Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese günaydınnnnnnn

merve ve zeynep sabah dualrını okudum rabbim kabul eder inş.

kızlar bu dualar adetliyken okunuyormu okunmuyormu lütfen bir net bi bilgi verebilirmii

Nazancim günaydin valla kesin bir bilgi yok tespihat okunur diyorlar ben kendim icin olunca okuyorum ama sizin icin olunca reglimin bitmesini bekliyorum toplu okuyorum yani senin aklındaki karmaşayı çözemedim :))

herkese Günaydınn kızlar, çalışan bayanlar hemencecikte belli oluyorr yoksa bu saatte kim sıcacık yatağından kalksın kiii
Ben dün gece hiç uyumadım daha şimdiden uyutmuyor bebişimiz, uykusuzluk bnde sinir yapıyor oyüzden suratsızım bugün
Allah tan siz görmüyosunuz rahat rahat konuşabilirizz

günaydın canlarım, güzel bir hafta geçiririz inşallah
regli olduğum için cumartesinden beri duaları okuyamıyorum, aslında okunabiliyormuş ama regliyken okumak içimden gelmiyor bitice yaseminden itibaren devam edicem inşallah
büşra içinde kelime-i tevhid çekeceğim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Valla ben geçen ay iğnelerle erken yumurtlama olunca erken regl oldum en iyisi normal döngümü yazayım ben bu ilaçsız geçiriyrum ya. 9 ocak yaz sen bana tatlım bakem ne zaman oliciğim..

Sedacim yine tüm hamaratligini gösterip kaynanalari ağırlamışsin masallah ellerine saglik

Teşekkürler canım kolay yemeklerdi ama güzel görünüyorud hepsi tadı da yerinde olmuş keşke yakın olsakta size de yapsam.

Günaydin seda'cim kütüphane nasil yogun mu?

yok değil gülüm birkaç öğrenci ders çalışıyorlar. Geçen hafta oldukça yoğundu kur bitti yeni kur başladı hocalar kitap getirdi aldı öğrenci yoğunluğu da vardı sakin şimdi tek kaldım ben kütüphane de buradki beyi aldılar ve işler var hocalardan gelen kitaplar sayılacak numaraları verilecek, okul mührü vurulacak bilg. girilecek falan filan ama bugün bişi yapmıcam çünkü öğleden sonra kitapları getirmeyen öğrencilerin listesini hazırlıcam falan. Öyle işte. Tenefüslerde oluyor işim benim öğrenciler doluşuyorlar kitap almak için sonra fişleri bilg giriyorum onlar derse girince hemen.

buketçiğim dün duanı okudum ama yazamadım.
Kızlar amma çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi.
Size birşey danışıcam kızlar bana fikir verin benim bir akadaşım var en zor anlarımızda hep birbirimizin yanında olduk.Ama şu 15 _30 gündür çok yoğunum okadar yoğunum ki eşimi bile göremiyorum kaynanamın taşınması babannemin hastalığı görüşemedik şimdide arıyorum açmıyor.mesaj yazıyorum dönmüyor arayıp sormuyorum diye küsmüş bende küslüğü hiç sevmem çok canım sıkılıyor bugün bi ara uğrayacağım ama bende kırılıyorum geçerli mazeretlerim var anlayışlı olması gerekmez mi?

günaydın kızlarrrrrrrr hayırlı haftalar.... ohhhh akşam baya kaynatmışsınız...

oflu için ayetel kürsi okudum RABBİM sağlıklı,sıhatli sorunsuz bebeğini kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH...
ayy ne güzel çıkmış karnın Maşallahh canımm..

sağol canım benimm RABBİM sizede nasib etsin...

kızlar merhaba bende bebiş çok istiyorum inşallah olur rabbimin izniyleee
merhaba canım hoşgeldin aramıza...
MAŞALLAH canım MAŞALLAH şifa olsunn YARASIN İNŞALLAH...
sağolasın canımm benimmm
sağolasın tatlımm 5.aydayım ancak bu kadar oldu bakalım diğer aylar nasıl olcamm

bence de anlayışlı olması lazım bilmiyor mu başından geçenleri, bilmese bile sorması lazım hayırdır ne oldu diye. Herkesin kendine göre derdi, uğraşları olabilir bir ay görüşemedniz diye küsülür mü sen arayamadıysan o arasaydı ne yapıyorsun yoksun ortada bir derdin sıkıntın mı var diye tek taraflı olmaz ki hiçbirşey. O zaman bu açıdan bakınca senin de olan kırılman lazım. Ama sen git anlat böyle böyle de bakalım ne diyecek. Ama kesinlikle sen haklısın.

