Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

* Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi ..
Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir.

* Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

* Furkan süresi 74. ayet
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

* Çoçuk sahibi olmak için kurandan ayetler topluca
Kuranı kerim de aşağıda belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.

* BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri

*Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur

*Çoçuk sahibi olmak için istiğfar
İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur�an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah�a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

110 defa besmele
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
herkese nasip etsin inşallah

Yasini Şerif
Çoçuk sahibi oluncaya kadar her gece Yasini şerif okunur.

*Çoçuğun cinsiyetinin önceden belirlenmesi
Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.

Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahim’e gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.

Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir. Şayet cinsel münasebet adet kesildikten sonra 8-15 günler arasında olursa.

* 71 kere Enbiya süresi
ENBİYA süresini, her kim yetmiş kere okursa , gizli korkulardan kurtulur, okumaya devam ederse Hak Teala kendisine Salih çocuk ihsan buyurur.

* ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.

*
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.DUA EDİNİZ Kİ VEREYİM DİYOR YÜCE MEVLAM.İNSALLAH HEPİMİZ DUALARDA BULUSURUZ.KIZLAR EĞER GERCEKTEN İSTİYORSANIZ EVLAT,YAZDIKLARIMI CANI GÖNÜLDEN OKUYUP,RABBİME EL AÇIN GÜZELCE DUANIZI EDİN.İHLASLA EDİLEN DUALAR,GERİ ÇEVİRİLMEZ ALLAHIN İZNİYLE.BİRAZCIK FAYDAM OLSUN İSTEDİM.İNSALLAH BENİ DE DUANIZDA UNUTMAZSINIZ.RABBİM HEPİNİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.AMİİİN

Son düzenleme:

Canım Çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Büşra canım Ayetel kürsileri okudum duanı eetim hayırlı doğumların olsun hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsun canım
Gamze,Yasemin,Buket ve Merve bu sabah dualarınızı okudum hakkınızı helal edin bugüne kaldı Allah kabul eder inşallah
Kızlar cuma gününden beri inanılmaz kötüyüm hiç nete giremedim hoş tuvalete bile zor gidiyodum :) fena üşütmüşüm önce omuzlarım ağrımaya başladı sonra da göğsüm de şiddetli bi ağrı öksüremiyorum bile hala devam ediyo ama bu halimle sürünerek geldim işe yatıp dinlenmeye ihtiyacım var ama izin alamıyorum aşılama döneminde baya izin aldın göze çarptı e bide sürekli hastaneye gidiyorum valla böle nolacak bilmiyorum kızlar adam anlamıyo hoş gelemdiğim günleri bırak saatleri bile düşüyo maaşımdan da ne dicen sizler nasılsınız kızlar özledim valla

HakkinDa hangisi hayırlısı ise o olsun canim Rabbim yar ve yardimcin olsun. Rabbim kolaylıklar versin inşaan hersey gönlünde olsun Rabb'ime emanetsin canim

Canım dediğin gibi hayırlısı böyleymiş korkma kuzum bol bol dua et beklerken bende sabah hep dua ettim edeceğim de. Sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçer belki suni ile de açılma olmayacaktı ve sancı çektiğinle kalıp sezeryana girecektin. Allah yar ve yardımcın olsun önce Allah'a sonra doktora emanetsin ne güzel bugün kavuşacaksın bebeğine mis gibi kokusunu içine çekeceksin bunları düşün. Sana numaramı yazayım kaydet bana haber ver müsait olduğun iyi olduğun anda bende kızlara haber vereyim tatlım..

Canım geçmiş olsun patronlar maalesef acımasız oluyor onlar için varsa yoksa para insan halinden anlamak yok ne kadar çalıştırabilirlerse o kadar kar Allah ıslah etsin onları. Bari eve gidince iyice bir dinlen çorba yap iç bol limolu bir de zenfecilli bal ve ıhlamur çok iyi geliyor tatlım bir an önce sağlığıına kavuşursun inşallah bu merette dinlenerek geçer.

Mervecim dua sırası sendeymis Rabbin dualarını kabul etsin inşallah

RABBİM SEN HERYİN HAYIRLISINI BİLENSİN ...
ALLAHIM SEN GÖNLÜMÜZDE HAYIRLI OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE
HHAKKIMIZDA HAYIRLI OLANIDA GÖNLÜMÜZE RAZI EYLE AMİN

cnm benım rabbım yardımcın olsun aytelkursi okuyorum senın ıcın rabbım kabul eylesın

dualrımız seninle tatlımm. 11 AYETEL KÜRSİ okudum .RABBİM sağlıklı sıhatli bebişine kavuşmayı nasib etsin İNŞALLAH..

