Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

.Kızlar oğlumu kucağma aldım çok şükür. Şimdi uyuyo benimde dikiş yerlerm acıyo yatıyorum. Biraz zordu ama oğlumu görünce her şeyi unuttum. Tek tek dua edemesem de aklımdaydiniz. Gerçekten harika bi duygu. Mis gibi cennet kokuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.

oflu!!!!

ilk tebrik eden ben olayım..Allah oğlunu sana, senide oğluna bağışlasın..kokladıkça ağrın acın azalsın, güç gelsin kollarına, süt kaynasın göğüslerin..bol bol komposto iç:))

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyom..şu kavunu bi türlü pişiremedim..gideyimde biraz cebelleşeyim..namaz kılayım..sonrada yatayım..hepinize selam eder hasretle gözlerinizden öperim:))

Çok gecmis olsun tebrik ederim canim bundan sonrada hersey gönlünde olsun Rabbim sanada oğluşunada saglık sıhhat versin Rabbim bu duyguyu tatmayan cok istegimde tadamayan herkese yaşatsın

kızlar ben çıkıyom..şu kavunu bi türlü pişiremedim..gideyimde biraz cebelleşeyim..namaz kılayım..sonrada yatayım..hepinize selam eder hasretle gözlerinizden öperim:))

Ve aleyna aleykum selam canim güle güle git Allah kabul etsin bizim icinde dua et bu arada kolay gelsin hayırlı geceler buketcim

Size bir sır vermek istiyorumm.. iş çıkışı eşimle aktara gittik aldım keçiboynuzu çörekotunu falan eve de şimdi geldim hemmen keçiboynuzu için suyu kaynattım kırarken bi baktım kurt
:18: ayy çok kötüym amaa korktum da ki korkmam böcekten falan neyse hemen peçeteyle attım.. eşim var ya inanılmazdır böcek konusunda hani desem ki mutfakda kurtcuk var hayatta adımını atmaz o denli tiksinir ki bana göre korkuyor neyse ben ona tabi söylemedim hiç diğerlerine dikkatlice baktım kaynattım demliyorum şu an ayy günah mıdır acaba bilse içmek ne demek olduğu gibi tümm aldıklarımı attırır.. ama söylemicem bebeğimiz için herşey.. inşAllah..

Yasemin imm denk gelemiyoruz ama ben çok özleyerek seviyorum seni.. Yaa ben yılbaşında nedense annemlere gitmek istemiyorum yüreğime çok zor geliyor bazı anlar ve annemi de üzüyorum o metanetli durmaya çalıştıkça ben gidip ağlıyorum ve biliyorum o kendini sıkıyor hep.. her yılbaşı gecesi babamm en önümüzdeki seneyi görmem derdi. klasik.. bu sene yok.. ve çok acı. ve ben bu yeni yıla girerken onsuz oaln evimizi görmek istemiyorum sanırım.. Biz hiç eşimle tke yılbaşına girmedik bu gece oda dedi istediğin gibi yaparız istersen evde ister annenlerde istersen kuran okuyalım dualar edelimm dedi sağolsun.. inşAllah bu niyetteyiz. sonra film izleriz vs..

Ayyy buketime bak dediğin de haklısın eşime küsmeye yer arıyorumda ne zaman küstüğümü anımsamıyorum o kavga ettirmez kendisiyle hemmen orta yolu bulur ve insanda vicdan azabı olarak kalır.. gittik aldık zaten aktardan kurtluda olsa.. ayy sana anlattım yumurtlama testlerini bugun bende sanırım almaya karar veriyorum.. heveslendim.. ya bu testler bizde resmen tembellik yapıyor aa çift çizgi yok ilişki olmasın aa hafif yakınlaşmış çizgiler neyse bi sonraki akşam dahada koyulaşır diye diye ay geçiyor resmen..

gözünn aydın.. Çok sevindim.. çok sevindim gerçeknte.. ayyy oğlun var artık ne kadar güzell MaşaAllah size..

