- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.401
herkese günaydınnnnnnn
merve ve zeynep sabah dualrını okudum rabbim kabul eder inş.
kızlar bu dualar adetliyken okunuyormu okunmuyormu lütfen bir net bi bilgi verebilirmii
tamam canım olurum ya sabır ya selamet, ya bakırköy ya sultanahmet demiş atalarımızsağol canım benim, gidicem merak etme ama inat ettim adetimi kendim kendi çabalarımla olacak taktım kafaya :)) ama olunca 3. günü dr a gidiyorum mutlaka, ordan yazarım size hatta :))
tuğbacım canım hemen değiştiriyorum.
ve senin vesilen ile bütün topiğe mesaj veriyorum;
DİKKAT DİKKAT!!!!
LÜTFEN SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BAT TARİHLERİNİZİN GÜNCEL HALİNİ BANA BİLDİRİNİZ, LİSTEMİZİ GÜNCEL TUTALIM CANLARIM, BİZ AKTİF BİR TOPİĞİZ, TAAAA HANGİ AYDA KALMIŞ BAT'LAR ŞİMDİ BAKTIM ÇOK AYIP
Sedacim yine tüm hamaratligini gösterip kaynanalari ağırlamışsin masallah ellerine saglik
ay sildim sonunda valla bana nasıl dert oldu bilsen haftaiçi yoğundum eve nasıl attım kendimi ben bilmiyorum hiçbir iş yapamadım haftasonuna kaldı neyse pazara aldım da onları c.tesi normal temizliğmi yaptım dün de onlar gelmeden kapıları hallettim pırıl pırıl oldular ohhh içim rahatladı. Valla eşim dışarı çıkabiliriz ayağına gelemyiz dedi bir yere gitmeyiz herhalde sanmıyorum ben evimde kendim hazırlamak istiyorum gerçi pazartesi günü de çalışıcaz pazar gününden hazırlar koyarım artık napıyım.
herkese Günaydınn kızlar, çalışan bayanlar hemencecikte belli oluyorr yoksa bu saatte kim sıcacık yatağından kalksın kiii
Ben dün gece hiç uyumadım daha şimdiden uyutmuyor bebişimiz, uykusuzluk bnde sinir yapıyor oyüzden suratsızım bugün
Allah tan siz görmüyosunuz rahat rahat konuşabilirizz
aynenn ben şahsen asla hele bu havada kalkmazdım biliyorum kendimi eşimi uğurlar yine yatağa girerdim. Olsunn en azından çalışıyoruz elimiz ekmek tutuyor evde de sıkılıyorum zaten 3 gün izin aldımm ya oflayarak geçti valla en iyisi çalışmak paramızı kazanmak sabahları kalkmak zor geliyor ama aybaşında maaş alınca öyle tatlı geliyor kii
Günaydin seda'cim kütüphane nasil yogun mu?
ayy ne güzel çıkmış karnın Maşallahh canımm..
merhaba canım hoşgeldin aramıza...kızlar merhaba bende bebiş çok istiyorum inşallah olur rabbimin izniyleee
MAŞALLAH canım MAŞALLAH şifa olsunn YARASIN İNŞALLAH...canım ben eşime "keçi boynuzu özü" diye birşey var onu aldım içiriyorum sabah ve akşamları, hormonlarını ve sperm durumunu nasıl etkiliyor bilmiyorum ama performans artışı var yani, ordan bile belli faydalı birşey olduğu afedersiniz
merhaba hoşgeldin tatlım, aminn inşalah güzel haberler gelir en kısa zamanda hepimizden ve senden.
Fanaa kuşum şimdi ekliyorum seni, ayy bide isim verseydin tam olacaktı, tabiki ısrar etmeyeceğim ama belki ilerleyen zamanlarda paylaşırsın, çok çok sevinirim. çünkü bende isimle hitap etme hastalığı var
sağolasın canımm benimmmCanlarim deminden beri gecmişi okuyorum hepinize hayirli geceler.
Fanaa hosgeldin aramiza
Büşracim yarin dogumun kolay ve saglikli olur insallah duanida edecgim
Gülcüm göbüşün cok tatli maşallah
Yasemincin küre başlamıbsin insallah en kisa zamanda regl olursun
Aylincin sigara için baskılar artmış artik sen bilirsin valla topikteki kızlar kapına dayanır :)
Süzdüzcüm profil resmin cok güzel
Mesude sen de hosgeldin , kabizlik herkesin yasadigi bir sorum aman dikkat et cok ıkınma bol bol kuru kaysi seni rahatlatir insallah
Sedacim yine tüm hamaratligini gösterip kaynanalari ağırlamışsin masallah ellerine saglik
Bedriyecim sende ne güzel seyler yazmişsin okurken cok duygulandim
Son olarak keciboynuzu icin diyecekelrim var, benim eşimin sperm haretliligi problemi yok ben yinede yaptim valla performansi etkliyo afedersiniz :)
güüüül maşallah sana göbeğinde çıkmış ayy ne güzel, benim normal halim senin göbeğinden fazla ama
oflu büşra arkadaşımız için bende ayetel kürsi okudum, Allah inşallah kendisine kolay doğum nasip eder,hayırlısı ile oğluşunu sağlıcakla kucağına alır inşallah,Allah yardımcısı olsun
buketciğim senin akşam duanıda okudum canım,Allah kabul etsin
kızlar adet oldum sanırım,bundan sonraki duaları okuyamam artık bittiğinde devam ederim.
buketçiğim dün duanı okudum ama yazamadım.
