Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar bugün kendimi hiç ii hissetmediğim için duamızı okuyamadım belki ilerleyen saatlerce okucam inş

HayatSultan / KÜBRA 09.12.2012 pazar Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
ecrinn07 / ASLI 10.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / DİLBER 11.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tüm topik için 12.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+ hamişlere kolay doğum
dualarımı ettim canlar.
bütün buketler böyle oluyor heralde içleri kan ağlasada karşısındakileri güldürüyolar benim arkadaşım buket vardı oda öyleydi."ıssız acun kaldımı?"süpersin buket çok güldürdün beni.

Sündüzcüm idrar testlerinin fotolarini koymuşsun, bir tanesinde hafif silik pozitif çıkmış, ayni günmü yaptin ikisinide? Belki diger test yalnıştir canim, ama sen iradesi ve inancı güclü bir insansin, yani yazdiklarindan anladiğim kadariyla, insallah rabbim hayirli sonuçlar nasip eder

allatakini dün yapmıştım dün iki test ve farklı markalarda yapmıştım ikisde silik çıkmıştı üstteki fortel marka onu bugün yaptım sonuç tek çizgi isyan etmiyorum ama sanki hiç olmucakmış gibi geliyor amin canım cümlemize inşllah

sündüz size 1 yıl oldu mu? yani düzenli korunmadan 1 yıl ilişkiye girilmesi sonucu gebelik oluşmuyorsa infertilite teşhisi koyuluyorya..ondan sordum..
11 ay olucak bu ay kocamdada bendede şuan için önmli bi sorun yok bi ende hasamato tiroidit var ama tüm hormonlar normal adetlerim düzenli tiroid hastalıkları gebe kalmayı zorlaştırıyor okadar biliyorum bende

dogru diyosun da ama elimde degil ki uzulmemek bu bebek yuzunden son zamanlar cok agresivlesdim kim sorsa hemen kiziyorum tersliyorum bu konuda konusmak istemedigimi soyluyorum RABBIM SONUMUZU HAYR ETSIN INSALLAH

canim RABBIM ettigimiz dualari kabul etsin INSALLAH hayirlisi ile AMINNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…