Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemin göbeğin sallanmaz emin olki..bende hamile görünce nasıl oturuyo bunlar felan diyodum ama kayınvalideme kendi kayınvalidesi dermişki koyuna kuyruğu ağır gelmez:))

kızlar işler yine yoğunlaştı bugün pek giriş yapamıyabilirim.. hangi dua listesini yaparsanız ben uyarım..

bu arada cuma günü kan tahlili yaptırcam hayırlısı bakalım sonucumu pazartesi alıcam içimde pek heycan yok çünkü yok diye düşünüyorumm..

bu aralar sabah namazlarında pek ayılamıyorum geçen hafta hep sabah namazımdan sonra istiğfar çekiyordum ama şimdi hemen yatayım istiyorum 1 saat sonra tekrar uyanıyorum işe gitmek için offf şeytan aldatıyor bizi offff

uyku nedense çok tatlı geliyor..

Gunaydin kizlar babam allaaha cok sukur iyi babannem icin korkuyorumm cok yasli nasil kaldirir o acilari avcilardaki hastane hasekiye yada capaya goturun dediler bakalim ne olucak.
Tümaycim vok şukür baban ve babaannen için bugün öglen dua edyim ben insallah

Buket yola mi gideceksiniz acaba rüyada saç yol demek hayirlara vesile olsun ?
:)))

az kaldı canım 9 ay nasıl geçti anlamadım ama bu son 1 ay geçmiyomuş onu da anlamış oldum...
canım benim kıyamam sana ben yaa
benim çektiğim sıkıntıları az çok biliyosunuz ben dualara sığındım hep...
hayırlı vakitte hayırlısıyla gelsin benim için dedim..
meryem suresi okudum..
ayrıca ufak tefek ayetler..
bilir misiniz bilmiyorum bu enbiya suresinin 77. 78. ayetleri var.
halvetten önce okunuyor bunu da denedim..
en önemlisi bal-tarçın-çörekotu
bu benim mucizem mi oldu bilmiyorum ama
bir ay içinde çok şey yapmaya çalıştım..
ovulasyon testi kullandığımda aslında 11. gün çift çizgi çıkmıştı bana hatırlıyorum da.
14. gün falan değildi..
silik çizgi çıkana kadar hergün halvet oldu bizde.
dgerçekten ovulasyon testleri çok işe yarıyor..
o ay bir de yumurtlama akıntısı bile görmedim ben
ilginti her şey..

baya erken çıkmışsın yahu ben bilmiyorum azıcık keyfime düşkünüm ama aklına bişi takılıosa uyuyamıyo insan en azından tüm işlerini yoluna koyarsın

beklenen gün gelince yani hamiş kaldığımızda ne hissedeceğiz nasıl tepki cericez acayip merak ediyorum midemiz bulanacakmıaserecekmiyiz acaba

canım benim de arada bir böyle hallerim oluyor. Asıl hamile kalınca kafayı yeriz biz

allah kolaylık versin doğum normal bir olay ağrıların başlayınca vucudun seni yönlendirecektir senin vucudun buna organize yaratılmış

aşure dedim dimi ben ben düşünemdim seni ya kusura bakmayasın

Aminn canım sağol güzel dileklerin için..
sorun değil tatlım ben biyerden otlanırım aşure

Tümaycim vok şukür baban ve babaannen için bugün öglen dua edyim ben insallah

Buket yola mi gideceksiniz acaba rüyada saç yol demek hayirlara vesile olsun ?
:)))

ne bileyim yav..zaten eşyaları toplamıştım biyere gidiyodum tırla felan..halıları getirmiştim sadece..:))ne hikmetse..hayırlısı

Yasemin, oflu, gül, gamze, buket, bircan, sündüz günaydin canlarim hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. Allaha emanet olun hayirli bir gün olsun insallah.

Yasemiiiiiiin cabim senin lahana kürünü aksam eve gidince kitaptan bakip yazacagım söz, valla cok ise yariyor insallah sana da faydasi dokunur :)

bizde cocaman öptük seniiii
ALLAHa emanetsin canım..
hayırlı günlerrr

günaydın tatlım sen de Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…