Kızlar amma çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi.
Size birşey danışıcam kızlar bana fikir verin benim bir akadaşım var en zor anlarımızda hep birbirimizin yanında olduk.Ama şu 15 _30 gündür çok yoğunum okadar yoğunum ki eşimi bile göremiyorum kaynanamın taşınması babannemin hastalığı görüşemedik şimdide arıyorum açmıyor.mesaj yazıyorum dönmüyor arayıp sormuyorum diye küsmüş bende küslüğü hiç sevmem çok canım sıkılıyor bugün bi ara uğrayacağım ama bende kırılıyorum geçerli mazeretlerim var anlayışlı olması gerekmez mi?
sedacım çok sağ ol hiç beklemediğim bişeydi üzüldüm etkilendim ister istemez morale ihtiyacımn vardı.bence de anlayışlı olması lazım bilmiyor mu başından geçenleri, bilmese bile sorması lazım hayırdır ne oldu diye. Herkesin kendine göre derdi, uğraşları olabilir bir ay görüşemedniz diye küsülür mü sen arayamadıysan o arasaydı ne yapıyorsun yoksun ortada bir derdin sıkıntın mı var diye tek taraflı olmaz ki hiçbirşey. O zaman bu açıdan bakınca senin de olan kırılman lazım. Ama sen git anlat böyle böyle de bakalım ne diyecek. Ama kesinlikle sen haklısın.
Tümay arkadaşınla ilgili sormuşsun ya elbetde sen haklısın senin yerinde ben olsam giderdim madem değer verdiğim bir arkadaşım, sonra derdimi anlatırdım onunda davranışlarını anlamakta güçlük çektiğimi bildirirdim, 1 ay boyunca seni aramadımsa hiç mi merak etmezsin diye sitemimi edip eve dönerdimm
Yılbaşı için planlarınız var biz normalde her sene kayınvalide de toplanırdık çokda güzel de geçerdi. İlk defa bu sene gitmeyeceğim. Ve o gitmeyeceğimizi henuz bilmiyor.Eğer gitmeyeceğimizi öğrenince belki bize gelirler toplanıp hiç şaşırmam o zamanda.. Yılbaşı akşamı babamın 40. akşamı.. Hiçbirşey yapmıyacağım kuran okuyup, biraz ağlayıp uyumayı düşünüyorum.. Plana bakar mısınız? Annemede gitmeyeceğim evde olucam inşAllah..
günaydın kızlar iyi haftalar,,
bildiğiniz üzere hafta sonu bursadaydım..
kızlar anlatamam okadar güzeldiki ulucami ,emirsultan ,tezveren dede , somuncu baba, aceleci bacı , buralara gittim ve hepimiz için dua ettim..
emir sultan ve ulucamide meryem suresini okudum ve hepimiz için dua ettim.. ALLAHIM KABUL ETSİN tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah..
okadar güzel şehirki tertemiz çarşısı hele kapalı insanları gördükçe kapanasın geldii.. zaten istiyorum ama çalıştığım için cesaret edemiyorum.. namazımı kılıyorum ama kapanamıyorum çalıştığım için..
ruhum temizlendi evliyalar şehir .. cuma günü dua listemizi almayı unutmuşum. cumartesi ve pazar okuyamadım öğle saatinde okucam..
kızlar kuş gibi hafiflemiş gibiyimm. inanıyorum ki dileklerimiz kabul olucak ALLAHIN izniyle..
emir sultanda eğer hamile kalırsam bebeğim sağlıkla doğum yaparsam .. bebeğimle buraya gelip mevlüt okutucam dedim.. eşimde bana destek oldu sağolsun.. ay çok duygulandım ağlıcam orda abdestim bozulmasın diye ağlamamak için kendimi zor tuttum....
Tümay arkadaşınla ilgili sormuşsun ya elbetde sen haklısın senin yerinde ben olsam giderdim madem değer verdiğim bir arkadaşım, sonra derdimi anlatırdım onunda davranışlarını anlamakta güçlük çektiğimi bildirirdim, 1 ay boyunca seni aramadımsa hiç mi merak etmezsin diye sitemimi edip eve dönerdimm
Yılbaşı için planlarınız var biz normalde her sene kayınvalide de toplanırdık çokda güzel de geçerdi. İlk defa bu sene gitmeyeceğim. Ve o gitmeyeceğimizi henuz bilmiyor.Eğer gitmeyeceğimizi öğrenince belki bize gelirler toplanıp hiç şaşırmam o zamanda.. Yılbaşı akşamı babamın 40. akşamı.. Hiçbirşey yapmıyacağım kuran okuyup, biraz ağlayıp uyumayı düşünüyorum.. Plana bakar mısınız? Annemede gitmeyeceğim evde olucam inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?