- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.821
kızlar bugün kendimi hiç ii hissetmediğim için duamızı okuyamadım belki ilerleyen saatlerce okucam inş
senin hberin yokmu canım sabh fortel marka ile test yaptım negatif çıktı kırmızılarda gelmedi muHayırdır ne oldu sunbalim ya
Ya canim benim üzülme vardır bı hayır ama adet olmadın değil mı
yok canım olmadım bilemiorummm vardır rabbimin bir bildiği
Tabi öyle canim sıkma canını bı kac gün daha bekle belki olmazsın cok icime doğmuştu oysa hayırlısı olsun hakkında canim
canım minikte olsa umut devam ediyor kırmzılar gelene kadar
alper tunga öldümü ıssız acun kaldımı?:)))
Sündüzcüm idrar testlerinin fotolarini koymuşsun, bir tanesinde hafif silik pozitif çıkmış, ayni günmü yaptin ikisinide? Belki diger test yalnıştir canim, ama sen iradesi ve inancı güclü bir insansin, yani yazdiklarindan anladiğim kadariyla, insallah rabbim hayirli sonuçlar nasip eder
11 ay olucak bu ay kocamdada bendede şuan için önmli bi sorun yok bi ende hasamato tiroidit var ama tüm hormonlar normal adetlerim düzenli tiroid hastalıkları gebe kalmayı zorlaştırıyor okadar biliyorum bendesündüz size 1 yıl oldu mu? yani düzenli korunmadan 1 yıl ilişkiye girilmesi sonucu gebelik oluşmuyorsa infertilite teşhisi koyuluyorya..ondan sordum..
bir hafta 10 gün içinde olursun canımiyi akşamlar kızlar , farlutal kullanan var mı ilaç bittikten kaç gün içinde regl olunur.
dogru diyosun da ama elimde degil ki uzulmemek bu bebek yuzunden son zamanlar cok agresivlesdim kim sorsa hemen kiziyorum tersliyorum bu konuda konusmak istemedigimi soyluyorum RABBIM SONUMUZU HAYR ETSIN INSALLAHkim kime acıyo...Allah vermediyse ne yapabiliriz..elimizden geleni zaten yapmıyomuyuz..ben ki soğanın suyunu bile içtim burnumu sıka sıka:))aç değiliz açıkta değiliz...doğuştan kolu bacağı olmayanlarada mı acıyarak bakıyoruz biz insanlar.. öyle doğmuş ne yapabiliriz..doğuşdan rahmi olmadan da doğabilirdik.. ozaman da mı acıyacaktılar...yok acımak felan..üç kuruş için erzurum gibi biyerde lyerlerde 5 santim buz varken terlikle dolanıp karton toplayan çocuklar var...acınacak bi halimiz yok..sil kafandan.. biliyorum zor ama ben sildim..soranlara diyorum ki benim çocuğum olmuyo:))kısırım ben:))dalgaya alıyom..:))içim acıyo o başka ama vereyince mabut neylesin mahmut..yapacak bişey yok..
HayatSultan / KÜBRA 09.12.2012 pazar Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
ecrinn07 / ASLI 10.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / DİLBER 11.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tüm topik için 12.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+ hamişlere kolay doğum
dualarımı ettim canlar.
bütün buketler böyle oluyor heralde içleri kan ağlasada karşısındakileri güldürüyolar benim arkadaşım buket vardı oda öyleydi."ıssız acun kaldımı?"süpersin buket çok güldürdün beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?