- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.521
Canım benim adım Kübra..
Topiğe sonradan geldim Yasemin'in vesilesiyle..
Ben evli değilim çocuk için değil hayırlı bi gelecek, hayırlı bi eş için için dualarınızı istiyorum..
9 Aralık benim dua günümdü..
sedacım sağol ilave açıklamaların için..bakalım artık çatlıyomu patlıyomu görecez..patlak dedimde aklıma bi fıkra geldi..belki biliyosunuzdur..
kızlderelilerde çocuklara koyulan her adın bir olayla alakası varmış..çocuğun bir gitmiş babasına sormuşki : baba bizim adlarımız neden böyle. demişki arkadaşının annesi hamileyken bir boğa görmüş oturuyomuş, onun için onun adı oturan boğa, amcanın oğlu doğduğunda gökte kartal gördük tüylerini döktü, onun için onun adı kartal tüyü yavrum demiş.ve eklemiş
şimdi anladın mı patlak prezervatif:))
Aylincim doktir hap mi verdi ignemi? Canim cok dikkat et bide bol bol su iç ilk. aylarda su cok önemli, Rabbim insallah kuzunun sağlıkla tutunmasini sağlariyi geceler fıstıklar... bugünkü duamı yapamadım sanah kanama korkutunca aklımdan çıkmış hakkınızı helal edin... biraz toparlayınca bugünden itibaren toplu halde tamamlıycam dualarımı inşallah... yatıyorum sürekli annemden kocişimden allah razı olsun çok iyi bakıyorlar çok hafif kahverengi lekelenmem var ağrı sızı yok şükür bakalım inşallah kesilir en kısa sürede...
ayyyyyyyy buketsedacım sağol ilave açıklamaların için..bakalım artık çatlıyomu patlıyomu görecez..patlak dedimde aklıma bi fıkra geldi..belki biliyosunuzdur..
kızlderelilerde çocuklara koyulan her adın bir olayla alakası varmış..çocuğun bir gitmiş babasına sormuşki : baba bizim adlarımız neden böyle. demişki arkadaşının annesi hamileyken bir boğa görmüş oturuyomuş, onun için onun adı oturan boğa, amcanın oğlu doğduğunda gökte kartal gördük tüylerini döktü, onun için onun adı kartal tüyü yavrum demiş.ve eklemiş
ayy süpermiş yaa bende de ne fıkralar var ama anlatsam atarlar siteden benii
ay sen ne biçim dua ediyon öyle..aa..ay ne acayip:)) bu ne denek ki şimdi:)) amiiiiiiiiiiin anacımamin..kat be kat amin..benim için ne düşünüyorsan Allah sana bin mislini versinAylincim doktir hap mi verdi ignemi? Canim cok dikkat et bide bol bol su iç ilk. aylarda su cok önemli, Rabbim insallah kuzunun sağlıkla tutunmasini sağlar
ayyyyyyyy buketcok güldüm cok yaşa sen, hatta hemen hamile kal hemde ikiz olsun emi
özelden yaz kız..:))
ay sen ne biçim dua ediyon öyle..aa..ay ne acayip:)) bu ne denek ki şimdi:)) amiiiiiiiiiiin anacımamin..kat be kat amin..benim için ne düşünüyorsan Allah sana bin mislini versin
mesudecim bana en uzak olan yere ekledim seni çünkü seninle benim kulvarlarımız farklı anacımSagol gülüm o senin tatmininin mutavaziliği bı yere buralarımda oyleyimdir alışkanlık yaparım soykırım ama cok şükür iyi anlamda yapıyorum ben sizin oldum bile tatlım ya cok sagol bir bakayım nereye ekledin sona mı ekledin basa mı yerim nasıl sana yakın miyim uzaklara mı attın yoğsanam:
Özlemmm kuşum bat tarihin ne oldu şimdi senin bayadır güncellemiyoruz yaaa, belli bile değilse tahmini bişeyler syle en azından.kızlar adet oldum sanırım,bundan sonraki duaları okuyamam artık bittiğinde devam ederim.