Gule gule buyut busra anali babali buyusun oglun.
Kizlar benim esim keci boynuzundan nefret eder kahvesi varmis alip denesemmi ya bende bal tarcin kurune basladim.bu bittikten sonrada bogurtlen koku corek otu kurune baslicam insallah bu adetten donra korunmayi birakirsam sifa olsun doktorlardan bana hayir yok.

aminnnnnnnnnnn inşallah cümlemiz için canı gönülden istiyorum Allah razı olsun. 10 gün boyunca yiyorsun, ben başladım aç karnına sabah yiyince zorlanıyorum ama müthiş enerji veriyor :79:

ayy bircann sen bunu nasıl içiyorsun.. canımcım şimdi yaptım hatta geldim tarifini tekrar okudum.. ilk yutamayacağım sandım Allah ımm resmen öğürdüm bişey demek istemiyorum ama tadı biraz kötü gibi sanki.. ayy sanırım ben yiyemeyeceğim sabah nasıl yicem ben yaa zaten adetim ben 6. günümdeyim bıraksam mı acaba diyorum.. sabaha deniyeceğim inşAllah yiyebilirim.. kocaman bir pide yemiş gibiyimm o çörek otu nasıl keskin bir tatdır öyle.. Allah ım sen ne olur bize şifa ver ne olur

ayy Tümay başla bir küre en azından onu denedik deyip psikolojik olarakda rahat oluruz belki ama ben bu çörek otlu kürü yapamıcaam başka bişeyler bakayım ben ya. tadı daha güzel olan şeyler bakınayım kızlar aklınızda bulunayım tadı güzel kürler arıyorum eşim zavallı bi gözü kapalı içti keçioynuzunu çok uykusuzdu farkında değil bile olabilir içtiğinin

hayırlısı olur inşallah, canım yarın sabah gidiyoruz hayırlısı ile hem sonucu göreceğiz hem doktorla görüşeceğiz döndüğümde yazarım sonucu inşallah

özlemimmm seninle çok zaman oldu iki kelam laf edemedik ama ben çıkmam lazım.. uyuyumm.. sen kısmetse yarına genetik doktoruna gidiyordun diye anımsıyorum yanılıyor muyum? yanılıyorsam da sen yinede yarına güzel haberlerle gel inşAllah.. çokca öptüm görüşürüz.

ben geldiiiiiim bediyeciğimin dışında kimsecikler kalmamış, sizin yazdıklarınızı ouyup bitirene kadar herkes çıkıyor kimsecikler kalmıyor.

kızlar bugün çok kötü başladım haftaya,patron beni sinir etti uyuz adam bir pazartesi günü sabah sabah insan böyle yaparmı adam bugün bana çalıştı sanki koca şirkette benden başka adam yok git birazda onları azarla manyakmıdır nedir, peşpeşe 3 kez fırça kaydı bana sonunda ağlattı beni zaten adet olduğum için iyice gerildim ,yapıyorum yapyorum yine yaranamıyorum cumartesi akşam vakti ben evden adamın işi için uğraştım ama yok efendim yine yaranamadım.sanki herkes beni sinir etmek için uğraşıyordu, bugün kesin ben birine dalarım dedim ama neyseki sonradan normale döndüm, sanki bütün uyuzlar bizim şirkete toplanmış Allah Allah yaaaa.

yarın büyük gün inşallah hayırlı haberlerle dönerim.

büşranın haberine çok sevindim inşallah bir gün hepimize nasip olur bebeğimizi kucağımıza aldığımızı burdan bildirmek.

eveeet özlem yarın gidiyormuşsunn haydş bakalım güpgüzell haberlerle gel..inşAllah.

caım benim yaa evet uzun zamandır görüşemedik evet yarın gidiyorum hayırlısı ile alacağız sonuçları,inşallah güzel haberlerle geleceğim,bende seni çooook öpüyorum canım.

hoşgelmiş minik kuzu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

cnm benım bol bol feyızlı sutlerın olsun ınsallah gule gule rabbım analı babalı buyusun masallah suphanalllah oglusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…