- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.461
Canim bedriye'cim cok özledim seni Allah razi olsun dualarimiz okumuşsun, nasilsin canim ? Nasil geçiyor günlerin, annenlerde misin? Gelen giden oluyor mu? Rabbim sabrini versin canim, seni burda görmek çok güzel.
Burcu canımm benimm selamlar.. duaları çok şükür geçde olsa okudum. Rabbim inşAllah kabul etsin. napayım işe gidiyorum gündüz akşama annemlerdeyim bugun kendi evime erken geldim. ev ne kadar pis ama canım hiç temizlik yapmak istemiyor resmen bir aydır evi otel gibi kullandık.. bugun babamın son 7 kuranını okuyup bağışladık ben yetişemedim insanlar dağıldıktan sonra gitim ama çok kalabalık olmuş.. 50-60 kişi vardı dediler. Bende sizleri çok çok özledim.. Hayat insanı herşeyi tattırıyormuş Burcu ya.. dediler ki bana yakının vefat ettiğinde insanın içinde 40 mum yanarmış hergün bir tanesi sönermiş en son bir tanesi yaşadığımız süre boyunca yüreğimizde taşırmışız.. ilk günkü gibi tabii ki değiliz sabrımızı arttırıyor çok şükür mevlam ama zor durumlar. hala inanamıyorum maalesef. birde hiç birşey yapasım yok herşeyi zorunlu yapıyorum işe zorla gidiyorum, sabah çok zor uyanıyorum.. hiçbirşeye istek kalmadı içimde de kısmet bakalım. sürekli ağlamak da olmuyor.. eşim çok yıprandı o da ağlıyor onada kıyamıyorum. en mutlu annemin yanında oluyorum. o zaman herşey normalmiş gibime geliyr.. birde enn çok rüyama girsin diye dua ediyorum.. hastalandığından beri hiç rüyamda görmedim çok istiyorum ama çok ağladın o yüzden gelmez rüyalarına diyorlar ya ona inanmıyorum.. Elbetde ağlayacağım.. Allah beterinden korusun.. Ana babaya ağlanmaz mı? normale dönmek için yavaş yavaş fırsat buldukça sizlere bakıyorum.. Allah herşeyin hayırlısını kısmet etsin inşAllah ne diyim. çeneme vurdu benimde uzun uzun yazasım vvar.. dert söyletir derler ya o misal benim ki de.
Tümaaayy canımm benim geçmişler olsun inşAllah.. Hem babana, hem babannane okuyalım canım.. babanneni hastaneye götürün bence bi belki zaten yatırırlar tedavisini hastanede yaparlarsa böylelikle halanda falanda kalmasına gerek kalmaz. Allah hayırlı kapılar açsın inşAllah. gün doğmadan neler doğar dur bakalım.. sende kalır idare ederler.. sen beylikdüzü tarafında değil misin? Avcılarda yeni bir sigorta hastanesi yapıldı oraya götürseniz çok iyi bir hastaneymiş.. özellikle okuyalım istediğin niyetlendiğin dua var mı içimizden gelenleri mi okuyalım.. KAf süresini de okuyalım.. Burcum demişti heralde KAf şifa süresi diye.. babama çok okumuştuk belki kaybettik ama şifa mutlaka oldu bence. o yatmaları kefareti oldu inşAllah babamın.. sanada KAf süresini okurum ben kısmetse.. Allah ım inşAllah hayırlı şifalar versin, hayırlı kapılar açsın.. işlerinizi kolaylaştırsın.. inşAllah
Gunaydin kizlar babam allaaha cok sukur iyi babannem icin korkuyorumm cok yasli nasil kaldirir o acilari avcilardaki hastane hasekiye yada capaya goturun dediler bakalim ne olucak.
