Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bak normalde test şunu diyor aslında testi yaptığın anda ilk 2-4 dkda koyulaştı sana diyor ki 36 saat içinde yumurtan oluşuyor.. değerlendir. (ama ben kendimden de çevremden de yaşayıp duyduğum 36 saat falan değil çift çizgiyi gördüğün an yumurtan var o an ) sonra silikleşme başlıyor diğer günlerdeki testlerde o zaman yumurta oldu çatladı.. tuttu tuttu tutmadı bi daha ki aya kısmetse..
Sana bir örnek benim döngü 28 günde bir ben o ay 15.gün çift çizgiyi gördüm ilişki oldu sonraki günlerde çizgiyi görmedik ilişki olmadı zaten ve döllendi doktor o zaman bana dedi ki tahmini 12 günlük falan dedi bende ona 15. gün gördüm çift çizgiyi ilişki yok başka zaten dedim.. o da tam yumurta oluşmuş işte ilişkiyle spermle buluşmuş 2 gün gibi ööle geçmiş 12 günlük gibi bir gebelik demişti..

yok yaptım soğan kürünü,şimdide şu bahsettiğim hac kavununu yapacam..hactan gelme bir meyme..dün 3 saat boyunca suda kaynattım ama banamısın demedi..bugün kaynatmaya devam edecem ..kaynatıp ezip yiyilecekmiş..niyeti şifaaaaaaaaaaaaaa:))

anacım ben yanlış anlamışım iki gün üst üste vurulmuşum..kaldıki üçüncü gün gittiğimde yumurta hala çatlamamıştı..doktor bi tane daha verecekti ki ben dedim zaten iki tane vuruldum :))o zaman anlaşıldı benim yanlışım..ama yanlışda olsa bi işe yaramadı..benimkiler taş kaya maşallah:))çok sağlamlar..açıklama içinde sağol oldukça bilimsel oldu:)

anacım şimdi ne demek istediğini anladım..seninkide çok pratik oldu..sedacımda işin teorisini anlatmış..ama senin mantık doğru,,silikleşiyorsa lh düştü demekdir..buda çatladığını gösterir yok hep koyuysa çatlamıyo demektir..buda benim aklıma yasemini getirdi ne dense..yasemiiiiiiiiiiiiiiinn doktora git:))

ama bi mantıkda şu..çatlamıyo diye lh ne zamana kadar yükselecek..yükseliyo yükseliyo..e benimkiler çatlamıyo sa o zaman benim lh lara ne oluyo..nereye gidiyolar..boşunamı hipofizim hormon salgılıyo..anacım o kadarda diyorum şu hipofize, doğru çalış diye..ama nerde..:))

Nasıl yaptın o işi ya iki gün üst üste ben zaten gonal f leri aldım yanında bir tane de çatlatma iğnesi yazmıştı ikincisi yoktu yanii yumurtalar büyüyünce o tek çatlatma iğnesini vrdum kendime hazır şırınga zaten arkası bile çekilmiş halde oluyor eczaneden verilirken. Vurdum onu o kadar. Ben pek teorik ve bilimsel anlatırım artık pratisyen dr gibi oldum da kendime hayrım yok.

Çok acıktım kızlar ya öğle yemeğinde de az yedim beğenmedim yemeği ama başım da çatlıyor ağrıdan eve gidicem dünden kalam şnizeller var ısıtıcam çorba da var yeriz de canım istemiyor tavuk ne yesem bilemiyorum eşim c.tesi günü çiğköfte almış evde yeek yaptığım halde kendisi yemez de bana almış ama etli birşey olmuş mudur yaa dünde kaynanamar gelince de yemek vardı kaldı şimdi öyle canım çekiyor ki. Daha yarına kalsın diye ıspanak yapıcam duş alıcam ve yerimden kalkıp arabaya binip eve gitmee dermanım yok sanki başağrısından ilaçta içemiyorum dr bu arada ilaç kullanma dedi ama olmazsa arıcam bir tane içebilir miyim dicem son zamanlarda çok ağrıyor yaa.

