- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.161
Günaydın :) şafak iki Rabbimin izNIYle.
anladım tatlım evet ozaman girmen lazım..afiyet olsun bende yapıym bişiler acıktım valla :) çok şükür ben hiç istifra etmedim tatlım sadece bulantı oldu oda bitti çok şükür şimdi rahatım sadece ara ara bel ve karın ağrısı oluyo oda rahim genişlediği içinmiş...
tatlım ben cıkıymda bişiler yiyim görüşmek üzere ALLAHa emanet ol..
sezeryanmı olcan canımm allah yardımcın olsun inş.
gamzeciğim duanı okudum rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Kızlarr nasılsınız. Gamze ve Yasemin sabah dualarınızı okudum canlarımm.
Biz de kalktk kahvaltı ettik pazara gittik yeni geldik dlaba yerleştirdim aldıklarımızı iyi ki kaynanamları yarın için değiştirmişim hiç halim yok bugün ancak temizliği yapıcam dün de zaten akşam hep yattığım yerden izledim tv yi akşam akşam bişi yapamayacaktım şimdi işlere girişicem. Aslında alışverişe gitmek istiyorum ben fondöten ve rimelim bitti almam lazım üzerime birkaç şey almak istiyorum ama zamanı yok bugün temizlikm yarın kayınvalidemlere yemek haftaiçi bakıcam artık birşeyler. Görüşrüüz kızlar işlerimi bitirince gelirim fazla kaynatmayın haa..
çokk sağoll cnm allah kabul etsinn inşşş :))
hoşgeldin canım aramızarabbim hayırlısıyla çok bekletmeden nasip eder inş bebişlerimizi... bi tedavi falan görüyo musun cnm neden düşük yaptın tatlım hemencecik soru yağmuruna tutumak istemiyorum seni ama iyi ki geldin inş burada güzel haberler verirsin hep beraber seviniriz tatlım
bu arada herkeslere bol öpücüklü günaydınnnnbol hamişli haftasonları diliyorum kızlar
Gul ve Cigdem ne guzel muhabbet etmisiniz insallah tum topik hamile kalirizda bizde ederiz boyle muhabbetler.
Yasemin sabahki duani ettim.
Ayyy Tümaycim ya deme öyle üzülüyorum valla Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah sana da, isteyen herkese de (yasemin) :)) isteyen herkese diyince aklima direk yasemin geliyo da)
Ederiz balim siz hele bi ara kati kiraya verin ne muhabetler döndeririz :)))
hoşbulduk cnm aminn tşklerr :)) ilk gebeliğimdi çok ilginç oldu benimki doktora gittim acile dedim hamilede olabilirim die beta yaptı değerim 1.2 çıktı hamile değilsin dedi idrarımda iltihap çıktı antibiyotik werdi onu kullanmaya başladım ilaç içiyorum diyede korundum ondan sonra adetim geçikti 2 gün dedim test aliyim nie geçikti die hamile çıktım çok şaşırmıştım öğrendim doktora gittim sonra ufak ufak kahwerengi renkte akıntı oluyo düşük tehliken war dedi 10 gün ewde yattım sonra yine gittim doktora değerim çıkmadı 800 de kaldı sprogestan içiyodum daha içme dedi bu bebekten hayır gelmez haftasonuyduı bıraktım ilacı 3 gün sonra kahwerengi oln arttı bidaha gittim acile kadın doğumun değerime baktı yatırdı beni yine 830 çıktı 3 gün hastanee yattım yine 830-840 falan bebek gelişemiyodu doktor dedi kürtaj yapalım yada bekle bende beklemek istedim ondan sonra kanamam başladı .. anti d yaptı uyuşmazlık war die bi iğne daha yaptı rahat kanaman olsun die öle düştü iştee ne yazıkkı.. hayırlısı buymuş antibiyotikten olabilir dedi sağlıklı olmayabilirdi dedi.tedawi görmedm yani inş gerek kalmaz :))
Canim seni uzmek istemedim gercekten muhabbetiniz cok hosuma gitti dusundumde butun topigin boyle muhabbet ettigini hayali cok guzeldi.Sen oglusunu benim yerimede sev annesi onunla her anin tadini cikar :))bende kime dua edersem edeyim buketle yasemin geciyor icimden.Biz kati kiraya verince sizz yandiniz siz tecrubeli olaraktan bizim asiri sorularimiza maruz kalicaksiniz :)))biktiricaz sizi.
Ebrucum bizde bi tane daha burcu (duamnur) var, acaba onun mu hatırını sordun bilemedim ??? Hemen üzerime alındım :) baktim sana cevap gelmemis :) iyiyim canim seni takip ediyorum buralarda yenisin, bak giren bi daha cıkamıyor cok sevgi dolu bir yer burasi :)burcuuuuuuuuuuuu napiyon cnm nasılsın
Sedaciiim kolay gelsin canim ne yemek pisireceksin yaz da bana da bi fikir olsun bari :)Kızlarr nasılsınız. Gamze ve Yasemin sabah dualarınızı okudum canlarımm.
Biz de kalktk kahvaltı ettik pazara gittik yeni geldik dlaba yerleştirdim aldıklarımızı iyi ki kaynanamları yarın için değiştirmişim hiç halim yok bugün ancak temizliği yapıcam dün de zaten akşam hep yattığım yerden izledim tv yi akşam akşam bişi yapamayacaktım şimdi işlere girişicem. Aslında alışverişe gitmek istiyorum ben fondöten ve rimelim bitti almam lazım üzerime birkaç şey almak istiyorum ama zamanı yok bugün temizlikm yarın kayınvalidemlere yemek haftaiçi bakıcam artık birşeyler. Görüşrüüz kızlar işlerimi bitirince gelirim fazla kaynatmayın haa..
Çiğdem cim canım benim nasılsın bugün tüm topik için dualarımı tek tek ettim, seninkinide ederken eşinle arandaki buzlar çözülsün inşallah herşey yoluna girsin birdahada hiç sorun olmasın diye dua ettim. son durum nasıl canım?
---- Canım yasemincim çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bende öyle inanki namazlardan sonra duamı yapıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum farkında olmadan aklımdan senin ismin geçiyor :)
Konuşmuyoruz eşimle 2 gecedir de salonda tv karşında uyuyakalıyor, içim acıyo ama hatasını anlasın istiyorum oyüzden gitmiyorum yanına..
Çok öpüyorum seniiii
tatlım karısmak ıstemem ama karı koca arasına ayrı yatınca seytan gırer derler yapmayın tatlım bak bebış beklıyosunuz hem sen kus olunca bebegınde hıssedıyo buyuyunce babana soguk bı ccukmu olsun .bak cnm erkeklerın stresı bızımkınden farklı oluyo bız aglıyoruz zırlıyoruz onlar hep ıclerıne atıyorlar.aranızda ne gectı bılmıyorum ama yapma tatlım bı dakıka sonraya garantımızmı var bırak kır gurur putunu sarıl sevdıgıne bebegınd esende zarar goruyorsunuz uzulerek .yapma tatlım sımdı Allah korusun bırınızden bırıne bısey olsa ıcınız yanmıycakmı.bırak yuvayı sısı kus yapar erkekler cocuk gıbırler rabbımızın bızlere emnanetı bır cocuk bırde eslerımız bır elmanın yarısıydık evlendık tam olmadıkmı bırak hakjlı yada haksız gıt sarıl esıne
kızlar bugünkü değerim 93.02 ii gidiyormuyum bana diosunuz ama sizde beni ağlatıyosunuz
allahım nasip etsin bu mutluluğu hepinize
tatlım ıyı gıdıyor hadı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?