Kızlar günaydınlarr. Eşimi gönderdim garibim hiç gitmek istemedi sen gitme dersen gitmem dedi içinden gelmedi hiç birde bebiş varsa tam rahime düşme zamanları bu aralar dün de baya sancı olunca korktu da ama dinlenirim dedim bişi olursa atlar taksiye giderim hastaneye dedim dinlenince geçiyor zaten. Öyle razı ettim gitti hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah 4 gün yalnızım yani. Şimdi yatıcam biraz daha zaman geçsin ya sonra kalkıp kahvaltı ederim eşimle canım istemedi erkenden yemek. Görüşürüz gelirim gün içinde kızlar evdeyim rahatça konuşuruz.
hayırlara vesile olsun canım İNŞALLAH..herkese günaydın..dün saat 7 30 da eve gittim kafayı vurdum yattım..arada bi uyandım..yandakilerin bebeği geve nöbetlerine başladı yine..uyudum uyandım derken sabah namazını kıldım 100 kere hacet duası okudum yattım..akşamdan ne yemek yedim ne bişey şimdide işteyim ama ruh gibiyim sanırım...
bedriyecim yazdıklarını okudum..Allah sabrını veriyo demişsin..ne güzel farkında olmak..inşallah git gide azalacak ve normal hayatına döneceksin..içinden geçenleride yaz buraya dök içini..saklama içine atma..
delyam..doktor sana ilacı niye vermiş bence bi sor..ben aşılamada da tüpde de önce doğum kontrol kullandım ama benim kistim vardı..sen sebebini doktoruna sor ..güvendiğin bi doktorsa kalbini ikileme..ikilemde kalmak çok zorluyo böyle şeylerde insanı..
neyse benimde çenem düştü heralde...rüyamda saçlarımın döküldüğünü gördüm..ama aynada sonradn farkettim ara ara dökülmüştü kellenmişti resmen..kendi içimdende diyorumki tüp yaptırdımya ondandır..tuhaf bi rüşaşdı.allah hayırlara çevirsin..
ALLAH kavuştursun tatlımm...Kızlar günaydınlarr. Eşimi gönderdim garibim hiç gitmek istemedi sen gitme dersen gitmem dedi içinden gelmedi hiç birde bebiş varsa tam rahime düşme zamanları bu aralar dün de baya sancı olunca korktu da ama dinlenirim dedim bişi olursa atlar taksiye giderim hastaneye dedim dinlenince geçiyor zaten. Öyle razı ettim gitti hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah 4 gün yalnızım yani. Şimdi yatıcam biraz daha zaman geçsin ya sonra kalkıp kahvaltı ederim eşimle canım istemedi erkenden yemek. Görüşürüz gelirim gün içinde kızlar evdeyim rahatça konuşuruz.
GÜNAYDIN KIZLARR herkese hayırlı günler...
hayırlara vesile olsun canım İNŞALLAH..
ALLAH kavuştursun tatlımm...
Canim bedriye'cim cok özledim seni Allah razi olsun dualarimiz okumuşsun, nasilsin canim ? Nasil geçiyor günlerin, annenlerde misin? Gelen giden oluyor mu? Rabbim sabrini versin canim, seni burda görmek çok güzel.