Nazan valla bende bilmiyorum, bunlar ayet mi değilmi pek bilgim yok, içine nasıl siniyorsa öyle yap bence en güzeli.kızlar bu dualar adetliyken okunuyormu okunmuyormu lütfen bir net bi bilgi verebilirmii
ooohh çiğdemcim valla süper bir fikir gidin gidin, hakkaten doğru şöyle karı koca son yalnız tatillerinizi yapın, sefanız olsun düşmanlarınız çatlasın ohhhh--- Canım sonunda sildin mi şu kapıları yavv valla ben dert oldu kaç gündür gelip ben bir el ataydım
Bizim evlilik yıldönümü 26 aralık, yılbaşı da benim doğum günüm işyerinden yıllık izinlerimizi kullanıp kaçacağız buralardan başbaşa son tatilimiz olacakkSizde bu başbaşaların kıymetini bilin bence sonra çok ararmışız öyle diyolar
ayyy varya aynen bugün bende öyleydim resmen kendimden nefret ettim ne iğrenç bir ruh haliydi bugünkkü durumum yaa, ancak saat 4 ten sonra yavaş yavaş açıldım biliyormusun bukadar olur yani ıyyy hiç sevmedim kendimi bugünherkese Günaydınn kızlar, çalışan bayanlar hemencecikte belli oluyorr yoksa bu saatte kim sıcacık yatağından kalksın kiii
Ben dün gece hiç uyumadım daha şimdiden uyutmuyor bebişimiz, uykusuzluk bnde sinir yapıyor oyüzden suratsızım bugün
Allah tan siz görmüyosunuz rahat rahat konuşabilirizz
Bedriyecim canımmm al al keçiboynuzu patlaması yaşanıyor bizim topikte valla, hakkaten faydalı, gerçi çoğumuzun eşinde değil, bizlerde sorun ama zavallımlar da bize eşlik etmek için içsinler bari bitkisel bişeyler de kendimizi yalnız hissetmeyelim, psikolojk olarak iyi gelir bize onlarında bişey içmesiKızlar Selamlar,
Bu arada bugun gidip eşime keçiboynuzunu çok konuşmuşsunuz heves geldi gidip onu alacağım.. Çörek otu bal tarçın bunlar ne işe yarıyor bilmiyorum ama bunlarıda alıcağım.. bende bunları kullanıcağım.. Bu ay doktora gidip aşılama için konuşucam demiştim malum randevu alamadım, aşılama yaptırmak istemiyorum zaten tek tüple zor olduğuna inanıyorum, ben tüp denemek istiyorum aslında ama eşim kesinlikle durma taraftarı ve duruyoruz... Elbet Allah bizede hadi artık sıra sizde diyecek.. Ya gebelikteee, ya tedavide.. Çörek otunu alıyorum kızlar işe yarar inşAllah..
Gamzecim ayyy ne güzel anlatmışsın kendimi oralarda hissettim canım yaa, Allah ettiğin tüm duaları kabul etsin inşallah, çok güzel bir adak adamışsın "bebeğimle buraya gelicem" demek çok güzel bir düşünce olmuş. Allah razı olsun bizlerede dua ettiğin için, bak nerelerden dualar alıyoruz yaaa süperiz uçucaz en sonunda inşallah topik olarak
günaydın kızlar iyi haftalar,,
bildiğiniz üzere hafta sonu bursadaydım..
kızlar anlatamam okadar güzeldiki ulucami ,emirsultan ,tezveren dede , somuncu baba, aceleci bacı , buralara gittim ve hepimiz için dua ettim..
emir sultan ve ulucamide meryem suresini okudum ve hepimiz için dua ettim.. ALLAHIM KABUL ETSİN tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah..
okadar güzel şehirki tertemiz çarşısı hele kapalı insanları gördükçe kapanasın geldii.. zaten istiyorum ama çalıştığım için cesaret edemiyorum.. namazımı kılıyorum ama kapanamıyorum çalıştığım için..
ruhum temizlendi evliyalar şehir .. cuma günü dua listemizi almayı unutmuşum. cumartesi ve pazar okuyamadım öğle saatinde okucam..
kızlar kuş gibi hafiflemiş gibiyimm. inanıyorum ki dileklerimiz kabul olucak ALLAHIN izniyle..
emir sultanda eğer hamile kalırsam bebeğim sağlıkla doğum yaparsam .. bebeğimle buraya gelip mevlüt okutucam dedim.. eşimde bana destek oldu sağolsun.. ay çok duygulandım ağlıcam orda abdestim bozulmasın diye ağlamamak için kendimi zor tuttum....
Bedriyecim benim nacizane fikrim, evde tek başına kalma, kendi annenlere git, orda birlikte dua edersiniz, hem Allaha çok şükür bak annen sağ, onun kıymetini bil ve onun yanında olmaya çalş sık sık, Allah onun eksikliğini hiç yaşatmasın sana inşallah canım arkadaşım. ağlayacaksan da annenin dizlerinde ağla birlikte üzülün birlikte toparlanın. sakın yalnız kalma.Yılbaşı için planlarınız var biz normalde her sene kayınvalide de toplanırdık çokda güzel de geçerdi. İlk defa bu sene gitmeyeceğim. Ve o gitmeyeceğimizi henuz bilmiyor.Eğer gitmeyeceğimizi öğrenince belki bize gelirler toplanıp hiç şaşırmam o zamanda.. Yılbaşı akşamı babamın 40. akşamı.. Hiçbirşey yapmıyacağım kuran okuyup, biraz ağlayıp uyumayı düşünüyorum.. Plana bakar mısınız? Annemede gitmeyeceğim evde olucam inşAllah..
