- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.441
selam canlar canım sıkkın bugün biraz sabah hafif kanamam oldı peçeteyle silince gelen önce pembeydi sonra kahveye dönüştü doktora gittik progestan verdi iğne herşey olabilir o yüzden dikkatli ol tuvalet dışında kalkma dinlen bol sıvı al falan dedi yolladı bu arada baktı ultrasonla keseye 1 cm olmuş mercimeğim fındık kadar artık
allahım korusun onu...
selam canlar canım sıkkın bugün biraz sabah hafif kanamam oldı peçeteyle silince gelen önce pembeydi sonra kahveye dönüştü doktora gittik progestan verdi iğne herşey olabilir o yüzden dikkatli ol tuvalet dışında kalkma dinlen bol sıvı al falan dedi yolladı bu arada baktı ultrasonla keseye 1 cm olmuş mercimeğim fındık kadar artık
allahım korusun onu...
allahım korusun onu...
hoşgeldim canım aramızaaa
canım bal tarçın çörek otu karışımı yumurta çatlatıyor adetin 2. günü başlanıyor 10 gün boyunca aç karnına sabah akşam birer yemek kaşığı yiyorsun. ben cumartesi başladım.
keçiboynuzu kürünü bende bugünden itibaren yapacağım eşime, ama sizden kıskamadım ha zaten yapacaktım hehe:76:
allahım korusun onu...
dikkat et..kalkma..işe gitme..belini sağlam sıkı tut..yat sırt üstü hep..yazmada buraya..bir iki gün dışını sık ki oda sana sıkı sıkı tutunsun.kuzum benim kimbilir ne mücadele veriyo orada..ne çok çabalıyo:))Allah onunda yardımcısı olsun..
anam azcıkta versinlerr biz kaç zamandır bekliyoz nazlı bebeler azcıkta kendileri yorulsunlar anacım bunlarında babalarıda bi dert bebeleride bir dert ne sıkıntı varsa analarda :))))))))))))))))
ne sandın..bu yüzden bizde iki tane X geni var..:) X geni dayanıklılık özelliğini taşıyomuş ya:))
nıyyyyyyyyyyyyyh,hıyyyyyyyyyy,,benimki y döndü sanki dayanamıyom himmet ağaaaaaaaaa dayanamıyommmm:18::18::18::18::18::18::18:
toz çörek otunun 200 gr 10 tl istediler songuncu anacım bunlar ben evde ezerim kendim :))))))))))
200 gr. 7 liraya aldım, kendin ez valla hem 30 gr gidiyor taze taze alırsın şeker
dikkat et..kalkma..işe gitme..belini sağlam sıkı tut..yat sırt üstü hep..yazmada buraya..bir iki gün dışını sık ki oda sana sıkı sıkı tutunsun.kuzum benim kimbilir ne mücadele veriyo orada..ne çok çabalıyo:))Allah onunda yardımcısı olsun..
30 gr nasıl ayarlıcam ben yaaaaaaaaaaaa :))))))))))
Sedacim islerin yogun degilmis sevindim canim, haklisin iyiki bir isimiz var, sabah bana da zor geliyor ama dedigin gibi evde kalmak insani bunaltiyor hamdolsun parada kazaniyoruz, Rabbim iş bekleyen herkese nasip etsin
canım bal tarçın çörek otu karışımı yumurta çatlatıyor adetin 2. günü başlanıyor 10 gün boyunca aç karnına sabah akşam birer yemek kaşığı yiyorsun. ben cumartesi başladım.
keçiboynuzu kürünü bende bugünden itibaren yapacağım eşime, ama sizden kıskamadım ha zaten yapacaktım hehe:76:
allahım korusun onu...
---Ayyy Bukett seni yicemmmm yaa Çok tatlısınnnn
Söylemeden edemedim valla kusura bakma bitanem benimm dünya ahiret kardeşim ol bacımm
2012 Yılı Safer Ayı 14 ARALIK CUMA günü başlıyor. 2012 Safer'in 1. günü 14 Aralık
2012 Safer Ayı Hicri takvim yılı 1434
kızlar bu ay içinde bişeyler okucazmı rabbim hepimiz korusun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?