Burcu canımm benimm selamlar.. duaları çok şükür geçde olsa okudum. Rabbim inşAllah kabul etsin. napayım işe gidiyorum gündüz akşama annemlerdeyim bugun kendi evime erken geldim. ev ne kadar pis ama canım hiç temizlik yapmak istemiyor resmen bir aydır evi otel gibi kullandık.. bugun babamın son 7 kuranını okuyup bağışladık ben yetişemedim insanlar dağıldıktan sonra gitim ama çok kalabalık olmuş.. 50-60 kişi vardı dediler. Bende sizleri çok çok özledim.. Hayat insanı herşeyi tattırıyormuş Burcu ya.. dediler ki bana yakının vefat ettiğinde insanın içinde 40 mum yanarmış hergün bir tanesi sönermiş en son bir tanesi yaşadığımız süre boyunca yüreğimizde taşırmışız.. ilk günkü gibi tabii ki değiliz sabrımızı arttırıyor çok şükür mevlam ama zor durumlar. hala inanamıyorum maalesef. birde hiç birşey yapasım yok herşeyi zorunlu yapıyorum işe zorla gidiyorum, sabah çok zor uyanıyorum.. hiçbirşeye istek kalmadı içimde de kısmet bakalım. sürekli ağlamak da olmuyor.. eşim çok yıprandı o da ağlıyor onada kıyamıyorum. en mutlu annemin yanında oluyorum. o zaman herşey normalmiş gibime geliyr.. birde enn çok rüyama girsin diye dua ediyorum.. hastalandığından beri hiç rüyamda görmedim çok istiyorum ama çok ağladın o yüzden gelmez rüyalarına diyorlar ya ona inanmıyorum.. Elbetde ağlayacağım.. Allah beterinden korusun.. Ana babaya ağlanmaz mı? normale dönmek için yavaş yavaş fırsat buldukça sizlere bakıyorum.. Allah herşeyin hayırlısını kısmet etsin inşAllah ne diyim. çeneme vurdu benimde uzun uzun yazasım vvar.. dert söyletir derler ya o misal benim ki de.
Tümaaayy canımm benim geçmişler olsun inşAllah.. Hem babana, hem babannane okuyalım canım.. babanneni hastaneye götürün bence bi belki zaten yatırırlar tedavisini hastanede yaparlarsa böylelikle halanda falanda kalmasına gerek kalmaz. Allah hayırlı kapılar açsın inşAllah. gün doğmadan neler doğar dur bakalım.. sende kalır idare ederler.. sen beylikdüzü tarafında değil misin? Avcılarda yeni bir sigorta hastanesi yapıldı oraya götürseniz çok iyi bir hastaneymiş.. özellikle okuyalım istediğin niyetlendiğin dua var mı içimizden gelenleri mi okuyalım.. KAf süresini de okuyalım.. Burcum demişti heralde KAf şifa süresi diye.. babama çok okumuştuk belki kaybettik ama şifa mutlaka oldu bence. o yatmaları kefareti oldu inşAllah babamın.. sanada KAf süresini okurum ben kısmetse.. Allah ım inşAllah hayırlı şifalar versin, hayırlı kapılar açsın.. işlerinizi kolaylaştırsın.. inşAllah
Burcu canım benimm ben geldiğimde burdaydın keşke bir selam verip öyle yazsaydımm hemen sana tümaya uzun uzun yazayım derkeenn sen çıkmışsın.. iyi geceler dileyeyim sana..[/canim doktorunu QUOTE]
canim benim, rabbim sabır versin zaman herşeyin ilaci, dün babnin 7. Günüydu Allah okuduğunu dualari kabul estin insallah, hani demiştinya hacı gibi olmuş diye rabbim insallah hacca gitmiş gibi günahsız almıştır yanına. Kendini hiçbir şeye zorlama temizliktir yapılır boşver, canın nasıl istiyorsa öyle yap tatlim, vaktin oldukça uğra buralara,Allah'a emanet olun
Canim doktorunu telefonla ara bi istersen, belki normal birşeydir bilemedim ama mutlaka bir sor, çok dikkat et canimKızlarr nasılsınız eve geldim eşimin birkaç birşeyini ütüledim bavulunu hazırladım gidecek kocacığım Kıbrıslara. Sonna yemek yoktu son eşim yedi tost yaptı eşim bana da. Sonra birden nasıl sancı girdi ama tam kasıklarımdan genital bölgeye vurdu ilk dayanılır gibiydi ama sonra bir kere daha vurdu bağırttı resmen korktum çok eşimde korktu gitmeyeyim falan dedi ya dedim olur mu sunum hazır uçak biletleri tamam yanii asla olmaz evdeyim izin aldım nasılsa merak etme dedim razı ettim yani ama aklı bende kalacak şimdi iyiyim az hassaslık var solda ama neden oldu anlamadım.
