Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim ya yazdıklarını gözlerim dolu dolu okuyorum hakikaten öyle o bir mum hiç sönmüyor ama sönmesin zaten unutmayalım hiç bir şey hisstememek de olamaz. Ben babamı zaman zaman görüyorum rüyamda ama sanki hiç ölmemiş gibi geliyor bir durgunluk oluyor rüyanda bile hissediyorsun ve kalktığımda çok mutlu oluyorum özlemim hafifliyor. Sen de görüsün canım merak etme
özlemin dinsin diye mutlaka gelecektir.

Gunaydin kizlar babam allaaha cok sukur iyi babannem icin korkuyorumm cok yasli nasil kaldirir o acilari avcilardaki hastane hasekiye yada capaya goturun dediler bakalim ne olucak.

herkese günaydın..dün saat 7 30 da eve gittim kafayı vurdum yattım..arada bi uyandım..yandakilerin bebeği geve nöbetlerine başladı yine..uyudum uyandım derken sabah namazını kıldım 100 kere hacet duası okudum yattım..akşamdan ne yemek yedim ne bişey şimdide işteyim ama ruh gibiyim sanırım...

bedriyecim yazdıklarını okudum..Allah sabrını veriyo demişsin..ne güzel farkında olmak..inşallah git gide azalacak ve normal hayatına döneceksin..içinden geçenleride yaz buraya dök içini..saklama içine atma..

delyam..doktor sana ilacı niye vermiş bence bi sor..ben aşılamada da tüpde de önce doğum kontrol kullandım ama benim kistim vardı..sen sebebini doktoruna sor ..güvendiğin bi doktorsa kalbini ikileme..ikilemde kalmak çok zorluyo böyle şeylerde insanı..

neyse benimde çenem düştü heralde...rüyamda saçlarımın döküldüğünü gördüm..ama aynada sonradn farkettim ara ara dökülmüştü kellenmişti resmen..kendi içimdende diyorumki tüp yaptırdımya ondandır..tuhaf bi rüşaşdı.allah hayırlara çevirsin..

Gunaydin kizlar babam allaaha cok sukur iyi babannem icin korkuyorumm cok yasli nasil kaldirir o acilari avcilardaki hastane hasekiye yada capaya goturun dediler bakalim ne olucak.

Allah şifa versin.Allah iman kuran versin tümay...siz elinizden geleni yapıyorsunuz eminim..hakkında en hayırlısı olur inşallah..

Allah kavuştursun sedacım. ee haliyle en hassas zamanında yanında olmak istiyor eşin, İnşallah bebeğin tutunur da beraber alırsınız müjdeyi. olumsuz da düşünme aslında çok iyi anlıyorum seni olumlu düşünmeyi deli gibi istiyorsun ama ya olmazsa hayal kırıklığı yaşarım diye engel oluyorsun kendine, İnşallah olur tatlım olmazsa da Rabbimin takdiri der nasip olana kadar devam edersin

GÜNAYDIN KIZLARR herkese hayırlı günler...

hayırlara vesile olsun canım İNŞALLAH..
ALLAH kavuştursun tatlımm...

GÜNAYDIN KIZLARR herkese hayırlı günler...

hayırlara vesile olsun canım İNŞALLAH..

ALLAH kavuştursun tatlımm...

inşallah sağol..kıpırdıyo mu bebeğin..benimde bi arkadaş vardı, dün doğm yapmış..güya haftaya pazartesi sezeryan olacaktı bekleyemedi..onunda oğlu var..anammm..:))teyze oldum..

Tatlım yazarmısın bana tarifini bende tam 7 kilo vermek istiyorum bukadar olur yani:)) merakla bekliyorum canım süper bir haber bu. eskiden yatarken düz olurdu şimdi yattığımda bile bi tümseklik görüyorum sinir oldum kendime.
Canım benim ALlah şifa versin insan elinden bişey gelmeyince çok çaresiz üzgün oluyor bilirim bende o duyguyu, annanemde yaşadım, "ya şafi, ya kafi, yamuafi, tesbihini diline arkadaş et, inanki çok faydası olacaktır ALlah yardım edecektir. bende hep içimden çekeceğim babannen için.
Sedacım hadi ALlah kavuştursun, bu eşler bizi bırakıp bırakıp gidiyor anacım bu nedir yahu, bi buketinki gider, bi benimki gider, bi seninki gider :)
Canım o dünkü olayı bencede doktora telefon açıp bir sor, hem içinde kalmasın merakın belkide içini rahatlatacak bişey der, veya bi ilaç verir. bence sor yani

Dünürüm günaydın hoşgeldin canım, herkese günaydınlarrr

hoşbuldum canım nasılsın dışarıda hava güneşli çok güzel görünüyor bende erkenden kalktım malum kayınvalidemde kuran okunacak asure yiyecem

Hoşbuldukk canım nasılsın iyisin inşallah
canım çok şükür iyiyim hamdolsun, işler güçler bizde hayat hep aynı, son 14 gün kalmış yaa inanılmaz bişeydir.
Dün durduk yerde evde dedimki şimdi karnımda bebek olsa nasıl davranırdım acaba dedim, bacaklarımı salladım filan baktım göbeğimin içi oynamıyoru, oh iyi bari hareketlerimle pek alakası olmayacak heralde dedim. kendi kendime hamilelik egzersizleri yapıyorum, kafayı yedim heralde :))))
hoşbuldum canım nasılsın dışarıda hava güneşli çok güzel görünüyor bende erkenden kalktım malum kayınvalidemde kuran okunacak asure yiyecem

Canım evet hava güneşli görünüyor, ben sabah evden çıkarken güneş doğmamıştı 5,45 te çıktım bugün işe geldim, kafama takılan şeyler vardı onları yapimde aklımdan çıksın diye, dün çok stres olmuştum çünkü. bana bugün uzun geçecek yani :)
bak aaa aşure dedin hamilemizi aşerttin kızzzz :))))

az kaldı da gelmeye niyeti yok galiba
gerçi en fazla 2 haftam var ama..
bakalım pazartesi birazcık sancı çıktı suyun falan gelirse gelirsin de doktorum..
heyecan var korku da var

aşure miii :26:
bak canım çekti şimdii

allah kolaylık versin doğum normal bir olay ağrıların başlayınca vucudun seni yönlendirecektir senin vucudun buna organize yaratılmış

aşure dedim dimi ben ben düşünemdim seni ya kusura bakmayasın

inşallah sağol..kıpırdıyo mu bebeğin..benimde bi arkadaş vardı, dün doğm yapmış..güya haftaya pazartesi sezeryan olacaktı bekleyemedi..onunda oğlu var..anammm..:))teyze oldum..
evet canım hafif hafif hissediyorum hareketlerini :) bizde görürüz kısmetse o günleri İNŞALLAH..
Gunaydin kizllar babam allaaha cok sukur iyi babannem icin korkuyorumm cok yasli nasil kaldirir o acilari avcilardaki hastane hasekiye yada capaya goturun dediler bakalim ne olucak.
GECMİŞ OLSUN CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN..
günaydınlar herkese

Günaydın kızlarrr :)
GÜNAYDIN KIZLAR HOŞGELDİNİZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…