Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam canlar canım sıkkın bugün biraz sabah hafif kanamam oldı peçeteyle silince gelen önce pembeydi sonra kahveye dönüştü doktora gittik progestan verdi iğne herşey olabilir o yüzden dikkatli ol tuvalet dışında kalkma dinlen bol sıvı al falan dedi yolladı bu arada baktı ultrasonla keseye 1 cm olmuş mercimeğim fındık kadar artık
allahım korusun onu...

geçmiş olsun canım, kahverengiyse korkma genelde öyle oluyor ama sen bol bol dinlen doktorun dediklerini yap bişeycik olmaz Allahın izniyle mercimeğine:112:

dikkat et..kalkma..işe gitme..belini sağlam sıkı tut..yat sırt üstü hep..yazmada buraya..bir iki gün dışını sık ki oda sana sıkı sıkı tutunsun.kuzum benim kimbilir ne mücadele veriyo orada..ne çok çabalıyo:))Allah onunda yardımcısı olsun..

RAbbim senide bebişinide korusun canim kiyamam ya daha cok küçük annesi dikkat et kendine bol bol dinlen yat birşey olmaz Allahın izni ile bmercimegini sana bagişlasin

toz çörek otunun 200 gr 10 tl istediler songuncu anacım bunlar ben evde ezerim kendim :))))))))))

rabbim korusun minigini sende az dikkat et yorma kendini kuzucugumm evvel allahın izni ile birseycik olmaz

anam azcıkta versinlerr biz kaç zamandır bekliyoz nazlı bebeler azcıkta kendileri yorulsunlar anacım bunlarında babalarıda bi dert bebeleride bir dert ne sıkıntı varsa analarda :))))))))))))))))

anam azcıkta versinlerr biz kaç zamandır bekliyoz nazlı bebeler azcıkta kendileri yorulsunlar anacım bunlarında babalarıda bi dert bebeleride bir dert ne sıkıntı varsa analarda :))))))))))))))))

ne sandın..bu yüzden bizde iki tane X geni var..:) X geni dayanıklılık özelliğini taşıyomuş ya:))

2012 Yılı Safer Ayı 14 ARALIK CUMA günü başlıyor. 2012 Safer'in 1. günü 14 Aralık
2012 Safer Ayı Hicri takvim yılı 1434

kızlar bu ay içinde bişeyler okucazmı rabbim hepimiz korusun inş.

---Ayyy Bukett seni yicemmmm yaa Çok tatlısınnnn
Söylemeden edemedim valla kusura bakma bitanem benimm dünya ahiret kardeşim ol bacımm

Sedacim islerin yogun degilmis sevindim canim, haklisin iyiki bir isimiz var, sabah bana da zor geliyor ama dedigin gibi evde kalmak insani bunaltiyor hamdolsun parada kazaniyoruz, Rabbim iş bekleyen herkese nasip etsin

öyle canım bir maaşımız var valla aybaşı öyle güzel geliyor ki ayaklarımızın üzerinde duruyoruz benim annemle babam boşandığından ve annemin çalışmamış olduğu için sonradan ne zorluklar çektiğini bildiğimde okdum iş sahibi oldum hepte çalışacağım kpss ye hazırlancam şimdi memurluk için eşim çok iyi bir insan fakat ileride ne olacağı hiç belli olmaz kimseye boyun eğmek maddi imkansızlıklar yüzünden katlanmak istemem yanii anlayacağın çocukta yaparım kaireyerdee..

Bende bu akiam başlıyorum aşılamaya daha bir aydan fazla var ama olsun içsin depolasın ancak gösterir faydasını yanii eşim artık keçibıynuzu falan adını duymak istemicek aşılamadan sonra.

Canım aman dikkat et dr dediklerine uy yat kalkma hiç buraya bile girme sen iyi ol da o yeter tabii tedbir amaçlı bunlar ilk 3 ayı atlat riskinde kalmaz şimdi rahime tutunmaya çalışıyor annesi maşallah miniğine bak iyiymişş.

---Ayyy Bukett seni yicemmmm yaa Çok tatlısınnnn
Söylemeden edemedim valla kusura bakma bitanem benimm dünya ahiret kardeşim ol bacımm

sende benim bacımsın çiğdemim:)) ama beni yiyemezsin..kartlaştım artık yaşlıyım.. yaş oldu 30..bi çocuğum olsa aramızdaki jenerasyon farkını düşünebilmiyorum bile:))anaam..

2012 Yılı Safer Ayı 14 ARALIK CUMA günü başlıyor. 2012 Safer'in 1. günü 14 Aralık
2012 Safer Ayı Hicri takvim yılı 1434

kızlar bu ay içinde bişeyler okucazmı rabbim hepimiz korusun inş.

bela ve kazaların def-i için bu ayda her gün 100 defa "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" çekilmeliymiş, bilginize:112:

Bircaaannn.. ben yumurtlarım çatlıyor mu çatlamıyor mu yada sıkıntı var mı yok mu bilmiyorum ama gebelik olsun diye şifa niyetine yapıp yerim derim.. Eğer ki bir sıkıntı yoksa da problem oluşturmaz heralde değil mi? Bişeyler yapmış olayım en azından diyorum

Bukeettt keyfin yerinde maşaAllahh. Keçiboynuzunu eşimin içmesi lazım bir kereler 3-4 gun falan içirmiştimm etkisini gösteremeden bırakmıştık.. Hızlanır belkiimm spermmler dooorruu koşa koşaa yerine yerleşirler :)

Eeee oflu kardeşimiizzz beklemelerde sanırım.. Haydi bakalım.. Haberlerini bekliyoruz..

Aylinn kanaman olmuş kahverengi kanama belki rahmin temizlendiği için vs olabilir sen dinlen rahat ol.. aylin i okurken çok garip gelen bişey oldu benim gebeliklerimde neden doktor hiç bana yat dinlen, işe gitme vs demedi acaba? Resmen tatile git, denize gir, uçağa bin dedi ya.. Oysa onu dinlerdimm.. Gerçi kısmet işleri ama işte.. Hayret ediyorum o doktora ki ne kadar samimi davranmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…