- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.541
.Kızlar oğlumu kucağma aldım çok şükür. Şimdi uyuyo benimde dikiş yerlerm acıyo yatıyorum. Biraz zordu ama oğlumu görünce her şeyi unuttum. Tek tek dua edemesem de aklımdaydiniz. Gerçekten harika bi duygu. Mis gibi cennet kokuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
kızlar ben çıkıyom..şu kavunu bi türlü pişiremedim..gideyimde biraz cebelleşeyim..namaz kılayım..sonrada yatayım..hepinize selam eder hasretle gözlerinizden öperim:))
Kuzum kurtlar ölmüş oluyo kıpırdamıyorlar, bide ben önce onlarin kurt oldugunu anlamadim bir iki öyle kaynattim, ceşmenin altinda yikarken kırıyorum, kurtlu olanlardan hemen kum gibi dökülüyor ama inan ki korkacak birsey degil bide ince basık olanlar genelde kurtlu olur
.Kızlar oğlumu kucağma aldım çok şükür. Şimdi uyuyo benimde dikiş yerlerm acıyo yatıyorum. Biraz zordu ama oğlumu görünce her şeyi unuttum. Tek tek dua edemesem de aklımdaydiniz. Gerçekten harika bi duygu. Mis gibi cennet kokuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
aminnnnnnnnnnn inşallah cümlemiz için canı gönülden istiyorum Allah razı olsun. 10 gün boyunca yiyorsun, ben başladım aç karnına sabah yiyince zorlanıyorum ama müthiş enerji veriyor :79:
Gule gule buyut busra anali babali buyusun oglun.
Kizlar benim esim keci boynuzundan nefret eder kahvesi varmis alip denesemmi ya bende bal tarcin kurune basladim.bu bittikten sonrada bogurtlen koku corek otu kurune baslicam insallah bu adetten donra korunmayi birakirsam sifa olsun doktorlardan bana hayir yok.
Canim servisteyim okula gidiyorum, hamdolsun iyiyim tatlim, bu aralar aylin ve sündüzun haberi büşranin dogum telaşi her saat başı bakıyorum foruma bir action var mi diye :)
Canim insallah bu son adetin olur ve önümüzdeki aya saglikla hamile kalirsin, senin ve eşinin genetik sonucu çıkmışti ve doktorla görüşecektiniz ne oldu sonuc bi yazar misin canim
sevgili arkadaşlarım..hafta sonu bilgisayar bozuldu giremedim..telden okudum ama yazamadım..dün den beride kaynatmışsınızda kaynatmışsınız..oku oku bitmedi..ne dedikoducu kadınlarsınız yahu:)
mervecim duanı okudum..
bu arada pazar günü benim için dua eden beni görüp tanımadığı halde adımı ağzına alıp gönlünü benim için Allaha açan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim..Allah kat be kat mükafatını versin sizlere.iiiiiiiiiiiiiişşşallahh:)((seda sayan ağzıyla)
özlem benim canımı sıkma adamın asabını bozma..buda benim resmim yanımdaki de müştak ..bidaha kimse bu topikte bu karakterleri kullanmasın..o kadar..
afedersin ablaaaa kullanmam bi daha
özlemimmm seninle çok zaman oldu iki kelam laf edemedik ama ben çıkmam lazım.. uyuyumm.. sen kısmetse yarına genetik doktoruna gidiyordun diye anımsıyorum yanılıyor muyum? yanılıyorsam da sen yinede yarına güzel haberlerle gel inşAllah.. çokca öptüm görüşürüz.
eveeet özlem yarın gidiyormuşsunn haydş bakalım güpgüzell haberlerle gel..inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?