Tatlım yazarmısın bana tarifini bende tam 7 kilo vermek istiyorum bukadar olur yani:)) merakla bekliyorum canım süper bir haber bu. eskiden yatarken düz olurdu şimdi yattığımda bile bi tümseklik görüyorum sinir oldum kendime.Yasemin, canim senin dua teklifini cok destekliyorum 'hasbin allahu.......' Diye başlayani, baktim çoğunluk ona oy kullanmiş zaten, şimdiden hayirli olsun, bide tatlim kilo vericem demişsin ibrahim saracoglunun lahana kürü var zayiflamak için, benim eşim yapti 7 kilo verdi, sitede tarifini bulamazsan , kitabi var bakar yazarim, bi dene istersen
Canım benim ALlah şifa versin insan elinden bişey gelmeyince çok çaresiz üzgün oluyor bilirim bende o duyguyu, annanemde yaşadım, "ya şafi, ya kafi, yamuafi, tesbihini diline arkadaş et, inanki çok faydası olacaktır ALlah yardım edecektir. bende hep içimden çekeceğim babannen için.Bedriyecim basin sag olsun rabbim sizlere sabir versin.Benimde babacigim ameliyat oldu.Babannem hastalandi dua edin kizlar babannem cok hasta babamlar ilcede oturuyor doktor buyuk hastaneye goturun demis istanbula getirdiler ama halam bakmak istemiyor bana hastahaneler uzak cok canim sikkin
Sedacım hadi ALlah kavuştursun, bu eşler bizi bırakıp bırakıp gidiyor anacım bu nedir yahu, bi buketinki gider, bi benimki gider, bi seninki gider :)Kızlar günaydınlarr. Eşimi gönderdim garibim hiç gitmek istemedi sen gitme dersen gitmem dedi içinden gelmedi hiç birde bebiş varsa tam rahime düşme zamanları bu aralar dün de baya sancı olunca korktu da ama dinlenirim dedim bişi olursa atlar taksiye giderim hastaneye dedim dinlenince geçiyor zaten. Öyle razı ettim gitti hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah 4 gün yalnızım yani. Şimdi yatıcam biraz daha zaman geçsin ya sonra kalkıp kahvaltı ederim eşimle canım istemedi erkenden yemek. Görüşürüz gelirim gün içinde kızlar evdeyim rahatça konuşuruz.
Sündüz ve Oflu canlarım günaydın hoşgeldiniz
hoşbuldum canım nasılsın dışarıda hava güneşli çok güzel görünüyor bende erkenden kalktım malum kayınvalidemde kuran okunacak asure yiyecem
doğumada az kalmış heycan varmı
canım çok şükür iyiyim hamdolsun, işler güçler bizde hayat hep aynı, son 14 gün kalmış yaa inanılmaz bişeydir.Hoşbuldukk canım nasılsın iyisin inşallah
hoşbuldum canım nasılsın dışarıda hava güneşli çok güzel görünüyor bende erkenden kalktım malum kayınvalidemde kuran okunacak asure yiyecem
az kaldı da gelmeye niyeti yok galiba
gerçi en fazla 2 haftam var ama..
bakalım pazartesi birazcık sancı çıktı suyun falan gelirse gelirsin de doktorum..
heyecan var korku da var
aşure miii :26:
bak canım çekti şimdii
evet canım hafif hafif hissediyorum hareketlerini :) bizde görürüz kısmetse o günleri İNŞALLAH..inşallah sağol..kıpırdıyo mu bebeğin..benimde bi arkadaş vardı, dün doğm yapmış..güya haftaya pazartesi sezeryan olacaktı bekleyemedi..onunda oğlu var..anammm..:))teyze oldum..
GECMİŞ OLSUN CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN..Gunaydin kizllar babam allaaha cok sukur iyi babannem icin korkuyorumm cok yasli nasil kaldirir o acilari avcilardaki hastane hasekiye yada capaya goturun dediler bakalim ne olucak.
günaydınlar herkese
GÜNAYDIN KIZLAR HOŞGELDİNİZ...Günaydın kızlarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?