek yumislerin catlamasini beklicek yumurta catlayinca da asilamami yapacak dedi,
ilacin icindeki kagiti okudum, o ilaci adet duzensizliginde, hamilelikten korunmak icin iciyolar bana ne amacla verdigini anlamadim hicc dun 1 tane icmistim ama, benim adet duzensizligim yok halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?