Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kuzum kurtlar ölmüş oluyo kıpırdamıyorlar, bide ben önce onlarin kurt oldugunu anlamadim bir iki öyle kaynattim, ceşmenin altinda yikarken kırıyorum, kurtlu olanlardan hemen kum gibi dökülüyor ama inan ki korkacak birsey degil bide ince basık olanlar genelde kurtlu olur

ay inşallah canım ben çok severim kalabalık aileleri, hoş yakında 30uma giricem nazanın dediği gibi hersene doğurmam lazımki kalabalık olalım, 3 te yeter ama:) evt kürlerle pıtırcıklarımız gelicek Allahın iziyle.
evet ya bende merak ettim ohh mis gibi evlat kokusunu içine çekmiştir inşallah

LH hormonunun seviyesine baktirdin mi canim, koyuluğu sağlayan LH hormonudur çünkü

ayyyyy hepsinde oluyor mu ay artık nasıl kırarda kaynatırım ben yapmazsam eşimde kendine yapıp da içmezki

tatlım iki çizgide aynı koyulukta olacakmış, soğan kürüne başla bence kistler için

ayın 6 sında adetim bitmişti.bunlar testlerim ayın 12 sinde başladım 17 sine kadar sizce olmuşmudur.sanki koyuluk tam değil

yapacam artık hepsinde yoksa sorun değil, ev aktara döndü resmen:)))
Canim aynen bizim evde öyle hatta bunlara ek olarak gecen bir arkadaşın annesi hacdan deve eti getirdi benim için tam şifali kürler cennetine döndü ev :)

Eki Görüntüle 579785

ayın 6 sında adetim bitmişti.bunlar testlerim ayın 12 sinde başladım 17 sine kadar sizce olmuşmudur.sanki koyuluk tam değil

burcu'cum bende kullandim tatlim, bunlar daha yumurtlama olmamis demek, hani cok koyu görünen o çizgı varya ayni o renkte olacak yani iki çizgide aynı koyulukta olacak

şimdi ne yapayım devam mı edeyim testlere cnm

Eki Görüntüle 579785

Canim şimdi iyice bakti 4. Ve 5. Testlerde koyu cikmiş, fotoda biraz acik gibi duruyor ama olmuşda olabilir yukarida yazdigim cevapta cok kesin konuşmuşum hakkini helal et , şimdi iyice bakinca farkettim kusura bakma tatlim

şimdi ne yapayım devam mı edeyim testlere cnm

Canim bazi aylarda bazi kadinlarda yumurtlama olmaz, hatta yumurtlama olur ama yumurta catlamaz senin lesin bir cevap elde etmen icin 3-4 ay düzenli yap, tabikide birakma, hatta bazi kadinlar bir ay erken yumurtlar bir ay geç yumurtlar bu kural içinde oluşan birsey degildir canim, öyle hemen moralinide bozma emi

keçiboynuzu nasıl kurtlanır bilmem ama kurtlu şeyleri güneşe koyarsan kurtlar orayı terk eder:)

anacım bilsen ki ben ne kadar cahilim bu konuda..ama bucucum seni aydınlatmış..

anam bende bu ay kür manyağı aldum..adetten önce soğan yaptım şimdide şu hac kavunun yapıyorum..onuda adetten sonra yapacakmıiızççama pişmedi gitti..dün 4 saat kaynattım bugünde 2,5 saat oldu hala tık yok..kestim içini çekirdeğini çıkardım yine bi tık yok..bu ne menem şeydi anlamadım:))Allahtan şifaa olaa

iyi geceler fıstıklar... bugünkü duamı yapamadım sanah kanama korkutunca aklımdan çıkmış hakkınızı helal edin... biraz toparlayınca bugünden itibaren toplu halde tamamlıycam dualarımı inşallah... yatıyorum sürekli annemden kocişimden allah razı olsun çok iyi bakıyorlar çok hafif kahverengi lekelenmem var ağrı sızı yok şükür bakalım inşallah kesilir en kısa sürede...

canımm sağol iltifatların için çıktım işten eşim illa gidelim alalım senin makyaj malzemelerini dedi çünkü rimelim de fondotenim de kalmamıştı en son bugün artık zorla kullandım gittik aldık yemeği de orada yiyelim alışveriş merkezinde dedi aöa yok başım çok kötüydü hem evde de yemek vardı zaten neyse geldim ısıttım yedik hemen ıspanağı ayıkladım yıkadım koydum sonra duşa girdim çıktım oturuyorum şimdi duş alınca biraz daha rahatladım şimdi çay yapıcma kendime koca gün yoğunluktan çay bile içemedim ya.. evet doğru çatlamayan yumurtalar genelde regl ile atılır bende de çok oluyordu öyle kistler ve regl ile gidiyordu birşey kalmıyordu fonksiyonel kist deniyor bunlara.. Off bende kendimden bişi anlamıyorum ya bir pco var diyorlar bir yok anlamadım k hormonlara göre yok vücudumda aşırı tüylenme yok kilolu zaten değilim ama dr da pco yok dedi bir önceki dr var demişti, sonra aşılamada çok küçük küçük yumurtam oldu benim, bir sürü büyümeyen yumurtam vardı üçü de büyüdü çatladı bunların dr bu sefer ilaç için rapor yazdığında pco demiş tanı olarak anlamadım valla gittiğimde sorcam doktora var mı yok mu ama önemi de yok zaten tedaviye başladım öyle ya da böyle ama bilmek istiyorum.

valla ben beklettim geçen ay aşılamadan önce almıştık hep unuttum flan yapamadım evde sıcaktı bir koku yaptı mutfak dolabını içinde attık onları şimdi aldı yine eşim onları yapıcam artık ama kurt olayını bilmiyordum valla hep kırdım yıkadım koydum kaynattım hiç dikkat etmedim yaa..

Hayir tatliom gecen bir kilo aldim 3-4 tanesi kurtlu cikti bide kurt gibi degil, kum gibi toz gibi canim

anamm bende dikkat edeyim o zaman geçen sene yaptığımda hiç dikkat etmedim kırdım yıkadım kaynayan su da kaynattım.

Buket ve Merve kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul eylesin inşaAllah..

sağol canım ağzına sağlık..ama senin adın niye bizzm listede yok..ben mi göremedim? neden soruyorum biliyo musun? benim biraz isim karıştırma huyum vardırda, herseferinde açıp adlara bakarım..
topiğin sahibi özleeeeeemm, ay pardon yasemiiiin, seni görevini yapmaya çağırıyorum:))bu arada
benim yeni bat 29 aralık..yani yıl başı..anlıyorsun değil mi??

Canım benim adım Kübra..

Topiğe sonradan geldim Yasemin'in vesilesiyle..

Ben evli değilim çocuk için değil hayırlı bi gelecek, hayırlı bi eş için için dualarınızı istiyorum..

9 Aralık benim dua günümdü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…