- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.381
canım süpersin yaaa nekadar güzel bir cevap yazış şekli bu böyle hayran kaldım herkese tek tek, alıntılrıda silmişsin çok açık net süper olmuş, bend eöyle yapıcam artık kıskandımCanlarim deminden beri gecmişi okuyorum hepinize hayirli geceler.
Fanaa hosgeldin aramiza
Büşracim yarin dogumun kolay ve saglikli olur insallah duanida edecgim
Gülcüm göbüşün cok tatli maşallah
Yasemincin küre başlamıbsin insallah en kisa zamanda regl olursun
Aylincin sigara için baskılar artmış artik sen bilirsin valla topikteki kızlar kapına dayanır :)
Süzdüzcüm profil resmin cok güzel
Mesude sen de hosgeldin , kabizlik herkesin yasadigi bir sorum aman dikkat et cok ıkınma bol bol kuru kaysi seni rahatlatir insallah
Sedacim yine tüm hamaratligini gösterip kaynanalari ağırlamışsin masallah ellerine saglik
Bedriyecim sende ne güzel seyler yazmişsin okurken cok duygulandim
Son olarak keciboynuzu icin diyecekelrim var, benim eşimin sperm haetliligi problemi yok ben yinede yaptim valla performansi etkliyo afedersiniz :)
yok bitanem özele baktım şimdi senden mesaj gelmemiş canım? ne yazmıştın acaba merak ettim şimdi, mesaj kutumuda boşalttım istersen yine gönder canım benim
tesekkur ederım cnm dun sana ozele msj yasdım okudunmu cnm
yok bitanem özele baktım şimdi senden mesaj gelmemiş canım? ne yazmıştın acaba merak ettim şimdi, mesaj kutumuda boşalttım istersen yine gönder canım benim
ıyıyım sende hosgeldın nasılsın cnm
canım hemen veriyorum.. çok tatlı dillisin maşallah sana yaa canım benim, esprili bir kişiliğin var bide seninle muhabet çok sezkli olacak bu gidişle bağımlı oluruz biz sanaTabi unutma unutma ki unutanlar unutulanlari asla unutmazlarekle ekle canim önemli değil ben dua etmesini severim kardeslerim için bı Allah razı olsun demeleri dahi yeterli hem cok şükür Rabbim bizim gibi mucrim kulunu aratmadı cok şükür Rabb'ime meleğimi gönderdi
Bı sorun var tatlım ben genelde telden giriyorum esım sagolsun pc'den ayrilmiyo bana linkini verirmişim eklediğin yerin
ıyıyım cok sukur cnm ya buralardayım aslında ama duaya gırmedım adetım uzun okuyamam bırdaha kıne gırerım dıye.evet o aslında 15 kıloydu ama ıkı kıloyu gerı aldımözleeeeeem nerdesin bak bugün hiç girmedin hemen farkettik yokluğunu :)))
Tuğbaaaaa sen nasilsin canim yoksun uzun zamandir, ayrica 13 kg azmini tebrik ediyorum masallah
Bircancim senide unutmadim canim sen neler yapiyorsun
Yasemin kuzum işyerindeki yazışmaların yetmiyormuş gibi burdada bizim bat'larla uğraşiyorsun Allah razi olsun hakkini helal et canim ellerin dert görmesin
Ben müsade istiyorum yine gelicem inş. Allaha emanet olun Tekrar çok memnun oldum Rabbim Hz zekeriyanın basiretini bizede göstersin bizede nasib etsin bizde onun gibi müjdelenelim inş. Hayırlı geceler sizlere
canım benim nazik arkadaşım benim senden de Allah razı olsun..özleeeeeem nerdesin bak bugün hiç girmedin hemen farkettik yokluğunu :)))
Tuğbaaaaa sen nasilsin canim yoksun uzun zamandir, ayrica 13 kg azmini tebrik ediyorum masallah
Yasemin kuzum işyerindeki yazışmaların yetmiyormuş gibi burdada bizim bat'larla uğraşiyorsun Allah razi olsun hakkini helal et canim ellerin dert görmesin
Ben müsade istiyorum yine gelicem inş. Allaha emanet olun Tekrar çok memnun oldum Rabbim Hz zekeriyanın basiretini bizede göstersin bizede nasib etsin bizde onun gibi müjdelenelim inş. Hayırlı geceler sizlere
cok sukur ıyıyım tatlım bende
Sagol tatlım bende iyiyim hamdolsun
özleeeeeem nerdesin bak bugün hiç girmedin hemen farkettik yokluğunu :)))
canım süpersin yaaa nekadar güzel bir cevap yazış şekli bu böyle hayran kaldım herkese tek tek, alıntılrıda silmişsin çok açık net süper olmuş, bend eöyle yapıcam artık kıskandım
