- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.501
Kızlar Oğlumun adı
Emir Mert R...
olacak sizce nasıllllll
hayırlısıyla canımneyse cok vaktimiz var ksımetse..kaarar verriz bi tanesine :44:
ben iki ismi çok seviyorum emir mert de güzel uyumlu birbiri ile, bide bir arkadaşım oğlunun ismini ömer eymen koymuştu bayıldım buna
ne bileyim yav..zaten eşyaları toplamıştım biyere gidiyodum tırla felan..halıları getirmiştim sadece..:))ne hikmetse..hayırlısı
:))) süper yaa evet bişekilde göbeğimizi boynumuza iple bağlarız filan gezriz olsun yeterki :))yasemin göbeğin sallanmaz emin olki..bende hamile görünce nasıl oturuyo bunlar felan diyodum ama kayınvalideme kendi kayınvalidesi dermişki koyuna kuyruğu ağır gelmez:))
Gamzecim evet evet bende çok uyuyorum sabah namazı konusunda o şeytana, ALlah uyandırsın bizikızlar işler yine yoğunlaştı bugün pek giriş yapamıyabilirim.. hangi dua listesini yaparsanız ben uyarım..
bu arada cuma günü kan tahlili yaptırcam hayırlısı bakalım sonucumu pazartesi alıcam içimde pek heycan yok çünkü yok diye düşünüyorumm..
bu aralar sabah namazlarında pek ayılamıyorum geçen hafta hep sabah namazımdan sonra istiğfar çekiyordum ama şimdi hemen yatayım istiyorum 1 saat sonra tekrar uyanıyorum işe gitmek için offf şeytan aldatıyor bizi offff
uyku nedense çok tatlı geliyor..
kız belkide hamiş olmama sebep olur, ben 2 niyetle de içeyim :)))Yasemin, oflu, gül, gamze, buket, bircan, sündüz günaydin canlarim hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. Allaha emanet olun hayirli bir gün olsun insallah.
Yasemiiiiiiin cabim senin lahana kürünü aksam eve gidince kitaptan bakip yazacagım söz, valla cok ise yariyor insallah sana da faydasi dokunur :)
anamm buketim benimde canım çekti gel bizde senle saç saça girelim??? :)))hehehe hamileler kavgaya tutuşymuş:))ilk ben geldim yok ben geldim:)))kim gelirse gelsin..şurası bi dolsun taşsın hamilelerle..
ayyy muhteşem yaaa, Emir ismi benimde favorim helal olsun sana süper bir ikili olmuş ikiside harika.Kızlar Oğlumun adı
Emir Mert R...
olacak sizce nasıllllll
dünürüm bak seninkide Emir olsun, ben damadımın adın da da söz sahibi olmalıyım dimi ama, sonuçta erken kaynana adayıyım :)))bence güzel bizdk ne koysam die düşünüroruz
tabi canımm şimdilik fatih istiodu babası ama kararsız hala emir efe, yiğit efe,yiğit ,efe aklımızdaki düşündüklerimiz sec beğen al şekerim:))) süper yaa evet bişekilde göbeğimizi boynumuza iple bağlarız filan gezriz olsun yeterki :))
Gamzecim evet evet bende çok uyuyorum sabah namazı konusunda o şeytana, ALlah uyandırsın bizi(
kız belkide hamiş olmama sebep olur, ben 2 niyetle de içeyim :)))
anamm buketim benimde canım çekti gel bizde senle saç saça girelim??? :)))
ayyy muhteşem yaaa, Emir ismi benimde favorim helal olsun sana süper bir ikili olmuş ikiside harika.
dünürüm bak seninkide Emir olsun, ben damadımın adın da da söz sahibi olmalıyım dimi ama, sonuçta erken kaynana adayıyım :)))
ya bende bi rüya gördüm doğum günümmüş arkadaşlarım var ailem var çok mutluyum gülüyorum falan bir anda sanki birileri baskın yapıyor herkes çil yavrusu gibi dağılıyor koşuyoruz kaçıyoruz montumu dahi giymeye fırsat bulamıyorum kardeşimi alıyorum yanıma annemi babamı kaybediyorum kalabalıkta o ne sıkıntıydı allahım bı grup insan bizi alıkoydular üşüyorum diorum ççok soğuk annem nasıl babam nasıl iilermi acaba diye ve sonra bu insanların apartman yaptıklarını ve zorla insanları topladıklarını öğreniyoruz sonrada serbest kalıyoruz bi ohh diorum çok korkmuşum yanii
:))) süper yaa evet bişekilde göbeğimizi boynumuza iple bağlarız filan gezriz olsun yeterki :))
Gamzecim evet evet bende çok uyuyorum sabah namazı konusunda o şeytana, ALlah uyandırsın bizi(
kız belkide hamiş olmama sebep olur, ben 2 niyetle de içeyim :)))
anamm buketim benimde canım çekti gel bizde senle saç saça girelim??? :)))
ayyy muhteşem yaaa, Emir ismi benimde favorim helal olsun sana süper bir ikili olmuş ikiside harika.
dünürüm bak seninkide Emir olsun, ben damadımın adın da da söz sahibi olmalıyım dimi ama, sonuçta erken kaynana adayıyım :)))
tabi canımm şimdilik fatih istiodu babası ama kararsız hala emir efe, yiğit efe,yiğit ,efe aklımızdaki düşündüklerimiz sec beğen al şekerim
Yasemin, oflu, gül, gamze, buket, bircan, sündüz günaydin canlarim hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. Allaha emanet olun hayirli bir gün olsun insallah.