Aslıcım Allah şifa versin, ayy çalışan kadın olmak hem çok güzel hemde çok zor ya...Gamze,Yasemin,Buket ve Merve bu sabah dualarınızı okudum hakkınızı helal edin bugüne kaldı Allah kabul eder inşallah
Kızlar cuma gününden beri inanılmaz kötüyüm hiç nete giremedim hoş tuvalete bile zor gidiyodum :) fena üşütmüşüm önce omuzlarım ağrımaya başladı sonra da göğsüm de şiddetli bi ağrı öksüremiyorum bile hala devam ediyo ama bu halimle sürünerek geldim işe yatıp dinlenmeye ihtiyacım var ama izin alamıyorum aşılama döneminde baya izin aldın göze çarptı e bide sürekli hastaneye gidiyorum valla böle nolacak bilmiyorum kızlar adam anlamıyo hoş gelemdiğim günleri bırak saatleri bile düşüyo maaşımdan da ne dicen sizler nasılsınız kızlar özledim valla
azgın karılar:))52 bu nedir bütün topikte keçi boynuzu patlaması var..:98:
:123: baktınız bizde iş yokk, bari herifleri işleyelim..tövbe tövbe..şaka yapıyorum kızmıyosunuz demi..ben bu numaraların cümle tekmilini yapmış bir bacınızım:))yapmadığımız şaklabanlık kalmadı..bi amuda kalmadığım kaldı..onada çalışıyorum yakında olacak..
ayyy Aylincim Allah korusun ne olur dikkat et kendine aman aman, dualarım seninele olacak, sende dikkat et lütfen lütfennnselam canlar canım sıkkın bugün biraz sabah hafif kanamam oldı peçeteyle silince gelen önce pembeydi sonra kahveye dönüştü doktora gittik progestan verdi iğne herşey olabilir o yüzden dikkatli ol tuvalet dışında kalkma dinlen bol sıvı al falan dedi yolladı bu arada baktı ultrasonla keseye 1 cm olmuş mercimeğim fındık kadar artık
allahım korusun onu...
ya son zamanlarda bütün paralarım aktara gidiyor yaa, bu haftasonu girdim 50-60 tl harcamışım çüş dedim kendime, yok şu yok bu yok keçiboynuzu, yok hayıt tohumu, yok bilmemne...toz çörek otunun 200 gr 10 tl istediler songuncu anacım bunlar ben evde ezerim kendim :))))))))))
yavrum benim yaaaa sen bu topiğin genetik bilimcisi ünvanını alacaksın çok yakında sana hayranımne sandın..bu yüzden bizde iki tane X geni var..:) X geni dayanıklılık özelliğini taşıyomuş ya:))
buket kız hakkaten benim yumurtam çatlamıyor dimi, benimde öyle aynı renk olmadı hiç, koyulaştı ama aynı denk olmadı sinir oldum ben o testkere bidahada yapmadımanacım şimdi ne demek istediğini anladım..seninkide çok pratik oldu..sedacımda işin teorisini anlatmış..ama senin mantık doğru,,silikleşiyorsa lh düştü demekdir..buda çatladığını gösterir yok hep koyuysa çatlamıyo demektir..buda benim aklıma yasemini getirdi ne dense..yasemiiiiiiiiiiiiiiinn doktora git:))
ayyy çok güldürdün bei yaa Allah iyiliğini versin, böğğğğbizimkide almamış, 2-3 gündür ihmal ediyor. aslında evde var ama 4-5 ay oldu kurtlanmış mıdır acaba, kayınvalidem keçiboynuzu kurtlanır demişti. korkudan açıp bakamam da,çok korkarım ben kurttan, iğrenirim böööööğğğ :83:
canım aynı durum bende de var, bende bilemiyorum ama çok merak ediyorummerhaba kızlar birsey soracam bana yardımcı olabilirmisiniz ben bu ay ovulasyon testiyle deneme yaptım ve koyulaşma başladı tam koyu olmadan yine silik çıktı yumurtlama olmuşmudur bende pko sorunu var acaba kiste mi dönüştü
ayyy yine çok faydalı bir bilgi vermişsin, ben evdeki cevizin üzerinde gördüm daha dün öyle toz gibi bişey, aa tozlanmış bu dedim, üfledim yedim ayyyy iğrençim ben yaaa, kusucam şimdi çok fena oldum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:18::18::18:Kuzum kurtlar ölmüş oluyo kıpırdamıyorlar, bide ben önce onlarin kurt oldugunu anlamadim bir iki öyle kaynattim, ceşmenin altinda yikarken kırıyorum, kurtlu olanlardan hemen kum gibi dökülüyor ama inan ki korkacak birsey degil bide ince basık olanlar genelde kurtlu olur
heh işte aynı benim testlerim gibi çıkmış seninkide. bende çaresiz kaldım anlamadığım için dahada yapmadımEki Görüntüle 579785
ayın 6 sında adetim bitmişti.bunlar testlerim ayın 12 sinde başladım 17 sine kadar sizce olmuşmudur.sanki koyuluk tam değil
biliyorum..senin için dua ettim biliyorum..isim listesinde yoksun..demekki evli değilsin diye yazmamıştır..kübracım hiç merak etme, işte bizi görüyosun ..kız çocuğu doğar bi yaşa gelir hadi evlensin artık derler, evlenir hadi çocuk yapsın derler, çocuk olur, buna kardeş olsun derler..derler de derler..hayat bi gayle..sende hayırlısıyla kendine düşeni alırsın inşallah..hayırlı olan olur..