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlarım..hafta sonu bilgisayar bozuldu giremedim..telden okudum ama yazamadım..dün den beride kaynatmışsınızda kaynatmışsınız..oku oku bitmedi..ne dedikoducu kadınlarsınız yahu:)

mervecim duanı okudum..

bu arada pazar günü benim için dua eden beni görüp tanımadığı halde adımı ağzına alıp gönlünü benim için Allaha açan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim..Allah kat be kat mükafatını versin sizlere.iiiiiiiiiiiiiişşşallahh:)((seda sayan ağzıyla)

özlem benim canımı sıkma adamın asabını bozma..buda benim resmim yanımdaki de müştak ..bidaha kimse bu topikte bu karakterleri kullanmasın..o kadar..

gül doğru mu anlamışım canım şimdi ben buket arkadaşımız için mi dua edicem

Aranıza yeni katılan bi arkadaşın olarak bende sana dua ettim canım Allah kabul buyursun

sağol canım..hoşgeldin aramıza..ilk dua ettiğin ben oldum..:) Allah senden razı olsun..adın ve anlamı çok güzelmiş..hafif bir sufi lik sezdim sende..bilmemki doğrumudur??:))

azgın karılar:)) 52 bu nedir bütün topikte keçi boynuzu patlaması var..:98:
:123: baktınız bizde iş yokk, bari herifleri işleyelim..tövbe tövbe..şaka yapıyorum kızmıyosunuz demi..ben bu numaraların cümle tekmilini yapmış bir bacınızım:))yapmadığımız şaklabanlık kalmadı..bi amuda kalmadığım kaldı..onada çalışıyorum yakında olacak..

eğer can dostsa alınmaması gerek eğer alınmışsa candan sevmemiş demek, eğer sevmemişse üzülmemen gerek
eğer bunların hiç biri değilse ortada bir yanlış anlama olsagerek:))

canım bak keçi boynuzu yedirirsen adama sonra durum çok zorlaşıyo haberin olsun..gözün yiyosa yedir:))
ama anacım tüpe geçmeden önce düşün...doktor gerek görürse yap..bak çok zor biliysun biliyorum..senin tek tüpde olsa bir engelin yok..eşinle ortak karar verin..onunda sana destek olması lazım..eğer kendini hazır hissetmiyorsa, yeterince destek de olamaz,yine sen üzülürsün..hakkında hayırlısı olsun..canım arkadaşım..sabır güzel bi erdem:))

Allah ettiğin duaları kabul etsin..

Allah yar ve yardımcın olsun..hayırlısıyla tez zamanda kucağına alırsın inşallah..

geçmiş olsun..anlayışlı patronlar ne yazıkki her yerde yok..benim bi şansımda budurki müdürnüm çok babacan bi adamdır..

ranana:)) mesude sanırım..hoşgeldin aramıza ben buket nam/ı diğer psikolojik hamile:))

tüm topiği öpüyorum..ilim yoruldu yazmaktan..off bune bee.. az kaynatın birazz

sorun değil fena sayılmam[/QUOTE]

hoşgeldim canım aramızaaa

rabbim kolylık versin inş hayırlısıyla doğucak oğluşun

allah kabul etsin dualarını canım bizi unutmadığın içinde allah razı olsun manevi yerler gerçekten insan huzur veriyor rabbim sevdiği kullar hürmetine bizleri bağışlasın ve bizlere merhamet etsin amin

onunda bu ara sıkıntıları olabilir canım konuşup halledeceğinizi düşünüyorum

gamzecim bursaya gitmişsin bizim icinde dua etmişsin Rabbim dualarini kabul etsin insallah ve sanada bebeğinle orada mevlud okumayi nasip etsin Rabbim

Sedacim islerin yogun degilmis sevindim canim, haklisin iyiki bir isimiz var, sabah bana da zor geliyor ama dedigin gibi evde kalmak insani bunaltiyor hamdolsun parada kazaniyoruz, Rabbim iş bekleyen herkese nasip etsin

Bedriyecim yılbaşı planin cok güzel dualarla gecer babani anarsın, ağlamak konusu senin güzel gönlünün bilecegi bir iş

Tümaycim eger gercek dostsa zaten seni anlar ve hemen geri döner, belki bu süreçte onunda bir sıkıntısı olmuştür ve sen arayip sormadin diye ona bozulmustur, sen birkac kez daha ara dönerse zaten hep senin gecek dostundur

oy kuzummm allah yardımcın olsun madem açılmama riski var neden o acıyıda çekesin ol sezeryan olsun bitsin rabbim yar ver yardımcın olsun tekrardan

Sagol buketcim hoş bulduk ben bayadir burdayim ama dün listeye eklendim Rabbim dualarınızı kabul etsin gobişlerinizi foldursun o tadi yasamayı sizlerede nasip etsin insallah

canım bal tarçın çörek otu karışımı yumurta çatlatıyor adetin 2. günü başlanıyor 10 gün boyunca aç karnına sabah akşam birer yemek kaşığı yiyorsun. ben cumartesi başladım.
keçiboynuzu kürünü bende bugünden itibaren yapacağım eşime, ama sizden kıskamadım ha zaten yapacaktım hehe:76:

Allah yardımcın olsun canım, bir sancıda kurtarsın inşallah, küçük beyimizde sancı verdirip annesinin canının yanmasını istemiyor anlaşılan, dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…