Yasemiiiiiiin cabim senin lahana kürünü aksam eve gidince kitaptan bakip yazacagım söz, valla cok ise yariyor insallah sana da faydasi dokunur :)
tabi canımm şimdilik fatih istiodu babası ama kararsız hala emir efe, yiğit efe,yiğit ,efe aklımızdaki düşündüklerimiz sec beğen al şekerim
ayy çok zor bu isim konusu ben doğurcam ancak kocam ikna oldu
emir benden mert babadan
bende senigüle güle
fatih güzel isim bencede emirde ama efeden ve egeden sıkıldım ben herkeste var bizde iki ege bir efe var
emir mert kulağa hoş gliyor bizmki takmış nisanura kızı oluncaadı bu oacakmış oğlu olncada metehan olduğuda yok yaaa
yiğit efe yeğenimin adı
eşim fatih sultan mehmet hayranı o yüzden cok istiyo değiştirmesse büyük ihtimal fatih olur bakalım..bende senigüle güle
fatih güzel isim bencede emirde ama efeden ve egeden sıkıldım ben herkeste var bizde iki ege bir efe var
emir mert kulağa hoş gliyor bizmki takmış nisanura kızı oluncaadı bu oacakmış oğlu olncada metehan olduğuda yok yaaa
bakalım daha kaç isme döner kolaydeğil yani zaten benim önce hamiş olmam lazım isme kadarrr çokkk evereler var yahubizimkide metehan diye tutturmuştu bi ara.
askerdeyken astsubay varmıl bu adda.
çok iyilik yapmış kocişe.
ille de o olacaktı.
hem ben istemedim hemde kuranda geçmiyordu.
ikna ettim sonunda :)
bakalım daha kaç isme döner kolaydeğil yani zaten benim önce hamiş olmam lazım isme kadarrr çokkk evereler var yahu
yiğit olmaz bak çocuğun ilerdeki mail adresi sıkıntısınıda düşünün dünürüm.tabi canımm şimdilik fatih istiodu babası ama kararsız hala emir efe, yiğit efe,yiğit ,efe aklımızdaki düşündüklerimiz sec beğen al şekerim
kız yasemin bak benim ağzımı açtırma seni fena yaparım haaa..zaten saçlarım dökülmüştü rüyamda resmen ortadaki saç ayrımının yanları kelleşmişti..bak senin saçını başınıa yolarım:)))al sana kavga:)))
tamam şekerim teknolojiye göre bir isim bulalım ozamanyiğit olmaz bak çocuğun ilerdeki mail adresi sıkıntısınıda düşünün dünürüm.
herkes bana çok gülüyor böyle diyince ama doğru, ingilizce karakterlerde olmayan harfleri koymayalım lütfen çocuklarımıza
yiğit olursa mail adresi nasıl olacak g harfi ile, çocuk söylerkende zorlanacak, aaa lütfen ama hassasiyet gösterelim çağımızın gereklerine
anammmmmmm senmisin benim saçımı başımı yolan heeee, abe şoparım ben senin son kalan tüylerini ocağın üzerinde tütsülerim de heryer tavuk kılı gibi kokar, zaten benimde saçlarım dökülüyor, iki tutam saçı kalmış, onlarıda sana yoldurtmam!!! tüysüz şeftali gibi kalırsında kışın seni ısıtacak bişey kalmaz vucudunda bak zatürre olursun hee
tamam şekerim teknolojiye göre bir isim bulalım ozaman
yiğit olmaz bak çocuğun ilerdeki mail adresi sıkıntısınıda düşünün dünürüm.
herkes bana çok gülüyor böyle diyince ama doğru, ingilizce karakterlerde olmayan harfleri koymayalım lütfen çocuklarımıza
yiğit olursa mail adresi nasıl olacak g harfi ile, çocuk söylerkende zorlanacak, aaa lütfen ama hassasiyet gösterelim çağımızın gereklerine
anammmmmmm senmisin benim saçımı başımı yolan heeee, abe şoparım ben senin son kalan tüylerini ocağın üzerinde tütsülerim de heryer tavuk kılı gibi kokar, zaten benimde saçlarım dökülüyor, iki tutam saçı kalmış, onlarıda sana yoldurtmam!!! tüysüz şeftali gibi kalırsında kışın seni ısıtacak bişey kalmaz vucudunda bak zatürre olursun hee
yahu senin bu oğlanın resmini yeni çeri askerlerine benzetiyorum nedense, büyüyünce askeri bir meslek mi olacak nedir?? ayy kızımı ordan oraya tahini çıkıp gezdirecek desene, kızımda bana çekerse zaten gezginci olur iyi anlaşırlar, tamam tamam verdim gitti kızı :)))))))
osmanlı torunu olacak okadaryahu senin bu oğlanın resmini yeni çeri askerlerine benzetiyorum nedense, büyüyünce askeri bir meslek mi olacak nedir?? ayy kızımı ordan oraya tahini çıkıp gezdirecek desene, kızımda bana çekerse zaten gezginci olur iyi anlaşırlar, tamam tamam verdim gitti kızı :)))))))
osmanlı torunu olacak okadarşimdiki resmi daha büyük ozamnki küçüktü canım
aynen canım yaseminin kızınıda benim oğluş feth etcekadınıda fatih koyarsınız..anamm benim kocamın adıda fatih...fetheden ülke alan demek...benimkide benim kalbimi fethetmiş..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?