- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.481
canım çok şükür iyiyim hamdolsun, işler güçler bizde hayat hep aynı, son 14 gün kalmış yaa inanılmaz bişeydir.
Dün durduk yerde evde dedimki şimdi karnımda bebek olsa nasıl davranırdım acaba dedim, bacaklarımı salladım filan baktım göbeğimin içi oynamıyoru, oh iyi bari hareketlerimle pek alakası olmayacak heralde dedim. kendi kendime hamilelik egzersizleri yapıyorum, kafayı yedim heralde :))))
Canım evet hava güneşli görünüyor, ben sabah evden çıkarken güneş doğmamıştı 5,45 te çıktım bugün işe geldim, kafama takılan şeyler vardı onları yapimde aklımdan çıksın diye, dün çok stres olmuştum çünkü. bana bugün uzun geçecek yani :)
bak aaa aşure dedin hamilemizi aşerttin kızzzz :))))
Tümaycim vok şukür baban ve babaannen için bugün öglen dua edyim ben insallahGunaydin kizlar babam allaaha cok sukur iyi babannem icin korkuyorumm cok yasli nasil kaldirir o acilari avcilardaki hastane hasekiye yada capaya goturun dediler bakalim ne olucak.
Buket yola mi gideceksiniz acaba rüyada saç yol demek hayirlara vesile olsun ?herkese günaydın..dün saat 7 30 da eve gittim kafayı vurdum yattım..arada bi uyandım..yandakilerin bebeği geve nöbetlerine başladı yine..uyudum uyandım derken sabah namazını kıldım 100 kere hacet duası okudum yattım..akşamdan ne yemek yedim ne bişey şimdide işteyim ama ruh gibiyim sanırım...
bedriyecim yazdıklarını okudum..Allah sabrını veriyo demişsin..ne güzel farkında olmak..inşallah git gide azalacak ve normal hayatına döneceksin..içinden geçenleride yaz buraya dök içini..saklama içine atma..
delyam..doktor sana ilacı niye vermiş bence bi sor..ben aşılamada da tüpde de önce doğum kontrol kullandım ama benim kistim vardı..sen sebebini doktoruna sor ..güvendiğin bi doktorsa kalbini ikileme..ikilemde kalmak çok zorluyo böyle şeylerde insanı..
neyse benimde çenem düştü heralde...rüyamda saçlarımın döküldüğünü gördüm..ama aynada sonradn farkettim ara ara dökülmüştü kellenmişti resmen..kendi içimdende diyorumki tüp yaptırdımya ondandır..tuhaf bi rüşaşdı.allah hayırlara çevirsin..
canım çok şükür iyiyim hamdolsun, işler güçler bizde hayat hep aynı, son 14 gün kalmış yaa inanılmaz bişeydir.
Dün durduk yerde evde dedimki şimdi karnımda bebek olsa nasıl davranırdım acaba dedim, bacaklarımı salladım filan baktım göbeğimin içi oynamıyoru, oh iyi bari hareketlerimle pek alakası olmayacak heralde dedim. kendi kendime hamilelik egzersizleri yapıyorum, kafayı yedim heralde :))))
Canım evet hava güneşli görünüyor, ben sabah evden çıkarken güneş doğmamıştı 5,45 te çıktım bugün işe geldim, kafama takılan şeyler vardı onları yapimde aklımdan çıksın diye, dün çok stres olmuştum çünkü. bana bugün uzun geçecek yani :)
evet canım hafif hafif hissediyorum hareketlerini :) bizde görürüz kısmetse o günleri İNŞALLAH..
GECMİŞ OLSUN CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN..
GÜNAYDIN KIZLAR HOŞGELDİNİZ...
allah kolaylık versin doğum normal bir olay ağrıların başlayınca vucudun seni yönlendirecektir senin vucudun buna organize yaratılmış
aşure dedim dimi ben ben düşünemdim seni ya kusura bakmayasın
Tümaycim vok şukür baban ve babaannen için bugün öglen dua edyim ben insallah
Buket yola mi gideceksiniz acaba rüyada saç yol demek hayirlara vesile olsun ?
:)))
hehehhee ben burdaydımm şeker hoşbuldum tekrardan pc beni atmış edepsiz :))sana da günaydın canım sen hoşgeldin ilk ben geldim
hehehhee ben burdaydımm şeker hoşbuldum tekrardan pc beni atmış edepsiz :))
hehehhee ben burdaydımm şeker hoşbuldum tekrardan pc beni atmış edepsiz :))
Yasemin, oflu, gül, gamze, buket, bircan, sündüz günaydin canlarim hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. Allaha emanet olun hayirli bir gün olsun insallah.
Yasemiiiiiiin cabim senin lahana kürünü aksam eve gidince kitaptan bakip yazacagım söz, valla cok ise yariyor insallah sana da faydasi dokunur :)
hehehe hamileler kavgaya tutuşymuş:))ilk ben geldim yok ben geldim:)))kim gelirse gelsin..şurası bi dolsun taşsın hamilelerle..
işte ben gelince seni postaladı
Yasemin, oflu, gül, gamze, buket, bircan, sündüz günaydin canlarim hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. Allaha emanet olun hayirli bir gün olsun insallah.
Yasemiiiiiiin cabim senin lahana kürünü aksam eve gidince kitaptan bakip yazacagım söz, valla cok ise yariyor insallah sana da faydasi dokunur :)
bence güzel bizdk ne koysam die düşünüroruzKızlar Oğlumun adı
Emir Mert R...
olacak sizce nasıllllll
bence güzel bizdk ne koysam die düşünüroruz
neyse cok vaktimiz var ksımetse..kaarar verriz bi tanesine :44:ayy çok zor bu isim konusu ben doğurcam ancak kocam ikna oldu
emir benden mert babadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?