- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.021
selam kızlarrr....FANAA canım nasılsınn..
hoşbulduk balımmm iyim bende çok şükür sana yazmıştım :) bebişte iyi çok şükür teyzesi dün gördüm RABBİM e şükür herşey normal..evi süpürdüm toz aldım fln yoruldum silcem ama oda yarına kalsın artık..senden nber nasılsın..gülüm gelmiş nasılsın kendi şeker bebişide şeker topu hamiş:)
bu ifadeyi koymuşsun msjına da farklı bir durum var sandım İyi olmana sevindim bebişin nasıl Bi sıkıntı yok inş.
selam kızlarrr....FANAA canım nasılsınn..
hoşbulduk balımmm iyim bende çok şükür sana yazmıştım :) bebişte iyi çok şükür teyzesi dün gördüm RABBİM e şükür herşey normal..evi süpürdüm toz aldım fln yoruldum silcem ama oda yarına kalsın artık..senden nber nasılsın..
hoşbulduk canım oy oy prenses geliyor demekk MAŞALLAH..B'ne aeykum selam hosgeldin sen nasılsın
Yok canim ya yanlışlıkla koydum yoksa bı sıkıntı yok bebişimde cok iyi masallAh teyzesi cinsiyetimiz değişti bir prensesim oluyor darısı senin ve diğer arkadaşların basına olsun insallah
EVET CANIM Bİ kaç şey aldım ocakta kısmetse odasını alcaz..alsakta kıyafetlerini yıksam yerleştirsem die sabırsızlanıyorum :) ay canım dün biz hastanedeyken drum doğuma girdi bi bebiş cıktı kız bi ağlıyo bi ağlıyo camlı bi odaya koydular dayanamadık bizde baktık eşimle pespembeydi MAŞALLAHBende iyiyim hamdolsun aynen bende temizlik yaptım bendeyoruldum dün çoook misafir vardı ve son dakika bişeyler yapmaya çalıştım Ama yinedeee bravo banaBebişe hazırlık yapmıyo musun kız
Bu kainatta ağlayabildiğin kadar insansın,
ağlayabildiğin kadar kulsun...
Ağlayabildiğin kadar sırlarını dökersin muhatabına ve döktüğün kadar sırlanırsın yine muhatabından...
Ağlayabiliyorsam şükürler olsun.
Ağlayabildiğime şükürler olsun.
Gözyaşlarımı kulluğuma bir rahmet olarak veren rabbime şükürler olsun....
hoşbulduk canım oy oy prenses geliyor demekk MAŞALLAH..
hmm MAŞALLAH canım ayrıntılı ultrasona girdin mi peki ben ayrıntılıyada girmiştim herşeyi normal çıktı ALLAHıma bin şükür şimdi 21. haftadada var ona girmiycem..Evet canim kızım olacak Allah nasip kısmet ederse dün doktordaydik ikili testi almaya gittik masallAh herseyi cok güzeldi bı aksilik olmadı bize supriz oldu cinsiyeti 10-15 gündür erkek olarak biliyorduk
hoşbulduk canım oy oy prenses geliyor demekk MAŞALLAH..
EVET CANIM Bİ kaç şey aldım ocakta kısmetse odasını alcaz..alsakta kıyafetlerini yıksam yerleştirsem die sabırsızlanıyorum :) ay canım dün biz hastanedeyken drum doğuma girdi bi bebiş cıktı kız bi ağlıyo bi ağlıyo camlı bi odaya koydular dayanamadık bizde baktık eşimle pespembeydi MAŞALLAHannesinehemen vermediler ama tahliller fln baya ağladı yavrucak..çok güzel bişi ya başkasının bebeği bile insanı mutlu edio..RABBİM herkese nasib etsin..
canım öle fazlada yorma kendini ben cam halı işlerine hiç girişmiyorum valla napim ya bebiş olunca hallederim yada yıkatırım belim ağrıyo hemen..Aynen bende bugün cam sildim halı sildim iyi bı temizlik yaptım yorulduk prensesimle şimdide dinleniyoruz teyzeleri
Aynen bende bugün cam sildim halı sildim iyi bı temizlik yaptım yorulduk prensesimle şimdide dinleniyoruz teyzeleri
canım paylaşmıştım sen görmedinmi bulmam lazım..bulıym gösteriym..aynen bende misafirim cocuğuna öylece baktım ne cevher vardır kim bilir bu çocukta diyorum insanınj hoşuna gidiyor cicileri göstersene canım
hmm MAŞALLAH canım ayrıntılı ultrasona girdin mi peki ben ayrıntılıyada girmiştim herşeyi normal çıktı ALLAHıma bin şükür şimdi 21. haftadada var ona girmiycem..
canım paylaşmıştım sen görmedinmi bulmam lazım..bulıym gösteriym..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?