Gamze,Yasemin,Buket ve Merve arkadaşlar dualarınızı okudum Allahım kabul eder inşallah Geç okumamdan dolayıda hakkınızı helal edin hastalıktan başımı kaldıramadığım için anca bugün tamamladım bi aksilik olmazsa gününde okurum hoşş ben pek iyileşecek gibi değilim ama hayırlısı

aYY bugun bi ağız tadıyla yazamadım işyeri yoğun yazdım şifre istiyor meğer sayfa dışı kalmışım tekrar bi iş çıkıyor vs..
kaç oldu yazdım da gönderemedim buket bana bi de doktor demişti ki yumurta çatlamıyorsa kiste dönüşür.. ve bazı kistler adet kanamasıyla atılırmış ama kist sancısı da yoğun olurmuş.. yani hissedersin galiba kistin olduğun.. bayağı sancı ağrı diyorlar.. bence senin çatlamadığın zamanlar oldukça az bana kalırsa.. bende kendi kendime eşim geldi şimdi şirkete almamış sanırım keçiboynuzunu çörek otunu şu an itibariyle küstüm yaa.. sormaya fırsatım olmadı ama almamıştır. aktarda kapanırsa hakkatende kızıcam..

canımcım geçmiş olsun..sen zaten hamarat bir kardeşimizsin, tek ellede yaparsın işlerini:)

iyileşir sin iyileşirsin..iyi olacak deki iyi olasın..yoksa hastalık seni bırakmaz:)

sağol canım..banada doktor öyle demişti..çatlamadığı zaman kistleşir atılamaz..benimde zaten bir sene boyunca bi sağda kist vardı bi solda..bi kaybolup birdaha tekrar geliyordu..sonradan anladımki bunlar onlar:) ha onun dışında nur topu gibi çikolata kistlerimde varda bakalım hayırlısı..:)
sende kocana küsmek için bahane arıyorsun gibime geldi:))

canim cok gecmis olsun Allah şifa versin, yattigin yerden ya şafi diye tespih cek insallah sifa olur

Aylinim erkek bebek nazli olur derler, bak gül'de aynisini yasadi oglu olacak insallah, kuzum yat dua et bide böyle durumda 'ya mubdi' cekilir bir bak internetten istersen

sende benim bacımsın çiğdemim:)) ama beni yiyemezsin..kartlaştım artık yaşlıyım.. yaş oldu 30..bi çocuğum olsa aramızdaki jenerasyon farkını düşünebilmiyorum bile:))anaam..

bukeeeeeeet seni yerim ve ıssırım :) cok sekersin, yazdigin herseyi okurken yüzümde bir sırıtma oluyor, bu arada yalnız degilsin canim bende 30 bitti 31'e girdim :)))))

Allah sendende razı olsun bana bu duayı ettin ya :) valla isterim 5 çocuk bile isterim bukadar hasretten sonra:)
Bircaaaakuzum insallah 5 olur saglikli hayirli olur bu arada çörek otu için verdigin bilgiler süper dün keciboynuzu bugün çorek otu valla topikce çoşacağız, peş peşe gelecek insallah

kuzum bedriye ve seda cok net açıklamışlar, ayrica yasemine yaptiğin çağrıda seni hakli buluyorum

Kizlar bu arada insallah büşra bu saatlerde kuzusuna sariliyordur şimdi insallah, duasini okudum hersey cok rahat gecmistir insallah

bizimkide almamış, 2-3 gündür ihmal ediyor. aslında evde var ama 4-5 ay oldu kurtlanmış mıdır acaba, kayınvalidem keçiboynuzu kurtlanır demişti. korkudan açıp bakamam da,çok korkarım ben kurttan, iğrenirim böööööğğğ :83:

merhaba kızlar birsey soracam bana yardımcı olabilirmisiniz ben bu ay ovulasyon testiyle deneme yaptım ve koyulaşma başladı tam koyu olmadan yine silik çıktı yumurtlama olmuşmudur bende pko sorunu var acaba kiste mi dönüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…