Kızlar Selamlar,
Oflu arkadaşım dualarını okuyorum inşAllahh işlem tamamdır, miniğimleyimm diye haber verirsin birazdan :)
Yaseminimm canımm batları güncelliyormuşsun bana "10 ocak" der misin?
Bu arada bugun gidip eşime keçiboynuzunu çok konuşmuşsunuz heves geldi gidip onu alacağım.. Çörek otu bal tarçın bunlar ne işe yarıyor bilmiyorum ama bunlarıda alıcağım.. bende bunları kullanıcağım.. Bu ay doktora gidip aşılama için konuşucam demiştim malum randevu alamadım, aşılama yaptırmak istemiyorum zaten tek tüple zor olduğuna inanıyorum, ben tüp denemek istiyorum aslında ama eşim kesinlikle durma taraftarı ve duruyoruz... Elbet Allah bizede hadi artık sıra sizde diyecek.. Ya gebelikteee, ya tedavide.. Çörek otunu alıyorum kızlar işe yarar inşAllah..

günaydın kızlar iyi haftalar,,

bildiğiniz üzere hafta sonu bursadaydım..

kızlar anlatamam okadar güzeldiki ulucami ,emirsultan ,tezveren dede , somuncu baba, aceleci bacı , buralara gittim ve hepimiz için dua ettim..

emir sultan ve ulucamide meryem suresini okudum ve hepimiz için dua ettim.. ALLAHIM KABUL ETSİN tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah..

okadar güzel şehirki tertemiz çarşısı hele kapalı insanları gördükçe kapanasın geldii.. zaten istiyorum ama çalıştığım için cesaret edemiyorum.. namazımı kılıyorum ama kapanamıyorum çalıştığım için..

ruhum temizlendi evliyalar şehir .. cuma günü dua listemizi almayı unutmuşum. cumartesi ve pazar okuyamadım öğle saatinde okucam..

kızlar kuş gibi hafiflemiş gibiyimm. inanıyorum ki dileklerimiz kabul olucak ALLAHIN izniyle..

emir sultanda eğer hamile kalırsam bebeğim sağlıkla doğum yaparsam .. bebeğimle buraya gelip mevlüt okutucam dedim.. eşimde bana destek oldu sağolsun.. ay çok duygulandım ağlıcam orda abdestim bozulmasın diye ağlamamak için kendimi zor tuttum....

Tümay arkadaşınla ilgili sormuşsun ya elbetde sen haklısın senin yerinde ben olsam giderdim madem değer verdiğim bir arkadaşım, sonra derdimi anlatırdım onunda davranışlarını anlamakta güçlük çektiğimi bildirirdim, 1 ay boyunca seni aramadımsa hiç mi merak etmezsin diye sitemimi edip eve dönerdimm

Yılbaşı için planlarınız var biz normalde her sene kayınvalide de toplanırdık çokda güzel de geçerdi. İlk defa bu sene gitmeyeceğim. Ve o gitmeyeceğimizi henuz bilmiyor.Eğer gitmeyeceğimizi öğrenince belki bize gelirler toplanıp hiç şaşırmam o zamanda.. Yılbaşı akşamı babamın 40. akşamı.. Hiçbirşey yapmıyacağım kuran okuyup, biraz ağlayıp uyumayı düşünüyorum.. Plana bakar mısınız? Annemede gitmeyeceğim evde olucam inşAllah..

sedacım çok sağ ol hiç beklemediğim bişeydi üzüldüm etkilendim ister istemez morale ihtiyacımn vardı.

evet canım haklısın dediğin gibi yapıcam yüzyüze konuşmak en iyi çözüm.
ne olur üzme sende kendini sadece dua et babacığına eminim o senin ağlamana hiç dayanamazdı rabbim onu daha çok sevmiş yanına almış böyle düşün o sadece bu dünyadan ayrılıp ebedi hayatına giitti cennette buluşacaksınız inşallah.

Son düzenleme:

Canımm Allah kabul etsin dualarını inşallah.. Ne güzel gitmişsin görmüşsün insan kendine geliyor değil mi. İnşallah bebeğinde olur mevlütünü okutursun canım Allah razı olsuın bize ettiğin dualar içinde.

Canım onlarında anlayışlı olması lazım onlarla geçirmek isteseniz zaten giderdiniz hem bilmiyor mu babanın 40. akşamı olduğunu rahat bıraksınlar.Sen de bol bol duanı et ama ağlama arkadaşım bak ruhu da üzülür sonra. Allah rahmetler eylesin mekanı cennet olsun arkadaşım.

Selam kızlar. Doktordan geldim. Ne açılma ne sancı her şey aynı açılma bi cm. Doktor istersen yarın sabah gel suni sancı verelim dedi. Ama rahim çok sıkıymiş açılma ilerlemeyebilir dedi. Istersen de bugün sezeryan ol dedi. Karar verdim sezeryan olacagim. Hayırlısı böyleymiş. Doktordan haber bekliyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun artık. Elimden geleni yaptım ben ama olmuyo demekki bunda da vardır hayır. Yirmi dakika sonra doktor haber verecek. Tekrar bilgi veririm size. Dualarınizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…