- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.501
bizimkide almamış, 2-3 gündür ihmal ediyor. aslında evde var ama 4-5 ay oldu kurtlanmış mıdır acaba, kayınvalidem keçiboynuzu kurtlanır demişti. korkudan açıp bakamam da,çok korkarım ben kurttan, iğrenirim böööööğğğ :83:
Bircaaaakuzum insallah 5 olur saglikli hayirli olur bu arada çörek otu için verdigin bilgiler süper dün keciboynuzu bugün çorek otu valla topikce çoşacağız, peş peşe gelecek insallah
Kizlar bu arada insallah büşra bu saatlerde kuzusuna sariliyordur şimdi insallah, duasini okudum hersey cok rahat gecmistir insallah
merhaba kızlar birsey soracam bana yardımcı olabilirmisiniz ben bu ay ovulasyon testiyle deneme yaptım ve koyulaşma başladı tam koyu olmadan yine silik çıktı yumurtlama olmuşmudur bende pko sorunu var acaba kiste mi dönüştü
Kuzum kurtlar ölmüş oluyo kıpırdamıyorlar, bide ben önce onlarin kurt oldugunu anlamadim bir iki öyle kaynattim, ceşmenin altinda yikarken kırıyorum, kurtlu olanlardan hemen kum gibi dökülüyor ama inan ki korkacak birsey degil bide ince basık olanlar genelde kurtlu olur
merhaba kızlar birsey soracam bana yardımcı olabilirmisiniz ben bu ay ovulasyon testiyle deneme yaptım ve koyulaşma başladı tam koyu olmadan yine silik çıktı yumurtlama olmuşmudur bende pko sorunu var acaba kiste mi dönüştü
ayyyyy hepsinde oluyor mu ay artık nasıl kırarda kaynatırım ben yapmazsam eşimde kendine yapıp da içmezki
Hayir tatliom gecen bir kilo aldim 3-4 tanesi kurtlu cikti bide kurt gibi degil, kum gibi toz gibi canim
Canim aynen bizim evde öyle hatta bunlara ek olarak gecen bir arkadaşın annesi hacdan deve eti getirdi benim için tam şifali kürler cennetine döndü ev :)yapacam artık hepsinde yoksa sorun değil, ev aktara döndü resmen:)))
Eki Görüntüle 579785
ayın 6 sında adetim bitmişti.bunlar testlerim ayın 12 sinde başladım 17 sine kadar sizce olmuşmudur.sanki koyuluk tam değil
Canim aynen bizim evde öyle hatta bunlara ek olarak gecen bir arkadaşın annesi hacdan deve eti getirdi benim için tam şifali kürler cennetine döndü ev :)
burcu'cum bende kullandim tatlim, bunlar daha yumurtlama olmamis demek, hani cok koyu görünen o çizgı varya ayni o renkte olacak yani iki çizgide aynı koyulukta olacak
Eki Görüntüle 579785
ayın 6 sında adetim bitmişti.bunlar testlerim ayın 12 sinde başladım 17 sine kadar sizce olmuşmudur.sanki koyuluk tam değil
şimdi ne yapayım devam mı edeyim testlere cnm
bizimkide almamış, 2-3 gündür ihmal ediyor. aslında evde var ama 4-5 ay oldu kurtlanmış mıdır acaba, kayınvalidem keçiboynuzu kurtlanır demişti. korkudan açıp bakamam da,çok korkarım ben kurttan, iğrenirim böööööğğğ :83:
ay inşallah canım ben çok severim kalabalık aileleri, hoş yakında 30uma giricem nazanın dediği gibi hersene doğurmam lazımki kalabalık olalım, 3 te yeter ama:) evt kürlerle pıtırcıklarımız gelicek Allahın iziyle.
evet ya bende merak ettim ohh mis gibi evlat kokusunu içine çekmiştir inşallah
canımcım geçmiş olsun..sen zaten hamarat bir kardeşimizsin, tek ellede yaparsın işlerini:)
iyileşir sin iyileşirsin..iyi olacak deki iyi olasın..yoksa hastalık seni bırakmaz:)
sağol canım..banada doktor öyle demişti..çatlamadığı zaman kistleşir atılamaz..benimde zaten bir sene boyunca bi sağda kist vardı bi solda..bi kaybolup birdaha tekrar geliyordu..sonradan anladımki bunlar onlar:) ha onun dışında nur topu gibi çikolata kistlerimde varda bakalım hayırlısı..:)
sende kocana küsmek için bahane arıyorsun gibime geldi:))
Hayir tatliom gecen bir kilo aldim 3-4 tanesi kurtlu cikti bide kurt gibi degil, kum gibi toz gibi canim
Buket ve Merve kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul eylesin inşaAllah..
sağol canım ağzına sağlık..ama senin adın niye bizzm listede yok..ben mi göremedim? neden soruyorum biliyo musun? benim biraz isim karıştırma huyum vardırda, herseferinde açıp adlara bakarım..
topiğin sahibi özleeeeeemm, ay pardon yasemiiiin, seni görevini yapmaya çağırıyorum:))bu arada
benim yeni bat 29 aralık..yani yıl başı..anlıyorsun değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?