ayyyy süperrmiş yaa sen hergün bitane yaz siteye yüzümüz gülsün çok anlamlıymıiş, benim de şimdi çocuğum olursa adını soğan cücüğü koyucam soğan kürü içiyorum yasedacım sağol ilave açıklamaların için..bakalım artık çatlıyomu patlıyomu görecez..patlak dedimde aklıma bi fıkra geldi..belki biliyosunuzdur..
yaz kızzzz buraya yaz kimse duymaz bizim topikte hafiye filan yok :)))yazam mı kızz tımam yazamm..
Yaseminn sen bizi bırakırsan bir de böyle kaynatırız sen de okuyamazsın gerçi bende öyle yoğundum ki bir cüme kurucam burda pat öğrenci geliyor devam ediyrum yazmaya bu sefer site atmış beni tekrar gir falan amann.. Hem sen benim yazdıklarımı nedne alıntı yapmadımn bakıyım yoksa beni beğenmiyurmusunnn
Canim şimdi iyice bakti 4. Ve 5. Testlerde koyu cikmiş, fotoda biraz acik gibi duruyor ama olmuşda olabilir yukarida yazdigim cevapta cok kesin konuşmuşum hakkini helal et , şimdi iyice bakinca farkettim kusura bakma tatlim
Haa kızlar bu arada 22 yaşındayım ben.. Onu söylemeyi unuttum...
ayyyy süperrmiş yaa sen hergün bitane yaz siteye yüzümüz gülsün çok anlamlıymıiş, benim de şimdi çocuğum olursa adını soğan cücüğü koyucam soğan kürü içiyorum ya
yaz kızzzz buraya yaz kimse duymaz bizim topikte hafiye filan yok :)))
anammmm valla elim kolum tutuldu seni niye almamışım hakkten delimiyim neyim, topiğimizin hamarak hatunu yerim ben seni. öyle seviyorum ki senin yazılarını okumayı, sanki bizle konuşur gibi ne güzel ne var ne yok ne yaptın ne ettin anlatıyorsun çok samimi hissediyorum seni canım arkadaşım. seni çoks eviyorum valla bilerek değil nedense denk gelmemiş
kız sedaa öldürdün beni..bu kurdela olayından bende de var..belki biliyosundur..gördüm gördüm de hiç böylesini görmedim le bitiyo:)))tabii şimdi bizim kızlar anlamadı ama aramızda naapalım..mesaj atacam da10 dk kuralına takıldım:))
ya bizim topiğin yaş durumuna bi baktımda, yasemin öyle bi sıralamışsın ki benim gibi kartlardan başlıyoooo, aşağıya doğru körpeler geliyo..anaaam kızz..ocak 22 benim doğum günüm..40 günsonra 30 oluyom tam:)) vay anam vay..yaşım yine hane değiştirdi..20 oluncada çok ağlamıştım 30 da da ağlıyacam :)
Kızz benim de 28 ocak bende 30 a giriyorum bööö zati yılbaşı geliyo tamam yaş atladım diyorum ben birşey yok ki arada yanii off toplanıp dağıtmak vardı haniii
anaaaaaaamm kız Allah seni davul etmesin:))kız sen çok küçük kalıyon bizim aramızda:)..bizim topiğin yaş ortalaması 28-29-30 felandır heralde..merveler var onlarda bizden küçüktür ama sen enküçüksün kııııız..anam boşver hemen evlenme..hayırlısı olsun senin için ..oku buraları ders çıkar kendine..Akıllı insan başkalarının tecrübelerinden tecrübe edinen kişidir.başkalarının tecrübelerini alır kendi hayatında uygular , deneme yanılma yapmasına gerek kalmazz..:)) ama çokta takmamak lazım..birinde böyle olan ötekinde de böyle olacak diye bişey yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?