canım hemen veriyorum.. çok tatlı dillisin maşallah sana yaa canım benim, esprili bir kişiliğin var bide seninle muhabet çok sezkli olacak bu gidişle bağımlı oluruz biz sana
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547966-melegimiz-olacak-buraya-yaziyoruz.html
canım süpersin yaaa nekadar güzel bir cevap yazış şekli bu böyle hayran kaldım herkese tek tek, alıntılrıda silmişsin çok açık net süper olmuş, bend eöyle yapıcam artık kıskandım
canım hemen veriyorum.. çok tatlı dillisin maşallah sana yaa canım benim, esprili bir kişiliğin var bide seninle muhabet çok sezkli olacak bu gidişle bağımlı oluruz biz sana
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547966-melegimiz-olacak-buraya-yaziyoruz.html
özleeeeeem nerdesin bak bugün hiç girmedin hemen farkettik yokluğunu :)))
Canim servisteyim okula gidiyorum, hamdolsun iyiyim tatlim, bu aralar aylin ve sündüzun haberi büşranin dogum telaşi her saat başı bakıyorum foruma bir action var mi diye :)tatlım mesajını geç gördüm ben iyiyim çok şükür tedavime başladım, inşallah her şey çok güzel olacak, sende ne var ne yok
Canim insallah bu son adetin olur ve önümüzdeki aya saglikla hamile kalirsin, senin ve eşinin genetik sonucu çıkmışti ve doktorla görüşecektiniz ne oldu sonuc bi yazar misin canimgüüüül maşallah sana göbeğinde çıkmış ayy ne güzel, benim normal halim senin göbeğinden fazla ama
oflu büşra arkadaşımız için bende ayetel kürsi okudum, Allah inşallah kendisine kolay doğum nasip eder,hayırlısı ile oğluşunu sağlıcakla kucağına alır inşallah,Allah yardımcısı olsun
buketciğim senin akşam duanıda okudum canım,Allah kabul etsin
kızlar adet oldum sanırım,bundan sonraki duaları okuyamam artık bittiğinde devam ederim.
ayy tatlımm ağzından bal damlıyor olur tatlım olmaz mı hiiç sağlıklı olsun diyorum öncelikle tabi de kıza ayrı bi zaafım var benim...anacım da öleymiş abim var benim ama abimin herşeyi pembeymiş verdim gitti annem...
Kızlarr geldim.. Kaynanam kayınpederşm gittiler. Ay sabahtan beri kapıları sildim lavaboları yine bir ovdum salonn tozunu aldım falan çorba yaptım cacık yaptım gündüzden onlar gelince de şinitzel ile pilav yaptım hemencecik yedik içtik çok beğendiler kaynanam öve öve bitiremedi. Sohbet muhabbet işte. Gittiler mutfağı topladım ettim ancak oturdum. Yılbaşında da gitmek istemiyoruz onlara sıkılıyoruz çünkü zaten eşimin dayısı teyzesi gelseydi gidecektik ama gelmeyeceklermiş eşimde dışarı çıkabiliriz biz dedi falan ama evdeyiz yani çıkmayız bir yere yılbaşı sonrası 2. aşılama için start vericez bir yere para harcayamayız tabii kaynanamlar bilmiyor aşılama falan hem pazartesye geliyor yılbaşı nasıl yemek falan yapayım onlara isterlerse pazardan yaparım birşeyler. Ben de pazar akşamından hazırlarım birşeyler. Evimde kocamla başbaşa yılbaşı geçirmek istiyorum yaa.. Evi de süslücem bir güzell ohhh
herkese günaydınnnnnnn
merve ve zeynep sabah dualrını okudum rabbim kabul eder inş.
kızlar bu dualar adetliyken okunuyormu okunmuyormu lütfen bir net bi bilgi verebilirmii
anşadım şekerimm çok saolasın--- Ayyy senin kalpli göbüşünü yerimm, pembe çıkıyor bak kalp kız olabilirAllah hayırlısı versin canım benim sağlıkla tutunsunda önemli değil..
Şimdiden sahipleniyorum ama kız olursa oğluşumun
--- Canım sonunda sildin mi şu kapıları yavv valla ben dert oldu kaç gündür gelip ben bir el ataydım
Bizim evlilik yıldönümü 26 aralık, yılbaşı da benim doğum günüm işyerinden yıllık izinlerimizi kullanıp kaçacağız buralardan başbaşa son tatilimiz olacakkSizde bu başbaşaların kıymetini bilin bence sonra çok ararmışız öyle diyolar
--- Günaydın canım, okunuyor aslında ezbere biliyosan okuyabilrisin hani kuran harflerine dokunmamak için söylüyorum.
Ama için rahat etmeye bilir abdestsiz okumak istemiyorum diyebilirisn ozaman toplu okursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?