Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Evet canım o bende de var, hele bel ağrısı hiç sorma.. 5 dk. bir kalkıp yürüyorum .
Tamam balım afiyet olsun yarasın yavrucuğunada

Gul ve Cigdem ne guzel muhabbet etmisiniz insallah tum topik hamile kalirizda bizde ederiz boyle muhabbetler.
Yasemin sabahki duani ettim.

Kızlarr nasılsınız. Gamze ve Yasemin sabah dualarınızı okudum canlarımm.

Biz de kalktk kahvaltı ettik pazara gittik yeni geldik dlaba yerleştirdim aldıklarımızı iyi ki kaynanamları yarın için değiştirmişim hiç halim yok bugün ancak temizliği yapıcam dün de zaten akşam hep yattığım yerden izledim tv yi akşam akşam bişi yapamayacaktım şimdi işlere girişicem. Aslında alışverişe gitmek istiyorum ben fondöten ve rimelim bitti almam lazım üzerime birkaç şey almak istiyorum ama zamanı yok bugün temizlikm yarın kayınvalidemlere yemek haftaiçi bakıcam artık birşeyler. Görüşrüüz kızlar işlerimi bitirince gelirim fazla kaynatmayın haa..

sağol cnm allah kabul etsinn inşş :)) fazla yorma kendini senden önemli değil :))

hoşbulduk cnm aminn tşklerr :)) ilk gebeliğimdi çok ilginç oldu benimki doktora gittim acile dedim hamilede olabilirim die beta yaptı değerim 1.2 çıktı hamile değilsin dedi idrarımda iltihap çıktı antibiyotik werdi onu kullanmaya başladım ilaç içiyorum diyede korundum ondan sonra adetim geçikti 2 gün dedim test aliyim nie geçikti die hamile çıktım çok şaşırmıştım öğrendim doktora gittim sonra ufak ufak kahwerengi renkte akıntı oluyo düşük tehliken war dedi 10 gün ewde yattım sonra yine gittim doktora değerim çıkmadı 800 de kaldı sprogestan içiyodum daha içme dedi bu bebekten hayır gelmez haftasonuyduı bıraktım ilacı 3 gün sonra kahwerengi oln arttı bidaha gittim acile kadın doğumun değerime baktı yatırdı beni yine 830 çıktı 3 gün hastanee yattım yine 830-840 falan bebek gelişemiyodu doktor dedi kürtaj yapalım yada bekle bende beklemek istedim ondan sonra kanamam başladı .. anti d yaptı uyuşmazlık war die bi iğne daha yaptı rahat kanaman olsun die öle düştü iştee ne yazıkkı.. hayırlısı buymuş antibiyotikten olabilir dedi sağlıklı olmayabilirdi dedi.tedawi görmedm yani inş gerek kalmaz :))

Gul ve Cigdem ne guzel muhabbet etmisiniz insallah tum topik hamile kalirizda bizde ederiz boyle muhabbetler.
Yasemin sabahki duani ettim.

Ayyy Tümaycim ya deme öyle üzülüyorum valla Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah sana da, isteyen herkese de (yasemin) :)) isteyen herkese diyince aklima direk yasemin geliyo da )
Ederiz balim siz hele bi ara kati kiraya verin ne muhabetler döndeririz :)))

graphicdesigner / YASEMİN canım sabah duanı okudum rabbım kabul etsın, aksam duanıda okucam aksam nete gıremıcem sımdıden yazayım haberın olsun canım

Canim seni uzmek istemedim gercekten muhabbetiniz cok hosuma gitti dusundumde butun topigin boyle muhabbet ettigini hayali cok guzeldi.Sen oglusunu benim yerimede sev annesi onunla her anin tadini cikar :))bende kime dua edersem edeyim buketle yasemin geciyor icimden.Biz kati kiraya verince sizz yandiniz siz tecrubeli olaraktan bizim asiri sorularimiza maruz kalicaksiniz :)))biktiricaz sizi.

öncelikle yasemin canım duanı okudum rabbim kabul etsin inş. hayırlısıyla...

ay canım ya keşke hemen içmeseydin antibiyotiği bekleseydin biraz daha ya ama hayırlısı böle imiş demek ki allah'ım hayırlısından nasip eder inş tatlım olacak oluyo işte nasibi yokmuş demek ki ama kendiliğinden olmuş cnm sorun da yok o zaman yine seni fazla bekletmeden gelir bebeğin inş. rabbim isteyen herkese de bizlere de hayırlısından nasip etsin inş.

Üzülmedim ama nebilim böyle anlatinca siz üzülüyomussunuz gibi geliyo cok konusmak istemiyorum amannn neyse aglicam simdi ya merhaba hayati da izliyorum bi yandan valla aglarim hee :)))
Evettt gercekten hep bir agizdan konussak keske o gunlerde gelicek insallah..ayy yerim seni de melegini de sor bitanem seve seve anlatiriz paylasiriz hep birlikte cenemiz duser insallahh :')))

burcuuuuuuuuuuuu napiyon cnm nasılsın
Ebrucum bizde bi tane daha burcu (duamnur) var, acaba onun mu hatırını sordun bilemedim ??? Hemen üzerime alındım :) baktim sana cevap gelmemis :) iyiyim canim seni takip ediyorum buralarda yenisin, bak giren bi daha cıkamıyor cok sevgi dolu bir yer burasi :)

Sedaciiim kolay gelsin canim ne yemek pisireceksin yaz da bana da bi fikir olsun bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…